Jump to content

Aviamotors Bucuresti

toni
 Share

Postare recomandată

barbato mihail

Rugaminte :

Daca doriti sa veniti la service sau sa faceti programare sau intrebari despre preturi sau lucruri directe catre avia faceti acest lucru de pe site-ul avia sau direct la servicepantelimon@aviamotors.ro.

Eu va ajut in momentul in care colegii de la departamentele respective nu v-au oferit o solutie.

Nu am timp sa preiau link-uri catre avia ,ca sa va fac o programare.

Eu pana la urma aici nu sunt decat un membru forum!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ai perfecta dreptate dar, @bubu best este mai nou si cred ca i se poate ierta acest :scratch: :)

Link către comentariu

salut,

am fost in service si m-am documentat.

va multumesc

Link către comentariu

asta-i alta chestie interesanta de care s-a adus vorba... cu ce drept mi se schimba suporturile numerelor sau mi se "brand"-uieste masina cu emblema service-ului???? Aveam niste suporturi foarte misto cu VW pe care cei din service (PBN, ce-i drept) mi le-au scos si au pus unele cu porsche... partea si mai interesanta a fost ca nu se potriveau gaurile de la vechile suporturi asa ca mi-au mai dat cateva gauri in bara. Treaba asta am observat-o doar dupa vreo 2 luni cand am scos suporturile si mi-am prins numerele cu nituri ca altfel iesea un scandal monstru...

Am trecut si eu aproximativ prin aceeasi situatie dar la avia pantelimon. Noroc ca eram langa masina si l-am vazut pe nea mecanicu care avea mare grija sa-mi lipeasca porcariile cu avia pe numere in loc sa-mi rezolve problemele :vaidecapulmeu: I le-am luat frumos din mana si l-am intrebat ce-i cu porcaria asta si mi-a zis ca-i politica firmei. Politica firmei e in primul rand sa-ti faca masina albie de porci si dup-aia sa-ti rezolve si problemele. Exact ca si tine Ice era sa fac un scandal mai ales ca problemele pt care venisem nu se rezolvasera decat intr-o mica masura.

Tot in legatura cu problema asta, am vazut mai nou prin oras o gramada de masini cu insemnele avia (destul de mari) pe portbagaje si personal nu as accepta asa ceva :frigbaitata: Nu mai continui ca m-am cam incalzit pe tema avia :251:

Link către comentariu

Si totusi care este avantajul de a avea un sticker cu avia pe masina ???

Daca citeai pe www.aviamotors.ro--> 5% reducere la piese si 10% reducere la manopera. Eu atat am primit ...in rest nimic de informare periodica, intalnirea membrilor ce sa mai zic.

Deci pentru un stiker pe luneta+ suport numere (si mai nou un stiker pe haion) primeste 5% reducere si 10% la manopera. Faza e ca mai primesti si un card, care la mine nu e trecut in baza de date! dar oamenii de la Avia Militari mi-au facut reducere.

Link către comentariu

Mda, cam ciudata treaba. Bine ca nu trebuie vopsita toata masina in culorile avia si eventual si un sticket urias pe lateral. Oricum banuiesc ca treaba cu reducerea o au doar cei care au cumparat masina de la avia , nu ??? Sau reducerea se aplica la faptul ca se face publicitate gratuita ???

Modificat de bebeko
Link către comentariu

Poate nu toata lumea are nevoie de reducerile celor de la Avia(cazul meu). Prefer sa nu am masina platita de mine cu stikere Avia. Din discutiile avute cu cei de la Avia-Pantelimon, au recunoscut ca nu este tocmai corect modul lor de a livra masinile cu stikere lipite fara acordul clientilor. Trebuie sa recunosc ca Directorul din service a fost foarte promt rezolvandu-mi toate problemele semnalate. Din pacate nu acelasi lucru pot spune si despre cei de la vanzari.

Link către comentariu

barbato mihail

Inainte sa ne stick-uim ,cititi tot ce scrie si semnati cand va duceti undeva,oriunde.Participi la o tombola completand un talon dintr-un ziar ? pac ! primesti in cutia postala tot felul de ''porcarii''.

Chestia asta cu stickerul se cheama iluzionism.Problema era ''porcarii lipit de avia''.

Dar pt ca observ o bivolariada (de la Bivolaru) pe acest forum ...,o sa ma uit de acum la orice forumist ca la peronu garii din craiova ,unde linia 24 se afla in dreapta garii ,langa carosabil.

Alxrro :

Dumneata nu vei putea niciodata sa atragi atentia Copilului ,Eventual poti sa o informezi ca tocmai ti-a tulburat guru!

Si cu astea ...,ca sa zic asa ,pentru ca deja exista un soi de isterizare referitor la grija voastra pentru masini,eu voi lua contact cu dvs doar in service si nu o sa ma intereseze ce stick purtati.

Ba nu ,voi lipi un stic cu daciada peste toate stickurile cu vw forum, si doar asa ca sa incalzesc tema !

Link către comentariu

Sincer, n-am inteles nimic din postul tau. Poate ar fi bine sa il mai citesc o data. Limbajul pe care-l folosesti e... cateodata cam acid.

E problema noastra cat de multa grija avem de masini, ca doar noi le platim. Nu e corect sa primesti masina cu sticker. Ar trebui sa ne intrebati daca vrem sa beneficiem de reducerea data de calitatea de membru. Recunosc, masina mea nu e cumparata de la Alto, dar am venit la voi sa fac revizia de 15.000. Oricum, nu m-a intrebat nimeni daca vreau sa devin membru al clubului, nu ca ar fi contat ca plateam cu 20-30 ron mai putin. A fost ok ca am fost lasat sa stau langa masina, asa am mai spus ce mi se parea mie suspect la masina.

Link către comentariu

barbato mihail

Cristi,

Pe mine nu ma deranjeaza ca sunteti impotriva lipirii insemnelor avia fara acordul dvs.Mi se pare foarte corect punctul vostru de vedere.Pe mine m-a deranjat ca vine cineva pe topicul avia si zice ''porcariile cu avia''. Avia nu este o porcarie este locul unde faceti intretinerea masinii si unde mai exista unul ca mine care se straduieste sa va dea tot concursul indiferent de problema.

De ce acid ? Pt ca daca va uitati la primul post de pe acest topic scrie ca ''am deschis acest topic pt a discuta cu userul barbato...bla, bla...etc";si totusi din terte motive topicul devine o tinta tapetata cu mine in care fiecare arunca un proiectil (sub diferite forme).

Ma grabesc acum ,tre sa plec dar,ideea ca unii de aici intrec masura in mod voit.

Link către comentariu

Mihai, am fost in service la alto, pentru revizia de 15.000, asa cum am si spus deja si probabil o sa revin pentru revizii sau alte probleme la masina. Am fost tratat ok, n-am nimic sa reprosez celor de la Alto.

N-am aruncat nici un fel de proiectil spre tine, ci doar ti-am atras atentia, in mod corect, ca discutiile in contradictoriu nu fac bine nimanui... abia s-a incheiat o alta discutie la fel de aprinsa cu rin.

Hai sa incercam sa ne limitam la discutii tehnice sau feedback la Avia Motors. Toti suntem stresati, dar totusi ar fi bine sa nu ne varsam nervii pe oricine. Mesajul asta nu e doar pentru tine, ci si pentru ceilalti care iau orice mesaj mai acid ca pe o jignire personala.

Link către comentariu

am 18 000 km cu masina si e timpul sa schimb uleiul si placutele de frana. am sa merg vinerea viitoare in service avia militari. d-l barbato, vreau sa stiu daca pot sa mai beneficiez de reducerea de 35 de lei (garantie din iarna - pierdere lichid termocupla), mai am factura respectiva in masina.

am sa sun maine sa imi fac programare.

Link către comentariu

barbato mihail
am 18 000 km cu masina si e timpul sa schimb uleiul si placutele de frana. am sa merg vinerea viitoare in service avia militari. d-l barbato, vreau sa stiu daca pot sa mai beneficiez de reducerea de 35 de lei (garantie din iarna - pierdere lichid termocupla), mai am factura respectiva in masina.

am sa sun maine sa imi fac programare.

din cate imi aduc aminte v-am zis sa ma sunati cand o sa fiti cu masina in service.sunati-ma inainte sa o bage in atelier.

Link către comentariu

aveti o memorie foarte buna :scratch:. am vrut sa stiti cu putin timp inainte, pentru siguranta. multumesc, apreciez.

Link către comentariu

"AVIA MOTORS – lider in reteaua Skoda Romania"

"Avia Motors a reeditat succesul anului 2004, primind si in 2006 cea mai inalta recunoastere a activitatii sale: trofeul Dealerul Anului 2006.

Compania a obtinut si trofeul pentru Cel mai Bun Vanzator de Piese si Accesorii din reteaua Skoda in anul 2006."

Mai multe aici

Felicitari si succes in continuare.

;)

Ce bine ar fi fost sa am actiuni :P ;)

Link către comentariu

acum o saptamina am facut revizia de 2 ani la Avia Pantelimon, iar azi am fost pt schimbarea in garantie a celui de al 3-lea stop (rigla de leduri) care nu se mai aprindea complet si pt ITP.

sint multumit de serviciile lor

sper ca masina sa mearga bine si anul acesta si sa ne revedem la urmatoarea revizie :screwy:

grig

Link către comentariu

• 2 weeks later...

"Stim cat de important este timpul pentru dvs.

Acest mod de a va programa speram sa va ajute.

Puteti programa o revizie,o reparatie de mecanica sau electrica, accesorizare sau ITP.

...Incercam sa va transmitem confirmarea in cel mai scurt timp de la primirea solicitarii dvs, in orice caz nu mai tirziu de 24 de ore de la solicitare si conform program."

Incorect. Nu vreau sa fiu gigi contra, dar am trimis datele mele pentru o programare si au trecut 24 de ore si nu m-a cautat nimeni. Vreau doar sa va sfatuiesc sa faceti programarea telefonic sau la fata locului, altfel dureaza mai mult. Am sunat pana la urma si o sa ma caute cineva maine.

Link către comentariu

asta trebuia sa faci din prima. Sa suni....

Link către comentariu

Nici eu nu doresc sa fiu gigi contra, dar de fiecare data cand am apelat la programarea on-line, direct de pe site-ul aviamotors.ro, lucrurile au mers foarte repede si am fost satisfacut (ma refer strict la programare, adica la timpul lor de raspuns).

Nu am asteptat niciodata mai mult de 1 zi pana sa mi se raspunda si sa mi se propuna o zi si o ora.

Aceasta, cel putin, este experienta mea...

Modificat de mariusake
Link către comentariu

Confirm si eu ca programarea on-line e utila. Dar are unele mici lipsuri...

Am primit confirmarea prin mail si am fost si sunat de un angajat de la Avia care a confirmat programarea conform dorintei mele. Problema a fost ca la fata locului NU apaream in programul pentru ziua respectiva :icon_thumright: Norocul meu a fost ca aveam mail-ul de raspuns care arata ca nu vorbesc prostii !

Consider ca a fost o scapare si ca in actualul sistem de calitate certificat de catre TUV, lucrurile merg mai bine ! :lol:

Link către comentariu

sunam godoroja, dar service militari si-a schimbat numerele si nu mai apar pe nicaieri. daca mi s-a oferit ocazia sa le scriu, de ce sa nu incerc, poate aveam o surpriza placuta si ma cautau dupa 10 minute sau 1 ora.

Link către comentariu

• Administrator

In urma emailului dintre mine si reprezentantul Avia Motrs pentru moment acest topic se inchide. Vor veni si explicatii sa intelegeti situatia creata de un angajat Avia la adresa comunitatii vwforum.

Scuzele mele pentru membrii ce ii deranjeaza ca acest topic sa fie inchis dar pentru moment aceasta este solutia.

Link către comentariu

• Administrator

topicul se redeschide pentru discutii despre cat e de bine sau de rau in service-ul Avia

Link către comentariu

• Administrator
Ar fi mult mai simplu ca replicile cu atac la persoana sa fie interzise..si eventual sterse..nu credeti?

pe viitor atacurile la persoana se vor face invisible si "atacatorul" va fi sanctionat conform regulamentului.

vwForum.ro REGULAMENT 

[b]1. Principii generale[/b]

1.4. Nu jigni, nu declansa scandaluri (asa-zisele "flame-uri"). Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!