Jump to content

Schimbarea uleiului de transmisie

bubu
 Share

Postare recomandată

Am vazut un divais de puneai uleiul si dadeai la manivela sa ti-l bage in cutie ca sa nu stai ca desteptu' cu pilnia in mina pina se hotareste sa intre singur acolo :) .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am vazut un divais de puneai uleiul si dadeai la manivela sa ti-l bage in cutie ca sa nu stai ca desteptu' cu pilnia in mina pina se hotareste sa intre singur acolo :) .

dintr-o pompa de ulei de dacea paregzamplu

Link către comentariu

Jupani, Mishul si-a gasit pompitza lui minune de bagat ulei in cutie. Ashadar, cine doreshte, Mishul se deplaseaza la domiciliul clientului si schimba uleiul la cutie pt suma modica de 10 RON. Sau, cine ishi face treaba singur, poate folosi divaisurile mele moca (onorariul se percepe doar pt deplasare si jegareala).

Pompita mea este o pompa de spalat parbrizul, cu angrenajele din alama, de aceea poate fi fol cu succes pt bagat ulei la cutie, scos ulei motor pe la joja, etc.

Bogdane, ti se pare exagerat 100.000 ca sa vin oriunde in Buc sa fac treaba? La orice schimbatorie de ulei cred ca te costa cel putin dublu :) Daca vii cu masina la mine, tariful se reduce la o bere, iar daca te bagi singur sub masina- moca...

Daca se cheama ca ma arunc, bateti-mi obrazul... :)

Link către comentariu

Sincer mi se pare mai mult decat onorabil, eu personal nu m-as deplasa pentru atit in orice colt de Bucuresti. Daca nu reusesc sa gasesc o solutie decenta am sa te solicit. 10x.

Link către comentariu

• 2 months later...

"Aparatu' minune de umplut cutia"

Un bidon de ulei, de 5l. In capac, 2 gauri: intr-una se fixeaza o valva de aer (de bicicleta sau de oricare alt fel care se prinde cu piulita, nu vulcanizata); prin cealalta gaura trece o teava metalica pina la fundu' lu' bidonu'.

Sus, pe teava se pune un furtun (transparent) luuung, sa ajunga lejer pina la gaura de umplere.

Pe valva - furtunul pompei de cauciucuri, si da-i pompe... Valvolina urca pe furtun...

Link către comentariu

o solutie "eleganta" am vazut-o la prietenul meu Sabin: o pompa de ulei de Dacie, actionata cu o bormasina (portabila), iar uleiu' se ia dintr-un bidon de 5l taiat si refularea printr-un furtun in cutie

Modificat de niq_ro
Link către comentariu

la cati km se schimba uleiul in motor? dar in cutie?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!