Jump to content

Cereri manuale

remuszamfirescu
 Share

Postare recomandată

are cineva sa imi trimita si mie orice fel de manuale pentru Vw touran din 2005, 2.0 tdi dsg. Mailul e ibalasco@yahoo.com. Merci anticipat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da...merci...majoritea linkurilor de acolo nu mai merg, iar care merg...manualele sunt in germana. As vrea in engleza sau romana...am uitat eu sa precizez. Mea culpa.

Link către comentariu

Pentru Golf V am eu tot manualul scanat (oct. 2004).

Va stau la dispozitie. :))

Salut!

Mi-l poti trimite si mie?

si eu am nevoie de el. Doom_I_86@yahoo.com adresa mea de mail multumesc anticipat!

Modificat de Doom_I_86
Link către comentariu

Salut!

Manuale pentru golf 6(engleză) gasesc cumva?

Merci anticipat :icon_thumright:

Modificat de Matei VW
Link către comentariu

• 2 weeks later...

sal! oare poate cineva sa ma ajute cu un manual pt un vw golf 2 motor 1.3 pe injectie?ma intereseaza mai ales sistemul de racire.Am primit un manual dar de la motor pe carburatie si nu seamana cu ce am eu.Am o problema la sistemul de racire !si cred ca as putea sa-i dau de capat daca as avea o schema a sist . de racire .Ms :rolleyes:

Link către comentariu

Salut, un manual in romana pentru passat b6 are cineva ? ms

Link către comentariu

Ma poate ajuta cineva cu un manual de reparatii ptr. Touran 2004(nu in germana). Va multumesc anticipat.

Link către comentariu

Are cineva manualul de reparatii pt audi a3 8L ?

Link către comentariu

Are cineva manual de intretinere seat toledo/leon 99-04.nu in spaniola,in romana de preferat

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Are cineva un manual de reparatii sau altceva pentru un seat toledo 2003 eventual si pt. ALH 90cp

Link către comentariu

• 3 weeks later...

salut, am cumparat recent (sapt trecuta)un vw caddy din 2001, 1.9 sdi,si vreau si eu manualul de intretinere daca se poate va rog mult de tot daca il are cineva,:D,(in limba romana) as fi foarte recunascator. va multumesc anticipat.toate cele bune :Driver:

Modificat de mikutzu99
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Un manual de service pentru skoda fabia 2, are cineva? In afara de manualul de utilizare nu am nimic alceva. Daca imi puteti oferi ceva sau sa ma indrumati de unde sa iau va sunt recunoscator! Mai am cateva nelamuriri in ceea ce priveste fazele pe care le mai face din cand in cand si mi-ar fi de folos un astfel de manual. Mersi!

Link către comentariu

Salut, ceva manuale pentru Golf 4 1.6 Fsi din 2002 ?

Link către comentariu

Ai dreptate , manualele mele au modele mai vechi, pentru modelul tau nu gasesti informaţii decat in ELSA momentan

Link către comentariu

Ce este ELSA, ca pana nici google nu imi spune mare lucru.

Oricum cei din service au acces la multa documentatie pe care noi nu o avem: manuale, softuri, informari... Poate facem si noi rost de informatii, mai greu ce-i drept dar...oricum caut manual service Fabia II, si in principiu orice document ce poate fi de ajutor unui utilizator ce vrea sa stie despre masina lui ce si cum.

Modificat de florinutzu2
Link către comentariu

Elsa e un soft cu manuale de service si multe alte informatii pt gama VAG.

Dar e imens chitul are citiva zeci de Gb...si se gaseste cu greu...unul functional.

Link către comentariu

Am gasit un site cu diagrame, sper sa ajute pe cineva si scuze daca a mai fost postat:

http://www.wagenstad.com/index.php#

E cam ciudat de navigat, de exemplu, pentru Golf-ul meu din 2003 nu am gaist in meniu la Golf, a trebuit sa dau More Models > Golf/Variand/4Motion

Link către comentariu

salut!va rog frumos, ma puteti ajuta si pe mine cu un manual de utilizare golf6? am tot cautat si nu gasesc nimic.

va multumesc!

Link către comentariu

• 1 month later...

salut!

ma puteti ajuta, cu un manual pentru vw t4 / '94? am tot cautat si nu gasesc nimic.

va multumesc!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut.

Ma puteti ajuta cu o schema electrica mai detaliata pentru un Polo 9n din 2003.

Va multumesc. Cu stima Marius.

Modificat de DURK
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!