Jump to content

Audi A4 Negru

CMG

Postare recomandată

@lile - aici sunt de acord, deoarece RS logo e usor confundabil cu cel de RS4. Sper ca atunci cand imi voi "reveni" financiar (daca se va merita) sa pun in aplicare si partea a doua a proiectului : turbina, kit intercooler dual, catalizator sport, down-pipe custom, filtru sport, resoftare speficica noilor conditii.

Pe de alta parte nu sunt genul de "racer" - dupa cum scriam si in topicul titlului - este un "simple styling" - o modalitate de a imbunatati look-ul masinii si de a-i oferi confort cat mai bun - ceea ce eu consider ca am reusit. Eu consider ca arata mai bine decat un a4 stock si pot spune ca ma simt mai bine in ea :somnmare:.

Multumesc!

Link către comentariu
  • Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• CMG

96

• Ice_2k

17

• liviuxp2000

6

• mariobos

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

arata chiar foarte bine masina! exact asta am incercat si eu, numai ca pe la fiecare semafor e unul in paralel cu motorul in ture ....

Modificat de lile
Link către comentariu

si ce daca e cu motorul in ture, lasai sa sufere, era la un moment dat un refren ..da muzica mai tare..

in concluzie, masinile arata demential in ambele situatii

bucurativa de ele

Link către comentariu

Masina arata foarte tare si sper sa o stapanesti sanatos cat mai multi km!

La A4 ar merge foarte bine niste jante pe 17.

Singurul minus ar fi kitul Hofele pt.fatza care dupa mine ii schimba identitatea...adica o transforma in VOLVO. Fara suparare!

Link către comentariu

@darkblack - multumesc frumos. Nu este nici o suparate, dimpotriva, orice opinie este binevenita. Jantele de 17 sunt o optiune care (pentru mine) nu e realizabila momentan datorita drumurilor extrem de proaste pe care circulam aici in "capitala" moldovei si din imprejurimi. Poate intr-un viitor, cand drumurile vor fi mai bune, voi pune 17 sau 18".

Toate cele bune!

Modificat de CMG
Link către comentariu

FELICITARI! Este singurul audi a4 care imi place...pana la ultima generatie. Ai schimbat aspectul masinii de serie. Arata demential...cred ca ar da bine si cu niste jante cu spite mai ascutite spre varf...chiar si pe 16. Parerea mea ;) ;)

Modificat de Crista_Silviu
Link către comentariu

Frumoase modificari si multumesc de raspunsul promt la pm

Ps : nevasta nu e de acord cu tapiteria pt masina mea ;)

Link către comentariu

@irin

Multumesc de apreciere si te ajut cu placere cu orice informatii daca mai ai nevoie.

PS. Daca ar sti nevasta tot ce fac eu la masina :( - asa cand e gata facut ii place :(

Link către comentariu
Mihai Dobrescu

Arata foarte bine, spatele e chiar deosebit.

Tapiteria din piele cum/unde ai montat-o ? Si cat a costat, daca nu e un mare secret.

Link către comentariu

Super masina, si pe dinauntru si pe dinafara,sa te bucuri de ea...!

P.S.Sunt de aceeasi parere,nevasta poate sa isi dea cu parerea cum a iesit,nu trebuie sa ii ''impartasim ''din ''grijile'' noastre;sa ne bucuram noi de ele ,ca tot vine''Ziua barbatului'' !!!

Link către comentariu

De fapt faptul ca uneori NU ne putem bucura de masini si de modificarile pe care vrem sa le facem datorita "soatzei" este motivul pentru care meritam ziua barbatului! :lol: :lol: La asta nu s-au gandit aia de la bergenbier... :P

Link către comentariu

@Ice2k

Parere personala si subiectiva (pentru ca am "doar" o sotie) - Sotiile sunt de obicei greu de convins cand e sa faci ceva la masina dar sunt foarte bucuroase de aproape orice modificare adusa masinii :lol:. Ziua barbatului o meritam din nenumarate motive :P , cel spus de tine fiind unul foarte important! (cel putin pentru cei care au masina, permis si pasiune) :lol:

Link către comentariu

:( ...eu sint un norocos la capitolul nevasta...are o PASIUNE pentru masini,si nu privite din afara sau de pe locul pasagerului!

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Un set de fotografii:

....

post-7545-1178386327_thumb.jpg

post-7545-1178386362_thumb.jpg

post-7545-1178386430_thumb.jpg

post-7545-1178386482_thumb.jpg

post-7545-1178386498_thumb.jpg

post-7545-1178386508_thumb.jpg

post-7545-1178386638_thumb.jpg

Modificat de CMG
Link către comentariu

Ma alatur si eu felicitarilor pentru rezultatul final.

Am mai vazut la A3 si A4 modificarea cu botul de A4 nou dar nici una nu arata asa reusita ca a ta.

Ma bate si pe mine gandul cu monitoarele in tetiere si cu volanu (dar in 3 spite in loc de 4). La tetiere ce ecrane ai folosit si cum s-a facut montaju? Eu am gasit doar ecrane care se montau in exteriorul tetierei, sau tetiere noi cu ecran inclus (dar cu design/calitate cam dubioase). Poti sa imi dai pe PM relatii suplimentare? Multumesc.

Si tapiteria e f. reusita. E disponibila in orice culoare?

Inca odata congrats :))

Link către comentariu

@Iceberg

Multumesc frumos pentru aprecieri. Si eu sunt multumit de cum a iesit (le-am trimis fotografii nemtilor si ei au spus ca a iesit superb). Monitoarele mi le-a adus cineva din Danemarca si au fost montate de o cunostinta cu experienta in domeniu. Despre calitatea celor care vin cu tot cu tetiere nu ma pot pronunta deoarece am vazut live doar cateva la niste parteneri de-ai mei (distributie tehnica de calcul) si nu mi-au lasat o impresie deosebita - poate si pentru ca erau de 9, respectiv 10" si mi-au parut grosolane. Celelalte sunt destul de greu de introdus in tetiera (cele care se "monteaza" normal deasupra tetierei - alea portabile) dar nu imposibil). La volan (daca vrei sa pui modelul nou de B7) sa iti cauti pe cineva care se pricepe cat de cat la asa ceva. Airbagul are alta mufa decat cel de pe masina ta, si de asemenea 2 trepte de intensitate a declansarii (sau ceva de genul).

Tapiteria fiind la comanda se poate face (cel putin teoretic) in orice culoare /combinatie de culori.

Toate cele bune!

Link către comentariu

felicitari ptr ce ai reusit sa faci din A4 .. putin isi iau inima in dinti sa faca asa ceva .. un mic minus ar fi jantele .. dar la drumurile noastre mai greu te lasa inima sa pui pe 17" sau chiar 18" .. oricum sa ai parte de ea

Link către comentariu
Publicat (modificat)

@KMZ - Multumesc frumos.

Asa e, jantele par oarecum mai mici - cel putin in fotografii. Pacat insa ca drumurile noastre sunt atat de sarace in asfalt de calitate si mai ales ne lipseste mult interesul de a turna cum trebuie acest astfalt. 18" arata superb desi nu cred vreodata ca voi pune - destul de greu de trecut in talon si oricum pana vom avea drumuri pe care sa mergi fara dureri de inima cu 18" probabil ca si eu voi avea o alta masina. Cele de 17" insa le voi pune in functie de mersul reparatiilor drumurilor aici in urbea Iasilor - pentru ca la drum lung merg de obicei pe europene care sunt ok. Am cateva modele vizate - la timpul respectiv voi lua o decizie - eu mi-as dori sa fie cat mai devreme, dar din pacate conditiile nu tin cu mine :Driver:.

Toate cele bune!

Modificat de CMG
Link către comentariu

HA! Foarte tare, felicitari :P

P.S. Interesant si al doilea de pe pagina aia, cu capota facuta gen "bad-look"... :P

P.S2. Daca merge totul cum trebuie si schimb masina in toamna cum planuiesc, te urmez :P Arata demential.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!