Jump to content

Schimbarea Distributiei

Boops
 Share

Postare recomandată

mecanicul conteaza la fel de mult ca , calitatea pieselor in ambele cazuri risti ca motorul sa mearga sau nu :))

mai baeti cred ca schimb masina cai cam scumpa distributia la mine :=))  3 curele conti distributie + aer + accesori 250 ron

role ghidare +intinzatoare + amortizor vibratii 600 ron

pompa apa hepu 250 ron

rola intinzatoare AC -SKF vreo 250 ron

rola intinzatoare cu intinzator accesorii SKF vreo 700 ron poate gsesc la vreo 3-400 ron misa promis :)

ENORM 1500-2000 ron  :=))

daca as plati si manopera 4-500 ron sau cine stie cat o fi si ia as fi cel mai fericit :=))

din moment ce eu am o pensi de handicap de vreo 1300 ron :)))))))

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut,i-a venit rindul si passatului meu la schimbul de distributie,si l-am rezolvat; curea distributie contitech,role ina,amortizor vibratii dist.ina,pompa apa hepu,curele accesorii si clima contitech,intinzator accesorii ina de la un prieten cu 50 ron,in stare foarte buna,al meu era amortizorul rupt,3 litri antigel g12 hepu+3apa distilata,total 1500 ron cu manopera,manopera a fost 250 ron.

Link către comentariu

Un service pt schimbat distributie in Craiova/Dolj/Olt stie cineva? 

Modificat de lowlife
Link către comentariu

si eu abia am facut distributia si am inlocuit asa:

Rola mica ina-110

Rola mare ina-130

Rola intinzatoare accesorii-130 ruville sau ina...nu retin.

Curea Gates-90

Curele accesorii Bosch-75(mica si mare)

Pompa apa Ruville-75lei

2L Antigel rosu-30 lei

Manopera 250 lei...=aprox 900 lei...

la voi de ce este mai mult???

Link către comentariu

Sunt piese mai multe si mai scumpe.

Link către comentariu

adica motorul lui e mai complicat...abia acum am vaz o rola la 700 ron SKF...are dreptate colegu..scz nu vazusem de prima data...

Link către comentariu

Voi va plangeti ca e mult si ca platiti mult =))) imi place, serios, imi place. 

Ia incercati sa faceti chestia asta la reprezentante in DE sa vedeti voi sume care se ridica la 2.000E =))

Link către comentariu

banu dicteaza...la 1000 lei luna faci reparatii la masina de 8000lei??? in ritmul asta mergi cu 1310, faci improvizatii cu sarma de cupru de iti vine rau..

poate colegu corsar nu isi permite sa dea 1500 lei la service..nu ca nu ar vrea, sigur ii place confortul din passat, insa cu vantu fluturand prin izmene nu cred ca ii arde cuiva de pestisorul auriu...

daca eram toti la fel, macar la salarii, altfel se purtau discutiile pe aici..

no offense...

Link către comentariu

E si un pic mai scumpa schimbarea distributiei la modelul cu motor ajm cum are Corsar (sau cum am si eu) si se face si mai des. Parerea mea e ca e destul de prost gandita, amortizorul ala de vibratii e de toata jena. Oricum, pe niste curele si pe niste piese amarate dai o gramada de bani. Puteau sa faca o distributie pe lant (mai ales ca axa cu came apasa si pe injectoare) si era treaba bună. Pe de alta parte au demonstrat la TSI ca nu prea le iese pe lant... 

Modificat de valioglu
Link către comentariu

in autodata se specifica ca la 60.000 km se schimba doar cureaua de distributie si rola intinzatoare nu si amortizorul de vibratii hydraulic la fel si la accesorii se schimba doar curelele si rolele fara acel intinzator dela rola. si oricum eu fac cam 60-70K in 4 ani  si cei cu schimb la 90k-120k tot 4 ani au la dispozitie. la ei in manualul recomanda la 2 schimburi de curea sa schimbi si rola intinzatoare la modele de dupa 2007 nu mai tin minte sigur anu.

atat o fi la voi 250 ron manopera pe aici e 350 ron +50 ron daca vrei sa schimbi si pompa apa :)) vazusem pe niste saituri dar nici 200 ron nas da in momentul in care am curte am scule + softuri si indemanare etc .

am sa va tin la current cam la sfarsitu luni iau toate pesele si daca va fi vreme frumoasa le si schimb.

cand am spus cas scumpe piesele nu mam referit ca nu as dispune de bani necesari sa le cumpar sau sa fac distributia la un service dar parca prea multe piese si prea scumpe la motoru meu fata de alte motoare si sai dau pe toti o data in momentu in care debea au trecut sarbatorile si vine si pastele :=))

a si de parca nu era de ajuns cheltuiala sa aprins si ceasu de service 3000 km pana la schimb ulei filter etc :)) dar le schimb odata cu distributia sa fie treaba treaba

dupa care pun laptopu pe ia cu vag sa verific si avansul si injectoarele desi nu prea ma pricep cu el dar sunt multe topic-uri in care se spune cum se face :)

Modificat de Corsar
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Gata au venit pesele toate rolele si intinzatoarele si amortizoru INA 5 buc, curele contitech 3 buc pompa apa 1 buc nu mai stiu de care dar am garantie chear daca o Montez eu mai ieftina decat hepu dar la fel de buna cica cost total 1450 ron acum astept vreme buna sa fac treaba am sa fac poze sau am sa filmez pentru forum :)

Modificat de Corsar
Link către comentariu

''Frumusica'' mea a primit o distributie noua, toata lucrarea a decurs fara probleme. :icon_thumleft:

Link către comentariu

pompa de apa graf parca este am garantie la toate piesele chear daca le Montez eu.

pentru cei ce vor sa schimbe distributia si au cutie automata mai sunt pe radiatorul de apa 2 conducte dela uleiul cutie .

acum asteptam vremea frumoasa sa facem treaba :) sper sa vina cat de curand

Link către comentariu

Eu chiar stiam ca nu ai garantie daca le montezi tu. Nu prea vad cum ti-ar da garantie daca dai vreo buleala.

Link către comentariu

cred ca sa referit in caz de se defecteaza vreo piesa mio schimba tinand cont ca nu mia dat nici macar factura :)) dar cel ce are magazinul e f bun prieten cu un prieten deal meu mergem pe incredere :) nu se pune problema

Link către comentariu

La mine piesele au fost un total de 1560 lei,in care intra :

Kit contitech 550 ron

Amortizor vibratii 220 ron

Pompa apa 140 ron

2 curele auxiliare 100 ron

Fulie alternator si rulmenti 200 ron

Intinzator curea accesorii 350 ron

Cam asta este totul la distributie,astfel nu te trezesti ca dupa schimbat curele si pompa apa,mai pica alternatorul sau scartaie cureaua de accesorii de la intinzator.La mine era absolut necesar si fulia si intinzatorul de la alternator.

post-98123-0-33849100-1364065983_thumb.j

post-98123-0-01285900-1364066045_thumb.j

post-98123-0-58481700-1364066132_thumb.j

post-98123-0-07624200-1364066191_thumb.j

post-98123-0-08864500-1364066568_thumb.j

Modificat de fifike
Link către comentariu

ete te, tdi tau are 260 km/h al meu doar 220...nui corect...

Link către comentariu

ing_virgillius

am schimbat acum 3 zile distributia si imediat a doua zi dimineata am observat ca se aude ub zgomot ciudat, niste pocnituri, si am crezut ca sar pietricele sau noroi.

am mers asa si am auzit la un md cum rascaie ceva sub masina. m-am uitat si am observat ca si la mine meseriasii probabil au uitat sa puna clipingurile care prind aparatoarea pt noroi a aripii. am incercat sa o ridic eu cu mana ca sa nu pocneasca la primul hop dar nu am putut.

maine dimineata ma duc sa le fac scandal.

expres le-am zis sa nu faca nimic altceva decat sa schimbe distributia, pt ca nu am incredere in ei.

alta data nu mai las pe nimeni sa umble la masina mea daca nu sunt eu de fata.

cel mai sigur lucru e cel facut cu mana ta.

ca sa nu mai spun ca mi-au recomandat sa schimb cureaua pt accesorii ca prezinta o uzura accentuata la care io le-am zis ca e noua, iar dupa ce le-am lasat masina 8 ore, intradevar pare sa aiba uzura mai mare decat stiam io. oare sunt io paranoic? sau chiar e cazul sa intre in vigoare legea aia de ii obliga sa filmeze tot ce fac

Link către comentariu

Nu cred ca faci mare economie daca nu schimbi o curea de 30-50 de lei,te costa de nenumarate ori mai mult daca ramai pe drum.

ete te, tdi tau are 260 km/h al meu doar 220...nui corect...

Stai linistit,nici al meu nu trece de 200 :))

Link către comentariu

ing_virgillius

Probabil nu fac. Dar acum sunt din nou in service cu mașina pt ca îmi pierde antigel.

Deci îmi fac probleme ce maimuta o fi lucrat la mașina mea in condițiile in care acel scut

de plastic a fost prins in total alte suruburi Fără a se mai aseza pe bara din fata si îndoit

Așa ca i-am rugat sa facă doar ce eu nu pot face, o sa schimb io cureaua aia

Iar acum o sa ii suflu in ceafa mecanicului

Link către comentariu

si tu prea multe vrei sati puna si toate piesele la loc si bine :=))

Link către comentariu

corsar nu fi rau 

off topic.

cand te gandesti ca unu isi bate joc de lucru tau in care investesti si bani si sentimente , parca te frige in suflet...

eu dupa ce am schimbat caseta de directie si pompa servo cand am luat masina la primul viraj mai strans a picat iarasi servo....dadusem vro 2000 ron...in mom ala am vazut negru si ma intepa si inima..mam intors inapoi la srv tunand si fulgerand si am lasat masina pana a 2 a zi.

de asta cand schimbi ceva important si tii la bestiuta ta sa stai calare pe ei ca doar nu le dai bani patrati...

Link către comentariu

ma referisem ca o ironie la servisurile din Romania in care majoritatea pun cate un necunoscator care face curat in service si strange sculele il pune sa demonteze si sa monteze toate aparatorile scuturile etc cate o data nici nu le mai pune pe toate mai ales cand e vorba de suruburi pune doar jumate inapoi ca tine si asa sa nu mai piarda timpu mecanicu .

pe departe de mine sa rad de cineva cand pateste un necaz desta

Link către comentariu

faza cu suruburile am patito si eu..chiar mi-a zis baiatul...ce rost are sa le pun pe toate ca e de ajuns sa le fixez(tot de aparatori era vb) in cateva suruburi..nu trage nimeni de ele...

:RO flag:  here is romania.....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!