Jump to content

Audi A4 Negru


CMG

Postare recomandată

liviuxp2000

Apropos de ce discutam aseara in fundatie ma uitam la un kit asemanator cu al tau pentru 6...si...tare mi-ar placea sa-mi iasa socotelile pentru ceea ce vreau si cum vreau ca sa le "imperechem" :lol: .Tinem legatura!Spor in continuare!

Link către comentariu
  • Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • CMG

    96

  • Ice_2k

    17

  • liviuxp2000

    6

  • mariobos

    6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum am citit topic-ul de la inceput ( cu un pic de skip :lol:) pana la capat. Daca la inceput masina era frumoasa cu acest facelift, acum nici nu stiu ce sa mai zic cu jantele astea.... Su-perb ! :lol:

Nu te gandesti si la niste stopuri cu led-uri ? Am vazut modele tare frumoase pentru A4.

Link către comentariu

@shimano - Multumesc frumos.

Acum astept cu "sufletul la gura" pragurile RS-look si eleronul spate - ambele de la Hofele - sunt in productie inca - abia am primit cateva fotografii neoficiale.

Stopurile sunt pe lista de schimbari - am cautat mult si cred ca am gasit o pereche - am dat deja mail in Germania. Sa vedem in cat timp le am.

Link către comentariu

@Iuli00 - succes cu modificarile - ma bucur ca ai comandat de la Hofele si esti multumit.

Vreau sa intreb posesorii de Audi A4 in special si pe ceilalti membri in general cum vi se pare eleronul de mai jos?

post-7545-1180690719_thumb.jpg

Link către comentariu

Costi am vazut pe un A6 ceva destul de asemanator si arata foarte bine.Din cate stiu respectivul are chit ABT pe el.Daca si asta din poza se aseaza pe masina la fel, eu zic sa nu mai stai pe ganduri si sa dai comanda ferma.La triple ai poza?

Link către comentariu

Salut Ice,

Nu am. Daca aveam era mult mai usoara decizia. Ca si fusta spate nu exista inca la vanzare - insa am primit cateva fotografii neoficiale cu ce mai lucreaza ei la masina si asta e una dintre ele.

Apropo cam asa arata pragurile - abia astept !!!

post-7545-1180691495_thumb.jpg

Modificat de CMG
Link către comentariu

Vezi ca e cineva pe la porsche care face eleroane, uite cum arata. Vorbeste cu alexrosiu daca vrei mai multe detalii. Mie mi se pare f cool eleronul asta.

post-1533-1180691534_thumb.jpg

Link către comentariu

Liviu, comanda am dat deja :) - acum voiam doar sa mai cer parerea ca sa ma incurajez :D.

Triplele cam asa arata - habar nu am cum or da pe masina, dar sper sa fie bine.

Ice - arata f. bine eleronul. Exact la fel este si asta doar ca are si portiunile de pus pe stopuri - oricum se pot pune sau nu, depinde de ce decizie iau. Insa cred ca avand triple negre se va aseza bine.

post-7545-1180691666_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salut, ieri am apucat sa fac un set de fotografii cu masina :

post-7545-1181457578_thumb.jpg

post-7545-1181457587_thumb.jpg

post-7545-1181457646_thumb.jpg

post-7545-1181457705_thumb.jpg

post-7545-1181457713_thumb.jpg

post-7545-1181457720_thumb.jpg

post-7545-1181457729_thumb.jpg

post-7545-1181457738_thumb.jpg

post-7545-1181457747_thumb.jpg

post-7545-1181457754_thumb.jpg

post-7545-1181457764_thumb.jpg

post-7545-1181457776_thumb.jpg

post-7545-1181457804_thumb.jpg

Modificat de CMG
Link către comentariu

Cat a costat tapiteria? Unde ai facut-o?

Foarte frumoasa ! Felicitari !

Despre lampile spate, eu as fi preferat unele pe rosu, care sa semene mai mult cu cele stok. Nu crezi ca va fi o diferenta foarte mare intre masina neagra si lampile transparente?

Cat te-a costat dvd-ul?

Modificat de WNS
Link către comentariu

am vazut ieri un A4 ca al tau cu kitul Hofele + praguri S4 + eleron Zender... impresionanta masina!

Link către comentariu

@WNS - Ai PM. Si eu inca ma mai gandesc la stopuri - nu sunt inca hotarat - incerc sa mai vad si alte Audi cu stopuri schimbate sa imi mai fac pareri.

@Ice -sunt convins ca arata fain. Sunt o multime de masini "out-there" personalizate cu mult gust.

Link către comentariu

Costi, am vazut ieri-alataieri un A4 "same model" de avslui pe aici...prin zona, cu niste triple care mi-au parut interesante, mai ales ca era negru si ala, dar parca dadeau bine pe masina.Daca reusesc sa-l mai prind, ii fac o poza sa-ti dai cu parerea.Eventual uita-te si tu dupa VS-40-DIV, pe la facultatea de constructii pe splaiul bahluiului l-am zarit eu.

Triplele care le-ai ales tu...sunt ochioase, dar pana nu le vad "on" nu'j ce sa zic.Parca ceva nu e la locul lui cu ele.

Link către comentariu

Scurt:

Design fata: BETON, nu ma deranjeaza ca aduce cu Volvo

Jante: BETON dar nu pentru Romania (pentru unii e mai important aspectul decat viata masinii)

Interior: poate nu se vede bine in poze dar am impresia ca apar tot felul de nuante de negru, gri mai inchis si mai deschis si de texturi prea multe si diferite. Volanul pare mai deschis, negrul de pe tapiterie este parca un negru foarte "adanc". Prea mult pentru gustul meu.

Tapiterie: La prima vedere este admirabil efortul celor care au croit-o, insa parca am gasit zone in care are cute si nu sta lipita de scaun, parca nu s-a intins bine. Era intr-o o poza cu scaunul soferului.

Nu stiu de ce esti atat de secretos, te-a intrebat lumea despre preturi la tapiterie, LCD-uri, dimensiuni, de unde, etc... si tu raspunzi prin PM.

Treaba ta dar nu e frumos!

Link către comentariu

Buna ziua,

@ Alex - multumesc frumos!

@ robmich - Multumesc pentru review-ul adus masinii. Permite-mi, te rog, sa fac mici precizari:

Jantele de 18" sunt intr-adevar mai putin practice si solicita masina mai mult decat celelalte mai reduse ca si dimensiune, insa eu am fost placut surprins, dupa ce m-am hotarat sa fac acest pas, sa observ ca lucrurile nu stau atat de rau precum "se spune". Dupa cum cred ca am precizat in alte posturi sunt mai mult genul care merge relaxat pe drumuri si nu forteaza masina. Masina a capatat o alta stabilitate, o alta tinuta. Probabil ca in timp uzura suspensiilor, a planetarelor, capetor de bara, etc va fi semnificativ mai mare - insa consider ca un aport substantial il are si stilul de condus (atentie sporita la volan, evitarea obstacolelor de orice fel, lipsa liniutelor sau pornirilor in tromba la semafor, etc). Acum, ca sunt posesor al unei masini cu roti de 18", pot sa spun ca nu este cum am crezut (este mai bine) si ca sunt multumit - poate mai putin in privinta preturilor cauciucurilor, etc :salut:.

Nu am inteles clar la ce te referi cand spui nuante de negru si gri, texturi diferite, etc - tot ce este pe masina este "soul" - totul este original si consider eu bine intretinut. Poate aceasta tenta este data si de faptul ca masina a trebuit sa parcurga mai multe cicluri de "curatire" pentru a reveni oarecum la starea normala. Imagineaza-ti ca masina era la un moment dat in urmatorul stadiu : fara bara fata si spate, fara capota, fara roti, fara scaune si banchete, fara fete de portiera, fara consola centrala, fara volan, etc si intre timp se lucra intr-un mediu de vopsitorie unde predomina praful. Este mai mult decat posibil ca in fotografiile respective saexiste anumite zone unde sa mai fi trebuit insistat - camera scoate in evidenta multe lucruri pe care uneori ochiul uman nu le percepe.

In alta ordine de idei vorbim de o masina de 4 ani de zile vechime - nu de una noua. Exista, evident, mai multe nuante din fabrica - plasticele sunt "soul", navigatia/radiocd-ul de fabrica (precum si ce am eu acum pe masina) si climatronicul sunt "black", volanul este black. Negrul de tapiterie a fost preferat de mine deoarece da un contrast deosebit - mai jos ai o fotografie in care este un astfel de negru adanc. Avand in vedere ca sunt oarecum maniac vizavi de curatenia in masina si de eliminarea micilor imperfectiuni pot doar sa iti spun ca momentan consola centrala, fara de torpedou, plasticul de sub volan si cele doua plastice de pe lateralul bordului au fost schimbate cu piese noi :( - unele din cele vechi mai aveau mici urme, mici zgarieturi si eu nu suport aceste lucruri.

Vizavi de tapiterie - eu am considerat efortul celor care au muncit la aceasta laudabil si am fost foarte multumit de ceea ce a iesit. Nu am pretentia sa concurez cu tapiteriile de fabrica din doua motive: 1) nu am vrut piele de fabrica - care mi se para mai dura putin si predispusa la cutare si crapare prematur - dar am vrut piele foarte moale si flexibila si 2) tapiteria nu a fost executata in fabrica, dar intr-un atelier de pielarie. Mai jos gasesti atasata o fotografie cu BMW M5 la salonul auto de la Paris 2004 - masina este nou-nouta - observa te rog tapiteria.

Nu sunt secretos deloc vizavi de lucrurile enumerate - am preferat sa vorbesc prin PM din cateva motive si anume: 1) oamenii interesati primesc informatiile in detaliu care includ si date personale, 2) evit polarizarea discutiei spre detalii de ordin "tehnic" sau comercial si prefer sa vorbesc de cum se aseaza lucrurile acelea pe masina, despre sugestiile care se fac, despre pareri, etc. Cei care au intrebat au primit raspuns prompt cred eu.

Inca o data multumesc frumos pentru postul scurt si la obiect.

Toate cele bune!

post-7545-1182320189_thumb.jpg

post-7545-1182320622_thumb.jpg

Modificat de CMG
Link către comentariu

Este posibil ca si anume camera sa fie de vina. Ma refeream ca in imagini parca nuanta volanului este diferita de cea a bordului si a consolei centrale si parca cotiera are si ea o alta nuanta. Nu-mi dau seama daca si cotiera a fost imbracata in aceeasi piele, dar parca este si ea o alta nuanta fata de restul negrului de pe scaune. Ma rog, eu sunt mai atent la detalii si pentru mine aceste chichite sunt importante, dar repet: este posibil sa insele imaginile.

Am vazut imaginea cu BMW-ul. Da, exact la acest fenomen ma refeream.

Link către comentariu

pielea tot timpul o sa faca cute si o sa se intinda putin, singurul material care ramane intins este imitatia de piele! am in familie un a6 2001 cu piele, care prezinta anumite valuri, insa nu se accentueaza vizibil.

Link către comentariu

Legat de piele: ai inlocuit tapiteria de material textil cu cea de piele sau ai pus pielea peste materialul textil?

Link către comentariu

@robmich - tapiteria de piele a inlocuit-o pe cea de textil. Nu am auzit sa existe si varianta de suprapunere. Tapiteria textila are niste "suporti" si niste sine care se demonteaza si se pun pe cea de piele astfel incat noua tapiterie sa "ia formele" si "sa se aseze" exact ca si cea din fabrica.

Link către comentariu

O masina preparata de un ROMAN care a inteles corect ideea de TUNING.

Bravo.Felicitarile mele.Tine-o tot asa.

Vreau si eu preturile de la tapiterie si jante.Mersi

BAFTA

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!