Jump to content

Cereri manuale

remuszamfirescu
 Share

Postare recomandată

Exista manual VW Passat 2000-2005 la mine toate versiunile benzina si diesel, manual Haynes tradus de mine, nu vreau sa para reclama si sa imi iau avertisment de la admin. Este in format tiparit , din motive usor de inteles nu ii dau drumul in format electronic....

Renunta la QUOTE

Te rog, foloseste AddReply sau FastReply nu QUOTE la mesajul anterior. Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Valeriu nu vrei sa para reclama, atunci ce e ? De motorul AWX, AVF da tot ce trebuie. am vazut ca zice acolo diesel 1896.

Link către comentariu

Banuiam ca o sa apara astfel de comentarii... dar probabil Erwin sponsorizeaza site-ul...caci la el nu este reclama....rog admin sa stearga posturile mele

QUOTE / REPLAY (citatul) ajută c

Modificat de Marius
Quote inutil.
Link către comentariu

Te-ai bosumflat degeaba, glumeam, pentru ca afirmatia ta e o contradictie, insa chiar m-ar interesa acel manual in romana pentru motorul AWX, daca include acest motor. Lasa suparaciunile astea de gradinita la o parte. :)

Link către comentariu

Nu e vorba de vreo suparaciune...dar am mai primit bobarnace din astea...ca ma bag aiurea , ca daca tot sunt pe aici ar trebui sa le pun moka, etc (de parca imi plateste cineva cei 2000 de euro cat este un copyright, plus munca mea). Manualul contine toate modelele de Passat , benzina si diesel fabricate pana in iulie 2004. Esteinclus evident si modelul cu motor AWX. De fapt , este exact cartea aceasta tradusa : http://www.haynes.co.uk/webapp/wcs/stores/...1&langId=-1

Link către comentariu

Eu chiar ma bucur ca am aflat ca sunt traduse manuale Haynes in Romana cu copyright.

Daca e vorba de manuale de ultilizare (instructiuni) acestea nu cred ca e mare problema sa circule pe net.

Dar manualele de service in mod evident sunt protejate de legea drepturilor de autor, distribuirea neautoriza a lor incalca legea si contravine regulilor acestui forum.

Link către comentariu

Multumesc Hiro, si suna chiar bine ceea ce spui, acum , daca ne uitam mai sus pe acest topic nu putem spune ca se mai si aplica :) , insa acele manuale care imi apartin in mod sigur nu vor ajunge sa circule liber , sau , daca se va intampla, cel care a scanat , va suporta consecintele...manualele mele sunt personalizate , adica fiecare este unic

Link către comentariu

Daca iti prinde cineva vreun manual si ti-l scaneaza apoi il baga pe torente ce ii mai faci. Asta e omul. Cat vor fi inventii vor fi si furturi de inteligenta(una din caile progresului ;)). Oricum e foarte enervant sa muncesti ca nebunul si apoi sa iti vezi munca copiata. Cate pagini are manualul de passat b5,5. ? :D valeriu

Link către comentariu

• Administrator

Va rog sa incetati cu off topic-ul.

Titlul topicului este Cereri manuale de instructiuni.

Link către comentariu

Daca iti prinde cineva vreun manual si ti-l scaneaza apoi il baga pe torente ce ii mai faci. Asta e omul. Cat vor fi inventii vor fi si furturi de inteligenta(una din caile progresului :P). Oricum e foarte enervant sa muncesti ca nebunul si apoi sa iti vezi munca copiata. Cate pagini are manualul de passat b5,5. ? :) valeriu

Scuze Marius de off-topic , nu ma supar daca le stergi...cum am mai spus , manualele sunt personalizate , eu notez fiecare manual cui l-am dat, celui care il va scana ii garantez politia la usa, urmaresc toate torentele. Manualul de VW Passat are 302 pagini , exact ca originalul, prin contract trebuie sa respect textul si formatul intocmai.

Link către comentariu

ing. Catalin Duran

Posed manuale de reparatii pentru toata gama vw si audi fabricatie pana in anul 2007, id mess catalinduran@yahoo.com, pentru informatii va stau la dispozitie cam 10 ore pe zi pe mesenger.

Stima

Modificat de ing. Catalin Duran
Link către comentariu

Daca ai posibilitatea pune-le pe un FTP sau urca-le pe un client de gazduire: rapidshare, etc... Daca se poate.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Are cineva un manual reparatii si schema electrica pentru Golf V 1.9TDI PD 2004 tip motor BKC?

Link către comentariu

Manual vag com in romana,cine doreste sa ma anunte,nu se poate incarca pe forum pt ca are mai mult de 550 k.

Link către comentariu

As vrea sa stiu unde gasesc manualul tehnic la un Touran 1.9 TDI din 2003 motor+AVQ 74 kw ?????

Link către comentariu

Nu este. Adica manual cum ar fi la Haynes sau Bentley pentru passat sau golf mai vechi.

In principiu cauta ElsaWin si/sau ETKA si vei gasi scheme care te vor ajuta cu siguranta. Insa un manual de reparatii in adevaratul sens nu stiu sa fie.

Poti sa spui ce probleme sint si vedem daca puteam ajuta cu ceva.

Link către comentariu

Salut,

Pentru polo 1.4 FSI 2006 are cineva manual de service?

Sau pachetul Autodata daca il contine.

Multumesc Mult,

Link către comentariu

smariansilviu

Cu un manual de utilizare sau reparatii pt vw sharan dupa 2002 in romana ma poate ajuta cineva ?

multumesc

Link către comentariu

Am si eu o buba cu un Passat B4 '95, bordul functioneaza cand vrea. Ma intereseaza un manual cu partea electronica, in special conectorul de la bord sa incerc sa il testez separat. Sau poate stie cineva cum sa il testez altfel ...? E un passat 1,8 benzina.

Multumesc

Link către comentariu

Salut baieti, sunt nou pe forum si caut de inebunesc un manual de reparatii ptr Golf 3, va rog din suflet daca ma poate ajuta cineva. MULTUMESC

Link către comentariu

salut!

un manual in limba romana pentru golf V??(manual reparatii)

Link către comentariu

pentru radio-cass-cd delta are cineva manual sau cunostinte ?

multumesc

Link către comentariu

Salutaree !Am un NewBeetle din '99 si nu gasesc manuale pt el decat germana(cah)si rusa. Rog tareeee mult ma poate ajuta careva cu niste manuale(general,service,intretinere).Mai intereseaza sa demonez partea de panoulateral din interior ca am probleme cu un difuzor si vreau sa il schimb! La service m-as duce dar au cerut cat nu face asa ca baza imi e la voi! Multumesc anticipat!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!