Jump to content

Modificari exterioare...

wabbit
 Share

Postare recomandată

Bandourile de GTI s-or potrivi la CL ? :scratch:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• phun

58

• DEY_tm

39

• Tracto

25

• taz21

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu se potrivesc pentru ca sunt mai late. La CL si GL au 53 mm parca si la GT si GTI au cam 63 mm daca bine imi amintesc.

Link către comentariu

Tracto, eu am fost la un magazin de piese auto si mi-am luat pe probe stergatoarele - alea de la parbriz nici unul nu era la fel si pe spate tot asa, am probat pana am gasit unul bun. Vezi ca pe spate un stergator original costa de te ia cu calduri dar pana la urma am gasit unul de parbriz care sa mearga la luneta foarte bine.

Am masurat acum - 330mm are la mine si nu loveste in eleron.

- 330 mm are si stergatorul meu de pe spate...si nu loveste in eleron.

Multumesc ! Am cautat dar deocamdata nu am gasit dimensiunea asta.... eu am 380 si nu e bun. Imi trebuie cum ati zis voi 330.

Link către comentariu

Tracto, daca nu esti pretentios, cauta in Carrefour sau Kaufland. Eu acolo am gasit asa mici pentru spate. Nu sunt cine stie ce calitativ, dar isi fac treaba destul de ok.

Link către comentariu

Eu cam astea o sa mi le pun pe masina cat de repede, mi le aduc prin firma la care lucrez direct de la Hella Germania la preturi foarte bune, ce parere aveti? Ar merge pe Golful meu gri?

post-74410-0-89129000-1307381657_thumb.j

post-74410-0-98219900-1307381667_thumb.j

post-74410-0-61514300-1307381676_thumb.j

post-74410-0-45815500-1307381683_thumb.j

post-74410-0-71473800-1307381691_thumb.j

Link către comentariu

Eu cred ca merg foarte bine,dar bagi ceva bani in ea :)

Link către comentariu

Jantele parca nu se potrivesc. O inbatraneste. Restul... :icon_thumright:

Link către comentariu

la fel ca Phun. jantele nu imi plac deloc. pe golfuri cel mai bine dau cele cu buza. parerea mea

Link către comentariu

Pentru cei interesati am instalat un stergator de 340 mm si merge perfect cu eleronul.

Link către comentariu

Cu totii stim ca o masina pentru a fi frumoasa necesita si eforturi financiare, acuma ce sa zic, o sa le fac pe parcurs, atat cat o sa-mi permita timpul si banii. In legatura cu jantele, mie chiar imi plac, eventual imi puteti arata voi cateva modele de jante care ar arata frumos? Dar sa nu fie ceva iesit din comun, sa fie ceva simplu si frumos.

Link către comentariu

mie imi plac ff mult aceste jante cred ca ar aduce un mare plus masini si nici nu ar sari prea mult in evidenta

Link către comentariu

Foarte frumoase, nu-mi ramane decat sa strang bani. :D

Link către comentariu

Pentru astea am optat eu. aluett, rh sau borbet e cam acelasi model. am banii doar ca se gasesc foarte rar pe 15. pana acuma am gasit doar pe 16

Link către comentariu

Ma uit pe 4T foarte des. Din cautarile mele a rezultat ca se gasesc i pe 15 in special in judetul Timis. Majoritatea celor care vand sunt timisoreni. Incearca si tu, dar eu mai degraba as opta pentru unele pe 16 :rolleyes:

Link către comentariu

Bandourile de GTI s-or potrivi la CL ? :scratch:

Daca ai nevoie de masura exacta, te ajut eu :P

Link către comentariu

Nu ca am facut o comparatie live intre bandouri si asa este. Cele de GT sunt mai groase decat cele de la CL.

Modificat de phun
Link către comentariu

• 3 weeks later...

aripile de pe fata se potrivesc de la 4usi pe 2usi ? ori de pe un GTI pe un CL .. exista duferente?

Link către comentariu

Da. Nu vad care ar fi diferenta. Singura ar fi la semnalizator (depinde de anul de fabr. pana in 96 semnalizator patrat dupa rotund/oval). Dar se poate schimba in functie de cerinta .

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am si eu o intrebare la voi, si vreau sa raspundeti scurt si la obiect, la masina din imagine, care seturi de lumini s-ar potrivi cel mai bine, smoked sau chrome, sunt cam indecis, nu stiu cum ar arata mai bine, multumesc.

P.S.: Daca va primi setul chrome, va primi si emblemele VW tot chrome, si bandourile negre de pe usi si bara fata/spate plus manere usi si grila radiator in culoarea masinii.

P.S.2.: Daca va primi setul smoked, tot ce e negru acum pe ea va ramane la fel, plus emblemele VW tot negre.

post-74410-0-82278900-1310151253_thumb.j

post-74410-0-76399700-1310151262_thumb.j

post-74410-0-52091400-1310151268_thumb.j

Modificat de CristyX
Link către comentariu

Eu unu as merge pe smoked. Parerea mea ca da cel mai bine

Link către comentariu

Am inteles, mersi, alte pareri?

Link către comentariu

si eu sunt tot pentru smoked. avand in vedere ca masina e argintie, cu cele chrome ar fi prea stearsa.

Link către comentariu

Salut.

Ma intereseaza si pe mine de unde pot sa achizitionez elemente de caroserie (aripi fata/spate, praguri,etc.) pentru Vento model '97?

Multumesc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!