Jump to content

Roll up/down windows din cheie - Inchidere/deschidere automata a geamurilor din cheie/telecomanda

BogMW
 Share

Postare recomandată

Salut.

@jammin - sa-ti fie de bine, dar @Turbocip are dreptate, ca deja e testata si rastestata faza (oricum, felicitari ca ai avut rabdare sa citesti -> calitate rara, in ultima vreme, a forumistilor).

Poate ca prin modul meu de a fii, am dat de inteles ca vreau neaparat sa testati toti softul -> important e sa va activati (cei care doriti) functia, iar eu am incercat sa merg pe cea mai simpla metoda (parerea mea). Sper sa se miste odata cehii astia si sa scoata urmatoarea versiune, care face mai multe centrale de confort si astfel va fi mai simpla si mai accesibila aceasta codare.

Numai bine.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Este cineva din Iasi care imi poate activa aceasta functie ?

Masina este cea din descriere cu alarma de fabrica (geamurile urca/coboara cu cheia rasucita in yala dar din telecomanda nu)

Am cablu dar pe USB si din cate am citit pe aici nu am ce face legat de "problema" de mai sus.

Multumesc anticipat.

Link către comentariu

F l o r i n

Cauta in aria Prestari Servicii si vezi pe cine gasesti mai aproape de tine.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Am citit pe acest topic (cam tot) si am vazut ca daca e cheie briceag si alarma din fabrica functioneaza sa faci sa se ridice geamurile din telecomanda, eventual sa si coboare in functie de modelul modului de confort. De asemenea am tot vazut modele de confort la care se poate face asa ceva. Bun...as vrea sa fac roll up/down si la masina mea din semnatura care are ca modul de confort 3D0 959 933 F. Nu am decat vcds-ul si cablul aferent.

Niste indrumari eventual? Thanks.

Link către comentariu

F l o r i n

La modulul tau, incearca sa intrii cu VCDS-ul pe 46-Convenienta, 10-Adaptation, canal 25 - si bagi valoarea 1.

Link către comentariu

Facui asta dar nici o miscare din telecomanda... probabil mai trebuie ceva?

Link către comentariu

Nu cred ca ii merge ... dar poate incerca ...

Ai incercat sa tii apasat pe telecomanda lung si nu le ridica ?

Daca da , seamana cu Touareg si nici la asta nu am reusit inca nimic !

Link către comentariu

Am incercat sa tin si absolut nimic..nici in jos nici in sus... Si da..am vazut f. multe similaritati cu Touaregul....

Link către comentariu

F l o r i n

daca nu a mers asa.... nici nu merge.

Link către comentariu

Cu vds pro a incercat cineva sa intre pe CCM?

Pe touareg nu am reusit .

Poate la tine se poate totusi

Sa caut ceva info despre codul modulului tau

Link către comentariu

F l o r i n

Si daca se intra cu VDS Pro-ul pe el, tot nu ai adresele si valorile, ca nu prea am gasit documentatie pentru el.

Link către comentariu

salut baieti care poate sa imi zica si mie ce codari trebuie facute la un modul cod 1CO 959 799A,am atat cheie briceag cat si alarma din fabrica.imi cer scuze daca s-a mai discutat dar chiar nu am timp sa citesc intreg topicu`.multam anticipat!

Link către comentariu

De astazi putem activa functia de inchidere geamuri din butoane cheie si la urmatoarele masini:

Polo, fabia , seat cordoba ... tot ce e cu modul

6Q0959433E

Detalii Turbocip sau AlBundy

Link către comentariu

http://vwforum.promo...m-6q0-959-433e/

Felicitari pentru munca depusa!

Inca o data se demonstreaza valoarea acestui forum si a membrilor care il fac sa fie asa!

:icon_thumleft:

Modificat de h0m3s1ck
Link către comentariu

• 2 weeks later...

la modulul comfort cu codul 3B0 959 796 K se poate activa functia roll up/down? masina are inchidere si alarma din fabrica, 4 geamuri si trapa electrica

Modificat de sebebcool
Link către comentariu

Daca ai cheie briceag merge pe passat

Esti sigur ca aia e centrala ?

Da - aia ar fi .

Ce an este masina ?

Link către comentariu

da are cheie briceag cu 2 butoane, masina este printre primele modele de b5 din 97

33474477.jpg

Modificat de sebebcool
Link către comentariu

Pt a folosi programul in limba ceha trebui neaparat o interfata cu VCDS 409.1 sau se poate activa si cu una mai noua VCDS 11.20 pe care o detin eu?

Link către comentariu

Iti trebuie vagcom 409 sau VCDS ORIGINAL.

S-a mai spus asta.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut,

Am incercat sa aplic tutorialul din paginile anterioare , dau test la port , imi spune "Interface OK" , apoi cand dau pe prima optiune imi zice "unitatea nu se potriveşte"(in ceha, dar tradus cu google).

Acum ma gandesc ca poate nu functioneaza pe unitatea mea (6QO 959 433 C) , merge facut?

Daca nu , ma poate ajuta cineva cu VDS PRO?

Modificat de andutzel
Link către comentariu

6q0 nu merge cu motor diag manager , doar cu VDSpro.

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

Salut , pai ma poti ajuta cu un vdspro?

Link către comentariu

Nu-ti ajunge doar programul, in sine..... ca ala il gasesti si pe net.

Iti trebuie laptop cu mufa seriala dedicata (nu merge cu adaptoare, etc) si interfata seriala - eu cu astea le fac.

Altfel, nu ai cum sa faci la modulul tau.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

de cand ma chinui sa aflu pe cineva pe ruta iasi -vaslui -barlad-tecuci-galati care ma poate ajuta si pe mine sa imi seteze trapa sa se inchida cand inchid masina parca tu florin mi-ai zis de automatic closing... stiti pe careva ?! platesc evident :)

Link către comentariu

pe ruta descrisa de tine..... nu.

Da, activarea roll up-ului, o sa-ti inchida si trapa.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!