Jump to content

Aviamotors Bucuresti

toni
 Share

Postare recomandată

Nu trebuie sa demonteze pompa pt. aceasta operatiune.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Astept sa fac un drum pana in craiova sapt viitoare, si daca piuie la fel ca inainte ma duc iar pe capu lor.

Cand am fost acolo un tip de la service-ceva sef cred l-am vazut ca se tot stramba cand a ascultat sunetu. Mi-am schimbat parerea despre service-ul lor inca de la inceput. Am crezut ca sunt oameni seriosi.

Pe factura nu scrie nici o manopera. :icon_cool:

Link către comentariu

Daca este asa cum spun ei (si este posibil) si consumabilele nu intra sub incidenta garantiei, nu acelasi lucru se poate si despre manopera, aceasta intrand sub incidenta garantiei :icon_cool: . Nu crezi totusi ca aceste nelamuriri le-ai fi putut discuta cu ei?

Link către comentariu

Fiind totusi incepator in ceea ce priveste masinile straine si serviceurile (inainte cu dacia lu tata nu am fost nicodata la service, totu se repara in fata blocului), nu prea stiam cat este un filtru si toate cele.

Oricum data viitoare nu ma mai tzapesc, sper.... :icon_cool:

Link către comentariu

Si 130 lei :blink: ENORM!! eu l-am luat cu 45 ron( Mann)

Cu tot cu regulatorul de presiune? :lol: Poate lui dAliG i l-au schimbat cu tot cu regulator?! Cum spuneam si mai devreme...aceste probleme trebuiau lamurite acolo (in service) :lol:

Link către comentariu

Daca te-ai fi priceput catusi de putin la masini, nu ai fi facuta aceasta afirmatie; ba dimpotriva, te-ai fi intrebat "ce treaba au sa ridice capota pentru a schimba acel filtru de benzina?!" Cum tot romanul se pricepe la fotbal si la masini, nu strica sa ne dam cu parerea; nu?! :lol:

Link către comentariu

Era vorba de regulator - de asta am facut afirmatia ca nu sa ridicat capota - stiu ca pompa de benzina este langa rezervor, iar regulatoru care comanda pompa este sub capota

Link către comentariu

Nu exista un "regulator" care sa comande pompa. Regulatorul de presiune este prins de pompa :) .

Link către comentariu

Posibil, ce am auzit si eu - cel putin asa au zis cei de la service din craiova ca regulatorul este la motor si comanda pompei de benzina cantitatea de carburant necesara.

Link către comentariu

Ai auzit tu ceva dar,...nu are legatura cu cazul tau :D . Dupa cum spui ca ai inteles de la cei din service, ar fi vorba despre ECU. Explicatiile ar necesita f. muuuult timp. :)

Link către comentariu

:) incet incet ma initiez....in tainele noii masini :D

Link către comentariu

Incearca sa participi la intalniri. Astfel vei avea posiilitatea sa afli mai multe despre masini/motoare/etc. :) dar....GATA ca suntem :D rau de tot.

Link către comentariu

Sper ca acest topic deschis de mine sa fie unde trebuie si sa nu mai fie inchis, pentru ca este o problema foarte grava, si cine stie poate ajuta in mod involuntar si pe altii.

deci este vorba despre O2 din semnatura care in primii 6000 de km nu mai baga rece, am mers la service unde mi-au incarcat instalatia cu freon(contra cost atentie 68 ron) motivand ca masina , respectiv instalatia nu are nimik atata tot ca nu a avut freon, buuun zic lasa ca nu mor de 68 ron, urmatoarea luna cand credeam ca aia fusese buba remarc cu stupoare ca iarasi nu mai baga rece, am sunat la service mi-am facut programare si astept ziua de marti sa vad cu ce ma mai pricopsesc.

Astept sfaturile si parerile voastre, si sper sa nu imi mai fie inchis topicul de catre domnii moderatori, eventual sa ma indrume pe calea cea buna si sa imi spuna unde am gresit

Link către comentariu

japca pe fata, trebuia sa iti incarce gratuit instalatia, era lipsa, era pierdut, e clar. Doar nu l-am baut noi freonul. Eu m-as lua tare de ei. Vezi ca s-ar putea sa ai un por. Se baga o solutie fluorescenta in instalatie ca sa vada pe unde da. Se remediaza si apoi se reumple cu freon.

Link către comentariu

iti baga freon combinat cu o substanta vizibila in spectrul UV ( cu ochelari se vede fluorescenta) iar in cazul in care se mai pierde vor observa pe unde!!

parerea mea,acum trebuie sa te iei tare de ei!!

Link către comentariu

@Danniel: Pentru problema ta, prezentata in alt topic care a fost inchis, ai primit cel mai pertinent sfat: reincarcarea instalatiei si verificarea ei (eventuali pori).

Avand in vedere situatia ta, service-ul care a facut incarcarea anterioara ti-a luat banii degeaba ! Defectiunea trebuia remediata gratuit fiind in garantie, trebuia stabilita cauza problemei si, nu in ultimul rand, trebuia sa ofere garantie pentru interventia facuta !

Link către comentariu

bineanteles ca o sa ma iau tare de ei acum am la mana si factura ca am platit freonul degeaba, ei au motivat ca asa a venit masina, acum nu mai au incotro

Link către comentariu

Daniel, chiar daca masina venea fara freon tot ei trebuiau sa-l puna, pe garantie. Daca masina vine fara motor, te pun pe tine sa-l platesti "ca asa a venit masina?". Nu pot sa imi dau seama cum ai putut sa fii atat de moale de prima data si sa accepti sa platesti. Nu conteaza suma, e vorba de principii.

Cand ai sa te duci acum la ei din nou, cere-le returnarea sumei sau sa iti dea produse ceva de banii aia, polish, ce au ei pe acolo de vanzare. NU este normal ca sa iti ia banii pentru ce ai avut tu, este FURT pe fata. Daca aveai 20k de km era altceva, asa nu sta cu ei la discutie. Mergi pana la seful de service, pana la director daca e cazul, nu de alta dar acum te-au pacalit pe tine, ei or sa vada ca merge si vor pacali si pe altii ori noi nu suntem o comunitate de "fraieri" ca sa fim luati de fraieri. E foarte bine ca ai expus aici problema si ar fi cazul sa dai si numele acelui service ca sa stim sa ne ferim de ei sau sa stim cum sa punem problema. Daca stii si numele celui care ti-a zis ca trebuie sa platesti, fa-l public, sa stim si noi ce podoabe sunt prin service-urile Skoda.

Link către comentariu

Este penibil numai ca au pus in discutie sa scoti bani din buzunar pentru o chestiune legata de garantie CLAR, nu mai vorbesc ca ti-au luat si banii.

N-am fost atent, la care service spui ca s-a intamplat minunea ca trebuie facuta "reclama"?

Link către comentariu

ar fi bine sa mentionezi si numele service-ului.

Link către comentariu

asta aveam de gand sa si fac sa spun numele serviceului si al reprezentantului care m-a pus la plata, dar am sa o fac dupa ce vin de la ei ca mie frica sa nu fie cineva care frecventeaza forumul si sa ma aleg cu niste bube la msina intentionate, pot sa spun ca e una din cele mai mari reprezentante daca nu cea mai...

Link către comentariu

Atitudinea asta nu te ajuta. Daca cineva ar fi citit de la ei forumul si ar vedea remarcile tale ar incerca sa repare problemele aparute, pentru ca asa ar avea si o mica reclama pozitiva. Daca tu nu dai numele unui service care te fura pe fata si la fel fac toti ceilalti atunci degeaba am mai deschis aceste topic-uri despre Dealer si Service.

Pot sa-ti spun ca eu am patit la fel cu Avia dar dupa ce am scris pe forum au fost mult mai operativi, cu toate astea nu voi mai calca pe la ei.

Link către comentariu

Daniel, dai semne de slabiciune si teama. Uite, nu stiu eu cum sa iti spun dar daca te duci la ei cu frica si ei vad ca au pe cine sa pacaleasca sa nu crezi ca pierd vreo ocazie.

Deja au fost super neseriosi din prima, spune-le ca te-ai interesat si ca nu e corect/legal ceea ce au facut ei si ca intentionezi sa faci sesizare la OPC pentru faptul ca ti-au cerut bani aiurea si nici nu au executat lucrarea corespunzator din moment ce dupa putin timp defectiunea pentru remedierea careia ai platit a reaparut.

Din ce zici tu e vorba de PBN, nu e nicio noutate ca sunt neseriosi asa ca de vrei sa ne spui sau nu vrei sa ne spui situatia ramane aceeasi.

Eu iti urez succes si iti doresc ca de data asta sa dai peste oameni cu bun simt.

Link către comentariu

Atitudinea asta nu te ajuta. Daca cineva ar fi citit de la ei forumul si ar vedea remarcile tale ar incerca sa repare problemele aparute, pentru ca asa ar avea si o mica reclama pozitiva. Daca tu nu dai numele unui service care te fura pe fata si la fel fac toti ceilalti atunci degeaba am mai deschis aceste topic-uri despre Dealer si Service.

Perfect de acord. Te ajut cu placere daca e vorba de Brady si iti pot da o recomandare daca e vorba de Avia, PBA sau PBV. Rupe tacerea !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!