Jump to content

Aviamotors Bucuresti

toni
 Share

Postare recomandată

Parerea noastra...nu prea exista :D ; in schimb, exista parerile noastre si daca parcurgi macar acest topic sau le faci o vizita celor de la AVIA, vei avea si tu o parere. :P

Bafta!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Revin cu follow up-ul celor relatate mai sus...

Masina ridicata sambata dimineata (in doua zile a fost gata, nu a fost de schimbat/indreptat nimic, aveam o zgarietura serioasa pe portiera), vopsita ok, fara diferenta de nuanta si ca bonus, probabil, spalata in momentul livrarii.

Cu alte cuvinte se poate si asa... :) (departamentul Vopsitorie/Tinichigerie a lucrat bine)

De data aceasta, nimic de spus despre AVIA...decat La mai mare si la cat mai multi clienti satisfacuti!

Link către comentariu

da...se pare ca service-ul e cu cateva clase peste dealer!!

Link către comentariu

Am fost vineri la Avia. Sunt multumit pe deplin de serviciile lor si voi mai reveni sigur la ei(sper sa nu mai fiu nevoit decat la revizii). Chiar am fost putin nesimtit ca aveam programare la 8:30 si am ajuns la 9:20 la service ca am venit direct din Pitesti si a trebuit sa traversez tot Bucurestiul sa ajung la ei, dar totusi am fost tratat cu respect si promptitudine. Problemele pentru care m-am dus au fost rezolvate repede si super ok din punctul meu de vedere. Bine greierii din spate au disparut deplin cand am scos masina din service, dar azi am observat ca totusi unul a inceput sa recidiveze putin. Sper sa nu ia iar amploare si rezolvarea celor de la Avia sa dureze ceva mai mult totusi. In fine, sunt multumit de cum am fost tratat si cum s-au ocupat oamenii de masina si recomand pe deplin Avia. Raman dator domnului Andrei de la receptie si ii multumesc mult!!!

Link către comentariu

As vrea sa ma duc la Avia (si pt ca e relativ aproape de mine) dar nu mi-e clar daca ma lasa sa stau langa ei cand umbla la masina caci este obligatoriu sa pot face acest lucru, altfel caut in alta parte.

Link către comentariu

As vrea sa ma duc la Avia (si pt ca e relativ aproape de mine) dar nu mi-e clar daca ma lasa sa stau langa ei cand umbla la masina caci este obligatoriu sa pot face acest lucru, altfel caut in alta parte.

Nu poti sa stai langa masina ;)

Am fost sambata 10Feb2007 si am facut revizia la Avia Motors Pantelimon, pot sa va spun ca am fost cea mai scumpa revizie de pana acum din toate facute de mine (3 la numar) si fiecare la alt service. Spun ca a fost scumpa din cauza ca am schimbat doar ulei 4L, filtru ulei, aer si polen, plus manopera = 560RON, foarte mult dupa parerea mea. Merita sa fac revizia la Suceava, acolo plus schimb filtru combustibil aproximativ 450RON, costa mai putin si in plus imi si vad familia.

Partea buna a fost ca am fost tratat foarte bine in service la Avia, repede si eficient. Partea rea, eu am reclamat o scurgere undeva la motor, ei spun ca la pompa de servo, iar mecanicul a spus ca nu este nimic si nu trebuie sa ma ingrijorez, eu unul tind sa cred ca nu este asa. Partea cea mai rea este ca mecanicul care a venit si a luat masina mirosea a alcool, sper sa ma insel pentru ca altfel nu este bine.

Sa vezi preturi la BAVARIA :)

Link către comentariu

Nu poti sa stai langa masina :)

Nick serios ? Cine ti-a zis asta? Ai cerut macar asta? Eu mereu am stat langa masina.... Nu mai dezinforma aiurea...

Link către comentariu

Si eu am stat .... nu s-a intamplat nimic ... am cerut voie frumos ..... si s-a rezolvat.

Link către comentariu

Una din problemele pentru care am fost in service la Avia vinerea trecuta, si anume cea cu greierii mi-a reaparut azi iarasi si este si mai stresanta. Cei din service au zis ca s-au uitat la chedere si usi pe spate si pana azi chiar nu mai zdrancanea, dar brusc totul a reinceput. Oare se pot rezolva aceste zdrancaneli sau degeaba incerc si fac drumuri pe la service? Alte solutii exista?

Link către comentariu

Am deshis un topic cu zgomot releu semnalizare....

Ma duc la 8:15 ca era la 8:30 programarea. La 8:30 deja rezolvasem cu actele...dar masina intra in service de abia la 9 [AICI E O GRESEALA, CITITI MAI JOS IN POSTUL #867]. Intru si eu dupa ea si acolo surpriza mare cand ma vede angajatul de abia atunci pune plasticul pe volan...ca deee poate ii place si lui pielea de pe el. Apoi imi scoate plasticul cu Octavia de langa avarii sa schimbe releul si...il zgarie inevitabil. Pana la urma macar sunt sigur ca e maneta. Imi da jos airbagul si apoi isi da seama ca piesa nu e pe stoc!

Pune la loc airbagul si gata sa ma duc sa astept actele si sa plec. Si am asteptat si dupa astea 30 de min...timp in care cel care se ocupa de mine a vb non stop la telefon si cu mine 2 min. Ii atrag atentia ca pe foaie apar ca verificate nivelul de antigel si cel al uleiului dar ei nici macar nu au ridicat capota, si se face ca nu ma aude. Am intrebat daca nu apar erori pe airbag...si imediat ma si repezeste un alt angajat ca...masina e desteapta si se sterg singurele erorile daca e. Eu chiar pusesem intrebarea linistit...dar na..omul daca stie mai multe s-o fii simtit nevoit sa-mi dea peste nas.

Ramane sa ma mai intorc cand imi vine piesa...si cred ca e ultima data cand calc in service-ul AVIA. Pacat...in cel din Militari de fiecare data cand am fost m-au tratat exemplar. Poate data viitoare (cand imi monteaza maneta) o sa fie mai bine, cu toate ca m-as mira.

Link către comentariu

Revin cu follow up-ul celor relatate mai sus...

Masina ridicata sambata dimineata (in doua zile a fost gata, nu a fost de schimbat/indreptat nimic, aveam o zgarietura serioasa pe portiera), vopsita ok, fara diferenta de nuanta si ca bonus, probabil, spalata in momentul livrarii.

Cu alte cuvinte se poate si asa... :rolleyes: (departamentul Vopsitorie/Tinichigerie a lucrat bine)

De data aceasta, nimic de spus despre AVIA...decat La mai mare si la cat mai multi clienti satisfacuti!

Dupa cum se poate vedea din postul de mai sus am fost incantat de ceea ce au "lucrat" cei de la AVIA...dar si foarte neatent in acelasi timp as putea spune insa!!!!

De cand am luat masina si pana acum, 3 amici si 2 colegi mi-au spus ca este evident ca nuanta de vopsea utilizata de "meseriasii" de la AVIA pentru a-mi vopsi portiera este vizibil mai inchisa decat vopseaua originala a masinii. :blink: :blink: :blink:

Cand am luat masina din "service" m-am uitat de aproape sa vad daca vopseaua a fost intinsa bine, daca s-a vopsit uniform, daca nu se vad urme de lac, etc. (nici prin cap nu mi-a trecut ca se poate ca nuanta sa difere atat de vizibil de restul masinii) Insa daca o privesti de la 2-3 m distanta este de ajuns pentru a putea observa diferenta de nuanta (portiera vopsita este mai inchisa decat culoarea originala a masinii)...

O vorba din popor spune ca "daca iti spun doi ca esti beat, te duci si te culci"...

Ma folosesc de acest prilej si nu ma pot abtine sa nu le "multumesc", din nou, "meseriasilor" de la AVIA (care se vrea a fi cel mai mare service Skoda din Bucuresti!) pentru treaba de mare efect pe care au realizat-o!

La Mai Mare, Domnilor!

Modificat de mariusake
Link către comentariu

nu o lua chiar asa. Si la mine e aceeasi treaba dar nu de la avia. Masina e din 2001 si se vede revopsirea si in mod normal n-ai cum sa o mai faci la fel cu cea originala. Gandeste-te ca a batut-o soarele pe cea veche, e matuita, etc..... Asta nu tine de avia. Daca vroiai sa faci ceva, faceai toata masina la vopsitorie. Atunci era toata la fel.

Link către comentariu

nu o lua chiar asa. Si la mine e aceeasi treaba dar nu de la avia. Masina e din 2001 si se vede revopsirea si in mod normal n-ai cum sa o mai faci la fel cu cea originala. Gandeste-te ca a batut-o soarele pe cea veche, e matuita, etc..... Asta nu tine de avia. Daca vroiai sa faci ceva, faceai toata masina la vopsitorie. Atunci era toata la fel.

Nea "GODO"iertat sa fiu,nu vreau controverse,dar nu ai dreptate,cind se repara(se revopseste un reper),meseriasul trebuie sa ia masuri ca noul reper vopsit,sa iasa ca restul masinii,aici e meseria,nu tine scuza ca trebuie vopsita toata masina,pai atunci de ce se mai repara(se mai revopseste),daca iese baltata,atunci nu mai se cheama reparatie.

Modificat de cristi.v
Link către comentariu

Tot iertat sa fiu si eu @cristi.v dar, poate ne spui cum sta meseria in nuanta vopselei? Meseria sta in alte aspecte, asa cum bine spunea si "patitu`" @mariusake... Am vazut cazuri cand vopseaua a fost preparata pe "calculator" si tot se vdea diferenta dupa vopsire. Cum spune si @godoroja, o vopsea "batuta de soare", nu prea o scoti la "liman". Depinde destul de mult de culoare, de vechime si de ce nu, de intretinere. Niste detalii in acest sens din partea lui @mariusake, ar fi fost utile dezbaterii.

Ca parere personala... daca aveam convingerea ca se putea si mai bine, as fi mers frumos la un laborator de preparare, as fi comandat un minim de vopsea (parca 250ml) cu lacul aferent, intaritor (dupa caz), as fi facut o proba si in cazul in care obtineam un rezultat mai bun decat lucrarea efectuata in service, abia atunci imi exprimam parerea aici. Nu mai trebuie sa spun ca, in acest caz, as fi solicitat revopsirea. ;)

Link către comentariu

Nea Alextz, tu esti cumva baiatul D-lui N***** de la R******?

Daca da , sa ne fie cu iertare sefu :nu aveai nici un fel de programare .Tatal tau(ca doar deh, odrasla nu are habar la ce telefon raspunde Avia Motors) a vb cu mine in ziua anterioara ca sa vina masina cat mai repede la service . Si i-am zis sa vina la 8.30 dimineata.

Cumva angajatul care nu a pus folie pe volan a lasat mormane de noroi in masina?Sau cumva era jegos ca un gunoier?Sau te contamineaza radioactiv daca nu pune folia pe volan?In multe masini trebuie sa punem folie ca sa nu ne murdarim noi ....asa de curate sunt .

Si inca ceva:defectele CHIAR se sterg singure......mai studiaza si dupa aia vorbeste.......

Omul a spus ca trebuie maneta de semnalizare.Punct.Daca avea defecte pe airbag se aprindea martorul nu crezi ?Iar la telefon poate avea o problema importanta de rezolvat.Ce-i asa iesit din comun sa vorbeasca cineva la telefon?

Parerea mea este ca tu bagi reply-uri doar ca sa te afli in treaba sefu' nu de altceva . Zi-ne de probleme majore daca ai avut la Avia nu ca nu's ce mecanic sau electrician a pus folie sau nu a pus folie sau ca a intrat masina la 9.00 desi era programata la 8.30 si tu ai ajuns la 8.15.Astea-s numai asa sa ii bagi in ceata pe ceilalati crezand ca vezi Doamne , mari probleme la Avia .....

Modificat de Ice_2k
Link către comentariu

E normal sa puna folie oricine as fi. Si masina mea nu e jegoasa....ca daca ar fi cred ca ati fi refuzat-o sa intre in service. Nu-i asa? SI da....omul nu a lasat nici un pic de gunoi in masina, dar nu e normal ca atunci cand ma vede sa se repeada sa puna acel plastic amarat.

Eu am crezut ca am programare, daca nu am avut imi pare rau si atunci recunosc ca e o problema la mine.

Oricum se pare ca excludem partea cu programarea, pentru ca acolo am gresit eu. Mi s-a zis doar verbal sa vin la 8:30, si am intrat la 9:05 ceea ce poate ca e super.Am modificat si postul original ca lumea sa citeasca imediat si aici, despre programare si sa-si faca o parere cat mai corecta.

Cand va veni piesa....voi face o programare si sper ca atunci sa fie respectata.

Despre martorul de airbag, stii eu sunt mai prostut asa, si chiar am pus intrebarea serios cand am vazut airbagul scos de pe masina. Nu as vrea sa ma trezesc fara airbaguri...doamne fereste. Si nu m-a deranjat raspunsul ci genul in care a facut-o. NU vreau sa-mi puna vreun covor rosu ca am venit eu la service, dar vreau sa fiu tratat ca un client nu ca un hot, vagabont .Cred ca oamenilor de acolo li se zice consilier service tocmai pentru asta, sa te consilieze. Daca deveneam agasant intelegeam, dar am pus o singura intrebare si mi s-a raspuns de ...... chiar nu am mai pus nici o intrebare.

Daca as scrie numai eu....ce bine ar fi. Cand a fost sa va laud am facut-o , dar cand e sa zic si eu ceva ... imediat e mare problema.

[LE]

Apropo...am numaru' de la AVIA de pe stikerul lipit pe luneta masinii.

Link către comentariu

si eu sunt de parere ca trebuie pusa folie in orice masina!nu am nici o treaba, dar asa e normal!

si masina sa se murdareasca mecanicii din ea...astept o poza cu o masina din asta!?

reparati dacii din 85 ;) ?

repet, nu tin partea nimanui, dar am avut si eu o disputa cu folia la merdian vest, scuze ca am dat numele!dar a trebuit sa fac scandal pt asta!

Link către comentariu

Sincer in service atunci cand am fost erau masini de se murdareau mecanicii de ele. Dar pe exterior ...in interior nu ma pot pronunta.

Si masina mea era prafuita...ca doar cu o seara inainte plouase in Bucuresti, dar interiorul tocmai fusese spalat de 2 zile. Si nu l-a murdarit angajatul, dar a fost enervant ca atunci cand m-a vazut s-a grabit sa puna plasticul pe volan, pe scaun il pusese dinainte.Eu m-am obisnuit cu faza ca un angajat sa iasa cu tine inainte sa bage masina in service si sa puna plastic si pe volan,schimbator si scaun. Cel putin asa e la ElCar Gid si la Avia Militari (ultima data cand am fost in oct.)

Link către comentariu

E musai sa se puna folie si pe scaun si pe volan si pe maciuca si pe cotiera daca e cazul si pe teava de esapament. Platiti pt acest lucru !!! Asta e adevarul !

circumstante atenuante pt omul din avia ar fi ca la masina a lucrat un electrician care a pus totusi pe scaun folie ca sa nu murdareasca si care la drept vorbind se murdareste mai rar pe maini.

poze cu masini ''jegoase inauntru si pe dinafara '' sau cu animale moarte ,sau cu soareci vii care tocmai rod cand ridici capota ,va da tata arhive !!!

tonul celui cu defectele se sterg singure ? : -deaia nu tre sa intre clientul in service ,pt ca da mereu cineva cu bata in balta si imaginea firmei sufera

-sau ,tonul lui se cam aseamana cu cel al lui alexz care zice ca nuvrea covor rosu ,dar mie din primul post cam asa mi se parea !

oricum tonul lu mecanicul a fost gresit. il cred.

de ce exista o intarziere ?pai mata esti prog la 8.30 ,daca cosnilierul respecta toti pasii din procesul de service (mers la masin , proba cu clientul ,discutie ,etc...) trec 15 min.se intoarce cu comanda in service ,o trimite la sef atelier , asta o da la mecanic,mecanicul ia folii , iese din hala in parcare (60-70-100m uneori),face un control vizual ,poate i-a scapat ceva consilierului ,si abia acum o baga in hala. nu crezi ca mai trec 15 min ? si iata cum iese 30 min in plus. nu e cam exagerata pretentia dvs in acest caz ?

despre vopsea cu diferente de nuante dreptatea poate fi si de partea dvs dar si de partea atelierului ,depinde de caz in sine(vechime , culoare ,perla ,etc...).e posibil sa aveti dreptate !

Link către comentariu

Sincer sa fiu am tot facut service la AVIA ( am 70.000 km - 6 verificari in AVIA, plus mici probleme si 1 la ElCar) si chiar nu am avut nici o problema in afara de problema cu un consilier mai "infipt" care a si plecat pana la urma. Ideea este ca se lucreaza bine si curat. Am fost in service si cu programare dar si fara programare, adica cu dupa ce a vorbit unchiul meu pentru mine. In ambele cazuri serviciile au fost ok. Am fost ajutat atat de Mihail Barbato cat si de Andrei Nitescu pentru rezolvarea problemelor. Peste tot or sa existe mici probleme ca pana la urma suntem oameni si daca nu muncim nu gresim.

Toate cele bune.

Link către comentariu

Domnule Barbato raspunsul dumneavoastra ma face sa inteleg de fapt ce se mai intampla. Consilierul service nu a mers cu mine la masina, nu a facut proba, m-a intrebat pe mine unde e masina si daca e zgariata. El nu a iesit niciodata cu mine din service ( cum se intampla la Militari sau altundeva) pentru a scrie zgarieturile sau loviturile care le are masina.

Dupa mine imediat a luat alt client, lucru normal deoarece la acea ora cred ca erau 3-4 consilieri si vreo 6-7 oameni care deja asteptau, si mi s-a spus sa astept pentru ca va dura putin.Poate electricianul a facut el aceasta constatare.....aici nu stiu, nu zic.

Daca se urmau pasi zisi de dumneavoastra poate ca asteptarea era alta...vedeam ca se face ceva. .

Link către comentariu

alextz, scuza-ma dar acum pt 30 minute faci scandal ? Mai ales ca ai rezolvat de pe-o zi pe alta. Daca te duceai la Porsche 1. nu intrai in service 2. iti facea programare peste 10 zile. 3. Isi bateau aia joc de tine.

Niciodata nu am avut probleme la Avia, ce-i drept am ajuns sa inteleg mai multe lucruri si sa nu mai iau foc asa din orice. O asteptare mica nu ma mai deranjeaza cum ma deranja inainte, am ajuns sa trec cu vederea mai multe chichite care tin de schimbarea de mentalitati si de generatii. Inainte stii ca si eu faceam spume dar spumele nu erau cu folos sa spun asa. E mai bine cand exista comunicare normala intre client si service?

Link către comentariu

alextz, scuza-ma dar acum pt 30 minute faci scandal ? Mai ales ca ai rezolvat de pe-o zi pe alta.

Da...pentru ca sunt 30 de min la intrare si 30 la iesire. La iesire am inteles, cica trebuie sa semneze seful de service actele de garantie etc. Eu am stat pentru 10 min de lucrat la masina mea.....1h 30. 30 de min pana am intrat, 30 in service (10 a schimbat releul, a dat jos airbagul, 20 a fost dupa maneta, l-a ajutat pe un coleg la o masina care avea probleme cu alarma etc ) si inca 30 de min in care am asteptat sa pot ridica masina. Ultimele sa zic ca inteleg ca trebuie facute acte pentru garantie etc, primele dupa cum zicea domnul Barbato sa fi fost 15, dar in care imi verificau masina initial ziceam ca erau pentru ceva si nu faceam atatea comentarii.

Sunt obisnuit cu Avia Militari sau Elcar Gid unde dupa ce masina a iesit din hala dureaza maxim 10 min sa-mi dea actele, asta cu tot cu platit. La fel la primire...cineva iesea cu mine, verifica masina de zgarieturi,lovituri etc. Poate sunt eu prea subiectiv pentru ca am comparat Avia Pantelimon cu celelalte 2 service-uri si nu cu Porsche. Dar eu vreau ca pe banii mei si pe timpul meu sa fiu tratat cat de bine se poate.

Si masina nu s-a rezolvat inca...trebuie sa vina piesa. Deci nu e de pe o zi pe alta. Si asta ma sperie si mai mult sa ma mai duc odata si sa stau 2h pentru 30 de min de lucru efectiv.

Pentru faptul ca m-a primit de pe o zi pe alta trebuie sa-i multumesc domnului Ardei Iute. Dar la fel s-a intamplat in toate service-urile.

Link către comentariu

eu am stat 2 ore cand am ridicat masina asta cu tot cu montat cotiera si RCD. Luni am primit telefon ca masina vine vineri si pana vineri sa aduc rcd si cotiera. Marti primesc iar telefon sa vin in jur de ora 1 s-o iau. Fugi, ia rcd, ia cotiera, alearga de la service la masini noi, ia actele de colo du-le colo, ia semnaturi. Am rezolvat eu singur alergand de colo colo pentru ca asa am considerat eu ca e bine. Dar a existat sprijin si din partea lor. Mereu e full la avia, trebuie sa intelegi asta, mereu apare un telefon pe fix la consilierul service, altu` cere altceva si uite asa apar decalajele astea. Acum nu trebuie sa fim nervosi pentru ca nervii nu vor rezolva nimic. Uite alextz, cand ma duc la revizie te invit sa mergi cu mine sa vezi cum decurge treaba. Sa-mi zici ce parere ai. Daca vrei sa vii cu mine ( camera 4 trezirea... :Driver: ). Asa ca renunta la nervi, nu-ti fac bine nici tie si nici nu-ti rezolva problema mai repede. ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!