Jump to content

Cat am platit la service

Pompiliu
 Share

Postare recomandată

@gavrochem - kit distributie numai manopera poate 300 ron, asa inteleg eu, nu? Mie mi-au zis ca manopera pentru distributie la Pitesti la reprezentanta este 400 ron!!!! - tot pentru 1,6FSI

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Kit distributie + placute de frana si discuri - fata : 1010 ron. (Volksparts - fara intentie de reclama)

Manopera 430 ron. Toate pe 06.11.2008 pentru masina din semnatura.

Modificat de Skittles
Link către comentariu

gavrochem atentie la faptul ca fara factura nu prea ai garantie la lucrare deci de preferat de platit si tva-ul

Link către comentariu

Schimbat ulei, filtru de ulei si filtru de motorina in Pitesti - 280 lei.

Link către comentariu

domnu inginer se pare ca am primit amandoi raspunsul vis-a-vis de costul referitor la piese si manopera inlocuire baie de ulei. se pare ca am fost pe aproape cu estimarea chiar daca nu lucrez in reprezantanta vw. consider ca nu e corect sa ne dam totusi cu parerea gresit si sa umflam aiurea niste manopere care nu se justica ptr ca de fapt nu exista. e drept ca eu nu calc pe acolo din cauza manoperelor fata de alte ateliere poate la fel de performante si ca dotare si ca meseriasi. si golful 4 nu mai sta de mult pe preturi mari la piese chiar la reprezentanta.

Mda. Cred ca vrei tu neaparat sa te certi cu mine sau sa-mi demonstrezi mie cat de prost sunt eu. Am exagerat voit pretul tocmai ca sa subliniez faptul ca au preturi foarte mari la manopera, ceea ce pe de o parte mi se pare justificat. Repet, pe de o parte. In alta ordine de idei, scutul nu s-a spart ? N-a trebuit inlocuit ? Nu s-a specificat nici ce ulei s-a folosit.....

Ma rog, mie mi se pare exagerat chiar si-asa. Sunt sigur ca se putea rezolva problema cu jumatate din suma de mai sus.

Colegul spune ca s-a schimbat si sonda de nivel ulei, dar in mod sigur in acest pret n-a intrat si acea sonda intrucat doar aceea costa 700-800 de ron.

Si pana la urma, daca asta vrei tu sa auzi domnu' din cta. recunosc, sunt un prost :offtopic: E ok asa ? :(

Si imi mentin ideea conform careia topicul asta nu are absolut nici un sens, atata vreme cat apar posturi de genul: Schimbat distributie, cost 300 de ron, fara TVA.

Dupa mine, ar trebui furnizate absolut toate detaliile. De ex. Schimbat distributie, pompa de apa Hepu pret 300 ron, curea de distributie Contitech pret 250, rola intinzatoare INA pret 150, etc....Piesele au fost cumparate de la...........Piesele au fost schimbate la service-ul X, iar manopera a costat......ron. Garantia este de.........Timpul in care s-a lucrat la masina a fost de.....

Sunt/nu sunt multumit.

Toate astea pentru ca ceilalti sa poata sa-si faca o parere si sa apeleze eventual la serviciile aceluiasi service, sa cumpere piese de la acelasi magazin samd.

Link către comentariu

nu comentez mai departe! oricum toti au marit manoperele si asta o simtim. dar pretul la piese si manopere a fost chiar ok. daca senzorul ala costa 8 mil lei asa cum spui maine scot golful la vanzare :P

Link către comentariu

@ CT-19-TDY - asa m-am gandit si eu dar mi-au dat deviz pe baza caruia beneficiez de garantie :huh:

@ mordor - doar manopera pt. schimbarea kit-ului de distributie a fost 300 RON. Nu a fost schimbat la reprezentanta.

Link către comentariu

intrebare: este imperios necesar sa schimb si filtru de motorina in acelasi timp cu uleiul + filtru de ulei!? ,adica la 10mii de km"?

sau se poate schimba si la doua schimburi de ulei !? adica 20mii km?

am schimbat filtru de motorina acum 10 mii de km ,mai merge ;)

Link către comentariu

Mai merge. Se schimba odata cu uleiul, cand ai ulei longlife. Dar daca tu il schimbi la 10 mii de km, odata la doua schimburi de ulei e de ajuns sa schimbi si filtrul de motorina.

Link către comentariu

mda ..multumesc frumos @Inginerul !

am sa-l schimb si de data asta ...tot mi-la comandat mecanicul , e ultima oara de acum inainte il schimb la doua schimburi de ulei , pt ca oricum eu schimb uleiul la 8-9..maxim 10 mii de km pe pe care -i fac in 3-4 luni..so ..risipa de banii asa de des :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

sa va dau eu un pret sa vad ce ziceti

La autofit brasov :

De schimbat : bucse bara stab, bucse bascula, flanse amortizor, ulei +filtre, rulment stanga fata , pivot stanga fata : un pret mic :vaidecapulmeu: 735 lei + curatat turbo 680 lei .... aici vb numai de manopera .

Noroc de mihai (ingineru ) ca am vb azi cu cineva si normal mai mult de 300 lei nu costa manopera!!

unii exagereaza cu preturile , chiar foarte mult. In schimb mi s-a intamplat la delcar(dealer skoda-serv vw) sa am o parere diferita : am schimbat kit ambreiaj la ei cu manopera cu piese + furtun de la pistonas a fost de 900 si ceva de lei. Prima oara am fost la un service si ma costa 1800roni....

Eu unul sunt trecut prin multe peripetii cu servicurile .... va recomand cu caldura sa cautati si sa va intereasti de cel putin 3-4 ori inainte sa va duceti direct la un service ..... mai ales prin auzite...

Modificat de Al3X_G4
Link către comentariu

sal

am fost si eu la service vis-a-vis de aeroportul Baneasa(Castrol) acolo ma duc mereu.

de data asta am schimbat suport cutie pt ca am observat ca se misca maneta de la schimbator destul de mult si de enervant....cand plec de pe loc sau cand franez... mecanicul mi-a sugerat sa il schuimb

dupa ce am schimbat acest suport ...nu s-a schimbat mare lucru...poate putin de tot...

toata nebunia m-a costat 190ron(160 suportu-30 manopera)

i-am spus mecanicului ca nu s-a schimbat mare lucru si acum mi-a zis ca ar trebuii schimbati si cei de la motor(stanga, dreapta)

intrebare: a mai avut cineva problema asta? si cat costa acesti suporti, am inteles ca unul e mai scump decat celalat(150ron si 200ron)

ce ziceti de pret e bun?sau da mai caut in alta parte

daca ca nu se schimba la timp ce se poate intampla?se strica si altceva?

bafta

Link către comentariu

am facut si eu revizia :

filtru aer + polen + ulei + benzina + 2 L ulei cutie ARAL API GL4 plus = 220 lei

Ulei motor Mobil 1 5w 50 4L = 180 lei

manopera nu m-a costat nimic am facut-o cu un coleg.

Link către comentariu

Kit distributie complet, pompa de apa, antigel + manopera 800 RON la un service din judetul Vaslui pe langa Barlad. Astazi au ajuns piesele, maine merg s-o schimb.

Sper sa fie ok, un prieten si-a schimbat acolo si nu a avut nici un fel de problema.

Link către comentariu

Vad ca nimeni nu tine cont de ceea ce am spus eu mai sus. Repet. Daca vreti sa va ajutati colegii de forum, si nu vreti doar sa va laudati ca ati facut operatiunile fara TVA, cu ajutorul prietenilor sau de unul singur, dati toate datele. Ce marca de piese ati folosit, de unde le-ati cumparat, cu cat le-ati cumparat, cat a costat manopera, cat s-a lucrat la masina samd.

@Mibo, kit complet.......fabricanti sunt multi, cat a costat fiecare piesa in parte, de unde le-ai cumparat, samd....

@BvG filtru de aer .....ce producator ? Cat a costat doar filtrul ? Filtrul de polen ce producator ? Cat a costat samd....

Stiu ca nu sunt eu moderator, ca n-aveti de ce sa-mi ascultati mie parerea, dar ganditi-va logic ca fara toate aceste date, posturile voastre sunt o simpla insiruire de caractere care nu ajuta pe absolut nimeni !

Link către comentariu

Inginerul

Scutul nu s-a spart pentru ca nu a existat scut la motor - de nici un fel.

Ulei folosit: HAVOLINE 5W-40

Nu am spus nimic despre nici o "sonda de ulei" !

Revin inca o data cu mesajul meu de mai sus: "Revin cu detaliile cerute: operatiunea a costat 1050 ron (aproximativ) - reprezentanta TESS. Demontare / montare baie de ulei, baie de ulei cu senzor, mastic de etansare, ulei + manopera."

Link către comentariu

Pai e a doua oara cand zici baie de ulei cu senzor si spui ca n-ai zis nimic de nici o sonda de ulei ?

Ala ce e pe baie e senzorul de nivel ulei. Deci ti s-a schimbat baia de ulei cu tot cu senzor sau baie prevazuta cu locas pentru senzor ?

In concluzie, ti s-a schimbat sau nu si senzorul de nivel ulei ?

Link către comentariu

Pai e a doua oara cand zici baie de ulei cu senzor si spui ca n-ai zis nimic de nici o sonda de ulei ?

Ala ce e pe baie e senzorul de nivel ulei. Deci ti s-a schimbat baia de ulei cu tot cu senzor sau baie prevazuta cu locas pentru senzor ?

In concluzie, ti s-a schimbat sau nu si senzorul de nivel ulei ?

Nu stiu man ... ca deja m-ai "zapacit in detalii si intrebari" :icon_thumright:

Dar am o alta solutie ... iti citez esact pozitia din factura:

- BAIE DE ULEI CU SENZOR; 1 bucata; pret unitar fara TVA 451,61 RON; valoare lei 451,61 RON; valoare TVA 85,81 RON

Deci nici pe departe "700-800 RON" cat ziceai matale ca costa "doar sonda" cu pricina ;)

Peace ... ca io unu nu mai am de gand sa continui discutia ;)

Link către comentariu

pentru masina din semnatura schimb ulei, filtru ulei, buson baie ulei, filtru benzina, resetare cu vasul pentru service si manopera la porche bucuresti nord 580 ron acu 15 zile.

ulei - castrol slx 0w30 longlife=75 ron cu tva 5l

filtru ulei - 31 lei

filtru benzina - 39 lei

buson baie ulei - 4,5 lei

service schimb ulei - 72lei

filtru benzina dem si montat - 29 lei

test vas - 29 lei

si inca ceva "materiale mici"-10 lei care nu stiu ce sunt si poate ma poate lamuri si pe mine cineva in privinta asta astept raspuns :lol: .Nu sunt multi bani dar nu stiu ce sunt astea si am uitat sa intreb.

Link către comentariu

schimbat la masina din semnatura

bucse fata (toate)

pivoti

flanse amortizoare

bielete directie

piesele au fost cumparate de la volkspart(preturi puteti afla de la el)

manopera 400 ron la un service din salajan

geometrie computerizata Autosoft dudesti 75 ron

multumit

Link către comentariu

schimbat la masina din semnatura

bucse fata (toate)

pivoti

flanse amortizoare

bielete directie

piesele au fost cumparate de la volkspart(preturi puteti afla de la el)

manopera 400 ron la un service din salajan

geometrie computerizata Autosoft dudesti 75 ron

multumit

cand ai facut geometria?ca m-ar interesa si pe mine sa vad ce preturi au ca sa stiu unde sa ma duc sa o fac!aspet raspuns.ms

Link către comentariu

pai de curand...cred ca sunt vreo doua saptamani...oricum...recomand...

eu sunt mai fitzos asa si am fost uimit ca la intrare mia pus folie protectoare pe scaun ...cu toate ca a intrat in masina doar cat a indreptat volanul...

Link către comentariu

@Inginerul - Daca pentru tine a spune un pret cu mentiunea ca a fost fara TVA inseamna lauda, e grav. Stimate domn si eu sunt inginer dar nu ma laud.

Link către comentariu

• Administrator

Nu va mai intepati atat unul pe celalalt!

Cred ca toti stiti ca intotdeauna adevarul este undeva la mijloc.

Fiecare are punctul lui de vedere (la care tine -normal, nu?) dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa respecte si punctul de vedere al celuilalt.

Asa ca celor care sunt implicati in aceasta disputa nu le pot spune decat atat :daca nu puneti capat acestei discutii fara sens si fara final, ma vad nevoit sa va sanctionez cu toate ca nu imi place sa fac asta.

Multumesc pentru intelegere! ;)

Link către comentariu

Eu am schimbat de curand"clapeta de la acceleratie"adica:Trottle Valve(la Golf 1,4),in Bucuresti

-Piesa a costat 1060 lei

-manopera 200 lei,la un service oarecare,care era mai aproape de casa pe BD.Ion Mihalache lanaga piata Domeni(nu stiu cum ii zice)

-geometrie roti 75 lei-Auto Soft Fundeni(fara garantie ca am ceva piese uzte pe fata)

trebuie sa ii schimb in curand si ambreajul dar nu stiu cat or lua manopera.

Modificat de bocancel
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!