Jump to content

Roll up/down windows din cheie - Inchidere/deschidere automata a geamurilor din cheie/telecomanda

BogMW
 Share

Postare recomandată

eu am golful din semnatura, am geamuri electrice 4, merge sa ridic si sa cobor geamurile doar daca tin apasat din cheie pe butoanele deschis/inchis, daca nu mai tin apasat se opresc geamurile din cursa lor, intrebarea mea este daca se poate face si la masina mea automat ridicare si coborarea geamurilor??? am var trendline de echipare...se poate?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Teoretic se poate. In setarile modulului confort la Long Coding.

Link către comentariu

Ridicarea - se face pe Long Coding la 46-Convenienta - bifezi confort closing

Link către comentariu

Laurentiu Utiu

Ma poate ajuta cineva din Cluj la activarea acestei functii?Duminca trebuie sa merg la aeroport si as ruga un coleg cu interfata pe seriala sa-mi activeze si mie functia.Masina are modulul comfort compatibil.imi cer scuze dar nu am gasit topicul cu oferte de diagnoza.Multumesc

Link către comentariu

Ridicarea - se face pe Long Coding la 46-Convenienta - bifezi confort closing .daca am activat roll up/down pot sa activez si la mine din vcds?cand iau degetul de pe buton se opresc

Link către comentariu

NU la voi, doar la masinile pe platforma A2, adica din 2005 incoace.

Link către comentariu

Ma poate ajuta cineva din Cluj la activarea acestei functii?Duminca trebuie sa merg la aeroport si as ruga un coleg cu interfata pe seriala sa-mi activeze si mie functia.Masina are modulul comfort compatibil.imi cer scuze dar nu am gasit topicul cu oferte de diagnoza.Multumesc

Vb cu userul Tzaga - el e din Cluj,

Ridicarea - se face pe Long Coding la 46-Convenienta - bifezi confort closing .daca am activat roll up/down pot sa activez si la mine din vcds?cand iau degetul de pe buton se opresc

...era frumos sa fie asa si la noi.... din pacate nu avem Long Coding

Link către comentariu

Laurentiu Utiu

Sau in Tg Mures cineva,care ar putea sa- mi active functia , la intoarcere din Cluj as lua-o pe acolo.Tzaga din Cluj nu ma poate ajuta.

Link către comentariu

• 3 weeks later...
Laurentiu Utiu

Azi am reusit sa-mi activez si eu functia, cu ajutorul programului in ceha si cu cablu 409.1 (cel albastru). Functioneaza ok, insa distanta e cam mica. Cel putin de pe partea pasagerului merge cu intreruperi datorita semnalului cred. Imi poate spune cineva unde e antena receptoare? Oare daca o leg la antena radio (antena cu 3 iesiri,doar cea pt radio ocupata) la una din iesirile iei (gps,telefon) va merge mai bine? Mersi

Link către comentariu

Ori schimbi centrala de confort , ori cheia.

Incearca cu a doua cheie si vezi daca face la fel.

Geamul din dreapta are o problema mecanica ... Iti spun sigur

Link către comentariu

Laurentiu Utiu

am o singura cheie la ea. Geamul nu are nici o problema , functioneaza ok.Nu ma refeream ca nu coboara geamul, ci ca stateam in partea aia, a pasagerului cu telecomanda ascunsa la spate(bineinteles ca din afara masinii).Cateodata coborau,cateodata nu.Am prelungit antena modului confort si acum merge de la aprox 20 m. O sa schimb si bateria telecomenzii caci nu a fost schimbata niciodata in 4 ani si poate se va mai mari distanta.

Link către comentariu

Arata-ne ce ai prelungit, o foto ar fi ok

Link către comentariu

Laurentiu Utiu

am prelungit firul transparent (cel de cupru)din mufa de la modulul de confort.

Modificat de R_a_z_v_a_n
Eliminare foto. Pune fara editare.
Link către comentariu

cristiano30002003

Ieri am reusit sa fac aceasta modificare pe un golf 4 utilizand o interfata pe serial plus programul vds-pro. Se lucreaza in dos modificand 3 adrese din eprom.

04361 din valoarea 10 (asta era memorata) in valoarea 67

04362 din valoarea 10 (asta era memorata) in valoarea 67

04363 din valoarea 10 (asta era memorata) in valoarea 67

Functioneaza pe cinste

Link către comentariu

Daca nu spui si ce cod are modulul de confort informatia ta nu are valoare. :mop: Este doar un post in plus!

In functie de modelul calculatorului confort de pe masina se schimba valorile din... in... si nu toate au aceleasi adrese sau aceleasi valori.

Link către comentariu

cristiano30002003

Scuze pt ca am postat asa. Deci e valabil pt

Address 46: Central Conv.

Protocol: KW1281

Controller: 1C0 959 799 B

Component: 1C Komfortgerát HLO 0003

Tot ce iti trebuie este un program vds-pro, pot sa il atasez daca il doreste cineva, dar sa nu fiu acuzat de chestii gen copyright, si instructiuni pe care eu le-am luat de pe un site italia si care te invata cum se face. Este adevarat ca difera cuvintele hexa ce tb schimbate si este recomandabil sa le scrii pt o eventuala nefunctionare. A nu se incerca cu cablu usb nu functioneaza doar cablu serial ca se conecteaza pe com1 sau 2

La instructiunile pe care le am se poate utiliza la urmatoarele calculatoare de confort:

1J0 959 799 AH

04283 se noteaza vechia valoare se schimba cu 2

04289 se noteaza vechia valoare se schimba cu 2

08628 se noteaza vechia valoare se schimba cu 246

12274 se noteaza vechia valoare se schimba cu 254

16820 se noteaza vechia valoare se schimba cu 246

20916 se noteaza vechia valoare se schimba cu 254

1J0 959 799 J 00E

04286 se noteaza vechia valoare se schimba cu 2

04291 se noteaza vechia valoare se schimba cu 2

04296 se noteaza vechia valoare se schimba cu 2

08628 se noteaza vechia valoare se schimba cu 246

12274 se noteaza vechia valoare se schimba cu 254

16820 se noteaza vechia valoare se schimba cu 246

20916 se noteaza vechia valoare se schimba cu 254

1C0 959 799 A

04361 se noteaza vechia valoare(ex 10 cum aveam eu) se schimba cu 67

04362 se noteaza vechia valoare(ex 10 cum aveam eu) se schimba cu 67

04363 se noteaza vechia valoare(ex 10 cum aveam eu) se schimba cu 67

1C0 959 799 B

04361 se noteaza vechia valoare se schimba cu 66

04362 se noteaza vechia valoare se schimba cu 66

04363 se noteaza vechia valoare se schimba cu 66

Daca moderatorul imi da accept sharez programul vds-pro si eventual instructiunile in italiana, sunt u foto si destul de explicite si pt acei ce nu cunosc italiana, eventual poate o traduc daca am timp

Link către comentariu

Daa citesti topicul de la inceput ai sa observi ca exista link care iti da toate detaliile acestea .(vwvortex).

Link către comentariu

Salut.

La centrala asta de confort (adica 1C0 959 799 B) mergea f simplu si rapid cu programul in ceha si cablul obd de la vag-com 409.1. Daca la ce sa mai citim topicurile de pe forumul asta, ca sunt lungi si stufoase (sper ca eu nu am contribuit f mult d.p.d.v. asta) :icon_cheesygrin: .

Numai bine.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

saltare baieti la fel si eu am un polo 2008, avea inchidere adica daca bag cheia in iala se inchid toate usile si geamurile. MI-am fc la telecoamnda si la fel geamurile nu merg sus sau jos..cine mia montat so chinui si o zis ca nu se poate ... nush ce sa zic.

Link către comentariu

Adica ai pus modul cu telecomanda sau ce ai montat ?

Link către comentariu

da deci mi-am facut cheie birceag si am montat modul pentru inchidere deschidere la cheie briceag, si nu s-a putut face ca geamurile sa mearga up-down .

Link către comentariu

Nu merge cu ala.... atata stie - sa inchida-deschida usile. Banuiesc ca vb de cel after market.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Din pacate nu merge facut nimic, in acest sens din modulul cu cheie briceag. In schimb, se poate atasa ceva, in acest sens - un alt modul, care sa preia comanda de la ce ai tu acum si sa comande geamurile.

Link către comentariu

BA merge. orice modul de inchidere centralizata cu cheie briceag stie sa ridice geamurile, dar doar atat, sa le ridice, nu sa le si coboare.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!