Jump to content

Instalatie GPL

LuckyCyber
 Share

Postare recomandată

Daca ziceai ca ai roata de rezerva desumflata intradevar nu influenta consumul...

Delcoul "dirijeaza" aprinderea coaneeeee...adica unul din factorii principali al arderii...

Ce crezi influenteaza consumul???

Tracto poate in visurile tale si a celor de la VAG (erotice rau) sa consume sub 6 la mers normal ...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, inteleg ce zici dar in halul ala sa influenteze consumul 13-14 l in oras..delcou atunci face figuri daca incerci sa ii reglezi avansul.

Link către comentariu

Ca si starea bujiilor/fiselor, delcoul are un rol hotaritor in aprindere...aprinderea la TIMP, adica atunci cind trebuie este cruciala pt o ardere/consum optim...

Daca te plingi de 13-14 pe GPL , pe benzina cit consuma? 8-9 :) ?

Link către comentariu

Nu as avea de ce sa mint. Motor 1.6 8v 101 cai mers pana in 100 km/h extraurban 5,8 - 5,9 % . a/c off. Consum facut la metoda plin plin.

Daca ziceai ca ai roata de rezerva desumflata intradevar nu influenta consumul...

Delcoul "dirijeaza" aprinderea coaneeeee...adica unul din factorii principali al arderii...

Ce crezi influenteaza consumul???

Tracto poate in visurile tale si a celor de la VAG (erotice rau) sa consume sub 6 la mers normal ...

Link către comentariu

Ceva dubios, consumuri sub 6 nu am auzit decit la TFSI-uri 1.2-1.4, si atunci mers linistit...

Link către comentariu

Si pe benzina consuma destul cam 12 si asta nu la ore de varf cand e aglomerat(asa iesiri seara) pe benzina daca incerc sa ii dau talpa dintr`o data se ineaca si dupa o ia.....

Link către comentariu

Daca instalatia are calculator cit de cit destept da timpul de injectie e 0...

Uite de ce comentam apropo de consum:

http://vwforum.ro/topic/5086-consum-octavia-2-benzina/page__st__800

Majoritatea au consum peste 6% cu motoare generatie noua...

Modificat de Moog
Link către comentariu

Interesant ! Mie atat mi-a luat pe benzina cat ti-am zis. Ideea e ca masina e foarte usoara (1090 kg). si are motor in 8V nu 16V. Cred ca de aceea consuma asa putin.

GPL e Lovato pe ea. Crezi ca are ECU destept instalatia ? Nu de alta dar sa stiu cum sa imi formez stilul de mers.

Link către comentariu

Lovato e o instalatie buna daca e intretinuta... din cite am vazut/auzit...

Link către comentariu

AM o nelamurire.

Am pe masina GPL. Pe vag-com imi da eroare 00537 oxygen sensor lower limit etc.

Daca merg pe benzina doar nu imi apare eroarea. Cum trec pe GPL apare eroarea. Stiu ca GPL polueaza mai putin deci implicit si noxele sunt altfel si influenteaza lambda. E normal sa imi apara eroarea pe GPL ? Este afectata sonda lambda de GPL (in general) ?

Link către comentariu

Deci daca recapitulam. Am GPL pe masina. Am observat ca pe GPL consuma mult mai mult decat ar trebui. Am constatat ca pe GPL imi da eroarea cu amestecul lambda iar pe benzina nu.

Inseamna ca trebuie sa imi reglez instalatia de GPL. Daca o reglez nu ar trebui sa imi mai apara eroarea cand voi merge pe GPL ?

Link către comentariu

Vad ca faci diagnoze...citeste si tu despre ce este si ce face sonda lambda...

Amestecul pe GPL nu este corect, adicatelea este reglat PROST...

Daca sonda functioneaza bine ceea ce se pare ca la tine o face daca zici ca pe benzina nu ai erori atunci atunci fa ce ti-am zis mai sus...

REGLEAZA INSTALATIA GPL...tu sau la montator...

Link către comentariu

pai el are Audi tu ai Skoda...glumeam eu pot sa zic ca scot si 5.5 cu motor de 1.8 pe golf.ce ti se pare asa de nerealizabil?

Link către comentariu

Ma holbez de mult timp dupa cosumuri...cele mai mici consumuri sint la Diesel-uri si TFSI-uri adica ultimele tipuri de motorase pe benzina...

Normal ca din astea dau la o parte perele (Diesel) si compar cu merele...

Daca cei cu TFSI zic ca intr-un regim normal de mers nu "loganeala" scot >~6% atunci imi vine relativ greu sa cred ca un Audi trecut de prima tinerete scoate binisor sub 6%...

Dar orice este posibil...

Link către comentariu

pai el are Audi tu ai Skoda...glumeam eu pot sa zic ca scot si 5.5 cu motor de 1.8 pe golf.ce ti se pare asa de nerealizabil?

Daca mergi cu 80-90 km/h, poate scoti consumul acela.

Nici in carte nu da asa consum, asa ca lasati-o moarta ca deviem de la subiect.

Modificat de taz21
Link către comentariu

In carte consumul extra urban este 5,7 %.

Modificat de Tracto
Link către comentariu

Da, la maxim 90km/h in conditii ideale.

Omu zice ca ii consuma 5.5 :blink:

Link către comentariu

Metoda consum plin pe plin nu este concludenta pentru GPL. El este introdus cu o anumita presiune si la o temperatura joasa cu "-", de aceea plinul urmator nu va ocupa volumul consumat ci doar cel disponibil, care evident este mai mic daca temperatura gazului a crescut si evident ocupa spatiu mai mare si escte mai mare daca este mai rece, in functie si de mediul ambiant.

Modificat de Acrim17
Link către comentariu

Ar fi risul curcilor sa zici ca ai consum sub 6% pe GPL :))

Poate cu motor de 500 si masina de 300kg...

Consumul era pe benzina:

"In conditiile in care pe benzina consuma in afara 5,7-5,8. "

Chestia cu calculatul consumului e stiuta si dezbatuta la greu, la GPL de la gol la gol...

Modificat de Moog
Link către comentariu

Nu are rost sa intram in polemici.

Va multumesc pentru sfaturi oricum. Si va doresc numai consumuri mici !

P.s. Am cautat prin Brasov nimeni nu se baga la instalatia mea Lovato. Nu au scule. Sper sa gasesc pe cineva intr-un final. Daca nu poate dau o fuga prin Iasi :P

Modificat de Tracto
Link către comentariu

La iesirea spre Sinaia sint niste reprezentante iar prin spatele lor era si un service GPL ...mi-a parut un tip cit de cit dezghetat...

Incearca la Buzau la progaz e mai aproape...poate cine stie...daca nu zici ce instalatie ai exact si vedem :)

Mai sint la Ploiesti iar ...

Link către comentariu

Multumesc Moog. O sa caut pe net niste numere de telefon. Ar fi foarte folositoare.

Link către comentariu

Parca ziceau ca e in locul la IASTSA parca sau ceva asemanator...la iesire pe stinga, sint vreo 3 reprezentante , statie GPL si spalatorie in capatul dintre oras...e o hala mare paralel cu strada si parcare mare in fata...

Buzau Progaz Vernesti, pt Pitesti tre sa vb ...suna-ma miine dimineata 8-8.30 am prostul obicei sa uit...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!