Jump to content

Beculetul De Ulei,suierat Deranjant,bec Galben


grebe_san
 Share

Postare recomandată

Ziua buna! Am si eu niste intrebari si sper sa se gaseasca cineva bun la inima sa ma ajute si pe mine.Prietena mea este posesoare de vw polo 1,2 din 2002 luata second-hand. La scurt timp dupa cumparare a cedat furtunul de apa(de racire) si neam trezit ca masina pierde apa ca la robinet. Am schimbat furtunul si am zis ca doar asta sa fie si ca mergem inainte ca doar e vw nu? Dupa o luna de zile a inceput sa se tureze singura sau sa se opreasca din senin ; am duso la service si sa constatat ca trebuie schimbata o piesa-unitate de control-al carei pret varia intre 10 si 22 milioane,am schimbat si piesa asta, masina merge dar a ramas aprins becul galben ce arata defectiune la motor,ni sa oferit explicatia ca piesa era pusa pe B si ar fi trebuit sa fie pe A(sa imi explice cineva daca a inteles) acuma ei au pus-o pe A si masina merge dar din cauza asta ar fi ramas becul aprins. Inca o problema care este destul de sacaitoare ar fi beculetul de ulei care beep-uie din cand in cand fara motiv (destul de des). Uleiul este schimbat recent ,joja e verificata periodic si nivelul il pastrez tot timpul ca la carte.Am zis ca o fi de la calitatea uleiului dar am pus un ulei bun zic eu-Aral 5W 40 sintetic. Masina este adusa din Germania si are 75 000 km la bord, deci totusi asa distrusa nu cred ca este mai ales ca cei de la tester au zis ca in afara de unitatea de control masina e tais.Doresc cateva sfaturi legate de beculetul de ulei si sa-mi zica si cineva daca a avut probleme asemanatoare la polo.merita pastrata masinuta asta deoarece de cand a cumparato ,desi merge frumos si arata f bine si la int si exterior,a avut numa dezamagiri de la masina nu mai pui ca mananca si cam mult ulei si ca are si un suierat enervant la viteze de peste 80-90;seamana cu zgomtul care il face o sticla cand suflii in ea. Multumesc anticipat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Apropo de suierat, si la mine la motor la relanti......se aude asa un suierat sacadat ritmic ..."sisst"..."Sissst"...ca si cum respira ceva....nu stiu....ceva pe undeva trage sau scapa aer? sau altceva sa fie?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...
Apropo de suierat, si la mine la motor la relanti......se aude asa un suierat sacadat ritmic ..."sisst"..."Sissst"...ca si cum respira ceva....nu stiu....ceva pe undeva trage sau scapa aer? sau altceva sa fie?

suieratul pe care il auzi nu este de la nici un cheder ci de la cureaua care invarte pompa de apa si altele

am inteles ca ar fi prins apa pe undeva daca nu trebuie schimbata(daca este uzata)

cineva mia mai zis ca tre sa o schimb dar nu tre schimbata ptr ca are doar 11000dekm

altcineva a mai zis ca mai tre stransa acesta curea dar am fost la service si a zis ca nu o poate strange ptr ca este pe un anume cantar si se regleaza singur nu mai pricep nimic poate ai aflat u :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!