Jump to content

Starea drumurilor

paullie
 Share

Postare recomandată

Va rog sa-mi spuneti ce stiti despre starea drumului pe traseul:

Bucuresti - Pitesti - Craiova - Drobeta Turnu Severin - Caransebes - Lugoj - Timisoara.

Despre Caransebes- Timisoara pot sa iti spun ca ii bun drumul doar ca ii cam multa politie.Mare atentie in sate si la centura Lugojului (sunt portiuni de 50 km/h unde stau la agatat).

Asa cum e normal, vin cu informatii dupa ce am parcurs acest traseu (pe 1 si 4 decembrie 2011):

- cea mai placuta surpriza a traseului: Craiova - Filiasi cu 2 benzi pe sens si asfalt foarte bun - din pacate si cu multe localitati dar am observat ca se merge

- asfalt superb pe la Drobeta, in special dupa;

centura insa nu era deschisa toata in nici una din zile, se poate merge si prin oras

- se mai lucreaza inca in 2 locatii, deci 2 semafoare, intre Caransebes si Mehadia, dar am stat maxim 2 minute la fiecare;

de altfel in zona asta se trece printre munti si nu se poate merge prea tare

- cu 10-15 km inainte si dupa Strehaia asfaltul mai prezinta ceva probleme (nota 7-8)

- in Strehaia sunt multe valuri in asfalt, e un pic problematic dar cu putina atentie se poate depasi momentul

- centura Lugoj-ului se prezinta iar foarte bine si merita din plin sa mergeti pe ea

- vizavi de mers noaptea, Caransebes - Timisoara este aproape perfect semnalizat, asa ar trebui sa fie toate drumurile din tara care au o banda pe sens

- colegul snack are dreptate, in zona respectiva politia sta la "agatat", intre Lugoj si Timisoara din ce-am vazut eu

- atentie la radar si pe la Orsova, e asfaltul perfect si te pacalesti ca nu esti in oras

- drumul este bine presarat cu tiruri, nu multe dar destule

Luand in considerare ca n-am parcurs Bucuresti - Timisoara si pe la Sibiu ca sa pot compara si ca eu sunt foarte "pretentios" vizavi de calitatea asfaltului, recomand totusi acest traseul (cu o rezerva legata de cei 10-15 km inainte si dupa Strehaia).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Intre Timisoara - Sibiu iti pot spune eu ca ii ok.Portiunea mai urata este intre Lugoj si Sacamas (iesire in E85) unde exista o portiune cam denivelata si cateva gropi la limita intre judetele HD si TM.Dar mai exista o problema si la Sebes unde vinerea se cam formeaza coada la intrare in oras si unde pierzi ceva timp (ii o problema normala in zona aceea ).

Intre Valcea si Sibiu am fost in vara si drumul era ok, dar in momentul de fata nu stiu 100% stare lui.

Modificat de snack
Link către comentariu

Ruta cea mai buna Sibiu-Satu Mare? radare fixe? Orice informatie e binevenita,multumesc anticipat.

Link către comentariu

Pentru Bucuresti - Sovata, in conditii de iarna, ce traseu recomandati: via Odorheiul Secuiesc, ori cu ocolire, via Sighisoara?

Multumesc.

Link către comentariu

Odorhei-Sovata era bun acum 2-3 ani...daca nu ai zapada de ce sa ocolesti?

Link către comentariu

Salut , are vreo careva informatii la portiuni din traseul

Arad - Deva - Sebes - Sibiu - RM Valcea - Pitesti -Centura Bucurestiului - Autostrada pana la Drajna - Slobozia - Braila ?!

Stima! :salut:

Link către comentariu

arad deva se mai cirpeste, ca asa e la noi cu lucrarile de mintuiala

e naspa ca lucrarile sint semnalizate prost tinzind spre zero asa ca intri in gropi cu maluri verticale realizate in urma frezarii; mai naspa e la iesire, dar asta e ... dai cu sfintii dupa ei si te racoresti!

pe timp de zi mai ai o scapare ca se vad...

pe centura am mers ieri o bucata buna (A1-Otopeni) si nu au fost probleme

cu masina din semnatura ta nu ai probleme chiar daca mai sint zone cu asfaltul valurit!

PS: vezi ca si la Sibiu ai centura (daca nu stiai cumva)!!

Modificat de DragosR
Link către comentariu

Cel mai bun drum pana la Campulung care ar fi?

Am primit recomandari ca prin Targoviste ar fi mai rapid si mai bun decat pe Pitesti.

Link către comentariu

Multumesc Dragos !

De centura Sibiului stiu, de lucrarile alea nesemnalizate si cu bordura in loc de rampa nu stiam !!

Sanatate!!

Link către comentariu

eu am luat doua d-alea pe timp de noapte imediat dupa Savirsin parca; la intoarcere era asfaltat acolo, dar in mod cert rascheteaza ei in alte parti, ca mai sint zone cu mici gaurele ce pot deveni mari

Link către comentariu

Revin cu un traseu despre care nu am mai gasit noi informatii: Iasi - Bors (Oradea)

1. Iasi-Pascani-Motca-Campulung-Vatra Dornei-Bistrita-Beclean-Cluj-Oradea

De departe cred ca e cel mai bun (nu cel mai scurt), dar avand in vedere anotimpul, Pasul Tihuta e de evitat.

2.Iasi-Pascani-Motca-Tg.Neamt-Toplita-Reghin-Cluj-Oradea

Traseul cel mai scurt.Ca de obicei, ma intereseaza tronsonul Toplita-Reghin, eventual alte tronsoane de evitat de pe acest traseu.

3. Iasi-Roman-Piatra Neamt-Bicaz-Lacu Rosu-Gheorghieni-Praid-Ludus-Campia Turzii-A3-Oradea

De acest traseu nu am prea multe informatii..

Va rog, daca are cineva informatii recente, raman recunoscator.

Multumesc.

Link către comentariu

is-stf: Gheogheni - Sovata are portiuni nasoale

Tg.-Nt - coada lacului era in lucru.

Varianta trei e buna, dar mergi pe Toplita ,pana la Tg.- MS e O.K., mai departe nu am fost din 2009. Drum bun.

Link către comentariu

De la Tg Jiu cum se prezinta drumul pe Valea Jiului? Vreau sa stiu daca merita sa iau in considerare Straja pt ski.

Link către comentariu

daca mergi pe timp de zi, portiunea dintre TgJiu si Sadu trebuie sa o parcurgi cu atentie

Link către comentariu

is_stf ai fost pe traseul asta?

Tg.Neamt-Toplita-Reghin-Cluj-Oradea

cum se prezinta?

Dar asta?

Suceava-Campulung-Vatra Dornei-Bistrita-Beclean-Cluj-Oradea

Prin vara(iun 2011) am avut alt traseu:

Tg.Neamt-Toplita-Reghin-Tg.Mures-Cluj (nat + autostrada)-Oradea

A fost ok.Cam aiurea pe Reghin cu gropile alea.La un moment dat era in re-constructie!

Am luat o pe Tg.Mures pentru ca pe Apahida erau prea multe gropi si afara ploua..destul de puternic.

Link către comentariu

De la Toplita e exceptional pana la Reghin, cu o mica portiune de vreo 15-20 m. unde au "uitat" astia sa asfalteze, chiar in Brancovenesti.

In rest, Reghin - Tg. Mures drum tipic romanesc, nici prost da' nici bun, intrarea in Tg. MS lucreaza astia si au semnalizat ca lemnu' lucrarile, iar

Tg. MS - Cluj e bun.

Cluj - Oradea e iarasi bun, cu mici denivelari la Piatra Craiului (de fapt, dupa, pe coborare).

Link către comentariu

Pentru cei ce vor sa iasa din tara spre Ungaria o varianta foarte buna si mult mai libera este urmatoarea:

Bucuresti- Pitesti-Craiova-Drobeta-Timisoara-Cenad

Drumul este foarte bun si foarte liber in comparatie cu varianta Bucuresti-Sibiu-Arad.

Mici gropi sunt doar in jurul orasului Strehaia si pe portiunea Timisoara-Cenad.

Modificat de razraz
Link către comentariu

Tg.Neamt-Toplita-Reghin-Tg.Mures-Cluj (nat + autostrada)-Oradea

Dupa ce ai iesit din Pluton spre Petru Voda e cam dezastru drumul.Fiind plin de gropi pana ce termini de coborat.

Pe la Reghin este ok,atentie la poduri.Se lucreaza inca(gropi destul de maricele).

Autostrada Cluj e buna dar atentie la radare!

La Piatra Craiului denivelarile se simt destul de bine!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Nu au chef de treaba pur si simplu!

Vineri seara am plecat din Tg.Nt spre Oradea.Iar pe la reghin in loc sa curete drumul stateau in parcare cu sticla pe volan..

Acolo unde i Rest NeLaura era zapada maree de abia puteai sa tii masina pe asfalt,iar in directia Piatra Craiului era umed asfaltu.3 sau 4 masini de dezapezire!

Link către comentariu

Vineri voi pleca la Cluj din Brasov. Stie cineva cum e starea drumurilor si care ruta e cea mai buna? Sa fac stanga inainte de Tg Mures prin Turda, Dealu Feleacului sau sa trec prin Tg Mures si sa intru in Cluj pe la Apahida? Merci!

Link către comentariu

Sa treci prin Targu Mures si sa intrii in Cluj prin Apahida, te rereri la ruta Reghin-Apahida? nu recomand nici pentru starea carosabilului si nici ca traseu (multe dealuri, curbe).

Ruta cealalta o poti folosi cu incredere, inainte de Tg Mures in Acatari faci stanga, scapi de oras si scurtezi cu 10km.

Depinde unde vrei sa ajungi in Cluj si la ce ora, dupa Luna poti intra pe autostrada.

Modificat de le banner
Link către comentariu

La ruta acea ma refeream dar nu ajungeam in Reghin. Probabil am sa aleg varianta aceea. In Cluj trebuie sa ajung langa Cluj Arena la hotel Sport. Imi e putin teama cu ninsoarea, sper sa nu am probleme. Merci!

Link către comentariu

Daca mergi pe ruta recomandata nu trebuie sa ai emotii, drumul este bun si curat.

Sa ajungi la hotel Sport ori ce varianta alegi nu scapi de trafic, asa ca nu merita autostrada, faci mai multi km fara folos, ai de tranzitat doar Turda, evita orele de varf si va fi lejer.

Drum bun

Daca ai nevoie de ceva, da-mi de veste tel 0741094164

Link către comentariu

Merci mult pt amabilitate. Numai bine!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!