Jump to content

Octavia Milotec

godoroja
 Share

Postare recomandată

grila se schimba, e deja la vopsit. :) . Alea sunt istorie deja, vezi tu masina cam pe sambata asa... Sper ca le montez pana atunci.

Nici mie nu-mi placeau alea dar cand am vrut sa le dau jos, guess what. Ramasese buretele ala de la alea argintii si nu se putea curata decat cu cutitu` sa zic asa. Dar oricum, iti spuneam ca alea sunt istorie ... Vin alea bengoase. :)

Modificat de godoroja
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• godoroja

39

• DORU_14

16

• Alextz

10

• bebeko

5

In nici un caz nu merg ochelarii la triple spate, mie imi place cum arata tipsurile la finala, nu sunt prea joase

Ma gandesc sa imi pun si eu dar nu cu doua iesiri ci cu una mai groasa, stie cineva unde s-ar putea gasi n model adaptat pt o1?

Link către comentariu

azi ar trebui sa fie gata acum dau telefon sa vad daca le montez maine cum am stabilit.

Link către comentariu

maine la 10:30 se monteaza. revin...

Link către comentariu

poze facute acolo cu masina murdara si cu lipiciul pe pleoape. De-abia dupa 24h am voie s-o spal si sa dau jos lipicioasele alea care tin pleoapele.

M-am uitat si pe catalog, trebuie sa mai fac o comanda, sunt multe inca de luat pt interior. Revenim cu poze ..

Ce ziceti..

Modificat de godoroja
Link către comentariu

Mi se pare mie sau deja ti s-a afumat bara spate?

Link către comentariu

da e afumata dar dupa ce o voi spala voi spune daca e de la vechea remapare. Am mers si cu cea veche si cu cea noua si n-as putea sa spun de la care este. Dupa ce o spal, adica maine, fac drumul de satu mare si vedem dupa aia daca afuma. Eu cred ca nu mai afuma, ce se vede cred ca este de la 190 km/h sustinut pe autostrada A2 intr-o "anumita" noapte de vineri spre sambata :)

Link către comentariu

Pana acum modificarile facute sunt de f bun gust , INSA am o mica observatie - aparatorile de noroi de la roti nu au ce cauta pe o masina aranjata!

Cum sa zis si mai sus pt alte modicari tre sa treci la alt nivel de investitii- suspensii, jante si alte lucruri.

Oricum inceputul este f promitator, succes!

Link către comentariu

Pana acum modificarile facute sunt de f bun gust , INSA am o mica observatie - aparatorile de noroi de la roti nu au ce cauta pe o masina aranjata!

Cum sa zis si mai sus pt alte modicari tre sa treci la alt nivel de investitii- suspensii, jante si alte lucruri.

Oricum inceputul este f promitator, succes!

ai dreptate..arata oribil cu acele aparatori! mai are multe de facut!ce inseamna oare pt el noua remapare?poti da mai multe detalii?pentru ca si eu sunt in tatonari!vineri seara pe A2 cred ca te-am vazut si eu!erai intr-un grup cu o octavia albastra si vreo 2 peugeoturi, parca!ati trecut tare pe langa noi.cel mai tare a trecut o octavia albastra.noi aveam cred 200-220 iar octavia albastra a trecut avion pe langa noi!

Link către comentariu

noi aveam cred 200-220 iar octavia albastra a trecut avion pe langa noi!

Dupa banuielile mele era el cu yoda....rupoand fundurile la "francezi" :D

Link către comentariu

vor disparea si aparatorile in mod sigur, cand oi avea timp si voi umbla si la jante, m-am cam hotarat dar mai spre vara - toamana cand voi schimba cauciucurile actuale. Vedem 16" erau in plan, includ si 10-20% din 17", etc.... Mai urmeaza

Link către comentariu

poze facute acolo cu masina murdara si cu lipiciul pe pleoape. De-abia dupa 24h am voie s-o spal si sa dau jos lipicioasele alea care tin pleoapele.

M-am uitat si pe catalog, trebuie sa mai fac o comanda, sunt multe inca de luat pt interior. Revenim cu poze ..

Ce ziceti..

N-are cum sa nu-mi placa: ai ales aceleasi pleoape, masca fata si eleron cu cele de pe masina mea. Spor in continuare!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

va pun si niste poze recente de la monumentul lui Mihai Viteazul pe drumul Cluj - Zalau - Satu Mare si ultimele 2 la iesirea/intrarea in jud. Maramures :angry: - Ca sa se vada cum arata fara lipicioasele alea de la pleoape :)

1006618vi2.jpg

1006619jz0.jpg

1006620ep5.jpg

1006621wq1.jpg

1006622xt2.jpg

1006623kp9.jpg

1006626hi5.jpg

1006634fs5.jpg

1006635os0.jpg

Link către comentariu

Mai bine iti deschideai un topic la "Masina mea" ... :icon_dwarf:

Link către comentariu

multumim godoroja. cam departe satu mare, nu stiu daca o sa ajung prea curand pe acolo.

p.s. aia din geam e o intrare de camera? hihihi

Link către comentariu

Mai bine iti deschideai un topic la "Masina mea" ... :biggrin:

Pai il deschid cand am cu ce ma :rolleyes: :rolleyes: . Jante, alea alea, tre sa scot aparatorile astea de noroi....desi aici nu stiu cum sa fac pt ca in mod sigur de la pietre aruncate se va lua vopseaua cum am mai patit-o.

multumim godoroja. cam departe satu mare, nu stiu daca o sa ajung prea curand pe acolo.

p.s. aia din geam e o intrare de camera? hihihi

poate ai sa ajungi, e o zona frumoasa si deosebit de placuta la condus dupa ce iesi din cluj spre zalau :icon_dwarf: .

Da e de camera dar mai am si altele da n-am unde sa le mai pun ( le pun la drumuri lungi mai ales ) :lol:

as mai pune diffuser 415_04_640.jpg vopsit in culoarea caroseriei bineinteles

astea ca sa ma protejez cumva de pietre aruncate in mers pe vopsea probabil tot vopsite in culoarea masinii :

417_04_640.jpg

si astea pentru interior :

425_01_640.jpg

206_01_640.jpg

205_01_640.jpg

2031493_640.jpg

408_06_640.jpg

44316_640.jpg

137_01_640.jpg

136_01_640.jpg

197_p_640.jpg

413_15_640.jpg

Modificat de godoroja
Link către comentariu

NU mai vopsi aparatorile de la pasajele rotilor in culoarea masinii, sunt consumabile gandite sa protejeze, iti va sari vopseaua si vor arata aiurea ! Sunt puse pt a preveni lovirea caroseriei, deci lasa-le asa cum vin. Idem pt difuser.

Link către comentariu

pai diffuserul arata naspa pe negru cand tot e argintiu. Crezi ca ar arata altfel daca ar fi pasajele alea de protectie de la roata negre?

Link către comentariu

eu zic ca diffuserul arata bine pe masina ta dar numai cu conditia ca si bandoul de pe spoiler sa fi fost negru, cum arata si in poza de prezentare de fapt. Dar vad ca la tine bandoul este vopsit in culoarea masinii deci cred ca si diffuserul ar trebui vopsit. Cu toate acestea in momentul in care vopsesti aceasta piesa ea isi pierde din efectul vizual, cred eu. Acelasi lucru se intampla si in cazul acelor aparatori la aripi. Deci in momentul in care tu ai vopsit bandourile originale ale masinii practic ai trasat o linie esentiala in desig-ul acesteia, tendinta ce trebuie continuata. Pe de alta parte aceste elemente exterioare pe care tu le vizezi parca au alt efect vizual atunci cand sunt in alta culore decat caroseria. Succes in continuare!

Link către comentariu

Cat costa pedalierul?

Sunt multe accesorii tuning de skoda pe www.skodatuning.ro

Link către comentariu

Imi place ce am vazut si vad ca toti va dati cu parerea, ceea ce e bine.

Eu am gandit un kit interior exterior si le-am scris celor de la milotec dar m-au trimis spre skoda-tuning al caro site nu merge de cateva zile.

Iata ce m-am hotarat sa iau:

> Artikel1: 415_06 Diffuser_ ABS carbon design

73.50

> Artikel2: 201_PC4 B_C-pillar_ ABS carbon design _6-part_

>> Gesamtpreis2: 46.30

>

> Artikel3: 409_02 Cover for trunk grip_ ABS chrome

Gesamtpreis3: 39.00

>

> Artikel4: 417_04 Fender flare_ ABS black _8-part_

> Gesamtpreis4: 125.00

>

> Artikel5: 424_05 Liftomat for bonnet _pair_

> Gesamtpreis5: 75.00

>

> Artikel6: 19306 Mirror caps_ ABS carbon design _pair_

> Gesamtpreis6: 47.80

>

> Artikel7: 181_11 Side indicators_ gray _pair_

> Gesamtpreis7: 24.80

>

> Artikel8: 203_06 Tank top cover_ ABS carbon design

>

> Gesamtpreis8: 13.90

>

> Artikel9: 253_06 Grip decoration hole design_ ABS carbon design _4

> pieces_

> Gesamtpreis9: 21.50

>

> Artikel10: 47004 _4-Road_ package _8-part_

> Gesamtpreis10: 354.50

>

> Artikel11: 425_01 Aluminum door knob set _4-part_

>

> Gesamtpreis11: 11.50

>

> Artikel12: 1306 Car coat hanger

> Gesamtpreis12: 49.80

>

> Artikel13: 411_06 Aluminum gear shift knob _aluminium_carbon look_

> green LED_

> Gesamtpreis13: 69.00

>

> Artikel14: 206_01 Foot rest

> Gesamtpreis14: 51.50

>

> Artikel15: 205_01 Pedal set _3-part_

> Gesamtpreis15: 50.30

>

> Artikel16: 160_01 Speaker screen in stainless steel _pair_

> Gesamtpreis16: 29.00

>

> Artikel17: 44316 Handbrake grip

> Gesamtpreis17: 64.50

>

> Artikel18: 137_01 Stainless steel rings for speedometer _pair_

> Gesamtpreis18: 38.40

>

> Artikel19: 136_01 Stainless steel frame for additional instruments

> Gesamtpreis19: 16.70

>

> Artikel20: 197_P Running board made of stainless steel _4 pieces_

> Gesamtpreis20: 59.40

>

> Artikel21: 413_06 Door decoration_ ABS carbon design _4-part_

> Gesamtpreis21: 49.00

>

> Artikel22: 26114 Net_ doubles for trunk

> Gesamtpreis22: 16.50

>

> Artikel23: 26214 Net_ with frame for trunk

> Gesamtpreis23: 9.80

>

> Artikel24: 408_06 Gear-lever console with aluminum ring_ ABS carbon

> design

> Gesamtpreis24: 55.60

>

> Artikel25: 410_04 Air exit trim_ ABS black _pair_>

> Menge25: 1

> Gesamtpreis25: 41.00

>

>

>

>

> Rechnungsbetrag: 1433.30

>

Merita?

Modificat de DSpecial
Link către comentariu

Pedalier exista si la orice reprezentata Skoda ca si accesorii originale , si sunt cu mult mai ieftine decat cele de la Milotec - exemplu eu mi-am cumarat pentru Fabia pedalier de RS cu doar 125 ron . ;)

Link către comentariu

Deci in momentul in care tu ai vopsit bandourile originale ale masinii practic ai trasat o linie esentiala in desig-ul acesteia, tendinta ce trebuie continuata. Pe de alta parte aceste elemente exterioare pe care tu le vizezi parca au alt efect vizual atunci cand sunt in alta culore decat caroseria. Succes in continuare!

Spyddy Detaliaza asta cu elementele care au alt efect vizual atunci cand sunt in alta culoare decat caroseria. Bun ? rau ?

Alte pareri ?

Multumesc pentru sprijin colegi :)

Dspecial Cat despre Milotec, poti lua cu mult mai ieftin de la Code Alarm ( dealer milotec) care are preturile sub skodatuning si + ai discount 10% pt ca esti membru de pe forum.....

Difuzorul poate nu e nici necesar. Ma mai gandesc.Dar daca e va fi sigur in culoarea caroseriei. Nu stiu cum ar da alea negre la roti alea de protectie .. :argue: :wub: :)

De restul ce ziceti. Ce ati pune/n-ati pune din pozele puse de mine.

Multumesc pentru sprijin

Link către comentariu

Tot vad ca ai spatele afumat. Sau nu ai spalat masina?

Oricum misto modificarile dar foot-rest si pedale mai bine iei de la dealer Skoda...sunt mai ieftine. Plafoniera de W8 nu te atrage?

Link către comentariu

acum vad si eu ca e spatele afumat. Oricum mult mai putin decar era inainte. Tin cont ca am facut aprox 500 km pana sa fac poza. :) . Ar trebui sa se rezolve scotand putin mai in afara tobele. Sau cu diffuser-ul ala

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!