Jump to content

Aviamotors Bucuresti

toni
 Share

Postare recomandată

si totusi .. nu pot sta neutru vazand ce se intampla !!!!

PRO FORUM / D. Voinea :

- acum un an si ceva, cu cateva luni inainte sa iau masina .. ma documentam pe net dupa Polo (Voinea stie :) ) si am gasit VWForum.ro ... cu date despre Polo, informatii si altele de la proprietari. In cateva saptamani inainte sa dau comanda, am invatat cat n-as fi invatat in alta parte lucruri esentiale despre masina (polo / fabia), dotari necesare si pasi de urmat ... asadar ii sunt recunoscator forumului (fiind creat de Voinea, implicit si lui) + userilor care au postat si m-au informat indirect ! acum ma orientez poate spre a doua masina, daca e sa fie din VAG (Golf / Leon / Octavia) tot forumul ma va ajuta in continuare .. poate si un GT / GTI.

In fiecare zi (aproape) intru, si caut ce mai e nou .. dar in ultimele zile "noul" a fost acest scandal, si nu e frumos .. mai ales ca Barbato, Voinea cat si VWForum.ro in sine ne-au adus si ne aduc multumiri ptr masina, implicit ptr noi .. deci ar trebui sa ii ajutam cumva, sa faca pace si sa "luptam impotriva raului masinilor ca pana acum" :) (nu sa fim cavalerii luminii). Si acum ma gandesc cu entuziasm la sapt. 2 dupa ce am primit masina, si am fost la intalnire unde mi-a setat autolock-ul Voinea :) si vroia sa-mi scaneze BC-ul dar masina avea 200 km :)

Incetul cu incetul dealerii cat si importatorii vor, si chiar acceseaza acest forum .. si iau feed-back ptr activitatea lor, si pana la urma noi, forumistii, detinatorii masinilor sau a viitoarelor masini avem de castigat !

PRO AVIA / M. Barbato :

- cand am avut nelamuriri, l-am sunat pe M. Barbato si mi-a raspuns, iar recenta ar fi povestea cu revizia facuta la Alto, unde am fost poftit ca un om de-al casei si nu doar un oarecare client .. uleiul l-am putut lua eu, filtrele la fel .. revizia fara programare si gata in 40 min. maxim .. si sutele sau miile de raspunsuri date de Ardei sau Barbato pe acest forum noua .. care ne-au ajutat intr-un fel sau altul sa intelegem Avia si masinile pe care le avem !

In concluzie .. tuningul, fie el Motor / Chip, Exterior / Kit + Jante sau Audio .. implica unele riscuri pentru masina, si acestea sunt de multe ori neasumate de catre noi - doar in momentul cand se strica ceva si masina e in garantie, vrem sa se rezolve cat mai repede fara sa tinem cont daca ne incadram sau nu in "conditiile de folosire" ... imi vine greu sa cred ca un om care da 20 000 eur pe masina + alte k de euro pe tuning, o sa mearga in service la garantie daca ii pica mecanismul la oglinda sau daca se arde un far .. asadar, haidetzi sa fim forumisti obiectivi .. sa traim lasand si pe altii sa posteze :) si sa aducem forumului gloria pe care o merita !

PS - Este ca am vorbit frumos ?! :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vreau sa re-echilibrez balanta fiindca eu cred ca adevarul este la mijloc, ca in toate cartile bune:

va readuc aminte "impartial" ca membrii Avia sunt aici pe topic in scopuri de marketing,

si atat timp cat lupta sub acelasi steag e normal sa il apere si sa se apere cat mai "curajos".

Vreau sa readuc aminte si faptul ca multi din cei care posteaza aici in topic spera de fapt ca masina lor

sa fie tratata "bine" in service, sau sa rezolve din problemele aparute in acelasi service,

ceea ce nu este normal, fiindca platesc pentru serviciile respective tocmai catre acesti domni.

"Conflictul" dintre un user si administratorul de site imi pare vesnicul conflict dintre "dealerii autorizati-detinatorii adevarului absolut" si "civilii-neautorizati".

Din partea "autorizatilor" este vorba si de acel sentiment de autoritate prost inteleasa, data de puterea de decizie asupra altora, care le sunt de fapt clienti.

Daca este sa masuram investitia de pasiune a celor doi, cred ca am sa iau apararea administratorului de site. Daca este sa masuram orgoliul insa, nu cred ca d-nul Voinea este campion.

Asa cum membrilor Avia nu le place sa se vorbeasca urat despre firma (si nu le place deloc, desi nu e a lor), nici d-lui Voinea nu-i place sa se vorbeasca urat despre orice parte din activitatea sa, din care, poate sustine si acest forum.

Mentionez ca mi-am cenzurat deja jumatate din post, ca sa nu jignesc pe nimeni, daca totusi nu am reusit, imi cer scuze anticipat.

Modificat de volksman
Link către comentariu

In concluzie .. tuningul, fie el Motor / Chip, Exterior / Kit + Jante sau Audio .. implica unele riscuri pentru masina, si acestea sunt de multe ori neasumate de catre noi - doar in momentul cand se strica ceva si masina e in garantie, vrem sa se rezolve cat mai repede fara sa tinem cont daca ne incadram sau nu in "conditiile de folosire" ... imi vine greu sa cred ca un om care da 20 000 eur pe masina + alte k de euro pe tuning, o sa mearga in service la garantie daca ii pica mecanismul la oglinda sau daca se arde un far .. asadar, haidetzi sa fim forumisti obiectivi .. sa traim lasand si pe altii sa posteze :lol: si sa aducem forumului gloria pe care o merita !

Da corect bagi un chip nu te duci pentru ambreiaj,volant sau turbina...ca oricum le-ai schimba cu ceva mai mare, dar daca iti pica o oglinda electrica sau un far...tot de la chip e? Hai sa fim seriosi si sunt de acord ca acele piese sa iasa de sub garantie, dar daca mi se rupe un maner de la usa, pentru ca am facut chip sa nu mi se accepte sub garantie?

In cazul asta multi care si-au montat un cd-player la altcineva nu numai ca au pierdut garantia la partea electrica (relativ normal) dar pierd garantia si la vopsea???

Link către comentariu

De ce sa pierzi garantia la partea electrica dupa ce montezi un CD player? Ca doar cuplezi mufele de la cd Player cu cele existente pe masina si nu intervin cu nimic asupra instalatiei. Daca e vorba de montarea unei alarme (care se interpune in functionare cu electronica masinii) si se defecteaza ceva legat de inchidere, etc, atunci se pierde garantia, pana atunci nu vad de ce. Si ai dreptate , de ce sa pierd garantia la vopsea, baterie, AC, etc de la un tuning, care poate afecta motorul, cutia ,ambreiajul, poate trenul de rulare...?

Link către comentariu

Salutare. Trebuie sa vopsesc capota si bara fata (pe casco) ; am fost la Avia si m-au programt fix peste o luna si jumatate :) . Daca masina era avariata incat sa nu pot sa merg cu ea trebuia sa stau o luna jumate pana ca sa o repar la ei? Am sunat la Midocar si m-au programat peste cateva zile. Astept sa vad cum iese reparatia , dupa care ma pronunt :)

Link către comentariu

va readuc aminte "impartial" ca membrii Avia sunt aici pe topic in scopuri de marketing,

si atat timp cat lupta sub acelasi steag e normal sa il apere si sa se apere cat mai "curajos".

.

"Conflictul" dintre un user si administratorul de site imi pare vesnicul conflict dintre "dealerii autorizati-detinatorii adevarului absolut" si "civilii-neautorizati".

Din partea "autorizatilor" este vorba si de acel sentiment de autoritate prost inteleasa, data de puterea de decizie asupra altora, care le sunt de fapt clienti.

Daca este sa masuram investitia de pasiune a celor doi, cred ca am sa iau apararea administratorului de site.

Sa inteleg cumva ca prezenta ta pe acest forum are la baza dragostea fata de semenii posesori de autoturisme VAG si nu scopuri de marketing? Faptul ca esti '' bine tolerat'' (un termen potrivit mai degraba unui medicament) pe acest site, se reflecta intr-o recunostinta fata de administratorul site-ului in dauna unui user, fie el si reprezentantul unui dealer?

Eu unul nu am nimic de reprosat nici uneia dintre partile implicate in acest flame dar cred ca e problema lor si trebuie rezolvata ca atare, duplicitarii si cei ''bine-intentionati" nu au motive sa posteze aici.

:vaidecapulmeu: Sper sa fiu inteles corect si sa stiti ca intentia mea nu este sa starnesc alte discutii!

Link către comentariu

desi probabil ca am fost printre primii cu nemultumiri la adresa aviamotors (vedeti undeva la inceputul subiectului),in decurs de 7 zile am fost de doua ori acolo pentru probleme diferite si am rezolvat problemele de fiecare data rapid si elegant.

prima oara acum cateva zile cand aveam nevoie de o simpla constatare (service rapid care se face fara programare) am fost totusi programat in aceeasi zi....surpriza a fost ca m-au chemat in sectie pana sa ridice masina pe rampa si au si rezolvat problema ,nu mi-au facut doar constatarea ,si asta dupa orele de program service.

la cateva zile distanta am fost chiar sunat la telefon ,si intrebat daca am fost multumit de serviciile lor !!!!!

asa ceva nu am patit niciodata in romania !!!

azi dimineata (programat de ieri) ,am fost la itp.

scurt ,rapid ,eficient si profesionist.

nu pot decat sa constat ca service-ul avia nu mai e ce a fost...

o bila mare alba de la mine.

Modificat de silviu66
Link către comentariu

Eu am fost foarte rau impresionat (si in cazul meu este prima oara). Am mai fost odata mediu-nemultumit. In rest am dat referinte bune.

Si nu oamenii cu care am avut contact direct (mecanic, receptie) m-au deranjat; ci persoanele care se ocupa cu organizarea pe acolo.

Fix o ora jumatate am asteptat in fata ghiseului sa pot plati o factura. (curentul se intrerupea din minut in minut).

La asemenea preturi si pretentii de service VAG sa nu ai un generator de curent macar la casierie este intolerabil. Nu vorbim de o casa particulara vorbim de un service si vanzare auto. (in fata mea cam o ora a stat o persoana care intentiona sa plateasca o masina cash).

Si a stat cu banii pe tejghea ca nu se putea emite factura.

:D :D

Pentru cei care sunt curiosi pentru ce pret au ingrosat obrazul atasez un link cu preturi la UPS:

(nu fac reclama - exista si aparate mai ieftine dar nu au preturi afisate pe site)

http://www.upss.ro/comenzi_online2.php

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu

• 1 month later...

Bila alba mare si de la mine..in special pentru Dan FLorea (consilier service) pentru partea de organizare si pentru d-l Costica pentru partea de mecanica. Am fost azi la Avia Pantelimon pentru revizie la masina...totul s-a intamplat foarte repede. D-l Florea m-a lasat sa merg sa stau in service langa masina.D-l Costica a facut totul cu explicatii( fara sa cer eu), plus mi-a zis si de una de alta ce intrebari am mai pus eu..ca tot omul curios..deh.

Ce sa zic..fata de alte dati..totul a mers ca uns. Nota 10 inca o data

Link către comentariu

d-nei Bica si eu ii dau un 10+ chiar din inima...fara nici un repros..am avut bara fata de schimbat si vopsit..am mers cu bara trosnita pana cand a putut vopsi bara si sa vin sa o montez fara a-mi retine masina in service. a existat chestia pe care noi o numim comunicare deschisa.

in schimb pt dep garantii nu am asa multe laude..din pacate.....a se vedea "probleme octavia II" mai exact problema cu scartiitul aerotermei de la climatronic. a trebuit sa dau mail la fabrica in cehia pt a o putea rezolva pe garantie, desi am inregistrat sunetele produse pe telefon si erau f clare pe care le-a auzit si Mihail. ma rog..mai sunt unele lucruri unde trebuie sa se mai lucreze. la vopsitorie sunt OK, cel putin de 2 ori cand am avut de vopsit o capota si bara. a iesit culoarea identica.

Modificat de dany
Link către comentariu

azi am primit telefon de la avia...sa ma intrebe daca sunt multumit de serviciile lor si sa imi multumeasca pe aceasta cale ca i-am ales...asta...nu poate fi decat de bine...nu?

Link către comentariu

si eu am primit de vreo 3 ori...dar cu ce folos....

Link către comentariu

Am ridicat si eu acum 2 sapt masina de la service. Ca de obicei, tinichigii si vopsitorii chiar si-au facut treaba asa cum trebuie. A iesit f bine. Multumiri d-nei Lucica Bica si ... f....k Asiban. A trebuie sa ma cert 30 de min. cu directorul de la Asiban ca sa-mi dea acceptul de plata. Masina era gata de 1 sapt, dar acceptul ..... din parti ....

Link către comentariu

am fost si eu ieri pentru revizia de 30.000 KM ...10.30-15.30... mentionez ca lucrarea ar fi durat poate un pic mai mult de 3h (asta pt ca am prins pauza de masa) dar mi s a reglat o fata de usa sa nu mai vibreze de la bass si bancheta spate sa nu mai scartaie enervant!

revin cu impresii si o intrebare un pic mai tarziu!

Modificat de JaMaL
Link către comentariu

In primul rand pentru sectia Militari a service-ului AVIA o bila neagra, deoarece am apelat la ei ca sa obtin 1 litru ulei motor completare Shell, au spus ca nu mai exista si .... sa completez cu Aral .... ca nu se musca :offtopic: . Sa apelez la Avia Pantelimon? Da, nu aveti incredere in noi? :D

Dupa care am sunat la Pantelimon, am vorbit cu dl. Barbato, i-am explicat problema si maine ma duc sa iau uleiul Shell de completare. :D No comment!!! BILA ALBA!!!

Link către comentariu

Nu vad de ce trebuie sa mergi la Avia sa-ti iei ulei ca sa completezi... mergi in carrefour sau alt magazin si gasesti acolo sigur uleiul.

Link către comentariu

Dupa care am sunat la Pantelimon, am vorbit cu dl. Barbato, i-am explicat problema si maine ma duc sa iau uleiul Shell de completare. ;) No comment!!! BILA ALBA!!!

cand alba cand neagra....azi eu dau mai mult neagra!!

revizie azi de 40.000 fara sa vorbesc cu domnul barbato....cum ma ruga dansul pe la inceputul subiectului.

o sa incep cu o mica introducere: saptamana trecuta,pe drumul de intoarcere din turcia,si masina apropiindu-se vertiginos de limita de km pt revizie(mai erau cred cam 900-1500 km) ,si ruland in ultima perioada cu 160 km/h destul de des pe autostrazile asiei mici,in bulgaria mi s-a aprins la bord becul de nivel ulei.desi aveam uleiul meu castrol in portbagaj ,am fost convins ca este acasa in balcon si am oprit la primul luk in bulgaria si am luat 1 l de ulei...sa completez macar sa ajung sa intru in tara.dupa ce am completat,bineinteles punand bidonul in portbagaj,am constatat ca avem rezerva de castrol la mine.deci in portbagaj aveam 1/2 l bidon ulei luk,1/2 l ulei castrol.

azi in service:

-programat 10.30,intrat la 10.30 fix -bila alba.

-cerut la receptie acelasi ulei (castrol) - primit castrol (sper) ...-o fi bila alba??

-ajuns acasa ,dau sa ma uit sa vad piesele din portbagaj ,si eternul bidon de castrol cu ce ramane de la schimbul de ulei.

-bidonul care trebuia sa-l primesc cu restul de ulei nu exista.

-culmea e ca nu mai exista nici bidonul meu de castrol....deci in mod clar cineva l-a scos din portbagaj .....si nu se stie ce a facut cu el.(sper doar sa nu-l fi pus in motor-totusi bidonul era desfacut de 1,5 ani)

daca cumva scade iar .....iar trebuie sa cumpar 1 litru de castrol.

asta sigur nu e bila alba.

in afara de asta masina scoasa din sectie la 13.55,mecanicul a venit cu comanda la 14.25 la receptie....si pana sa ajunga la birou s-a oprit sa vorbeasca cu cineva...si a plecat inapoi in sectie cu tot cu comanda - de s-a dus consilerul de service la el sa o ia.

am reusit sa achit la 14.45...aproape o ora dupa ce masina a fost scoasa din sectie si parcata in fata showroomului.

nici asta nu e bila alba.

Modificat de silviu66
Link către comentariu

Subscriu la cele scrise mai sus! Am fost in service pentru o verificare de rutina (de concediu sa ii spunem pe numele ei). Am asteptat 1h pana sa intre masina in service desi am fost prezent la 10.30 cand am fost programat iar predarea ei s-a petrecut imediat. Inevitabil, am prins si pauza de masa si nu am avut ce face.

Dar, din momentul in care masina a fost scoasa din service si parcata in fata show-room-ului si pana cand eu am primit factura sa pot plati si sa pot pleca a durat 40 de minute !!!! Chiar nu se poate mai repede? Ce dureaza atat de mult ? Nu inteleg! :angry: :angry: O mare bila neagra!

Altfel, s-a lucrat ok si ingrijit...dar parca prea lent (sunt destul de multi timpi morti)! Mecanicul care a inspectat masina foarte amabil (desi nu am putut sta langa masina tot timpul, am putut vorbi cu el si totul a fost in regula)

Modificat de mariusake
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Am fost si eu azi la avia, aveam probleme cu pompa de benzina care fluiera - se aude un piuit - zgomot care na disparut nici dupa ce au schimbat filtru de benzina.

Cost filtru benzina - 130 RON :8:

Cica sunt consumabile si nu face parte din garantie, daca era pompa de benzina nu plateam nimic.

Cum vi se pare pretu, nici macar nu sunt sigur daca au schimbat acel filtru pt ca in cartea de service nu au scris nimic, mi-au dat doar factura cu ce sa facut, nu mi-au dat nici filtru vechi---care nu cred ca e foarte uzat la 1600KM cat are masina

Link către comentariu

daca schimbau filtru de benzina trebuia bifat in cartea de service!! Si 130 lei :D ENORM!! eu l-am luat cu 45 ron( Mann)

la 1600 km? ala se schimba la 60.000! si nu se uzeaza...in cel mai rau caz se infunda!! la 1600 km se schimba doar daca ai bagat nisip in rezervor si nu benzina! :P :8:

Modificat de garfield
Link către comentariu

Din cate stiu eu filtrul de benzina se schimba la aprox. 35.000 si asta la recomandarea skoda romania.

Link către comentariu

Mariuz_,daca ai documentatia chiar as vrea sa citesc(recomandarea skoda romania)!! e cam ciudata cifra 35000!!! :icon_cool:

Link către comentariu

Pretul spune tot, este enorm. Poate a fost 130 RON cu toata manopera prestata, dar si asa este foarte mult.

Link către comentariu

poate asta e numitorul comun la avia: foarte mult! :icon_cool:

Link către comentariu

A fost mai exact 85 RON Filtru benzina (3Bari) fara TVA si inca 25 Ron - cred + TVAOricum am scris un mail celor de acolo, cei care se ocupa cu garantia. Cred ca am dat banii pe aer.... Apropo cand se schimba filtrele tr sa dea si pompa jos- eu nu am vazut pe geamu ala din sala de asteptare sa faca asta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!