Jump to content

2008 .: R32 Deep Blue

voinea

Postare recomandată

Guest dinudragoscostin
Salutare colegi de forum !

Incep acest topic desi mai am de asteptat aproape doua luni pana sa pot conduce masina despre care voi scrie. Acest VW Golf V R32 ,

felicitari! cred ca esti multumit de ea...:)

asteptam poze cu ea1

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • Administrator

am uitat sa postez aici dar saptamana trecuta am platit impozitul. De a 1850RON a sarit la 2300RON :P . Romania is my country

Ieri 09.01.2010 mi-am realizat partial una din dorintele mele legate de R32. Impreuna cu Catalin (user colin aici pe forum) am realzat in 3 ore (timp impus de dna.Voinea ) una bucata prespalare cum a zis Catalin. Daca aveam 8 ore masina ar fi aratat si mai bine azi la intalnirea aniversara de la AMC KART.

Pozele si explicatiiled de mai jos facute de Catalin:

Pentru ca astazi ma plictiseam teribil in casa, am decis sa incerc un mini detailing pe o masina care nu a vazut decat spalatoriile de cartier la viata ei,

Am folosit urmatoarele produse:

Scule:

karcher k5.20

Lance de spumare

Pensula Meguiars side lock

Produse/solutii:

Meguiars APC

Sampon Chemical Guys - Citrus Wash and Gloss

Sonus Sheepskin Wash Mitt

Cele doua galeti cu grit guard de la elite

Einszett Wheel Cleaner

Einszett Anti-Insekt Bug + Tar Remover

Elite Ultra Plush Deep Pile Drying Towel

1Z Einszett Metal Polish Chrompflege

Sa trecem la fapte,

Masina s-a prezentat foarte muradara/contaminata, inclusiv cu bitum pe jantele de 18".

Arata exact asa:

img8098kc.jpg

img8099r.jpg

Esapamentul before:

img8100l.jpg

img8101.jpg

Rotile

img8102medium.jpg

img8103medium.jpg

img8104medium.jpg

Am trecut la etapa de prespalare si pentru ca masina nu avea protectie aplicata am decis sa imi usurez munca si sa castigam timp folosind apc in lancea de spumare: 100 ml apc si 350 apa.

APC aplicat pe masina:

img8105medium.jpg

img8106medium.jpg

img8107medium.jpg

In timp ce se scurgea am facut uz de peria side lock de la meguiars pentru embleme,chedere,bandouri si zona antenei radio.

img8108medium.jpg

img8109medium.jpg

img8110medium.jpg

Dupa un jet de apa asa aratau rotile, ele nefiind atinse cu nimic in afara de APC, care apropos nu a fost agitat.

img8111medium.jpg

Solutia pentru jante de la Einszett aplicata:

img8113medium.jpg

Dupa, dar inainte de a fi eliminate urmele de bitum

img8114medium.jpg

Urme care se vad in imaginea de mai jos

img8115.jpg

Dupa curatarea cu solutia pentru bitum

img8116medium.jpg

img8117medium.jpg

Anumite puncte au ramas nevand timp decat pentru o singura trecere cu solutia pentru jante si inca o trecere cu solutia pentru bitum

Dupa clatire:

Metoda celor doua galeti varianta pe intuneric :offtopic:

img8118medium.jpg

Dupa care tot pe intuneric, rezultatul final

img8119medium.jpg

img8120medium.jpg

img8121medium.jpg

img8122medium.jpg

Esapamentul dupa ce a fost tratat cu 1Z Einszett Metal Polish Chrompflege, sigur din nou ne lovim de problema timpului asa ca nu arata asa cum mi-as fi dorit eu

img8124medium.jpg

Timp de lucru efectiv si impus, maxim 3 ore :Driver:

Multumesc lui colin inca odata si voi deveni client atat la serviciile lui cat si la produsele ce le poate folosi pe masina un novice ca mine.

Link către comentariu

Foarte marfa a iesit masina . pacat ca atunci cand a fost gata era deja intuneric si frig ;)

Link către comentariu

frumoasa masina....

am avut si eu ocazia sa conduc odata un R32 acum nu foarte mult timp in urma si parerea mea ca isi merita fiecare banutz in parte....

asta e genul de masina care nu te lasa atunci cand calci acceleratia....

Link către comentariu

Superba Jucaria, urmaresc postul de cand l-ai inceput. Legat de jante, nu pot inca vota dar as merge pe VMR 710, gunmetal grey! Sa auzim de bine! Succes cu tot ce vrei sa faci!

Link către comentariu
  • Administrator

ok ok .. ramane doar cu CHuri. Astept cu interes vara si ma voi gandi daca anvelopele de vara vor fi GY EagleF1 Asymetric sau Michelin Pilot Sport 2. Vedem prin martie.

Link către comentariu
  • Administrator

poate SONY PS3 :blah_: ca in sufragerie . Chiar nu stiam ca iese PS3 dar tinand cont de cate am auzit despre PS2 atunci PS3 va fi cu siguranta pentru BBS CHurile mele

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

ma bucur ca ai ales CH`uri :(

si mergi pe PS3 e ce trebuie si nu mai e mult pana pe 20 februarie :(

bafta

Modificat de nadir@superchips
Link către comentariu

Dupa o mica plimbare in dreapta R-ului pot spune atat: wow!

Excelenta masina. La cat mai multi km fara incidente

Link către comentariu

Foarte frumos .:R32-ul, mai ales cand e spalat:P

Cred ca isi merita fiecare banut.

PS: Daca ma uit la faruri (si doar la faruri) pot zice ca e a mea :coffee_lol: Cresc eu mare:D

Link către comentariu

OT: Se vede si dupa profilul mai "taiat" fata de PS2. Fata de alte anvelope PS2 cum statea pe ud?

Link către comentariu

@spb: fata de GY Eagle-F1 Assymetric stau mai slab pe ud PS2-urile.

@OvidiuV: cred ca ai inversat PS-urile un pic. :icon_thumright:

Scuze de off.

Link către comentariu

@voinea vreau sa te intreb daca ai mai avut probleme cu cutia de viteze ? scz daca sunt :)

Link către comentariu
  • Administrator

doar la 4000km cand am avut interventia pe garantie. De atunci nici o problema (si am 29.000 km acum)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!