Jump to content

Geamuri Electrice

maximusx_r
 Share

Postare recomandată

S-a mai confruntat cineva cu o problema ca a mea?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

T.R.C. PASSAT 2006

Salut am rezolvat problema cu geamul electric,fir rupt in interiorul mansonului de cauciun din portiera,trebuie lipit.Sa aveti o zi buna.

Link către comentariu

• 5 months later...

salut,

am o problema asemanatoare. geamul de la usa dreapta fata nu mai ia nicio comanda. asa brusc, fara niciun avertisment :D. deci, nici de la sofer, telecomandă si nici de la butonul dedicat nu ia nicio comanda. la momentul acționării se aude un țac în usă dar nu se aude motorașul învartindu se. a mai pățit cineva ceva de genul

Link către comentariu

Verifica firele intre usa si caroserie in burduf.

Link către comentariu

merci mult de tot. firele erau retezate. cred k o mana criminala a facut una ca asta :D

Link către comentariu

NU. Frigul si caldura si imbatrinirea plasticului.

Link către comentariu

• 1 month later...

Am si eu o problema cu geamul electric de la sofer.  Nu mai functioneaza. Daca apas butonu se aude un click si atat. Butonul alaturat pentru geamul pasagerului din dreapta functioneaza.

La scanare am eroarea:

1 Fault Found 00932 - Electric Window Motor; Drivers Side (V147)             012 - Electrical Fault in Circuit

Ce ar trebui verificat ?  Sa fie aceasi problema cu firele care trec prin burduf?

Link către comentariu

Sterge eroarea si incearca un output test din vcds  - am patit ceva asemanator sapt trecuta si s-a rezolvat prin output test!

Link către comentariu

Se aude click si in usa? Atunci posibil de la firele de alimentare din burduf.

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

la mine era de la fire. erau retezate în burduf. acum merge. ms al bundy

Link către comentariu

Salutate tuturor. Azi dimineatza am observat ca am uitat sambata seara geamul deskis pe partea mea.duminica a plouat bine de tot. Am dat drumul la incalzirea din scaun si s a mai uscat. Intrebasem acum vreo dous zile , se poate downloada de pe undeva vcds-ul sau trebuie neaparat cumparat? Vrea sa setez da se inkida tinand apasat 2 sec pe butonul de inkidere. Doar ca as vrea sa o fac eu fara sa merg la reprezentanta. Aici unde stau eu(torino) mi au cerut 60€ doar ptr 15 minute cat le ia sa faca asta!

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Link către comentariu

Vcds-ul e free pe site-ul ross tech. Costa doar interfata.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Interfata fiind cablul de conectare, corect? Ai idee cam cat costa?

Link către comentariu

Da. Pretul ptr oem este 350 usd. Ptr clona nu stiu.

Link către comentariu

ui-te ,am gasit asta pe un site aici la mine.crezi ca e ceea ce am eu nevoie?

post-125614-0-55867600-1379350165_thumb.

post-125614-0-34245800-1379350170_thumb.

Link către comentariu

Suntem offtopic deja plus ca discutiile despre interfete3-rd party sunt interzise pe forum. Nu vreau sa risc un warn. Discutam in privat daca vrei.

Link către comentariu

Imi cer scuze ! Sincer nu stiam. Tinand cont ca sant nou pe aici cum putem face ptr o conversatie in privat?

Link către comentariu

Sterge eroarea si incearca un output test din vcds  - am patit ceva asemanator sapt trecuta si s-a rezolvat prin output test!

Am sters eroarea insa apare la loc de fiecare data dupa vreo 2-3 secunde. Am facut si un output test, am testat secvential toate modulele.  Clickul de care ziceam se aude in interior la usa. Pe output test se aude la "Lowering Windows Regulator".

Ramane in weekend sa desfac usa pentru verificarea circuitele.

Link către comentariu

• 9 months later...

Salut, azi cand am deschis portiera sofer am observat ca nu se mai aude boxa din ea care si asa cam gâjâia.primul lucru care l-am facut a fost sa pun mana pe burduful prin care trec fire in usa si boxa a inceput sa se auda dar sa auzit un mic scurt si pentru fractiune de secunda sa luat lumina la plafoniera.am desfacut burduful si am gasit 2 fire retezate unul MARO(cred ca e un pozitiv) si altul rosu cu alb sau galben ambele cele mai grase din smocul de fire.le-am lipit cu fludor ca sa nu fac nod chiar unde se indoaie ele m-am uitat la celelalte si pareau intregi, am izolart bine am pus fata de usa la loc (care nici macar nu era nevoie sa o desfac) mufa la panoul de comanda geamuri sofer si reglaj oglinda si am incercat sa ridic geamurile dar SURPRIZA nu merg geamurile fata.becurile se aprind

--geamurile spate merg deschise si inchse dar cele din fata nu merg, se aude un click ca un releu dar nimic, cel din dreapta fata nu se inchide/deschide nici de la butonul lui.

Nu merg inchise nici din telecomanda...aveti idee ce se intampla? Eu am sters butoanele cu apa inainte sa la pun sper ca nu le-am ars.si la usa pasager fata se aude un clik dar nu fac nimic.in practica de la panoul MASTER mrg actionate doar geamurile spte, cele din fata fsc doar un click si atat

Multumesc

Modificat de manyx86
Link către comentariu

Am rezolvat problema mea, era o siguranta de 30 A.in partea dreapta a bordului, nu stiu exact numarul sigurantei dar oricum sunt putine de 30A acolo.s-a ars cand am atins burduful, acum merg brici geamurile.salutari

Modificat de manyx86
Link către comentariu

Este bine ca ai rezolvat insa nu ai procedat bine cand ai lipit, cu flodor!! Acea lipitura este rigida si va ceda. In masina nu exista nici o legatura cositorita deoarece aceasta procedura nu fac casa buna cu vibratiile!

Desfa firele, daca nu poti sa le legi direct, poti sa le prelungesti cu cativa cm, izolezi bine cu varnis si nu o sa ai absolut nici o problema!

Link către comentariu

Interesant.am sa prelungesc firele atunci, oricum nici mie nu mi-a placut idea de a lipi cu fludor.mersi frumos

Link către comentariu

• 3 months later...

Am si eu o problema cu geamul deapta fata... poate puteti sa ma ajutati. S-a intamplat de mai multe ori la cateva saptamani sau chiar luni o data. Deschid geamul de la comenzile soferului si nu il mai pot ridica deloc. Ramane jos si nu rapunde nici din butonul de pe usa din dreapta, nici din telecomanda! Uneori mergand spre casa, el fiid blocat deschis, incercand de mai multe ori, pana la urma se ridica! Aseara nu s-a mai ridicat deloc! Nu se auzea nici un click in usa când actionam butoanele Eroarea:

1 Fault Found

00933 - Electric Window Motor; Passenger Side (V148)

012 - Electrical Fault in Circuit

O sterg si reapare dupa 2 secunde. Am lasat masina asa peste noapte si azi dimineata a mers geamul.

Are cineva o idee ce ar putea fi? Bun, e un contact imperfect sau o intrerupere a circuitului, de ce isi revine dupa o noapte? E a doua oara cand o la peste noapte cu geamul deschis...

Modificat de Cristi_VW
Link către comentariu

Posibil fir de alimentare sau motoras cu probleme.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!