Jump to content

Amortizoare

Florin M.
 Share

Postare recomandată

Buna,ceva experiente cu telescoape reconditionate ? Ma bate un gind.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu cunosc pe cativa care au asa ceva si din cate am intales numai amortizoarele OEM se pot reconditiona si tin bine. Oricum la nenea telescop din bucuresti iti ofera garantie 6 ani deci normal tine.  Ai posibilitate sa iti "alegi" si nivelul de durtitate si confort. Sunt aici pe forum mai multi care au. Poate sunt ceva discuti in aria dedicata .

Link către comentariu

Tot la nea telescop din Bucuresti duc si vesticii. Si sunt foarte multumiti. ;)

Mie mi le-a refacut pe Passat de vreo 6 ani. Si tin masina ca in prima zi.

Link către comentariu

Un tel. ceva ar fi ideal daca se poate va rog.As lua 4 de la sh oem si curier si sa speram sa fie bine.

Link către comentariu

• 4 weeks later...
Girleanu Adrian

Salutare ce parere aveti de telescoapele Sachs(cy eticheta albastra) pe gaz,flanse cu tot cu rulment fata - spate KYB,cap planetara SKF si brate-bielete antiruliu Lemforder,telescop capota Stabilus ? Imi puteti spune anumie pareri(cunostinte dspr acestea ) ??? de curand le-am achizitonat si urmeaza sa le montez 

Link către comentariu

Ai gresit ordinea. Trebuia sa ne intrebi inainte de-a le cumpara.

Link către comentariu

Bratele sunt ok. Cum a spus si Cosmin trebuia sa intrebi inainte, nu stiu ce sa iti zic de amortizoare...

Link către comentariu

Kyb is slabe,am pus eu pe fata doua si deja e

gata de ele,dupa vreo 7000 km :grrrrrr:

Modificat de arhivistu
Link către comentariu

Sachs cu eticheta albastra am avut eu pe fata si nu prea sunt "soi" sa stii, nu tin mult. Am avut eu acum cativa ani. Acum pe masina am OEM fata-spate.

Link către comentariu

Am avut si eu de-alea negre cu eticheta albastra... Au tinut vreo luna. Apoi vanzatorul nu mi le-a schimbat pentru ca erau "doar" la eficienta 50%. Trebuia sub 40%. Dar deja masina nu mai putea fi controlata.

Am si scris cred ca in topicul asta la acea vreme. Dar nu mai citeste nimeni.

Link către comentariu

Asa  cum spuneam revin cu impresii dupa montarea amortizoarelor Kayaba (2 bucati pe fata).Masina se comporta foarte ok mai ales in viraje,sta foarte bine pe drum fata de cum era inainte,a disparut efectul "barca",pot aborba curbele cu alte viteze.Pe drum cu gropi cam "scutura" daca pot sa zic asa :P,or fi mai tari ca alea vechi si de aceea,oricum imi place ca e mult mai stabila la viteze mari. :icon_cool:

Astazi ,daca am eu curaj sa-le schimb ,sau saptamana viitoare am sa-le schimb toate 4 cu KYB. Am gasit un video online de la KYB cum sa-le schimb

. Le-am luat de pe un site ,din germania la 220e cu transport , Gaz/Nitrogen toate 4. Au fost scumpe?

Drackula,ti-ai schimbat telescoapele? ai pus KYB-urile,cum se comporta?.. ca ale mele s-au "terminat" deja :)))

Link către comentariu

Ops greseala mea ,am uitat ”sa-mi” revin, doar ca am fost in tara cu botezu alea alea :) 1 video dupa montare 

, camera era veche si coapta de la soare :( Plus un alt video https://fbcdn-video-m-a.akamaihd.net/hvideo-ak-xpa1/v/t43.1792-2/10565560_943018149048855_1161134106_n.mp4?rl=2751&vabr=1834&oh=ca7dc96c26b839d4db011308d0bc59b5&oe=54B27A45&__gda__=1420986494_7e4c5d69ec9d5e2c26aca4f4c395fd60

kyb.jpg  Eticheta e rosie.

Ce sa zic ,sincer nu ma asteptam sa fie asa de rigide, mai ales acuma iarna ,in schimb e foarte stabila masina fata de cele cu ulei. De cand le-am montat ,la un cretin, am facut daor vreo 8-9mii de km ,dintre care 2-3mii in romania (majoritatea drumuri bune)

Modificat de DrackulA
Link către comentariu

Asa  cum spuneam revin cu impresii dupa montarea amortizoarelor Kayaba (2 bucati pe fata).Masina se comporta foarte ok mai ales in viraje,sta foarte bine pe drum fata de cum era inainte,a disparut efectul "barca",pot aborba curbele cu alte viteze.Pe drum cu gropi cam "scutura" daca pot sa zic asa :P,or fi mai tari ca alea vechi si de aceea,oricum imi place ca e mult mai stabila la viteze mari. :icon_cool:

Astazi ,daca am eu curaj sa-le schimb ,sau saptamana viitoare am sa-le schimb toate 4 cu KYB. Am gasit un video online de la KYB cum sa-le schimb

. Le-am luat de pe un site ,din germania la 220e cu transport , Gaz/Nitrogen toate 4. Au fost scumpe?

Drackula,ti-ai schimbat telescoapele? ai pus KYB-urile,cum se comporta?.. ca ale mele s-au "terminat" deja :)))

Prin zona ta ,langa Bistrita :) Telciu    

https://fbcdn-video-j-a.akamaihd.net/hvideo-ak-xpf1/v/t43.1792-2/10359327_942835492400454_621453401_n.mp4?rl=3741&vabr=2494&oh=6dbf0e51b4335314e5816dec1bc10780&oe=54B28DC9&__gda__=1420988851_2e08d40bd9782fd38dcda1acda18f90b

Modificat de DrackulA
Link către comentariu

Pai si ale mele au fost rigide la inceput,masina stabila intr-adevar...dar acum sunt moi si masina barca dupa 7000 km

Link către comentariu

Cred ca urmatoarele amortizoare vor fi Monroe ca numai p'astea nu le-am testat

Link către comentariu

Un singur an, atat au durat la mine monroe reflex. Acum am fata sachs iar spate kyb si sunt multumit. Le am din 2012.

Link către comentariu

pe faţă am boge turbo negre cu eticheta roşie, iar pe spate sachs negre cu eticheta albastră

Modificat de kosmyn_aurel89
Link către comentariu

maşină am cumpărat-o de trei ani cu echiparea asta, si de atunci am făcut 85mii kilometri, per total sunt mulţumit.

Link către comentariu

Nu mai testez nimic,urmatoarele vor fi OEM :dry:

Link către comentariu

Cam vreo 8mii .ca umblu mai putin acuma (somaj tehnic). Dar dupa cum am observat cine s-a plans de ele a avut cu eticheta albastra ,iar ale mele sunt cu rosie ,poate ii ceva diferenta.

Link către comentariu

• 1 month later...

Salutare.

Weekendul trecut am fost in Bulgaria si pe centura Sofiei am luat o mare groapa cu partea stanga, de mi-au sarit toate prin masina. Masina era incarcata la maxim (4 pers + bagaje). Dupa acest eveniment, in momentul cand trec peste o groapa (mers drept) sau in viraj la dreapta intru intr-o groapa (mica), se misca botul si spatele masinii (stanga-dreapta) ca si cum s-ar misca roata in alta directie. Pe langa faptul ca dupa acest eveniment se aude un cloncanit specific bratelor la unele tipuri de gropi, poate fi cauza acestei miscari a botului si a spatelui amortizorul?

Multumesc.

Modificat de PetrutJim
Link către comentariu

Mergi la service si fa o constatare. Nu risca viata ta si pe a noastra pentru 50 lei sau cat e constatarea...

In urma unei gropi nu ar trebui sa se intample ce povestesti tu acolo. Poate fi orice, incepand cu caseta de directie, bari stabilizatoare, amortizoare brate, prinderi,...

Modificat de valioglu
Link către comentariu

Ar trebui verificat pe partea stinga- amortizoarele,bucse,pivoti,bieleta directie si cap bara,verificat starea jantelor si anvelopelor.Cred ca ala era un crater si tu l-ai luat cu 80/h de face asa. Acu sa te tii cheltuiala.Daca ai C.A.S.C.O trebuia facuta poza la crater.

Modificat de rayn
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!