Jump to content

Cereri manuale

remuszamfirescu
 Share

Postare recomandată

Va rog, daca aveti manual de utilizare pentru Golf V dupa 2007, pentru ca pe forum e o varianta mai veche si sunt diferente, de exemplu la volanul multifunctional sunt alte butoane cu alte functii...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

in format electronic, un manual de utilizare si unul de reparatii pentru Golf6, eventual diesel CBDC, are cineva ?

Link către comentariu

Salut.

Ma poate ajuta cineva cu un manual de utilizare pt un VW Touran model 2005 in limba engleza sau in romana?

Merci. :)

Modificat de Bogum
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Buna seara! Avand in vedere ca sunt nou pe forum, sper ca am nimerit bine. :D

Ma poate ajuta cineva cu un manual de service pentru un VW Polo 9n3 din 2006?

Multumesc anticipat

Link către comentariu

• 4 weeks later...

salutare

ma poate ajuta cineva cu un manual de reparatie pt Audi 80 1.6 diesel

multumesc

Link către comentariu

Salutare,

Am si eu nevoie de un manual de service/reparatii pentru Golf 5 1.9TDI 2007

(din cate am vazut pe vagcom e versiune 1K, sper sa nu gresesc, VIN: WVWZZZ1KZ7W240156).

Ma intereseaza in special codurile de securitate pentru vagcom.

Multumesc anticipat pentru ajutor!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

pt octavia 1 ceva in romana daca se poate.multumesc anticipat.motor alh 2002

Modificat de cyoco
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Pentru Passat B6 Variant (2007) m-ar interesa in continuare urmatoarele "caiete", in romana sau engleza:

- caietul 3.1 Manual de utilizare (numai Passat Variant), am gasit doar versiunea pt. Passat limuzina;

- caietul 3.3 Sfaturi si intretinere (numai Passat Variant), am gasit doar versiunea pt. Passat limuzina;

- caietul 3.4 Pregatire pentru telefon mobil Premium (generic, Passat, Passat Variant)

- caietul 3.4 RNS-510 (am ceva dar de o calitate execrabila, aproape imposibil de citit)

Daca le aveti cumva "pe hartie" si puteti sa mi le imprumutati la vreo intalnire vwforum, le scanez eu si vi le returnez in maxim 2-3 zile.

multumesc

Link către comentariu

Va salut.

Am un Passat 3BG 4Motion din 2002 si as dori un manual de reparatii pentru acest model, daca se poate.

Multumesc.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Buna. Nu am mai intrat de ceva vreme pe internet...am probleme cu deschiderea portbagajului, mai exact, nu il pot deschide decat manual (folosind cheia)...folosesc telecomanda pentru a-l deschide, dar nu se poate, desi am schimbat si bateria acesteia. Dar intre timp am aflat ca s-ar putea sa fie ceva de natura electrica (posibil ceva actuator :blink: ), si nicidecum mecanica. O sa vad ce pot rezolva.

Multumesc pentru interes.

Link către comentariu

sarbatori fericite

nu stiu daca postez bine dar am o intrebare

este cineva care poate furniza manuale pentru alte marci de autovehicule ?

ma intereseaza un manual pentru SUZUKI GRAND VITARA din 2008 demontare -montare interior inclusiv bordul

Link către comentariu

• Administrator

Cred ca ai gresit forumul cu cererea asta. :D

Link către comentariu

• 1 month later...

Un manual pentru Golf/Bora 1.6 (2002) gasesc pe undeva ? Am gasit doar manualul pt. modelul 98-00 dar anumite lucruri nu sunt la fel. Ma intereseaza in special partea cu demontarea AC-ului manual, caseta de control , de fapt toata "cusca" aia care are AC-ul, radio-ul, suportul de pahare. De desfacut se desface usor din fata, sunt doar alea 4 suruburi dar nu poate fi tras in afara fara sa scot toata cusca aia, vreau sa vad si mai ales pozele din Haynes spre exemplu.

Daca aveti manualul Haynes pt. acest model sau eventual pe hartie, macar un scan la pagina respectiva cu pozele/instructiunile, nu-mi trebuie toata cartea.

Multumesc mult !

Link către comentariu

salut, manual pt ibiza 6j unde pot gasi?

mersi

Link către comentariu

Daca are cineva un manual de intretinere pentru vw passat b6 berlina in limba romana il rog frumos sa ma ajute cu el . Tot ce am gasit pe aria passat b6-manuale nu sunt functionale .

Va multumesc anticipat

Link către comentariu

Pentru un polo 9n3 2008 unde gasesc un manual de reparatii? Sau are cineva ? Multumesc!

Link către comentariu

O aveam si eu pe-asta...e cartea pentru masinile vandute in SUA si sunt multe lucruri diferite din pacate, inclusiv partea care ma interesa pe mine, adica A/C-ul manual.

Oricum, mersi pentru bunele intentii :icon_thumleft:

In continuare, daca are cineva Haynes-ul ala albastru, va rog, un scan la pagina aia.... :icon_bounce:

Link către comentariu

Salutare ,

Ma intereseaza si pe mine manualul de utilizare si manualul pt reparatii pt un turan din 2003 1.9 tdi 101 cp.sper sa ma fii exprimat corect.Multumesc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!