Jump to content

Switch usa - probleme

ovidiubest
 Share

Postare recomandată

Ok...dar nu asta sa verifici ci sa verifici direct in mufa yalei daca comunica cu switchul....daca da,e ok

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Va cer si eu ajutorul. La ce fire trebuie sa leg un bec cu dioda ca pe passat, sa mearga pe golf, la usa din spate, sa se aprinda la deschiderea usii.

Stiu ca a mai facut cineva, dar nu gasesc postul. atasez schema electrica.

power sunroof from may 1999.pdf

Link către comentariu

E simplu daca ai un aparat de masura :)

Firele le iei din mufa de la motorasul de geam.

Plusul este firul gros rosu si este +permanent.

Iar  minusul vine de la contactul din broasca este unul subtire iar eu l-am aflat cu aparatul de masura.

Daca nu reusesti ma uit eu la mine si it fac o poza.

Eu nu mi-am mai pus dioda.

Modificat de robert r.
Link către comentariu

@ marius:  Daca si cu schema in fata pui intrebarea asta.....

Vezi cum e legat pe fata si legi la fel.

TE legi la un plus si la pinul 6 din mufa de la broasca.

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

am cautat si nu imi dau seama ce are usa mea si nici ce trebuie sa ii fac: usa din dreapta nu mai merge stopul de jos si cand este deschisa nu mai se aprinde plafoniera ca la celelalte usi. cateodata in mers mi se aprinde plafoniera si becul stop din usa cu toate ca usa este inchisa si ca sa se stinga trebuie sa deschis si sa inchid usa dupa care iarasi nu mai merge! unde trebuie sa caut problema si cum pot sa o repar? multumesc

Link către comentariu

e switchul...si info e repetata cam pe fiecare din cele 125 pagini ale topicului, iar cu o pagina in urma am pus si eu condensat detaliile. Daca nu te descurci vezi ca e un coleg in bv care se ocupa cu asta:)

Link către comentariu

Sincer, ma grebeam sa fac acest mod http://www.mytouran.de/html/turgriffbeleuchtung.html si nu am avut timp sa studiez schema cu atentie.Cu aceasta ocazie sa pun si luminile astea de skoda superb pe fata de usa. Ms de raspunsuri robert si Al.

Link către comentariu

Daca vrei sa pui lumini la manere si vrei sa folosesti sistemul de superb, a6 .......... nu merge pe golf/bora.

Eu am facut asta deja si nu e bine. Spatiul dinte tabla de pe usa si manerul de deschidere este foarte mic.

Nu incape acea fibra iar ledul acela coboara din fibra mult prea jos iar cand pui fata de usa la locul ei sigur se va sparge, desprinde.

Eu am taiat deja dreptunghiurile iar acum imi pare rau ca nu stau deloc calumea.

Cel mai simplu este sa folosesti doar ledul si sa dai o gaurica rotunda mica cat un led undeva in partea de jos.

Ii pilesti partea rotunda sa ramana drept si pilit da si o lumina mata

Modificat de robert r.
Link către comentariu

marius1982.11

M-ai cam speriat cu postul tau si am fugit direct la masina cu fata de usa, acum vreo 2 ore le-am terminat pe toate, e la marele fix, insa nici vorba sa sparg carcasa. merge fara probleme.

aia cu gaura data si led in ea nu mi se parea deloc o idee OEM.

post-34985-0-21279300-1393716709_thumb.j

post-34985-0-86265000-1393716709_thumb.j

post-34985-0-84943100-1393716710_thumb.j

Link către comentariu

Poate le am pozitionat eu airea la mine.

Pune si tu te rog o poza din interior unde bagi degetele dar sa se vada si fibra

optica sa vad si eu cum ti au iesit

ms

Link către comentariu

Marius, de unde ai luat plasticele de iluminat?

Link către comentariu

marius1982.11

De la reprezentanta, cred ca eram intr-o pasa buna in ziua aia :dry:

N-am inteles unde sa fac poze.

Link către comentariu

ma ajuta si pe mine cineva sa remediez problema de mai sus?

Link către comentariu

@ catalin- ai facult lipiturile pe placa, da? Dar switch-ul l-ai schimbat? Macar l-ai verificat?

Link către comentariu

sal.

da. refacut lipituri, verificat cablaj, verificare conexiunile switch-urilor cu pinii de la mufa......toate sunt OK.

Link către comentariu

salut. am si eu o problema in incuietoarea de la usa soferului. de mult tot facea figuri in special cand ploua sau ies de la spalatorie, dar dadeam cu WD40 si iti revenea. azi a merg foarte greu si cand am fortat mi s'a invartit cheia in gol si sa blocat. nu mai merge nici in stanga nici in drapta! ce se poate face? mentionez ca inchiderea centralizata functioneaza. deschis masina de la usa pasagerului

PS. sper ca am postat in locul potrivit

Link către comentariu

trebuie sa dai jos butucul si sa vezi ce s-a rupt la el. Exista un kit de reparatie - e posibil sa te salveze... dar intai da jos butucul, sa vedem ce este cu el.

Link către comentariu

trebuie data jos fata de usa si geamul sa am acces la butuc? imi poti recomanda un site sau un loc de un pot lua un kit de reparatie?

Link către comentariu

Nu, se slabeste doar surubul de fixare, aflat pe lateralul usii, sub un capacel de plastic - e un torx T20.

kit- vedem de unde-l comanzi... intai sa vezi ce e acolo....

Link către comentariu

Kitul il gasesti la reprezentanta, e pana in 50 lei, dar intai se demonteaza, se curata si vedem ce e defect.

Link către comentariu

am gasit un kit pe okazii. dar in caz e ceva rupt care nu poate fi inlocuit de unde as putea lua un butuc sa mearga cu cheia mea, sau pot sa schimb butucurile intre ele...de la usa pasagerului la sofer si invers?!

50lei la reprezentanta!?!?! cum naiba sa fie ceva asa de ieftin la reprezentanta cand e 100lei pe okazii?!

Link către comentariu

Vin pe relatia Skoda dar una din piese nu se protriveste (e putin mai ingusta).Desfa butucul,demonteaza piesele componente  (fa poze sau memoreaza bine ordinea si felul cum sunt piesele atasate in butuc) si posteaza piesele aici.

O sa iti spunem noi ce trebuie achizitionat din butuc sa iesi ok la pret.

Modificat de GABIVVX
Link către comentariu

• Aerofan locked şi pinned this topic
  • Aerofan unpinned this topic
  • Aerofan pinned this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!