Jump to content

Cereri manuale

remuszamfirescu
 Share

Postare recomandată

Are cineva un manual de utilizare pt. RCD 300 (radio CD)?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutare

Cine ma poate ajuta cu un manual cu datele tehnice in limba romana sau engleza pentru un Caddy Life 1.9 TDI DPF, 105 CP, fabricatie 08.2007.

M-ar interesa si manualul de utilizare, tot pt aceeasi masina.

Va rog trimiteti mail la raulmorariu@yahoo.com, sau reply

Mersi anticipat

Link către comentariu

Ai reusit sa gasesti ceva pentru touran? M-ar interesa si pe mine .Multumesc .

si eu sunt interesat

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut si bine v-am gasit ,

Sunt un nou posesor de VW Passat b6 , 2.0 FSI - 150cp , DSG.

Sunt din Galati, m-ar interesa si pe mine un manual am cautat pe forum dar nu pot downloada , eu am manual dar este in germana si nu inteleg nimic

Link către comentariu

Pentru un VW Touran 2.0 TDI exista manuale in format electronic (engleza/romana) ? Multumesc.

Link către comentariu

Am citit toate cele 18 pagini, dar tot nu am gasit ceva care s-a corespunda cerintelor mele, adica un manual de utilizare pt Leon 2001 1,9 tdi,de preferabil in romana, oare poate sa m-a ajute cineva? E pentru noul nostru coleg jon82.

Multam fain

Link către comentariu

Pentru doritori la masina din semnatura am manual de utilizare in limba romana.

Salutam cu respect pentru idei de a ajuta pe altii.Sunt un proaspat proprietar de VW Touran 2004.74kw si as fi tare multumit sa gasesc un manual in limba romana pt. el.Astept un raspuns daca e posibil si va doresc mult drum neted si curat,ca ... vine iarna!

Link către comentariu

Cine are un manual de utilizare la un RNS MCD (Radio Navigation System MCD) de la Volkswagen in romana sau engleza ca cel din poza?

Link către comentariu

Am si eu nevoie de un manual pentru un seat cordoba 1,4 mpi 75cp benzina din iulie 2002... codul motorului :AUD....sau orice manual care detalieaza acest motor....va rog mult...am tot citit dar nu am gasit nimic pe aici... dati-mi un PM sau la adresa cipmail2002@yahoo.es

Modificat de cipmail
Link către comentariu

nu gasesc nicaieri manuale pentru un passat 1.8i din 1998 cu motor adr.multumesc celor care ma vor ajuta.astept pm sau pe mail scd332001@yahoo.com

Link către comentariu

Daca nu va completati profilul , unde vreti sa va fie trimise manualele ? Nu oras , nu adresa de mail . Nimic .

Ufffffffffffffff ! :(

Da-mi un PM cu adresa de mail si ti le trimit eu pe toate 3 in romana . :(

Te rog trimite-mi si mie manualele pt.golf 4 variant 1,9 TDI.Multumesc anticipat.

Link către comentariu

Pentru SEAT ALTEA 19 TDI, 2005 , COD MOTOR BJB are cineva ceva? ma intereseaza service& repair book sau orice altceva legat de altea.

Va multumesc

Link către comentariu

Salut, am cerut cu ceva timp in urma un manual pentru desfacearea fetei de usa spate pentru un passat b6. Ma poate ajuat cineva?

Link către comentariu

Ma poate ajuta cineva cu o informatie despre reperele de aliniere a distributiei la motorul AEL 2.5 TDI, 5 cilindri!? Multumesc!

Link către comentariu

Un manual de reparatii si sau utilizare daca se poate, pentru un Passat 3BG AWX .

Multumesc .

Link către comentariu

10X ,credeam ca mai sunt si altele in afara de acestea ,motiv pentru care am si intrebat.

Link către comentariu

Sal! Are cineva un manual de intretinere si reparatie pentru un vw polo din 96 in romana sau engleza ? crysti202000@yahoo.com mc anticipat !

Link către comentariu

Sal! Are cineva un manual de intretinere pentru un Seat Toledo 1.9 Tdi AFN?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!