Jump to content

Audi A4 Negru

CMG

Postare recomandată

frumos , frumos .

Bine ca esti cap de pagina si se vede si steagul cu RO-ul de la numar :)

Schimba jantele ..macar de 17 sa pui.. cat de rau poate fi ? :)

Intr-adevar te inteleg cu drumurile din Iasi. Eu mor de fiecare data cand vin si ma gandesc la LIVIUXP ..cum de mai traieste pe asa drumeaguri..

Link către comentariu
  • Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• CMG

96

• Ice_2k

17

• liviuxp2000

6

• mariobos

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

@andrein

Multumesc. Intr-adevar iau in calcul un set de jante de 17" deoarece pentru 16" nu mi se ofera alternative la imbunatatirea sistemului de franare - care sper sa vina o data cu celelalte modificari - calculez bugetul momentan ;) .

Toate cele bune!

Link către comentariu

Esti cel mai tare sefule....ma inchin in fata ta.Ai facut din masina mea de vis ceva incredibil.Multa stima si respect.Sa ai mare grija de ea pentru ca sigur si ea are de tine.Drum bun si fara neplaceri.

Link către comentariu

As vrea ei eu detaliile despre tapiterie ...

Link către comentariu

@AndreiVL - multumesc pentru cuvintele frumoase.

@ovidius - ai detalii pe PM.

Toate cele bune!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Publicat (modificat)

Salut,

"Mi-am calcat pe inima" avand in vedere drumurile din Iasi si am echipat masina cu un set de jante pe 18". Momentan doar doua fotografii cu telefonul :P

Toate cele bune!

post-7545-1179821229_thumb.jpg

post-7545-1179821297_thumb.jpg

Modificat de CMG
Link către comentariu

arata f bine, MAM Nuovo donce vad eu, am avut si eu jante lafel si nu am avut probleme

sa le stapanesti sanatos

Link către comentariu
  • Administrator

Sunt superbe jantele alese de tine. Poate dai si unele detalii privind locul de unde le-ai achizitionat si ce pret au avut.

Bafta in continuare ! :P

Link către comentariu
cristy_snacks

Frumoase, sper sa le "poarte" sanatoasa si un set de jante pe care il ai sper sa ajunga la mine :screwy:

Link către comentariu

in primul rind felicitari! ti-au trebuit ceva cohones, zic eu, sa te apuci de un asa proiect! eu inca nu sint sigur daca arata bine au ba, sint unele poze in care arata bestial, iar in altele... cred ca ar trebui sa astept pina sa vad un asa kit "live", sa ma pronunt definitiv;

de pe pozele de la Hofele parca nu prea prinde pt masinile deschise la culoare;

prima poza cu o masina cu un asa kit (in afara de cele de pe site-ul lor) prea avea un aer de kitsch(dupa cum se vede mai jos), pe urma am mai vazut si alte poze, unde parea mai reusit;

ai putea sa-i scoti plasticul ala de la numar, cu numar cu tot? exista si optiunea asta pt cei de la hofele?

cit despre jante... ce sa spun, mie mi se pare ca modelul e in top 3 al celor care dau cel mai bine pe masina asta!

.

post-12081-1179874008_thumb.jpg

Link către comentariu

@Durpaneus - cum spuneam si in posturi anterioare ca orice kit poate fi admirat sau poate fi subiectul unei polemici. Desi pot parea subiectiv cred ca cel mai bine kitul da pe o masina neagra - drept dovada si prezentarea lui pe o masina neagra in siteul de la Hofele. Cat despre posibilitatea de a scoate suportul de numar si numarul - nu stiu sa existe asa ceva la Hofele deoarece grila de exemplu este parte originala Audi. Se poate da jos suportul de numar si numarul bineinteles, dar nu cred ca ar arata extraordinar.

Despre partea cu live ce sa iti spun - toata lumea care a vazut-o a spus ca arata incredibil de bine - oricum aici e vorba de opinii personale, deci subiective.

Jantele imi plac foarte mult, arata (dupa parerea mea) superb pe masina. Sunt foarte multumit de ele.

Toate cele bune!

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Cateva fotografii mai de calitate. Masina a primit si pedale si rest-foot de RS4 - voi mai pune fotografii in curand.

...

...

post-7545-1180367884_thumb.jpg

post-7545-1180367901_thumb.jpg

post-7545-1180368327_thumb.jpg

post-7545-1180368340_thumb.jpg

post-7545-1180368384_thumb.jpg

Modificat de CMG
Link către comentariu

salut!masina arata super,sa o stapanesti sanatos si fara incidente.as avea trei intrebari:cat te-au costat lcd-urile din tetiere(montate sau au venit cu tot cu tetiere?),la a4 cabrio se poate pune facelift hofele pt ca bara fata difera de un a4 limuzina(mai am si spalatoare faruri care parese ca vin sub alt unghi),cat a costat faceliftul?merci. anticipat,numai bine!

Link către comentariu

@iuli00

Multumesc frumos iuli00. Despre facelift-ul de la Hofele cred ca asta e ceee ce iti doresti: http://www.hofele.com/design/en/Audi_A4_Ca..._a4_cabrio.html - ai si bara spate si evacuare custom pentru ea.

Manopera pentru monitoare nu am platit-o deoarece am avut pe cineva specializat. Monitoarele in sine le-am comandat din Danemarca tot prin intermediul unei cunostinte.

Despre facelift (preturi, etc) ai PM.

Toate cele bune!

Link către comentariu

deci cit au costat jantele? (a mai intrebat un antepostator)

Link către comentariu

Super masina. Mai ales jantele, dau excelent cu restul. Multa bafta in continuare si fara evenimente.

Link către comentariu

Multumesc pentru vorbele frumoase. Da, exista in plan si un eleron din acela micut si alte cateva lucruri.

Link către comentariu

Cateva fotografii facute in seara asta dupa ce am plecat de la intalnirea cu cativa colegi forumisti...

post-7545-1180558748_thumb.jpg

post-7545-1180558757_thumb.jpg

post-7545-1180558769_thumb.jpg

post-7545-1180558777_thumb.jpg

Link către comentariu
liviuxp2000

Da domnule...da...asa da masina.Am avut placerea s-o vad live de cateva ori si chiar daca nu m-am aratat eu prea entuziasmat sa stii totusi cmg-ule ca sunt de-a dreptul incantat de felul cum arata.Parca e..."de fabrica" facuta.felicitari & keep going with the good work.

Link către comentariu

super treaba.azi trmit si eu banii celor de la hofele-design.ia spune-mi,ce rulezi pe lcd-uri?eu am vreo 900 videoclipuri si concerte.unele le iau de pe net altele de pe satelit si le encodez eu dupa.fac treaba buna,caliatate video superbuna(la cele fcute de mine si la majoritatea de pe net).daca te intereseaza pot sa iti fac cateva dvd-uri,numai sa imi spui ce muzica iti place.

Link către comentariu

Multumesc Liviu. A iesit foarte bine evacuarea Borla la masinuta ta. Spor la vanzare!

Alex - multumesc de oferta - vorbim in particular. Toate cele bune!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!