Jump to content

Geamuri Electrice

maximusx_r
 Share

Postare recomandată

merci de raspunsuri asa prompte! de aprins nu se aprinde. ce pot sa-i mai fac?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Va trebui desfacut si vazut daca nu cumva contactele sunt oxidate. Curate-le cu spray de contacte.

Link către comentariu

am desfacut si totul era curat acolo (oricum l-am mai curatat un pic) .altceva? merci.

Link către comentariu

Salut

As avea si eu o intrebare.

Am un passat 3c singura chestie care ma enerveaza este ca nu am geamuri electrice pe spate.

Stie careva cum sa procedez.

Adika trebuie sa fac instalatia electrica din nou sau pot doar sa trag cablu din usa soferului???

Astept parerile voastre.

multumesc.

Mentionez k nu am preinstalatia facuta.

Adik am ceva cabluri albe trase da mam uitat si se pare ca toate duk spre incuietoare. Posibil ca toate acele cabluri sa fie de la inchiderea centralizata???

Astept parerile voastre.

Multumesc.

Link către comentariu

F l o r i n

Ce an e masina ?

Tot ce ai tu, merge in yala.

Tie iti trebuie macaralele de spate cu tot cu calculatoarele de usa, butonele de pe usa soferului si sa iti faci cablajul. Iti trebuie alimentare, iluminare si firele de CAN.... in mare.

Dupa aia, codare si cam asta trebuie sa fie treaba.

Link către comentariu

florine spune-mi si mie ceva de buton! am desfacut si totul era curat acolo (oricum l-am mai curatat un pic) .altceva? merci.

Link către comentariu

F l o r i n

Ramane apasat, cand il actionezi ?

Link către comentariu

nu ramane

Link către comentariu

Atunci este stricat insa sa nu iti imaginezi ca ramane mult apasat! Dif este mica intre modul normal si cel apasat!

Link către comentariu

daca li tin apasat n-ar trebui sa dezactiveze geamurile?

Link către comentariu

F l o r i n

schimba butoanele si o sa mearga....

Link către comentariu

merci Florine, o sa incerc si asta.bafta!

Link către comentariu

• 1 month later...
petricapedros

salut am si eu o intrebare ciudata a-ti maiauzit ca iarna cand este frig geamul din spate la sofer sa se deschida si vara nu? asa se intimplala b6 meu . aveti vreo idee. multumesc

Link către comentariu

Fa-i o scanare sa vezi exact ce cod de eroare ai stocat pe respectivul controller.

Link către comentariu

petricapedros

multumesc o sa incerc

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut ! o intrebare ..daca ma poate ajuta cineva va rog...azi am deschis geamurile din telecomanda...si cand sa intru in masina .. sotia a sesizat ca mufa care intra in usa dreapta fata e smulsa....apoi cand sa ridic geamurile ...nimic....nici pe stanga nici pe dreapta ( am electrice doar pe fata ) am scos fata de usa si am sesizat ca un fir era putin muscat....dupa care l`am izolat....am verificat sigurantele si nimic ...toate bune ...in bord imi apare acum martorul de abs (martorul cu pasagerul galben cu :) )....usile se inchid ...deschid ...dar nu si geamurile ...au ramas in portiere ...aveti idee despre ce este vb ? credeti ca are leg cu calculatorul de confort de la un cablu muscat ?

Modificat de dragooj
Link către comentariu

Mufa ai bagat-o la loc? Pinii erau oxidati?

Si ala nu cumva e martorul de airbag si nu de ABS ?

Link către comentariu

de airbag ..scuze.....oricum...rezolvat ! o siguranta arsa ! :)v...insa la scanare mi`a mai depistat o buna ...unul din cele doua ventilatoare de la motor nu se mai invarte.....e grav ? apa sta mereu la 90 ..si nu depaseste.....90....mentionez ca plec la un drum lung ...

Link către comentariu

• 2 months later...

Salutare.Am si eu problema cu butoanele de pe usa stinga fata merg greu si s-au exfoliat,as dori sa i-au butoane dar nu as vrea cu nichel as vrea normale cum sint cele originale dar nu gasesc.Are cineva sa cumpar?

Link către comentariu

• 3 months later...
T.R.C. PASSAT 2006

Salut am o rugaminte la voi cu un raspuns la urmatoarea intrebare:geamul stanga fata nu mai merge,pe pozitie ridicat sau coborat,nu se aude motorasul cum merge,am desfacut azi este curat am mai curatat eu putin si acum se aude motorasul doar pe pozitie de ridicat geamul pe coborat nimc e mort.Credeti ca sunt butoanele de vina?Vreau sa le cumpar dar nu sunt sigur daca asta e cauza.

Link către comentariu

cu VCDS-ul, poti verifica in blocurile de masura, daca lucreaza butoanele sau nu.

Altfel, desfa panoul cu butoane si curata lamelele din interior - se intampla destul de des sa la gasesti oxidate

Link către comentariu

T.R.C. PASSAT 2006

Salut Florin mc pt raspuns,am desfacut si am curatat,butonul,merg pe pozitie ridicat si coborat au cele 2 trepte nu e rupt. §Motorasul e prins de placa alba,e un ansamblu sau se desface,eu nu reusesc sa il desfac separat,cred ca motorasul e de vina,pare blocat rulmentul de la palca alba,o idee cum pot controla motorasul

?Sper sa gasesc un vcds pentru a vedea butoanele daca functioneaza.Mc

Modificat de T.R.C. PASSAT 2006
Link către comentariu

T.R.C. PASSAT 2006

Am probat motorasul legat direct la baterie,functioneaza f bine.Firele nu sunt rupte,am controlat.Poate fi o siguranta sau releul? Caut un tester sa vad calculatorul,sigur e el de vina.

Link către comentariu

T.R.C. PASSAT 2006

Salut am rezolvat azi cu geamul,am puso pe tester si arata mai multe erori de calculator portiera stanga fata siguranta 12 si 29 fir inrerupt,a controlat si sunt functionale toate,a sters erorile si acum se inchid automat si se deschid din telecomanda masini,pana acum nu merea.De la buton merge doar daca portiera e inchisa daca e deschisa nu merge ,nu stie ca sa iy faca,cred ca caalculatorul a luato razna.poate reusesc sa aflu pe forum daca cienva a mai patit asa,multumesc frumso pentru raspunsuri.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Am si eu o intrebare:

Nu imi functioneaza butoanele de comanda a geamurilor de pe partea stanga - fata. Am schimbat butoanele si tot la fel. Nici macar nu se aprind ledurile din ele, doar cand le apas se aprind ledurile(la prima pozitie se aprind mai putin, iar pe pozitia 2 mai mult), dar nu au nici un efect. Celelalte geamuri functioneaza perfect din butoanele lor. Mentionez ca din cheie se deschide-inchide si geamul stanga fata.

Multumesc anticipat!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!