Jump to content

Aviamotors Bucuresti

toni
 Share

Postare recomandată

Am studiat si eu putin partea de reglementari referitoare la service.

Un service auto poate fi autorizat de RAR sa execute reparatii la cateva tipuri de masini.

Sunt service-uri si service-uri. Adica sunt cele de "miniservicii" - schimb ulei, mecanica usoara si cele care efectueaza reparatii la motor, caroserie, electrica. Pentru acestea este nevoie ca service-ul sa detina documentatie tehnica de reparatii (manualul de reparatii), software de analiza, scolarizare personal si SDV-urile (sculele, dispozitivele si verificatoarele) necesare efectuarii reparatiilor si reglajelor.

In cazul service-urilor Skoda ... in service poate sa intre ORICE TIP de autoturism/autoutilitara de max 3.5t. La cele la care autorizatie RAR poate efectua reparatii motor/mecanica/caroserie. La cele la care nu detine autorizatie RAR poate efectua numai servicii ... sch ulei, etc. In mod normal nu au voie sa efectueze NICI un fel de lucrare la instalatiile de franare/directie si reparatii motor. Acum .... ce se intampla in Ro ... e alta poveste.

Deci ... te duci cu VW Touran la Avia (service Skoda) ... iti poate sch uleiul, filtrele ..... o spalatorie si ... sanatate. Chiar daca platforma este aceeasi, daca service-ul nu detine autorizatie de reparatie pt tipul respectiv de masina, nu are voie sa ti-o repare.

Cam atat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 months later...

Revizie Avia Motors Pantelimon

Cost total 1.129,94 RON.

Manoper

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Acum cateva zile a intrat in bara din spate o tipa cu un 745i cand dadeam prioritate pietonilor aflati pe trecere :D Dupa ce am terminat cu politia si asigurarile m-am dus sa ma programez la Avia. M-au programat tocmai pe 9ian2008 :Driver: :D :blink: :P Noroc ca pot sa circul cu masina. Vai de cei care au probleme mai grave si nu pot circula cu masina! ". " Multumirile" de rigoare pt. "promtitudinea" celor de la Avia privind modul de rezolvare a solicitarilor clientilor sai.

Link către comentariu

Draga nick58 dupa cum dvs nu cunoasteti, capacitatea service-urilor pe tinichigerie este destul de limitata pentru bucuresti(asta din din cauza incompetentilor si nesimtitilor care sofeaza in capitala si care in mare majoritate si-au luat permisul pe spaga....traiasca politia romana!!!!!!), asa ca termenul nu are de ce sa va nemultumeasca, trebuie sa va considerati un ghinionist doar; nemultumit ati putea fi de calitatea lucrarii cand se va efctua ea............

In speranta ca nu veti mai avea astfel de neplaceri sa ne auzim cu bine.

Link către comentariu

Draga Joney, sunteti angajat la Avia? Eu cred ca dvs. nu aveti de unde sa stiti ce cunosc sau nu cunosc eu. Daca credeti ca doar la tinichigerie sunt probleme legate de intervalul dintre solicitarea clientului si planificarea data de cei de la Avia va inselati. Vi se pare normal, probabil, ca facand o programare pt. o banala revizie la 15000km in data de 22.09.2007 sa fiu planificat pe 05.10.2007?. Interesul lor (Avia) este sa-si vanda cate mai multe masini, restul mai putin ii intereseaza. Din pacate aceeasi situatie se regaseste si la Porsche Romania. O zi buna incontinuare!

Link către comentariu

Draga Joney, sunteti angajat la Avia? Eu cred ca dvs. nu aveti de unde sa stiti ce cunosc sau nu cunosc eu. Daca credeti ca doar la tinichigerie sunt probleme legate de intervalul dintre solicitarea clientului si planificarea data de cei de la Avia va inselati. Vi se pare normal, probabil, ca facand o programare pt. o banala revizie la 15000km in data de 22.09.2007 sa fiu planificat pe 05.10.2007?. Interesul lor (Avia) este sa-si vanda cate mai multe masini, restul mai putin ii intereseaza. Din pacate aceeasi situatie se regaseste si la Porsche Romania. O zi buna incontinuare!

hai ca deja o dam in altele

tu te plangi ca ai facut pe 22 si te-a programat pe 5? Pai e luxureanu frate

Link către comentariu

Corect. Da un telefon la PBN sa vezi ca te pun peste doua luni. Daca ai noroc.

Link către comentariu

Multam baieti, poate asa mai inteleg si cate unii cum merg treburile prin service-uri, si se adapteaza si ei din mers in loc sa......... "urle".

Link către comentariu

Joney, daca postezi pe topicul asta in calitate de angajat al Avia Motors, ar fi bine sa te si recomanzi. Mie cel putin asa mi s-ar parea normal.

Link către comentariu

sorry, am uitat sa spun, dar nu sunt angajat avia. eu spun doar ce stiu despre service-uri. si eu am avut unele neintelegeri cu avia, dar asta nu inseamna ca nu pot fi realist.

Modificat de Joney
Link către comentariu

Pe 01.11 am fost programat in 08.11 pt schimb distributie si revizie de 15k la Avia Militari. Cred ca e bine.

Link către comentariu

Pe 01.11 am fost programat in 08.11 pt schimb distributie si revizie de 15k la Avia Militari. Cred ca e bine.
Vorba lui @Godoroja, "e luxureanu, frate"! ;) Modificat de alxrro
Link către comentariu

Daca unii de aici sunt super multumiti ca sunt programti de Avia pt. o banala revizie la 15000km dupa o saptamana sau doua (cazul meu), e pct. lor de vedere. Eu consider ca este inacceptabil, dar n-ai ce face. Cand aveam un Cielo daca azi sunam la service a doua zi eram programat pt. revizie.

Link către comentariu

Nu am zis ca sunt super multumit, dar in raport cu altii este bine si la o saptamana. Ideal ar fi cand ai probelme si te duci la service, sa te rezolve pe loc, dar cum idealul este o notiune relativa ...

Link către comentariu

Am fost si eu la Avia Pantelimon, aveam ceva cunostinte acolo :icon_thumright: Am avut o dauna la masina de 9200ron, baietii au lucrat exceptional, fara urme de atingere, nici macar nu se cunostea ca a fost lovita, joi dimineata am dus masina iar sambata dimineata am luat-o. Mentionez ca am avut de schimbat, radiator clima, faruri, tragger, capota, masca, bara si de vopsit toate acestea. Totul era perfect, nu-mi venea sa cred masinuta arata impecabil daaar...peste cateva ore dupa ce am spalat masina am observat ca partile vopsite nu erau in ton cu culoarea masinii (scuzati cucufonia). Erau putin mai deschise.Evident am vorbit cu respectivele cunostinte, am fost sa observe si ele diferenta iar apoi m-am adresat la Avia cu rugamintea de a-mi revopsi partile respective. Cert este ca la inceput ne-am contrazis ca e aceeasi nuanta, aceeasi vopsea si dupa 1/2 ora dupa ce am pus codul de culoare pe masina se vedea clar ca e o mare diferenta si totusi pentru inceput doreau sa-mi vopseasca cumva si usa ca sa nu se mai vada asa rau :icon_thumright: S-a constatat faptul ca nu s-au amestecat culorile bine. Am lasat masina inca o zi iar vopseaua a iesit la culoare dar... nu a mai fost la fel ca la inceput si anume au aparut cativa pori iar pe bara s-a scurs putin vopseaua. Imi parea atat de rau incat imi venea sa innebunesc. Iesise atat de bine...Nici acum nu e rau dar stiind unde anume sa ma uit le observ mereu. Ca si promptitudine au fost super ok dar nu stiu daca datorita cunostintelor sau a spiritului lor de echipa. Trebuie sa recunosc ca Anisor, vopsitorul a dorit sa-mi revopseasca masina inca o data fiindca a vazut ca nu-mi prea placea cum a iesit si m-a intrebat de nenumarate ori daca e ok asa. Imi doream sa merg cu masina prea mult si intr-un fel imi era rusine sa mai cer vopsirea inca odata. Pentru mine au fost ok

Link către comentariu

Daca unii de aici sunt super multumiti ca sunt programti de Avia pt. o banala revizie la 15000km dupa o saptamana sau doua (cazul meu), e pct. lor de vedere. Eu consider ca este inacceptabil, dar n-ai ce face. Cand aveam un Cielo daca azi sunam la service a doua zi eram programat pt. revizie.

Tot ce se poate. Ori nu aveau lucrari si ai avut noroc ori, au amanat vreo masina care era deja in reparatii - ma intreb ce a spus/ar fi spus in caest caz cel cu masina amanata :icon_thumright: ori, daca ai fost tu in locul lui?!

Crezi cumva ca astia au vreo sponsorizare de la "jiji" si o tin in petreceri 2 saptamani , dupa care se apuca de treaba? :icon_thumright:

Link către comentariu

Cu toate ca nu sunt fan Avia Motors , nu inteleg nemultumirea. Oamenii ti-au dat un termen realist, zic eu. Daca vroiai si alte oferte, trebuia sa suni si in alte parti si apoi sa te plangi daca toate ofertele erau mai bune. Daca nu iti convine ceva sunt atatea service-uri Skoda care sunt gata sa te primeasca.

Link către comentariu

Klau;

Ce sa intelegem, ca desi ai avut cunostinte ai iesit sifonat??? Inseamna ca noi muritorii de rand vom iesi cu masinile albe in loc de gri stone(in cazul meu)!! :icon_thumright:

Link către comentariu

Nu cred ca e cazul sa comparam cu serviceurile Daewoo, pe vremea cand aveai tu Cielo sigur erau mai putine masini.

Oricum, cred ca sunt prea putine serviceuri autorizate pentru cate masini exista, de aici si termenele asa de indepartate.

Link către comentariu

@bogdan2 am primit si o explicatie plauzibila :) Vopsitorul care trebuia sa-mi vopseasca masina a facut un infarct chiar in ziua in care trebuia sa o vopseasca, in spirit de gluma cred ca s-a speriat de masinutza:) A vopsit-o altcineva mai putin experimentat sau neatent. Probabil e deajuns sa nu spele pistolul bine si de acolo diferenta. Pentru mine a contat ca am dat comanda de piese inaine si masina a stat 3 zile in service, defapt daca stau sa calculez la ora, a stat 2 ;) Ce m-a deranjat a fost faptul ca am stat sa ne tiganim la nuanta pentru ca ei ziceau ca ala e codul si ca asa a iesit. Le-am spus ca masina a mai fost revopsita la usa soferului de catre Radacini (ca tot a venit vorba de cielo) si nu se cunoaste nimic si ca aia sunt mai buni decat ei daca lor le-a iesit. Per ansamblu a iesit ok. Nu e neaparat vorba ca iti va iesi masina alba. Lucrul asta se poate intampla oriunde, tine strict de interesul si atentia celui care iti lucreaza la masina. Asta e pana la urma.

Modificat de KLAU
Link către comentariu

• 4 weeks later...

am si eu o vorba de adaugat. imi cer scuze, nu am citit tot topicul, dar as vrea sa punctez ceva. m-am programat la avia pt revizia de 15.000 km. am ajuns la timp la programare( chiar cu 30 min mai dvrm) si cu toate acestea, poate sunt eu mai ghinionista, nu stiu, a trebuit sa astept 2 ore ca masina sa intre in atelier. cand am mers sa aflu ce se intampla, am primit raspunsuri de genul: 'cum nu e pe rampa?' sau' ne pare rau intra imediat' sau ' masina de la standul unde trebuie sa intre masina dvs are nevoie de schimbarea placutelor de frana' :) .cand in final ( dupa vreo 3 ore) a fost gata revizia, am plecat nervoasa cu masina de la service sa constat ca aeroterma scoate un sunet ciudat. ma intorc, le spun despre pb celor de la service si, stupoare:'vi se pare, n-are nimic aeroterma'. cand am insistat: 'a, pai asta e defect din fabrica(masina nu avea nimic la aeroterma cand am ajuns cu ea la sevice) faceti programare sa vedem ce are aeroterma' :) :) s.a.m.d.

concluzia mea: ASA NU!

Modificat de NIKK
Link către comentariu

Probabil faptul ca esti femeie aduce automat si posibilitatea de a fi pacalita sau fraierita. E foarte bine ca le-ai spus de problema cu aeroterma, e posibil sa fi avut o frunza sau altceva in filtrul de polen si cand l-au schimbat gunoiul ala a ajuns in aeroterma. De asta e bine ca atunci cand mergi in service sa fii insotita de un barbat.

Link către comentariu

:o CristiN - cu tot respectul, ai facut niste comentarii de mai bine taceai .. sau macar le formulai altfel si tu ! In primul rand .. ca esti femeie, urs, veverita, barbat, ornitorinc sau privighetoare - cei din service trebuie sa te trateze la fel si sa se concentreze la masina si nu la "metode de a pacali" - cum cred ca e in aria PoRo si nu a ajuns "inca la Avia" curentul. Ca si moderator, cred ca trebuia sa-i spui noului user pareri obiective/tehnice sau sa faci presupuneri de aceeasi natura, nu sa-i spui ca e normal ca femeie sa se astepte s-o fraiereasca oamenii in service - in felul asta ce parere isi poate face de atmosfera de pe acest site? Revenind la garantia ca ti se face treaba bine daca mergi cu un barbat (ca femeie), asta nu e o certitudine ci o posibilitate, pentru ca nu esti nascut ca barbat implicit cu abilitati si cunostinte tehnico.mecanice - si daca cei de acolo sunt pusi pe hotii, te "servesc" indiferent din care regn animal faci parte !

Numai bine si sper ca nu imi interpretezi gresit raspunsul !

Revenind la Avia : chiar am speranta ca inca sunt un service unde sa-ti poti duce cu incredere masina, spre deosebire de PoRo network .. unde s-au intamplat/vehiculat atatea situatii incat trebuie intr-adevar sa fii foarte naiv ptr a merge "de unde ai luat masina" si anume PB X. Am avut 2 interventii la ei (vopsitorie) si au iesit bine, am facut revizia de 1 an (nu aveam inca 15 000 km) si a decurs rapid si bine .. dar in service la Alto Syncro, ptr ca la Avia era full si ma programau la anu`n praznic. Per total, am avut o colaborare buna cu ei si sper s-o tina tot asa .. mai ales ca de pe 5 ian. duc iar masina .. unii soferi chiar nu se pot abtine de la a zgaria bara mea fata :o !

LE : CristiN .. :lol: nu sunt fanatic in a sustine Avia si in mare parte sunt de acord cu ce zici, m-am simtit din oficiu sa postez cele de mai sus in ideea ca acest forum trebuie sa fie impartial cumva cu userii si la 10 femei max cate sunt inregistrate (sau cate or fi) ma gandeam ca ar fi frumos sa nu fim rai cu ele, atat !

"Atmosfera de pe site" - se referea la faptul ca vwf nu e ca un oricare alt forum unde se fac misto-uri nesanctionate sau caterinci ieftine asupra unor anumite categorii de persoane sau soferi diferentiate pe baza de sex, rasa, convingeri politice sau marca masinii, cu alte cuvinte misoginism in cazul tau - dar ma bucur ca m-am inselat !

PS - Se strica si Avia ? :o

Modificat de Raz_Van_YkE
Link către comentariu

Daca recitesti postul meu o sa vezi ca nu am zis ca e normal sa fii tratat altfel daca esti femeie, ci ca probabil asta gandesc ei. Postul ala a fost scris ca membru al forumului si nu ca moderator. Am spus ce am spus pentru ca nu e primul caz de genul asta pe care il aud. Atitudinea angajatilor unui service si gradul de satisfactie a clientilor scad odata cu cresterea numarului de clienti. Asta e o constatare a mea, dar sunt sigur ca multi sunt de acord cu ea.

N-am inteles fraza asta: "Ca si moderator, cred ca trebuia sa-i spui noului user pareri obiective/tehnice sau sa faci presupuneri de aceeasi natura, nu sa-i spui ca e normal ca femeie sa se astepte s-o fraiereasca oamenii in service - in felul asta ce parere isi poate face de atmosfera de pe acest site?" Care atmosfera de pe site?

Revenind la garantia ca ti se face treaba bine daca mergi cu un barbat (ca femeie), asta nu e o certitudine ci o posibilitate, pentru ca nu esti nascut ca barbat implicit cu abilitati si cunostinte tehnico.mecanice - si daca cei de acolo sunt pusi pe hotii, te "servesc" indiferent din care regn animal faci parte !

Nu i-am garantat ca daca va merge cu un barbat lucrurile vor decurge perfect. Se pare ca citesti printre randuri lucruri pe care eu nu le-am scris.

Din postul tau imi dau seama ca esti putin fanatic in a sustine Avia... ar trebui sa citesti topicul asta sa vezi ca exista multe probleme, inclusiv pe partea de vopsitorie.

Si eu am fost cu masina la Alto, dar Alto e altceva, nu e Avia. Sunt in aceeasi curte, dar sunt serviceuri separate, au angajati diferiti.

Link către comentariu

eu nu pot sa-mi dau seama daca e vb de misoginism, lipsa de profesionalism, sau doar, simplu, nesimtire, dar vreau sa va spun ca am fost la elcar gid buzau si acolo am intalnit adevarati profesionisti.dupa ce au terminat revizia la masina, au scos-o la o tura de verificare, apoi mi-au predat masina in parcare. nu ca la avia, unde dupa enshpe ore de asteptat ca fraierul mai tb sa-ti cauti si masina prin parcare.

asta e, mai e mult de invatat in domeniu si cu o floare( elcar gid bz) nu se face primavara, dar, speram....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!