Jump to content

Aviamotors Bucuresti

toni
 Share

Postare recomandată

xxleus: nu vazusem ca ai raspuns!

eu as fi stat cu sotia secunda de secunda, dar, e drept, e punctul meu de vedere si alegerea mea!ai dreptul sa nu alegi asa! ;)

inteleg ceea ce spuneti voi , si punctul de vedere din partea cealalta trebuie luat si el in considerare!

problema e ca trebuie sa se gaseasca o cale de mijloc cnvenabila ambelor parti,,,,,greu, ce-i drept!

cu afisul de la strada, nu am contestat faptul ca, cel putin in cazul cand acesta a cazut peste masina mea, AVIA si-a asumat reparati aripii!

DAR: vopseaua era putin diferita la culoare,(n-am mai zis nimic,era doar o dacie din 90 ), si am stat fara masina 1 zi si jumatate!

dupa cum te exprimi se pare ca au mai fost cazuri de pagube!oare beneficiile pe care le aduce acel afis acopera acele pagube?(ma intreb si eu, atat)

daca imi cade peste vw, numai parbrizul e cateva sute de euroi, la dacie nici nu s-a vazut o aripa indoita!

repet, nu vreau sa fac valuri, etc, doar imi pun si eu niste intrebari!

PACE :huh:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@ardei iute- BAFTA d-l Ardei!

@23 rin -te inseli cu reglajul!

Link către comentariu

Voi ce parere va dati ?Eu zic sa stati langa mecanic si sa priviti de la distanta .Lasati-l in pace sa-si faca treaba. .

Aici sunt de acord cu tine; cu amendamentul ca daca nu stie sa-si faca treaba intervin (ceea ce nu a fost cazul pina acum la Alto Syncro); Dar in Romania zilelor noastre altfel nu se poate.

Succes in continuare pe noul drum.

Link către comentariu

barbato mihail

23 rin ,pot sa afirm cu convingere ca pana acum te-ai uitat la masina cu ochii inchisi.Nu avea cum sa-ti scape acest lucru daca ai fi reglat vreodata oglinzile.numai dreapta se regleaza separat.

te-ai grabit ,eu nu te cred ca se reglau inainte separat.

Link către comentariu

Pe langa cele bune am totusi o nemultumire vis-a-vis de alto syncro; Am reclamat consum mare de ulei la TDI-ul PD din dotare. La PBA (e adevarat apeland la o cunostinata nu la intimplare) am primit raspuns ca facem proba de drum si vedem in ce masura am dreptate si se rezolva - la Alto S am primit raspuns ca pina doar daca depasesc 15l / 15.000 de km discuta cu mine (sustinind ca 1l/1000 km e normal) - desi eu am subliniat ca acest consum apare pe fondul unui condus "batranesc".

Inca nu imi bat capul cu problema - am zis sa treaca 1 an - dar am sesizat o diferenta de abordare.

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu

intradevar..am mers cu ele pliate ...recunosc

timp de 3 luni d cand am masina ... :))

Link către comentariu

@MOTANUL - Sa presupunem ca ai fi mers la "proba de drum" dupa care, raspunsul ar fi fost de genul: este un consum normal, conform cu cel specificat de producator. Cum te-ai fi simtit, sau ce ai fi simtit dupa timpul pierdut si motorina consumata ? :ceuameni: Ca idee...cat iti consuma? Poate iti consuma vreo 2l/1000km si atunci am scris de pomana :o :o

Bafta si...hai la fotbal! :o

Link către comentariu

@23rin- citeste mai bine manualul de intretinere si utilizare ...la reglajul oglinzi...vorbim dupa aceea

Link către comentariu

la cum te-ai exprimat tu...se intelege ca exista un manual predestinat acestui lucru...reglat oglinzi...in fine. nu vreau sa mai intru in polemici cu lumea.

eu v-am spus ce am constatat la masina mea...dupa ce a fost in service....voi...puteti spune orice...voi generalizati. voi nu mi cunoasteti masina. asa k ...voi nu va puteti da decat cu parerea in ceea c priveste masina mea....va salut @toti

Link către comentariu

@23rin - @elad s-a exprimat foarte clar si corect; nu vad cum ai tras concluzia de mai sus.

In alta ordine de idei, pt. a face ca oglinzile sa se regleze STRICT individual, este necesara o recodare - lucru pe care nu cred si nu vad de ce ar fi facut-o cei din service (este o operatiune care se plateste, cred :D). Faptul ca reglajul se face sincroziat (ambele oglinzi) cand esti pe pozitia L, este o facilitate. Trebuie sa fii "gica contra" sa nu-ti doresti aceasta functie. :P Daca tu gasesti o explicatie logica la reglajului STRICT individual... :P

Link către comentariu

mai oameni buni... REPETTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ....acea oglinda...se regla independent . intelegeti fratilor odata pt totdeauna. paote ca aveti dreptate...ca nu e un lucru normal ...ca e o facilitate sa se regleze amandoua in pozitia "L" ....dar la mine nu se proba aceasta facilitate... nu e vb d gica contra...dar e simplu. nimeni in afara de mine nu a reglat acele oglinzi..corect? asa k ...puteti spune orice. nu va ganditi ...poate era ceva schimbat la a mea..nush c sa zic...nu ma pricep asa k nu intru in detalii. am spus doar ca se reglau independent. si o voi sustine in continuare. si ce anume sugereaza unii sau altii...ca se reglau de fapt amandoua si pana acum...si de fapt nu am sesizat eu...mai greu asta...domnilor . in fine..fiecare e liber sa spuna c vrea... :D

Link către comentariu

Fara suparare; de cate ori ai reglat oglinda din stanga si te-ai uitat la ce se intampla cu cea din dreapta (in acelasi timp). Pentru ca, daca reglezi din L (urmarind oglinda din stanga) si dupa aceea treci la R, se va regla oglinda din dreapta. Poate asa ai sesizat reglajul independent.

Din fabrica, masinile vin "setate" exact asa cum iti functioneaza acum. Toate!! nu doar a ta. Cred ca nu vei reusi sa convingi pe nimeni de contrariu. :)

Link către comentariu

nu domnul am sesizat in urmatorul fel reglajul independent al oglinzilor....de cele mai multe ori ..cand plecam de la spalatorie aveam nevoie de ajutorul acelui buton >:D ...dupa cum urmeaza ....oglinda dreapta ..din reflex..o reglez prima...next...reglat oglinda stanga...surpriza...oglinda dreapta ...dupa reglaj oglinda stanga...are pozitie identica...adik la fel ca pozitia in care am lasat-o pana sa reglez oglinda din stanga...oare ce inseama asta? nu reglaj independent?????????????????

ps: in momentul de fatza....in pozitia "L" ...reglajul daca se poate numi asa...>;) se face total asimetric pt oglinzi ...iar daca era ceva stock...sesizam pana acum...mai ales dupa cum v-am povestit ca foloseam acel "buton" ...cu niste luminitze pe el...dupa ce plecam d la spalatorie...maine- poimaine o sa mi spuneti ca masina mea este hidramata....si eu de fapt nu schimbam vitezele acolo...ci de fapt...aveam impresia asta... :)

Modificat de 23rin
Link către comentariu

Ca sa incheiem discutia... Indiferent de cum ar fi fost , asa cum functioneaza acum este NORMAL. Adica...SETAREA DE FABRICA; in consecinta nu ai de ce sa le "multumesti" celor din service. Sa le "multumesti" atunci cand, din fabrica masina vine pe 4 roti si pleci de la ei pe 3 roti :D ;) Cam asta ar fi ideea.

PS: ce anume vrei sa spui prin "total asimetric"? Adica una se ridica si cealalta coboara? :)

Link către comentariu

Oglinda de la sofer se regleaza automat impreuna cu cea de la pasager. Cea de la pasager se regleaza separat si singura.

Link către comentariu

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Daca intr-adevar asa este (una se ridica si cealalta coboara) atunci este o problema. Incearca sa fii mai explicit pe viitor :) .

Ai incercat sa explici in acest fel situatia si celor din service? Da-mi voie sa ma indoiesc; cred ca s-ar fi rezolvat problema.

In rest, repet, actionarea simultana a oglinzilor cu butonul pe pozitia L, este NORMALA; setare de fabrica!!

Link către comentariu

Daca intr-adevar asa este (una se ridica si cealalta coboara) atunci este o problema. Incearca sa fii mai explicit pe viitor :D .

Ai incercat sa explici in acest fel situatia si celor din service? Da-mi voie sa ma indoiesc; cred ca s-ar fi rezolvat problema.

In rest, repet, actionarea simultana a oglinzilor cu butonul pe pozitia L, este NORMALA; setare de fabrica!!

hai sa incheiem capitolul ....ok?

Link către comentariu

Asta iti propusesem eu, inainte. Acum chiar nu inteleg. Ori o dai cotita, ori care-i treaba? Ai realizat ca lucrurile nu stau asa cum ai spus pana acum? In ultimul post, nu am facut decat sa-ti dau dreptate, daca lucrurile stau asa cum ai descris spre finalul discutiei.

In ce ma priveste, eu chiar am incheiat discutia. Ceva in povestea ta, nu este in regula...sau :Driver:

Link către comentariu

@MOTANUL - Sa presupunem ca ai fi mers la "proba de drum" dupa care, raspunsul ar fi fost de genul: este un consum normal, conform cu cel specificat de producator. Cum te-ai fi simtit, sau ce ai fi simtit dupa timpul pierdut si motorina consumata ? :vaidecapulmeu: Ca idee...cat iti consuma? Poate iti consuma vreo 2l/1000km si atunci am scris de pomana :P :P

Bafta si...hai la fotbal! :P

Nu mai vin la fotbal ca s-a deschis sezonul de basket !! :P

Daca punea problema cum ai expus-o tu era corect si era decizia mea. (daca vreau sa pierd timp si motorina).

Problema e ascunsul dupa deget.

Cand o masina consuma 1-1,5l / 15.000 km si alta in aceleasi conditii de utilizare consuma 2-3l/15.000 este o problema cu cea de a2-a. Nu tre sa consume 15l sau 30l/15.000 km (si de obicei se rezolva cu schimbarea semeringurilor de supape)

1l /1000km tre sa consuma in 2 conditii:

- mergi ca dementu' (masina este buna)

- masina are probleme grave

Eu am zis sa fac 15.000 km si sa trag linie dupa...

Link către comentariu

barbato mihail

unghiul de sucire a oglinzii se masoara in ''rin''-i.Cand sucirea se situeaza in jurul valorii de 23 oglinzile incep sa o ia razna si chiar sa arate partea carosabilului din fata masinii.Scrie in manualul de utilizare al autoturismelor IJ la rubrica ''in eventualitatea in care veti cumpara SEAT.

orice motor consuma ulei ,s-a mai discutat pe tema asta pe forum ahaha....

carticica din mapa zice ca poate sa consume functie de regimul de functionare pana la 1l la mia de kilometri fara ca motorul sa aiba vreun defect sau defectiune ,atentie defect cu defectiune nu este acelasi lucru.

exemplele alea prin comparatie de mai nainte nu fac altceva deat sa onfirme cele scrise de mine.

Iaca-ta ce zic eu :

E foarte bine sa consume ulei motoarele ,nu e bine daca nu consuma ,ma rog in fiecare zi ca la fiecare 15.000 de km sa consume macar un litru ,asa ca sa ma simt eu bine ,si cand consumul ajunge la 23 rini imi cumpar motocicleta IJ ca acolo stiu de la inceput ca se amesteca benzina cu uleiul direct in rezervor, ...si imi iau model cu carte care nu zice nimic de SEAT.

Unde este moderatorii atunci cand unii posteaza doar ca sa evolueze la barna ?

Adica chiar nu s-a prins nimeni ca al 23-lea rin plictisindu-se de filmul fratia inelelor a intrat pe net si nu a vazut pe prima pagina a forumului semnul de interzis pentru copii sub 12 ani ?

unde e ma ,unde e ma ?, simbolul ala cu ce uaomeni ca sa-l bag si io ?!!!!

Link către comentariu

@nick58 - Ai un warning. Revizuieste-ti atitudinea.

@23rin - Intelege te rog ca ce vezi tu la masina ta este un comportament normal, asa este gandit sa functioneze. Si permite-mi sa ma indoiesc ca atunci cand una coboara, cealalta urca. Poate vrei sa zici ca atunci cand una se misca in stanga, cealalta se misca in dreapta, ceea ce este perfect normal (exterior oglinda stanga = stanga, exterior oglinda dreapta = dreapta). "Este un feature si nu un bug". Nici eu nu am observat multa vreme la masina mea lucrul asta pentru ca nu reglez oglinda stanga uitandu-ma la cea din dreapta. Dar oricum ar fi, hai sa incheiem subiectul.

@barbato - Inteleg ca te afli intr-o pozitie in care lucrurile pot deveni frustrante cand esti acuzat de tot felul de chestii, dar totusi... hai sa ramanem la un limbaj civilizat si fara misto-uri care nu-si au rostul. Altfel putem inchide topicul asta ca ceva constructiv nu va mai iesi din el. (Data viitoare cand te mai intrebi "unde sunt moderatorii", poti folosi butonul "Report" de sub postul care te-a deranjat si or sa apara si moderatorii :hainoroc: ).

Link către comentariu

barbato mihail

ok !am inteles sau stiam deja ,dovada ca limbajul este unul civilizat si foarte intepator.

Link către comentariu

:) am primit prin posta cardul de membru club avia. Multumesc pentru el, este posibil sa-l utilizez. Am o intrebare pentru domnii de la Avia care monitorizeaza topicul: la o interventie casco mi-a fost desprins sticker-ul de pe portbagaj cu Avia, care am inteles ca este esential pentru pastrarea conditiei de membru. Ce trebuie sa fac?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!