Jump to content

Piuit Dupa Pornirea In Tr. 1


E_u
 Share

Postare recomandată

Si inca una :

Azi am uitat-o in tr. 1 si am pornit-o si cand am vazut ca se duce in fata am luat repede contactul, dupa care s-a auzit un piu lung, de vreo 2 secunde din bord dintr-un difuzor, destul de tare. Eu cred ca a fost depistata si stocata o eroare in ECU (din cauza pornirii in tr. 1) si asa m-a anuntat. Asa-i ?. Si daca-i asa trebuie sa ma duc la servide sa puna laptopu` pe ea si sa sterga eroarea ?.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca pornesti motorul si nu ramane aprins nici un bec "suspect" in bord nu ar trebui sa ai nici o eroare importanta stocata :(

Poate ar fi mai indicat sa te inveti cand pornesti motorul sa tii ambreiajul apasat. Te fereste de surprize si pe tine si pe cei care sunt parcati in fata sau spatele tau :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Aha, dar atunci de ce a piuit ?. Ce nu i-a convenit ?.

Nu "poate", ci sigur este mai bine sa apas ambreiajul si de obicei asa fac, dar atunci m-am grabit si uite ca s-a intamplat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Datul cu parerea :D

Daca tin eu minte bine, in momentul in care pui contactul, fara sa pornesti motorul, se aprind martorii, se sting, dar raman aprinsi vreo trei parca (ala de baterie si nu mai stiu care). In mod normal, cand dai la cheie sa pornesti motorul acei martori se sting. Ma gandesc ca in timpul manevrelor tale, acei martori au dat sa se aprinda din nou (similar cu situatia cand opresti motorul in trafic). Nu ma tin minte sincer daca piuie cand opresti motorul de-aiurea.

Si eu cred ca daca dupa ce pornesti motorul nu ai nici un martor aprins, atunci totul ar trebui sa fie ok.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Lasa Marian ca e bun si datul c uparerea ca genereaza noi idei.

Ar fi si asta o idee.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...

ma gandesc ca poate fi si de la frana de mana sa fi fost trasa (nu cat sa tina) , dar ca sa inceapa masina sa bipaie tb sa faci cativa metrii cu ea trasa. sau ti sa aprins becu de la benzina sau erau 4 grade afara si bipaie computeru.... acum nu stiu ce sa zic...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!