Jump to content

Audi A4 Negru

CMG

Postare recomandată

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• CMG

96

• Ice_2k

17

• liviuxp2000

6

• mariobos

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cat scandal pentru niste preturi care oricum vin pe PM, ce nu-ntelegeti lume?

Il citez pe CMG : "Nu sunt secretos deloc vizavi de lucrurile enumerate - am preferat sa vorbesc prin PM din cateva motive si anume: 1) oamenii interesati primesc informatiile in detaliu care includ si date personale, 2) evit polarizarea discutiei spre detalii de ordin "tehnic" sau comercial si prefer sa vorbesc de cum se aseaza lucrurile acelea pe masina, despre sugestiile care se fac, despre pareri, etc. Cei care au intrebat au primit raspuns prompt cred eu."

Putem va rog sa pastram o coerenta a topicului, asa cum a fost ea "proiectata"?

Modificat de liviuxp2000
Link către comentariu

cu triplele ai facut cea mai inspirata alegere... o sa dea super bine iti garantez am vazut eu.

cat te-au dus ?:)

Link către comentariu

ok dar tre sa dau o explicatie:

Daca preciza pretul evita posturile de genul:

"Vreau si eu preturile de la tapiterie si jante.Mersi

BAFTA"

Si astfel nu mai era poluat topicul, daca asta e o pririoritate. Apoi cei CHIAR interesati primeau pe privat toate detaliile. Asa din start tria pe cei care intreaba de curiozitate :)

Oricum masina arata ff bine, in rest as vrea sa stiu cam la cat s-au ridicat modificarile totale de pana acuma, Ce planuri de viitor sunt ? Si la motor nimic ??

Bafta

PS. Si ca sa fiu in ton cu "proiectarea" :) vreau si eu preturile de la tapiterie ..cine stie poate imi voi pune si eu ,desi nu sunt prea incantat de idee oricat de bine ar iesi.

Modificat de andrein
Link către comentariu

Buna ziua,

Teoretic acest tip de informatii se cer prin PM si se raspunsurile se ofera prin aceeasi modalitate. Eu am incercat sa indrum pe cei care ma intreaba sa utilizeze PM, in loc de a "polua" topicul. Faptul ca intreaba din curiozitate sau sunt realmente interesati nu pot sa il decid eu. Nu cred ca topicul a fost poluat de astfel de intrebari - acestea au fost de obicei puse impreuna cu pareri la adresa masinii, obiectii, etc, cu mici exceptii - cam in acelasi mod in care ai facut tu.

Multumesc frumos pentru faptul ca apreciezi masina. Suma investitiilor este relativ mare - 9k euro (aici intra tot ce este facut la masina vizibil si invizibil). Pe viitor voi continua sa o mentin in parametri optimi de look si functionare si voi adauga mici imbunatatiri acolo unde este cazul. Daca masina va primi pragurile, eleronul, stopuri, ornamente interioare de carbon, etc - efectiv nu prea am ce sa ii mai fac.

Cat priveste motorul pot spune ca am preferat sa intretin acest motor pentru a-si face datoria exemplar, in loc sa incerc tot felul de "abuzuri" sa il fac ceea ce nu este.

Am discutat cu cei de la ABT, de la MTM, de la B&B (Germania) si raspunsurile lor generale au fost "we do not recommend power upgrades for this engine". Cei de la ABT mi-au propus varianta de la 130 la 155 CP pentru un pret de aproximativ 850 euro (cu tva).

Aceasta crestere de putere se face in urmatoarele conditii sugerate de ei : "We do not recommend tuning with such high milage. Only in the case if you

bought the car brand new and always have taken good care of the car. If you bought the car second hand and can not tell how good the owners upfront have

taken care of the car, we definetly would not go for tuning. Honestly.

If you still would like to go with us, the best you can do in this case, since we really do care about longlasting stability of all components

in the car with our developments, is to come to us for this modification."

De asemenea spicuiesc din spusele lor pentru alti colegi care isi doresc o crestere de putere:

- "Surly there are possibilities to check with some logs, but to really say if the engine could qualify for longer stability with tuning it is almost impossible to say.

You would have to open the engine to see the wear of cylinder head and so one as well to check all other parts. But still no 100% warranty if everything will work perfect for the future."

- "If you have good faith in the car that you think with this 20% more in hp and torque will be o.K. than go for it. But we can not or will give you any feedback if we can say that tuning does not harm or would be o.k for your car, because then we would have to disasemble the engine and replace the parts that would be out of the limits."

- "All further stages that other companies do offer for Diesel engines I really have some doubts about that."

Desigur este varianta de a cumpara un nou ambreiaj - intre 1000 si 2000 de euro, o noua turbina, un alt intercooler cu traseu custom, un controller de boost, alte injectoare, un down-pipe si catalizator sport pentru a completa evacuarea, un sistem nou de franare (preturile variaza intre 2000 si 4000 euro sau mai mult) la care se adauga softul aferent realizat de una dintre aceste companii. Doar ca idee Stage 2 la B&B costa aprox. 6000 euro si nu iti schimba fizic nimic (schimba filtrul de aer cu unul K&N or BMC si fac refurbish la turbo) in banii astia - doar "customizeaza" ce este pe masina. Ambreiajul este optional, intercooler optional, etc. Deci pregatit corect un astfel de upgrade se duce lejer la 10k si mai mult de euro Toate astea pentru un motor care castiga 70-80 de cai maxim si multa instabilitate.... alte concluzii legate de comportamentul masinii la o astfel de putere deoarece nu are quattro, ca 210 cai nu reprezinta mult in ziua de astazi, etc se pot formula usor.

Concluzia este ca am facut la masina - exact ce scrie in titlul topicului - simple styling - prefer deocamdata sa o pastrez in conditii optime de functionare si totodata tin sa spun ca sunt multumit de ceea ce mi-a iesit pana acum :banghead: (sunt subiectiv bineinteles).

Toate cele bune!

PS. @andrein - Raspunsul il ai pe PM.

Modificat de CMG
Link către comentariu

aaa uitasem sa te intreb ceva.

Legat de navigatie ..am vazut ca ti-ai pus ceva after-market. De ce nu ai ales sa iti pui o navigatie originala AUDI model 2006-2007 ? Aveai si cititor de carduri ..si se potrivea mult mai bine in aspectul general al masinii ?

Vezi aici http://vwforum.ro/index.php?s=&amp...st&p=431624

Multumesc de raspuns pe PM. :banghead:

Modificat de andrein
Link către comentariu

@andrein - Referitor la navigatie - poate felul cum se incadreaza este subiectiv - eu sunt perfect multumit - a fost montata folosind kitul dezvoltat de cei de la Pioneer pentru Audi A4 - eu nu vad diferente majore.

De ce am ales HD1BT in favoarea RNS-E? Iata cateva motive:

1) Redare dvd de pe unitatea proprie

2) HDD de 30 Gb - 20 GB pentru harti si 10 pentru muzica

3) Touch screen

4) Sensibilitate si acuratete sporita datorita conexiunii prin care preia viteza masinii si calculeaza routele si distantele folosindu-se si de aceasta

5) Comanda vocala extinsa si disponibila in mai multe limbi

6) Hartile a 26 de tari preinstalate la nivel de detaliu

7) Tehnologie Pioneer (acesta e un argument subiectiv)

8) Posibilitate camera pentru mers inapoi

9) Functie dual-zone (pot asculta muzica in timp ce navighez, iar cei din spate se pot uita la film)

10) Update gratuit de firmware si alte informatii - gen baza de date gracenote.

11) Informatii suplimentare preluate de la masina si afisate pe ecranul navigatiei datorita tehnologiei 3d -Gyro si a senzorului de viteza

12) 7 moduri de afisare pentru navigatie

13) Mai multe si mai fine reglaje pentru sunet

14) Locul 1 in Europa anul trecut in topul navigatiilor

...si lista poate continua..

http://www.pioneer.co.uk/uk/products/10/20...D1BT/index.html - alege Watch a demo video..

Toate cele bune!

PS. Oricum o astfel de alegere este mai presus de toate subiectiva si tine de ce "nevoi" are cel care opteaza pentru unul sau altul dintre modelele existente (fie original sau after-market).

Modificat de CMG
Link către comentariu

Este facuta cu f mult bun gust masina. Felicitari! Si meriti apreciat pentru faptu` ca, chiar ai grija de masina, si tot ceea ce ai facut sau o sa faci, este dupa o gandire rationala.

Link către comentariu

@vladb3 - Multumesc frumos.

Saptamana asta mi-am propus sa schimb cam toate plasticele din masina astfel incat sa arate noua - consola, torpedou, praguri interioare, capac sigurante, manere interioare usi, etc. Ma cam enervam micile zgarieturi :icon_thumright:

Link către comentariu

Ma uitam la showcar-ul de la focal pentru ca are cateva elemente faine - am fost uimit de asemanarea la tapiterie, iar portbagajul arata superb - ca sa nu mai spunem ca este imbracat in piele in nuantele de interior. Mi-ar placea sa beneficiez si eu in viitor de un asemenea "portbagaj" si chiar si doorpanel-urile sunt faine. Nu stiu voua cum vi se pare, dar pe mine m-a "imbolnavit".

Iar cum arata sub capota (estetic vorbind) este foarte faina (parere subiectiva).

post-7545-1182949838_thumb.jpg

post-7545-1182949853_thumb.jpg

post-7545-1182949917_thumb.jpg

post-7545-1182949934_thumb.jpg

post-7545-1182949945_thumb.jpg

post-7545-1182949955_thumb.jpg

post-7545-1182949964_thumb.jpg

post-7545-1182949975_thumb.jpg

post-7545-1182950039_thumb.jpg

Link către comentariu

Salutare! Superba masina, jantele sunt super tari si merg f. bine cu masinuta.

Daca ai putea sa ne dai si tu mai multe detalii la evacuare :rolleyes: Ai schimbat tobele finale sau sunt doar tips. De asemenea masina e quattro?

P.S. Ah sorry primul post nu-l citisem. Ai evacuare completa frumos :lol: Si din ce vad ai tot AVF ca mine deci nu e 4x4. Daca ai putea in viitor sa faci o poza ca sunt curios care e traseul tzevilor astfel incat sa ajunga si in dreapta.

Numai bine.

Modificat de Executron
Link către comentariu
Si din ce vad ai tot AVF ca mine deci nu e 4x4.

Asta e o concluzie gresita, eu am AVF si e quattro :soothe[1]: AVF e codul motorului, cutia difera.

Link către comentariu

Au... Imi scuze scuze... Credeam ca acel cod este unic in functie de transmisie :D

Link către comentariu

salutare !! cine-mi spune si mie de unde as putea lua plasticele de la minere usi fata interior ca-s cam zgariate...si de la butonu de lumini,si ceva preturi....mersi mult.ps : CMG...super masinutza,beton.am si eu piele inauntru si nu se compara cu stofa sau...si nu am nici o cuta sau nu stiu ce..dar na,ma rog.unii oameni is mai... va salut.

Link către comentariu
salutare !! cine-mi spune si mie de unde as putea lua plasticele de la minere usi fata interior ca-s cam zgariate...si de la butonu de lumini,si ceva preturi....

Vorbeste cu volksman.

Link către comentariu

@mariobos - in functie de plastice unele sunt mai scumpe altele mai ieftine. Eu le-am achizitionat din reprezentanta si nu mi s-au parut foarte scumpe. O sa pun niste preturi aici - in special pentru cele de pe usi unde sunt butoanele de comanda.

Link către comentariu

ok,astept.mersi mult.nici eu nu suport zgarieturile dar nu am gasit nici o solutie sau ceva sa le scot...deci le schimb ca nu suport sa vad zgarieturi.ps:ma bucur ca mai este cineva asa de atent la micile detalii precum zgarieturi si...majoritatea nu dau importanta acestor mici detalii...dar pt mine nu este doar o masina ci mult mai mult.mersi inca o data.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

@mariobos - ramasesem dator cu o informatie. Am schimbat toate plasticele care aveau cat de cat urme de folosinta - consola centrala complet, butoane ESP, perdea, manere usi (cele cu comenzi), capac frana de mana, praguri interioare usi, capac sigurante si cel din dreapta, etc. Pretul pentru manerele usi (cele cu comenzi) la reprezentanta a fost aprox. 40 Ron pentru cel de la sofer (exclusiv butoanele comenzi geamuri electrice, oglinzi, etc) si 25 ron pentru celelalte de la pasageri (exclusiv butonul actionare geam electric).Atasez si cateva fotografii. In primele doua faceam comparatie cu un amic din Germania intre roti - ale lui de 21" :icon_thumright:. In celelalte e masina pe drumuri.Toate cele bune!--

post-7545-1185295294_thumb.jpg

post-7545-1185295305_thumb.jpg

post-7545-1185295316_thumb.jpg

post-7545-1185296264_thumb.jpg

post-7545-1185296275_thumb.jpg

post-7545-1185296284_thumb.jpg

post-7545-1185296294_thumb.jpg

post-7545-1185296304_thumb.jpg

Modificat de CMG
Link către comentariu

ok,mersi mult de preturi,intradevar nu-s f mari preturile.am sa comand noi si gata.e cel mai bine.ps:ai facut niste poze profi profi...super masina.mersi. :Driver:

Link către comentariu

Multumesc, sper in curand sa am pe masina stopuri led, eleron si volan "S". Daca stiti o solutie sa pun playstation si un monitor de 15" in portbagaj astept sugestii. Nu am gasit prea multe informatii pe internet.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

CMG: nu stiu cum sa-ti pui playstation in portbagaj,dar stiu ca ai o idee f f buna si vreau si io !!!! :icon_thumright: daca rezolvi cu montatu sa-mi spui si mie te roooog.faina idea jur !!! sper sa rezolvi cit mai repede sa fac si io.am sa-mi intreb si eu prietenii,poate au ceva idei...am unu profi care e nebun cu deastea,si-a bagat si comp in masina singur,si priza si deastea.te anunt daca aflu ceva.ps: iti dai seama sa stai undeva la iarba verde seara pe un sezlong si sa te joci far cry sau de genu... :blink: .te anunt!!! bye

Link către comentariu

S U P E R B A!! Botul ala m-a dat pe spate! Ma apuc de strans bani, imi spune propietarul pe PM cati :icon_thumright:

Link către comentariu

CMG, este reprezentanta Hofele in Romania? M-ar interesa sa cumpar un eleron M-look pentru Passatul meu si nu am gasit alt model care sa cada mai bine decat cel de la Hofele. Please help

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!