Jump to content

Clapeta (manerul) De Deschidere A Usii


jicu
 Share

Postare recomandată

Stie cineva cum se regleaza manerul de la care se deschide usa spate dinspre interior.

Acesta intra prea inauntru, nu ramane la nivel; am impresia ca acel maner se opreste atunci cand nu este tras in cablul sau tija care duce spre zavor, sau poate ca exista un tampon de cauciuc sau ceva de genul ... in care sa se opreasca.

Presupun ca exista totusi un reglaj al manerului (in pozitia cand acesta este lasat liber la capat), se poate face acest reglaj si fara a demonta fata de usa sau nu?

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ai desfacut sau ti-au desfacut usa respectiva ? La Classicu' dinainte am patit asa la un montaj defectuos al fetei de usa. Nu pozitionasera cum trebuie ansamblul manerului.

Modificat de @llex
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu stiu sigur daca a fost sau nu desfacuta, masinuta avea cam un an cand am luat-o. Deci e posibil sa fi fost desfacuta.

Oricum as vrea sa vad daca se poate face ceva pt ca 3 stau bine si unul nu ... Ceea ce nu stiu este cum se scoate capacul acela care acopera manerul, si nu prea as vrea sa dau jos fata de usa, nu de alta dar functional e ok, problema e ca sunt eu cam pretentios ... asa ca daca am ceva timp liber si rabdare intr-o zi ... cine stie.

Exista ceva suruburi pe acolo, sau vreo metoda de a demonta ceeea ce e de demontat fara a lasa urme?

Poate exista vreun topic deschis deja pe care eu nu l-am gasit ... daca stie cineva ... :)

Mersi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Problema a fost rezolvata cu ajutorul lui "al bundy" care mi-a dat ideea ca acel maner (clapeta) se opreste intr-un tampon de cauciuc. Acest tampon se poate schimba foarte usor fara a demonta nimic, trebuie doar tras manerul in pozitia deschis. Tamponul poate fi scos foarte usor cu o penseta si poate fi inlocuit.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!