Jump to content

2008 .: R32 Deep Blue


voinea

Postare recomandată

Eu tot astept o tura cu masina, sa fim doar noi doi in ea si sa-mi arati ce stie eRu :blah_:

Modificat de TEFF
Link către comentariu

Sunt perfect de acord cu ce a spus Dragos 2 posturi mai sus, apropo de V6, V8 si V10. Pe de alta parte, apropo de VR6-le de pe R32, la intoarcerea de la intalnire, cat timp am stat in spatele lui Dragos, am mers cu geamul putin deschis si muzica oprita, numai pentru a auzit sunetul exceptional pe care il produce nebunia aia de masina :blah_:

Felicitari pentru alegerea facuta maestre, este o masina foarte potenta si foarte frumoasa.

Link către comentariu

sunt de acord cu Dragos. un pasionat isi ia O ANUME masina, respectiv cea care i-a cazut cu tronc. indiferent ca e R, RS, M, polo, clio etc... atata timp cat e fericit cu respectiva, restul pot avea toate performante de lamborghini sau veyron.

Dragos, saptamana asta trec la bmw, dar raman tot pe aici datorita comunitatii.

Link către comentariu

Acum 20 min m-am intalnit cu voinea la spatatorie. Geniala masinuta , mai ales curata pfff.. nu-ti vine sa-ti iei ochii de la ea. Nu este foarte clara poza , dar hai sa o punem.

post-44717-1287659078_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Administrator

pai ce mai asteptati... sa ma surpindeti sa o spele pe ascuns macar odata pe luna :D

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • Administrator

M-am intors si eu dupa un drum de trei mii si ceva de km . Super masina , surprins placut de consumul mediu (am reusit perfomanta sa merg 540km pana sa alimentez , ceea ce este un record pentru mine). La intoarcere cu plinul din Austria am reusit sa alimentez tocmai in apropiere de Timisoara!

Revenind la placerile condusului, avand ceva kg mai putin eu m-am simtit mult mai bine in scaunele scoica ce ma prind mai bine la 80kg decat erau la 97 9x wink.gif

Excursia a fost for business (un mic curs + ceva achizitii) dar placerea a venit toata din partea masinii mele , si a sotiei mele ce m-a insotit in aceasta calatorie. O sa caut pe aparatul sotiei daca mi-a prins si vre-un cadru cu masina sa va postez.

Link către comentariu
  • Administrator

Am bagat multe bonuri din acesti km facuti. Suprinzator consumul mediu total a scazut de la 14,3 la 14.0 . Recunosc ca am reusit cu ai mei 50l din rezervor sa merg 567km (Bucuresti pana aproape la Timisoara) si la intoarcere din Austria pana in Romania 478km . Mers la consum ca e criza

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • Administrator

De azi ma declar oficial in sezonul de iarna. PLUSul ramane in garaj (avand doar roti de vara), iar R32ul devine masina folosita zi de zi si chiar la drumurile cu familia in afara Bucurestiului.

Link către comentariu

Te-am vazut intr-o duminica cu masina in drum catre Alexandria, veneai dinsre Craiova presupun, prima remarca care am facut-o au fost ledurile de S6 :icon_thumright: .

Super masina :Driver: .

Modificat de Kicker
Link către comentariu
  • Administrator

da ma intorceam din Austria acum 2-3 saptamani. Aveam copii la Alexandria si treceam sa-i iau. O laudam si cateva posturi mai sus ca a avut un consum bun masina

Link către comentariu

rotile de iarna de la R nu mergeau puse si pe plus ? ma gandesc ca dimensiunile prezoanelor sunt aceleasi, et-ul poate ar fi o problema, dar....poate merg :)

Link către comentariu

foloseste r-ul iarna. eu vad 3 avantaje: optic (o masina care nu se uita usor, ajungi sa o visezi), 4 motion (am condus destule chiar daca erau autohtone, batrane si aveau toate o singura culoare: kaki. 4x4 e un avantaj major) si cauciucuri de iarna. drum bun si lipsit de evenimente.

Link către comentariu
  • 1 month later...

...si e aproape full rezervoru! :icon_thumright:

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Chiar ca, 360km autonomie cu 3/4 din rezervor plin :vaidecapulmeu:

Asteptam poza cand va aparea un 1 inaintea cifrelor actuale :blah_: :Driver:

Modificat de Riddler
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!