Jump to content

Switch usa - probleme

ovidiubest
 Share

Postare recomandată

nu e switch-ul zic eu, pentru ca daca in timp ce deschid portiera o opresc in pozitia in care se aprinde si o tin asa stau luminile din interior si becul din bord aprinse pana misc inainte sau inapoi, la fel si in pozitia in care se sting stau stinse cu exceptia celui de sub portiera pana o misc din nou. Deci am nevoie de o modalitate de a gasi firul care se intrerupe si locul in care se intrerupe. Aaa si am incercat si cu portiera deschisa si se stinge si cel de sub portiera cand inchid cu surubelnita.

Modificat de cristy_rediu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Legat de swich-ul din usi , am si e o problema care m-a bagat in ceata si nu pot sa-i gasesc o explicatie.Situatia este urmatoarea : am o Bora 1,4 benzina care printre alte dotari are urmatoarele: la lasarea farurilor aprinse si deschiderea usi la sofer se auzea buzzerul din bord respectiv cuplat pe o alarma blocarea usilor din telecomanda alarmei (este alarma montata ulterior) cu inchiderea automata a geamurilor electrice la masina.In iarna asta a trebuit sa schimb bateria la masina si dupa aceasta operatie s-au intamplat urmatoarele fenomene:

- buzzerul nu mai piue cand uit farurile aprinse si deschid usa sofer ( buzzerul nu este defect pentru ca daca plec cu frana de mana trasa piue)

- functia de ridicare automata a geamurilor la usi la comanda din telecomanda alarmei nu mai functioneaza ( blocarea usilor insa functioneaza)

Mentionez ca becul din usa la sofer si copilot functioneaza la deschiderea usilor (se aprinde) , plafoniera se aprinde daca deschid usa.

Am constatat insa urmatorul fenomen : daca las geamul de la usa copilot coborat la maxim atunci functioneaza atat buzzer la faruri aprinse (chiar si la deschidere usa sofer) precum si la comanda (din telecomanda ) a inchiderii centralizate se ridica toate geamurile care eventual au fost deschise.Asta pana ieri.Azi am incercat aceasi schema cu geam usa copilot coborat la max dar n-a mai functionat buzzer faruri si ridicare geamuri automat.

Mai adaug ca am activat si functia de blocare usi la viteza de peste 15 Km/ora si tot dupa schimbarea baterie blocarea usi la viteza respectiva functioneaza insa la scoaterea cheii din contact nu se mai deblocheaza usile ( ceea ce inainte de schimbarea bateriei la masina se intampla)

Poate sa ma ajute cineva cu un sfat o idee , va rog ? O fi swichul din usa sofer de vina?

Multumesc anticipat pentru eventuale sfaturi de remediere probleme.

Link către comentariu

Buna baieti! Dupa lungi cautari, am gasit si eu un model de switch!

Vreau sa va cer un sfat celor care se pricep si anume sa imi spuneti daca e bun switchul gasit de mine(cel din poze) si daca trebuie sa ii fac modificari( si anume la rotita rosie, daca trebuie sa o dau jos si sa indrept "limba") sau se potriveste asa cum e acuma?

Pe switch scrie: 3 A 250 VAC.

Va rog sa imi spuneti si cum sa leg firele(o poza ar fi cel mai concludent)!

O zi buna!

post-40791-1269956273_thumb.jpg

post-40791-1269956293_thumb.jpg

post-40791-1269956303_thumb.jpg

Link către comentariu

Scoti acea lamela metalica cu rotita si firele le legi la pinii mai indepartati dintre ei, adica la pinul din dreptul marcajului 0 si un fir la cel de la 1.

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

Aceeasi problema cu switch-ul o am si eu. Daca stiti pe cineva din Timisoara care se pricepe sa-l repare, contra cost desigur, il rog sa-mi dea un PM. Multumesc

Link către comentariu

salutare ..am si eu o rugaminte daca se poate ..imi puteti da un indiciu ce are putea scrie pe acel switch ,pe care intentionez sa-l cumpar de la un magazin de electronice ..ce sa-i spun al vanzator de cat sa fie(A? rezistent la cat m.ohmi,scuzati nu am am acel simbol de al ohm:P) cum sa fie,dimensiuni..si asa mai departe..va rog..merci anticipat:D

Link către comentariu

Postul 803 l-ai citit?

Link către comentariu

da am citit ,dar m-a dus in eroare faptu ca intr-o alta pagina am gasit 1A 125/250 VAC si nu stiu care de ele e bun,sau ambele sunt bune?..oricum merci:)

Link către comentariu

Nu e curent mare acolo si nici tensiune mare, totul e sa se potriveasca mecanic.

Link către comentariu

Vin si eu cu o intrebare pentru cei din Bucuresti: de unde ati cumparat bitul pentru desfacut suruburile care tin broasca. Am luat la rand mai multe supermarketu-ri si nu au decat biti normali, cruce sau drept nici vorba de ce imi trebuie mie.

Link către comentariu

Eu am luat set intreg de la http://www.sculedemana.ro/ sau http://www.stcl.ro/ . Sau mai gasesti la OBOR la tarabe. Din ce stiu acum se numeste TRIPLE SQUARE M10. M12 este la surubul de la volan.

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

Cum se termina vacanta si ajung in Bucuresti o sa trec pe la Obor sa ma dotez si eu cu un set, sper sa reziste macar la o folosire bit-ul respectiv :)

Mersi de informatie.

Link către comentariu

Sau trage o raita prin targ, YATO sunt scule bune.

trusascule8989681233148.jpg

Link către comentariu

La care targ te referi, Obor sau care? La prima vedere pare Ok trusa, cat a costat?

Modificat de Cristi N
Link către comentariu

Targul mare din Vitan, targul auto, pai nu pot sa iti zic ca nu am o trusa anume. Am luat doar ce mi-a trebuit la momentul respectiv. ^_^

Link către comentariu

Am si io o problema de vreo luna, cu usa dreapta fata, numai se aprinde becul cand o deschid si nici in bord numai imi arata ca e usa deschisa,e intrerupatorul ala din broasca?

Modificat de wertali
Link către comentariu

Aceasi problema o am si eu, s-a defecatat in iarna asta. Cand vine caldura incerc sa o desfac, poate reusesc ceva.

Link către comentariu

Pana nu schimbi swichiul nu reusesti nimic sau ajungi sa faci ca mine, dar este mai naspa, de, la momentul ala nu se gaseau swichiuri de vanzare, am montat un butonas ca la Dacia, deh este urat, dar sanatos. :rolleyes:

Modificat de Borisake
Link către comentariu

Buna ziua.

Problema switch portiera dreapta? Masina Golf 4 variant, 1.9 TDI, 74 Kw, AXR An. fabricatie 2002

Nu se aprinde lumina din portiera din dreapta. Nu este semnalizata in bord usa deschisa (pentru cea din dreapta)

Pentru celelalte usi apare semnalizarea in bord pentru usa deschisa. Se aprind luminile de interior la deschiderea usilor mai putin la deschiderea celei din dreapta. NU MAI APARE SEMNALIZARE SONORA PENTRU LUMINI APRINSE(faza scurta,pozitii). Care ar putea fi cauza? Multumesc pentru eventuale sfaturi.

Link către comentariu

Ai 2 probleme, switch usa dreapta si buzer bord.

Link către comentariu

Am reusit sa imi schimb switch-ul acum cateva zile, pana acum merge impecabil! Multumesc colegilor care m-au indrumat!

@Al Bundy - cat a costat trusa de pe acel site ca nu am gasit pretul acolo? (eu am imprumutat niste scule de la prieteni cand am facut operatiunea, si as vrea sa imi cumpar si eu o trusa)

Apropo: Pt ce care cauta doar acel cap cu 12 dinti se numeste XZN M8!

Daca cineva din Bihor vrea sa isi schimbe switch-ul si are nevoie de ajutor, va ajut cu placere!

Numai bine!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Buna ziua.Am si eu o problema cu portiera stanga la masina din semnatura.Nu se aprinde lumina din portiera,cam de 1 luna.Pentru celelalte usi,totul merge perfect..buzzer,lumini interioare,doar portiera stanga e mai ghinionista.Mentionez ca becul din portiera nu e ars iar pe Vag Com nu am absolut nici o eroare,switchul a fost schimbat acu 4-5 luni.Sa fie din modulul confort al masinii?Sa incerc sa scot borna de la baterie si sa o las vreo 5-10 minute?Va multumesc

Modificat de Ovidiu007
Link către comentariu

Ovidiu007 a durat mult schimbarea switchului? Cat a costat si de unde l-ai luat? Tot problema asta o am si eu.

Modificat de Lulu04
Link către comentariu

@ovidiu007-poate a picat switch-ul schimbat.spui ca lampa din portiera nu se aprinde la deschiderea usii dar buzzer-ul merge?

Link către comentariu

• Aerofan locked şi pinned this topic
  • Aerofan unpinned this topic
  • Aerofan pinned this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!