Jump to content

Cereri manuale

remuszamfirescu
 Share

Postare recomandată

Salut,

Pentru studiu individual incercati si la adresa:

http://www.roelz.be

salut,

cum pot identifica in lunga lista de pdf care apare modelul meu: VW Sharan 2002 ?

multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Manual pentru un VW GOlf 3 1.9 TDI 1996???ma ajuta cineva???romana sau engleza.

Link către comentariu

www.produkte24.com/cy/swag-autoteile-4059/gummimetallteile-2008-20016/volkswagen-golf-4.html, la aceasta adresa gasiti catalogul SWAG online :rolleyes:

Link către comentariu

www.produkte24.com/cy/swag-autoteile-4059/gummimetallteile-2008-20016/volkswagen-golf-4.html, la aceasta adresa gasiti catalogul SWAG online :coffee_lol:

ceva manual in engleza???

Link către comentariu

ceva manual in engleza???

am cautat eu aici si am gasit doar niste coduri si truse de scule, nici un manual

Cu un manual de utilizare sau reparatii pt vw sharan dupa 2002 in romana ma poate ajuta cineva ?

multumesc

de mult caut si eu asa ceva pentru Sharan, dar nu am gasit, zilele astea am promisiuni pentru unul in engleza

pentru golf se poate descarca de aici gratis: http://onlytheone.ro/publ/4-1-0-504

Modificat de remier
Link către comentariu

cine ma poate ajuta cu un manual pt mk1 sau mk2 in limba romana??? nu conteaza motorizarea, ma intereseaza suspensia si directia pt un proiect.

multumesc anticipat.

id: shusta_2004@yahoo.com

Link către comentariu

Am "Service Training Nr. 328" pentru VW Caddy 2004-200X, dar sunt in rusa si germana.

Cine doreste, sunt pe-aici...

Modificat de EXTAS
Link către comentariu

De un an de zile caut un manual in romana sau engleza pentru VW Sharan/2002....chiar nu ma poate ajuta nimeni ?

La fel si cu scanarea, numai promisiuni....

Link către comentariu

adriandobrin25

caut un manual de reparare mk1 cabrio 1981,motor 1,5 benzina...ma poate ajuta cineva?

Link către comentariu

Ma poate ajuta careva cu un manual pentru Navi RNS 300??

Multumesc in avans

Link către comentariu

@ Neamtu : Am cautat pe net dar inca nu l`au uploadat :icon_thumright:

Incearca sa te duci la o reprezentanta VW !!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Hi,

Cine ma poate ajuta cu un manual pt. Passat B5 (1.8i 1998) eu am unul dar este in spaniola daca-l doreste cineva sa-mi spuna eu vreau in Romana sau Engleza.

Multumesc frumos,

Bye

Link către comentariu

am si eu nevoie de schema electrica de skoda superb 1.9tdi , sub podea la sofer langa calculatoru de confort sau rupt mai multe fire :)) si nu mai stiu ordinea lor. ma poate ajuta cineva ? id mes ct_01_mal@yahoo.com.

Link către comentariu

salut as vrea si eu un manual de utilizare pentru un passat 1,9 tdi 2002 motor avb

Link către comentariu

@undercover

Daca imi spui si ce se afla acolo, iti pot da schemele electrice.

Daca nu stiu ce sa caut nu pot sa te ajut.

Link către comentariu

buna seara

m-ar interesa un manual de vw lupo 1.0 din 2004. in engleza sau romana. multumesc anticipat

Link către comentariu

ticauirinel

Doresc un manual utilizare Golf Plus 1.6 benzina

Link către comentariu

TheBoogieMan

Dintre colegii care au deja manualul de reparatii Volkswagen.Golf.Jetta.R32.Official.Factory.Repair.Manual.1999-2005.pdf este cineva care are si sectiunea (capitolul) 68 - Interior Equipment ? Ma refer la continutul efectiv, deoarece cuprinsul acestuia exista.

Multumesc.

Modificat de TheBoogieMan
Link către comentariu

Salutare , repet intrebarea colegului @bigam21 din postul #426 : are careva ceva materiale pt. New Beetle 98-2005 ?

Link către comentariu

jack_london
Manual pentru un VW GOlf 3 1.9 TDI 1996???ma ajuta cineva???romana sau engleza.

Salut

si eu vreau un manual

Link către comentariu

salut ! vreau si eu un manual de raparatie si service pentru passat b5.5 (sau b5 ) limuzina 2001-2005 , 1.9 TDI. mersi . ma intereseaza in special cum se da bordul si cum se schimba caseta de directie (vreau sa trec de la volan pe dreapta la volan pe stanga) .

mersi

Link către comentariu

Salut, are cineva un manual pentru Fox....? nu neaparat de reparatie......m-as multumi si cu manualul de utilizare....

Multumesc anticipat

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Va pun ceva interesant. poate offtopic, dar interesant :

Link către comentariu

vali_devill

scuze,poate s-a mai cerut:manual utilizare vw 5 gt tsi,cu partea de navi mfd2,ipod.toata agenda din torpedou e in limba lu 'ghiote',iar la pbn au fost f amabili:200ron,va rog.daca se poate,la vali_devill@yahoo.com multumesc,toate cele bune.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!