Jump to content

Nu se mai deschide portbagajul

vw_boy
 Share

Postare recomandată

Mai simplu ataseaza o fotografie cu motorasul care-l ai montat acolo sa vedem daca este din acelasi film

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• F l o r i n

65

• C o s m i n

34

• kelu

22

• Al Bundy

17

Top Posters In This Topic

Posted Images

dupa cum se manifesta, este.... modulul confort nu este chiar ce trebuie... dar merge facut.

Link către comentariu

nu merge cum le-ai pus....

foloseste optiunile avansate si ataseaza fisierele, sau posteaza codul care scrie pe actuator

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

post-143904-0-08721700-1415616264_thumb.post-143904-0-06456900-1415616274_thumb.post-143904-0-29207400-1415616281_thumb.post-143904-0-18796900-1415616287_thumb.

salut.la mine nu merge sa ddeschid decat cu cheia ,portbagajul . nu mi pot da seama ce poate fi.am desfacut tot mecanismul.am curatat wd.40 nu stiu cum sa mai fac? poate imi da cineva un sfat ceva va multumesc ast un raspun daca cineva poate sa ma ajute .:(

Link către comentariu

Nici macar nu pui corect problema.

Se aude motorasul mergand? Daca nu, ce treaba ai cu WD40? Ca nu curge apa in capota, ca sa oxideze contactele.

Ai verificat daca vine tensiune in mufa actuatorului? 

Ca mai mult ca sigur ai fire rupte in mansonul de legatura dintre caroserie si capota.

Si s-a mai explicat de atatea ori. Dar nimeni nu citeste din urma.

USELESS TOPIC...  :rules: 

Link către comentariu

salut am si io o problema . vw passat 2002 breck. am cumparat masina si proprietarul fostul mi a zis ca mufa de la motoras de la portbagaj e scoasa pt c daca ramanea conectata portbagajul se deschide daca inchidea haionul adik portbagajul . nu stiu ce sa mai fac am demontat tot mecanismul si dupa aia am conectat numai motorasul ca conector sa vad nimik lafel adika mai pe inteles cand inchid masina cu telecomanda portbagajul se deschide automat nu stiu cum sa fac ? daca nu am sa ma duc la un electricist ceva ca nu mi pot da seama ce anume e... daca ma poate ajuta cineva as putea fi recunoscator va multumesc ..a si inca ceva motorasul functioneaza asa cand dau sa inchid masina tija intra in motoras si dupa aceia revine la loc adica iese e corect asa ? va multumesc :(

posibil sa fie din modulul confort - nu este pentru Variant.... cel mai probabil a fost schimbat cu ceva de la alt model.

se va rezolva cu resoftarea modulului confort.

rezolvarea este cea de mai sus...

actuatorul este cel corect - 3B0 959 781D... inlocuit acum de 3B5 827 061C

Link către comentariu

am desfacut si cauciucul prin care trec firele de la haion si caroserie dar pare sa fie tot ok nu am vazut nici un fir intrerupt.am scos mufa de la motoras .pt ca mi se deschidea portbagajul cum dadeam sa inchid haionul cum se deschide, indiferent daca masina e inchisa sau nu cum inchideam haionul cum se deschide si am decis sa scot mufa am sa deschid numai cu cheia pana am sa rezolv ca nu mi pot da seama .ms de sfaturi va multumesc :(

a si referitor la motoras da se aude cand trage sufa tija intra in motoras si apoi iese inapoi  ms de sfaturi :(

Link către comentariu

Pai zi asa toata povestea, omule. Nu doar ca nu-ti merge deschiderea decat manual cu cheia.

Merita luata in calcul si varianta lui Florin. Trebuie vazut ce-i cu modulul de sub picioare. Eventual apeleaza la un electrician priceput in VW.

Link către comentariu

daca hayonul se descuie, cand actioneaza inchiderea - e numai din modul - deoarece nu este de pe Passat Variant... dar, asa cum am mai scris, de poate rezolva.

asa cum ti-a recomandat si c o s m i n, mergi la cineva care se pricepe.

Link către comentariu

multumesc de sfaturi :)

dar crezi ca poate fi vorba si de o siguranta ceva  ? :( 

Link către comentariu

sigur nu... nu este vorba de nicio siguranta, din pacate....

Link către comentariu

dar ce ar putea fi ceva oxidat in interiorul acelei cuti dreptunghiulare adica modulul confort ma poate ajuta cineva cu un rasp ceva . va multumesc :(

Link către comentariu

mufele.... pinii.... sau alte defecte pe placa.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

iti multumesc mult pt sfaturi florin .am sa incerc sa descfac sa vad daca pot rezolva ceva poate e ceva ce pot sa rezolv io , inainte de altele ms mult :)

Link către comentariu

NU e de la modul, el zice ca atunci cand inchide haionul, acesta nu sta inchis si se actioneaza motorasul, pot fi ceva fire ca fac atingere intre ele, de ex firele de la switch cu cele de la clapeta de deschis.

Link către comentariu

cine mai stie.... mai bine se duce la cineva care se pricepe, ii verifica si rezolva... eu m-am pierdut in detalii.

vezi mai jos, ce am bolduit eu, in postul sau...

salut am si io o problema . vw passat 2002 breck. am cumparat masina si proprietarul fostul mi a zis ca mufa de la motoras de la portbagaj e scoasa pt c daca ramanea conectata portbagajul se deschide daca inchidea haionul adik portbagajul . nu stiu ce sa mai fac am demontat tot mecanismul si dupa aia am conectat numai motorasul ca conector sa vad nimik lafel adika mai pe inteles cand inchid masina cu telecomanda portbagajul se deschide automat nu stiu cum sa fac ? daca nu am sa ma duc la un electricist ceva ca nu mi pot da seama ce anume e... daca ma poate ajuta cineva as putea fi recunoscator va multumesc ..a si inca ceva motorasul functioneaza asa cand dau sa inchid masina tija intra in motoras si dupa aceia revine la loc adica iese e corect asa ? va multumesc :(

posibil sa fie din modulul confort - nu este pentru Variant.... cel mai probabil a fost schimbat cu ceva de la alt model.

se va rezolva cu resoftarea modulului confort.

Link către comentariu

salut . nu cred ca e de la clapeta .am desfacut si clapeta . ce i drept era un pic oxidata clapeta dar am curatat fara nici un efect exact lafel . am scos toate mufele si de la clapeta si iala ..si am conectat numai motorasul care trage sufa si nimic ..e posibil sa fie de la modulul confort cum a zis florin .am sa incerc sa desfac sa vad daca se poate rezolva ceva :(

cand apas pe cheie sa inchid masina motorasul ,imi trage sufa si deschide haionul , tija intra in motoras si apoi revine adica iese inapoi.cand dau sa inchid haionul chiar daca masina e deschisa . sau inchisa lafel motorasu imi deschide haionul ..indiferent daca masina e inchisa sau deschisa....cand deschid din telecomanda,se deschid doar portierele ,haionul nu cred ca sa r putea sa fie de la modulul confort :(

Link către comentariu

daca nu are cine sa-ti modifice eepromul, la tine in zona.... atunci macar probeaza cu un modul confort care sigur vine de pe un Passat B5.5 (dupa 2001) Variant..... ii adaptezi telecomenzile si vezi cum lucreaza.

Link către comentariu

file:///C:/Users/Administrator/Desktop/poze%20mona%20tel/140615_193740.jpg

Modificat de popa lucian
Link către comentariu

lucian.... iar nu ai atasat cum trebuie.... editeaza-ti postul si pune cum trebuie....  :soothe[1]:

Link către comentariu

si se desface greu acea mocheta ? ca sa pot sa desfac modulul confort .daca ma poate ajuta cineva .va multumesc :(

Link către comentariu

Desfaci ornamentul de palstic de pe stalpul stanga unde e manerul de deschidere capota-ai un capac si un surub stea. Apoicu o tubulara de 10 desfaci footrest-ul(are piulita in partea de sus) si apoi tragi in sus de pragul de plastic ce tine mocheta si chederul si ridici de mocheta; sub mocheta vei vedea o cutie neagra de plastic in care se afla modulul comfort

uite foto realizate de colegi

post-11532-0-42013500-1415629438_thumb.j

post-11532-0-07950600-1415629450_thumb.j

post-11532-0-22107100-1415629457_thumb.j

Modificat de kelu
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!