Jump to content

Consum De Benzina L/100km

vavi
 Share

Postare recomandată

motor 1200, consum 7,2-7,3, viteza 85-95, 2-4 oameni in masina

consum cu mers afara-in oras = 8

de la plin la plin

super consum,pt mizeria de trafic de la noi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• KRAKEN

23

• LYON KING

20

• silviustan

18

• Komissar

15

Top Posters In This Topic

Posted Images

cam atata cansuma si bruasca noastra de 1200 cu carb30. 7l/100km afara - 2 persoane si bagaje mers 80kmh. in oras nu am facut consumul si nici nu intentionez. ca e irelevant.

Link către comentariu

salutare....ma bag si eu in seama ca poate ma ajuta cineva binevoitor :) vreau sa-mi cumpar un golf 3 1.6 75cp injectie multipunct din '96 , si as vrea sa stiu la ce consum sa ma astept ....urban ma refer,in timisoara.....precizez ca conduc cam "batraneste" numi place sa trag de masina ....numa uneori(foarte rar )cand ma mai apuca merg mai agresiv ..pretul masini e 900 euro ...si mai e 800 taxa.....astept un raspuns ;) mersi

post-51988-1255090973_thumb.jpg

post-51988-1255090977_thumb.jpg

post-51988-1255090980_thumb.jpg

post-51988-1255090973_thumb.jpg

post-51988-1255090977_thumb.jpg

post-51988-1255090980_thumb.jpg

Link către comentariu

:scratch: :scratch: :blink: :biggrin:

Link către comentariu

salutare....ma bag si eu in seama ca poate ma ajuta cineva binevoitor :ceuameni: vreau sa-mi cumpar un golf 3 1.6 75cp injectie multipunct din '96 , si as vrea sa stiu la ce consum sa ma astept ....urban ma refer,in timisoara.....precizez ca conduc cam "batraneste" numi place sa trag de masina ....numa uneori(foarte rar )cand ma mai apuca merg mai agresiv ..pretul masini e 900 euro ...si mai e 800 taxa.....astept un raspuns :rolleyes: mersi

intrucat masina la care faci referire are deja 13 ani, consumul va fi sensibil mai mare decat cel declarat de constructor. de asemeni, el va creste simtitor in perioadele de "mers sportiv" generate de : taximetristi care iti taie fata si pe care vrei sa ii pui imediat la punct, aparitia unei blonde la volanul unei masini cu pretul de catalog mai mare de 100 kEuro, concetateni cu Logane tunate si cu spoilere antidecolare pe portbagaj. totusi, cu siguranta ca instalatia GPL se va face dorita, mai ales dupa 01.01.10 cand accizele la benzina vor fi calculate la un alt curs leu-euro. incercand sa concluzionez cele mai sus declarate, estimez ca realistic un consum urban de 8.5-8.6 l la 100 km, care va creste usurel la un 8.8-8.9 imediat ce iarna isi va fce simtita prezenta pe frumoasele meleaguri banatene. Bafta la achizitie si asfalt uscat!

Modificat de ricacristea
Link către comentariu

salutare....ma bag si eu in seama ca poate ma ajuta cineva binevoitor :blah_: vreau sa-mi cumpar un golf 3 1.6 75cp injectie multipunct din '96 , si as vrea sa stiu la ce consum sa ma astept ....urban ma refer,in timisoara.....precizez ca conduc cam "batraneste" numi place sa trag de masina ....numa uneori(foarte rar )cand ma mai apuca merg mai agresiv ..pretul masini e 900 euro ...si mai e 800 taxa.....astept un raspuns :blink: mersi

8,5-9l la suta,am avut acelasi model acum ceva timp :icon_cool:

cam atata cansuma si bruasca noastra de 1200 cu carb30. 7l/100km afara - 2 persoane si bagaje mers 80kmh. in oras nu am facut consumul si nici nu intentionez. ca e irelevant.

absolut,la noi nu se poate face un consum datorita circulatiei si drumurilor pe care le avem :blink:

Link către comentariu

la trabantul meu, :Driver: in orash, consumul e fix! :) intre 5 si 10 la suta! :icon_thumright:

Link către comentariu

la trabantul meu, :Driver: in orash, consumul e fix! :( intre 5 si 10 la suta! :)

Depinde pe unde mergi,dar as fi curios daca scoti consumul acesta :icon_thumright: vineri la ora 17 pe magheru

Link către comentariu

ce draci fierti sa cat io p'acolo?? :) ?10 lasuta, cu drifting pe frana de mana... :Driver:

oricum, io la toate stoapele opresc motoru', sa nu poluez... :icon_thumright:

Modificat de LIVIU/RATB
Link către comentariu

ce draci fierti sa cat io p'acolo?? :lol: ?10 lasuta, cu drifting pe frana de mana... :)

oricum, io la toate stoapele opresc motoru', sa nu poluez... :lol:

asa deci,conducem ecologic :icon_thumright:

Link către comentariu

greierasul_singuratic

domnu Rica salutare! la banateni nu e iarna grea deci consumu va fi mai mic.Apropos de consum a mea a mai scazut dupa rodaj la 12 in oras si 9 afara.Eu zic ca e ok

Modificat de greierasul_singuratic
Link către comentariu

trebuie sa mai scada ala afara, mai ales ca ai si aprindere de-aia...mai pune-l pe Nea Fane (am zis bine?) sa o mai regleze

Link către comentariu

greierasul_singuratic

da , mi-a reglat nea Feri si acum trebuie sa mai merg pe la el sa imi stranga chiulase , sa vada de ce imi e picura ulei , sa imi regleze nivelu in carb , si dupa aia sa vedem daca mai scade .

Link către comentariu

• 5 months later...

am auzit ca e f bun carburatorul de Dacia, numai sa fie nou. Va consuma mai putin,

Link către comentariu

:icon_thumright: eu am auzit că e şi mai bun radiatorul de Dacia :lol:

Link către comentariu

Cel mai bine merge pus cu doo galerii ca la tip3 si 2 carburi de Lastun. :P ..E mai greu cu sincronizarea... :(

Link către comentariu

Liviu, glumesti tu , dar n-ai idee cata dreptate ai ... ;)

Dubla carburatie este intotdeauna superioara unui singur carburator (dpdv al eficientei ) , iar carburile de Lastun sunt Carfil 32, care sunt clona de Weber ICT .

http://www.carburetion.com/images/weber/ict.jpg

Link către comentariu

Daca doriti si un consum de la o broasca nepuritana (motor de golf pe apa 1,6, cutie scurta de brotac)

5,8 l suta, afara Arad-Deva (150 km) cam 80-90 la ora

In general pe afara 6,5-7 la suta

In oras cred ca undeva la 10.

Trebuie sa laud brotacul lui Sergiup, care cu un 1,6 stock , a avut 7 la suta afara tot pe Arad-Deva 90-100 la ora. Mi se pare super decent.

Link către comentariu

daca are cineva turometru la broasca cu motor 1200 il rog sa imi zica la cat schimba vitezele in oras ...si econsumul evident ....sunt curios

Link către comentariu

n-am turometru, dar, asa, la ureche, le schimb la in jur de 2000 rot/min

Link către comentariu

radule... nu mergi cam... subturat?

Modificat de sergiup
Link către comentariu

Poate că Radu se referă la schimbarea către treapta inferioară :)

Link către comentariu

ba chiar spre aia superioara. Ce e asa mare mirare ? 2000 intr-a III-a, de pilda, corespunde aprox. 45km/h. Nu-mi place sa "urlu" motorul.

Apropo, anul trecut am dat examen ptr. categ. A; la faza asta a trebuit sa invat din carte noua legislatie, acolo apare un nou concept, ceva de genul "condusul ecologic". Cu ocazia asta am constat ca, fara sa stiu, conduc ecologic de 19 ani :blah:. Unul dintre principiile condusului ecologic este "schimbarea rapida a vitezelor pana la ultima treapta de viteza permisa de conditiile de trafic"

La 2000 ture, cel putin motoarele folosite de mine se simt foarte bine, nu se simt sub-turate (adica nu se simte acea vibratie caracteristica a motorului subturat) si raspund foarte bine la pedala.

Consum ? In fine, la mine a fost influentat f. mult de aprinderea electronica; la mot de 1300 am avut vara trecuta 7,6 iar primavara asta, cu 1600, 9 (ambele consumuri de oras). Si nu conduc mocait, zic eu, dar nici "reising". "Vioi" ar fi mai potrivit :blah:

ps: ce rahaturi de iconite !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!