Jump to content

Cereri manuale

remuszamfirescu
 Share

Postare recomandată

Salut,

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un manual de utilizare pentru Golf Mk. VI si eventual un plan de service. In cazul in care sunt stucturate pe tipul de motor, pentru motorul de 1.4L 122 cp.

Multumesc anticipat.

PS: Mentionez ca am folosit functia search, insa ori imi crapa ori nu imi intorcea nici un rezultat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 weeks later...

Va rog mult vreau si eu manual de utilizare, manual de intretinere, manual de reparatii pentru Sharan / 2002,

si postari de tip "Do it yourself"

Nu se poate sa nu aiba nimeni ceva documentatie, sa nu incerce nimeni sa-si repare cate ceva....e plina tara si mai ales Maramuresul si Ardealul de Sharane ! :icon_thumright:

Modificat de remier
Link către comentariu

De ce ai nevoie, mai exact ce vrei sa faci si te ajut eu...treptat cu cate un pdf

Link către comentariu

Cea mai stringenta problema e la cutia tiptronic, urmeaza sa repar motorul ca e cam uzat si scoate fum, apoi mai sunt destule marunte, ....spre ex. nu stiu cum sa repar iesirea de AC din mijloc, magazia de CD-uri care nu a mers de cand am luat masina, stropitorii da faruri, ABS si EPS aprinse mereu, senzorii de parcare fata spate....etc...am acasa o lista intreaga, dar fara nici o documentatie nu m-am apucat sa repar nimic

Masina este cea din profil, VW Sharan 1.9 TDI -PD / 2002

Multumesc pentru mesaj si intentiile bune, esti primul care raspunde dupa un an si ceva de rugaminti :icon_thumright:

adresa mea este: remier55@yahoo.com daca nu sunt fisiere prea mari, daca e cazul am alta adresa pe gmail sau cont de FTP pe care le pot lasa pe PM

Modificat de remier
Link către comentariu

Multumesc, am incercat, e greu si cu germana....dar nici cu rusa nu e mai usor, macar sunt cateva poze.

Dar din pacate nu sunt valabile pentru masini din 2002.

Care o fi explicatia ca pentru alte masini sunt tot felul de manuale in engleza si chiar in romana ?

Modificat de remier
Link către comentariu

salutare. cine ma poate ajuta cu un manual de reparatii si/sau intretinere pentru un caddy fabricatie 2000, 1.9 sdi, 64 CP.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

un manual de reparatii pt modelul din semnatura are careva?

Link către comentariu

Va rog mult un manual de utilizare si reparatii pentru un Golf IV din 2001. Va multumesc.

Link către comentariu

• Administrator

E greu sa cauti, nu-i asa?

Nici macar dupa un an de zile de stat pe acest forum, nu ai gasit acest topic? :(

PS:

Completeaza-ti corect profilul altfel risti sa nu mai fii membru al acestui forum. :)

Link către comentariu

Salutatre tuturor. As dori si eu o carte tehnica de VW T4 1.9D an fabricatie 1991 daca se poate. M-ar interesa mai mult partea de punere a distributiei.

Modificat de bomberman
Link către comentariu

Salut.poate sa_mi dea si mie cineva un manual de reparatie pentru passat 3bg? multumesc

Link către comentariu

Unde gasesc si eu un manual pentru VW Passat B5 '98, diesel automat ?

merci anticipat

Link către comentariu

Un manual de reparatii pentru un Superb din 2004,1.9TDI cod motor AVF.

Multumesc mult!

Numai bine!

Link către comentariu

Manual de reparatii pentru Passat B5 (B5.5) nu se gaseste decat contra cost, la Bentley. Cred ca este la fel si pentru Skoda Superb (aceeasi platforma).

Eu unul am cautat peste tot si nu am gasit.

Alte manuale pentru Passat vedeti aici.

Link către comentariu

da , exista la mine , cel care a tradus-o, nu recomand sa o scanati....

Modificat de R_a_z_v_a_n
Renunta la QUOTE. Practic dublezi postul anterior inutil. Multumesc.
Link către comentariu

Eu am cumparat de la www.manualeauto.ro carti pentru colegii care au vw si opel si au fost multumiti de ele. Vin cam in 5-7 zile si sunt in romana. Asta pentru mici reparatii, nu desfacut motor si de astea. Pentru asta am gasit odata pe e-bay carti dar erau pentru 2-3 coduri de motor-cartea si pentru motoare de Golf 4 si Bora. Costau 30 eur si aratau mai degraba ca niste brosuri mai groase, ce era inauntru nu stiu, dar nu aratau a ceva comercial. Asta acum cam 2 ani si nici de atunci n-am mai vazut asa brosuri, cam intr-o saptamana s-au gatat toate si gatate au fost.

Link către comentariu

Remier si altii; daca cumva reusesti sa dai de documentatie Sharan/Alhambra >2001, m ar interesa si pe mine... chiar ma mir cum de nu gasim nici unde, restul modelelor vw e cam acoperit...

Link către comentariu

• 3 weeks later...

caut si eu cu disperare manualul de reparatii pentru masinutza din profil,va rog,care puteti,ajutati-ma!!!

multumesc anticipat!

Link către comentariu

Salutare

Am si eu nevoie de manualul (in romana sau engleza) pentru navi RNS/MFD2.

Daca are cineva un link sau daca poate sa imi trimita un pm cu manualul....

Multumesc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!