Jump to content

Mi-am luat Skoda Octavia 1.8Turbo 150 cai

FlorinD
 Share

Postare recomandată

Ca o completare la problema cu puterea, poate omul are pe masina 150 CP cf DIN si 190 CP conf SAE :censur:. E cam cusuta cu ata treaba cu masuratul puterii. Ce putere masoara?? Cu fara alternator, cu fara inertia arborilor din transmisie, cu fara consumatori?? De abia de poti masura cu motorul pus pe un stand de incercarea (sunt niste reguli foarte stricte) d'apai montat pe masina!!!

Vroiam sa evidentiez ca valoarea puterii masurate nu prea are mare importanta atata timp cat nu tine cont de aceleasi criterii in care s-a facut masuratoarea celor 150 CP din serie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• FlorinD

22

• toni

15

• RobertS

12

• AliNOS

8

Top Posters In This Topic

Asa ca, oricum as lua problema.....tot nu stiu exact. Macar sunt multumit ca merge masina bine. :censur:

Poate un vag-com pe laptop in timp ce merg ar fi ok. Nu pot vedea cuplul pe laptop?? asa imi pot da seama mai bine daca are ceva.

Toni, cand ai timp si chef sa facem log-ul al, sunt si eu pe felie.

TehBrady >> DIN si SAE???

bye

Link către comentariu

DIN - sunt standarde germane

SAE - standarde americane

Difera conditii de incercare a motoarelor.

Cuplul indicat este doar teoretic- scos din unghiul de inclinare a clapetei si turatie, nu prea are nik de a face cu uzura motorului si alti factori exteriori.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!