Jump to content

Modificari exterioare...

wabbit
 Share

Postare recomandată

salut. stie cineva daca potrivesc inelele alea ornamentale pe alte tipuri de jante de tabla sau doar pe cele originale?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• phun

58

• DEY_tm

39

• Tracto

25

• taz21

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut!

Zilele trecute m-am apucat de un proiect care ma pus pe ganduri inca de la inceputul anului... "devil eyes". Avad faruri cu angel eyes oarecum treaba a fost mai usoara, asdar am renuntata la traditionalul cerculet alb si am trecut la culori mai calde. Cercul este galben iar lupa rosie. Cum legislatia in vigoare nu imi permite sa am lumina galbena in fata doar alba am decis sa montez si 2 leduri de 10 mm diametru cu lupa cu functia de pozitie iar devil eyes-ul sa fie actionat doar in stationare. Atasez cateva poze cu rezultatul final. Ca si timp efectiv de lucru.... peste 20 de ore de migala...

Sa auzim de bine.

Modificat de MKA III
Link către comentariu

Salut!

Zilele trecute m-am apucat de un proiect care ma pus pe ganduri inca de la inceputul anului... "devil eyes". Avad faruri cu angel eyes oarecum treaba a fost mai usoara, asdar am renuntata la traditionalul cerculet alb si am trecut la culori mai calde. Cercul este galben iar lupa rosie. Cum legislatia in vigoare nu imi permite sa am lumina galbena in fata doar alba am decis sa montez si 2 leduri de 10 mm diametru cu lupa cu functia de pozitie iar devil eyes-ul sa fie actionat doar in stationare. Atasez cateva poze cu rezultatul final. Ca si timp efectiv de lucru.... peste 20 de ore de migala...

Sa auzim de bine.

Ce leduri ai folosit la lupe? De 3 mm sau 5? O singura bucata/lupa? Vreau sa fac si eu modificarea asta la mine :)

Link către comentariu

Salut.

La cerculet am folosit leduri de 5 mm galbene cu unghi de vedere 30grade, iar in lupa leduri de 3 mm rosii cu unghi de vedere 90 grade. La o asemenea lucrare recomand stabilizatoare de tensiune... prea multa munca si daca se arde un led? vorbesti tot singur.

Sa auzim de bine.

Link către comentariu

• 4 months later...

Salutare, frati de MK3! In primul rand scuze ca postez aici dar n-am gasit topicul care ma intereseaza. As dori sa va intreb daca nu stie cineva sau nu are un set de ornamente pentru aripi (arcele acelea de plastic) second de vanzare. Daca ma puteti ajuta, contactati-ma pe mail: stoicoiu_ciprian@yahoo.com sau lasati o postare dupa a mea! Va multumesc

Link către comentariu

Stie cineva unde gasesc o buza de vento vr6 stiu ca cea de golf 3 e mai scurta dar cele pt vento sunt raritati, tocmai deaia intreb poate stiti pe unde as putea gasi buza aceea

Link către comentariu

• 3 months later...

Aveti idee de unde se pot procura lampile astea?

Pe e-bay oare? Eu nu le am cu E-bay-ul. Rog un binevoitor sa se intereseze.

post-46029-0-94489400-1351865902_thumb.j

Link către comentariu

Se numesc Hella magic colors (culoarea) exemplu hella magic colors green, hella magic colors blue, etc...

Link către comentariu

Acelea cu jumate alb si jumate rosu sunt dementiale.

Link către comentariu

Am avut si eu dinalea dar sunt aftermarket mi se pare si s-au crapat de la bass :lol:

Link către comentariu

Nu se compara cele aftermarket cu cele oem, eu am reusit si am pus mana pe hella magic color red si black

Link către comentariu

Pai frate...nu vezi ce diferenta este intre turcesti si astea care le-am prezentat eu? M-am uitat pe site-ul HELLA. Cele pe care mi le doresc eu, White/Red sunt 228 EUR. Pffff...Si farurile alea cu look de Golf 4 costa 500 si ceva. Dar e calitate frate.

Link către comentariu

Cauta prin dezmembrari ca sigur gasesti , eu mi-am luat hella magic colors black cu 80 lei setul :)

Link către comentariu

Pai fii sigur ca asta vreau sa fac :D de aia e bine sa fii pregatit si cum se iveste ceva sa sari repede. Ca vorba aia...ocazii sunt destule.

Link către comentariu

• 1 month later...

ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie sa montez si eu ornamentele de pavilion pentru un vw vento?nu stiu exact cum sa bag clemele alea acolo.va multumesc frumos.

Modificat de taz21
topic mutat
Link către comentariu

ornamente te referi la interior? sau la kederele alea de cauciuc de afara? daca is alea din interior ai grija ca is niste cleme care potrivesc intr-o songura pozitie. is de doua culori diferite de regula rosu si negru cu inclinatii diferite (de ex rosu-in sus si negru in jos). acolo ii toata smecheria

Modificat de omu_negru84
Link către comentariu

• 6 months later...

Salutare, 

in urma cu ceva timp am desfacut suportul becului de la numar  si am vazut ca era plin de rugina, cu ocazia asta am taiat suportul de numar si am facut un clean look, ramane acuma sa ma pregatesc de foliere totala (vopsit in regim cat de cat profi e destul de scump si nu stiu daca merita), mai am cateva retusuri de facut si schimbam culoarea.

post-98075-0-36943300-1373654199_thumb.j

post-98075-0-34163300-1373654212_thumb.j

Link către comentariu

Foarte frumos lucrat. Mie imi pare rau cand i-am facut tinichigeria ca nu am astupat locasul de numar. Acum iar a aparut rugina acolo unde am reparat. M-as apuca iar dar mi-e sila...

Link către comentariu

• 4 months later...

@rootyoo

poti sa ne dai cateva detalii cum ai facut? am aceeasi problema cu rugina la lampi si ma gandesc demult la un clean look. mersi

Link către comentariu

Daca se poate procesul descris in detalii  :icon_cool:  ca si eu am puncte de rugina prin diverse locuri.Cum se face?Se curata se da cu kit se slefuieste...etc?Cand ai rabdare invata si pe altii.Ca vreau sa imi fac singur treaba asta ca pe la serviceuri ma rupe.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!