Jump to content

Starea drumurilor

paullie
 Share

Postare recomandată

multumesc mult. cred ca pe acolo o luam pt intalnirea de toamna :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cred ca pe tine te intereseaza mai mult drumul de la capatul centurii pana la intersectia cu drumul spre Sebes.Acel drum ii refacut de maxim un an.

Link către comentariu

Va salut,

plec maine spre Poiana Brasov, este zapada? E nevoie sa pun anv. de iarna?

Multumesc!

Link către comentariu

Salut,

Poti sa le pui pentru siguranta, este posibil sa ninga sambata noaptea si vor fi sub 7grade temperatura maxima!

Drumuri bune tuturor,

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Poate cineva sa-mi spuna cum e drumul Focsani - Targu Secuiesc (prin Lepsa parca). N-am fost niciodata pe acolo si m-ar tenta. Multumesc

Link către comentariu

Nu te sfatui...de anul trecut nu cred ca l-au terminat... Pina in Lepsa era binisor, de acolo era rupt si incercau sa lucreze la el...

Daca nu-ti confirma nimeni ca e gata nu te sfatui sa te duci...

Link către comentariu

Salut,

Bucuresti-Braila-Galati care este varianta cea mai buna si cum se prezinta dupa Drajna?

Multumesc.

Link către comentariu

Ok MOOG. Astept colegii care au trecut recent pe acolo sa ma ajute cu ceva informatii

Link către comentariu

• 2 weeks later...

am trecut acum cateva saptamani prin targu secuiesc si la intersectia cu drumul catre lepsa era un panou pe care scria "drum in lucru". suna la cnadnr si intreaba daca drumul e finalizat

de la focsani la tulnici era excelent in primavara, intre tulnici si lepsa era praf. dar asta era acum 7 luni

citeste si aici http://vwforum.ro/topic/70628-dn-2d-tgsecuiesc-focsani/

Modificat de djpedros
Link către comentariu

• 3 weeks later...

@ Razvan_SPD, banuiesc ca intre timp ai fost si ai vazut, dar poate se mai intreaba si altii.

Cam 20 km sunt mai prosti intre Slobozia si localiatea Iazu, in rest drumul e bun.

Avantaje pe ruta asta ar fi:

1. 100 km de autostrada pe care-i parcurgi repede,

2. distanta mare intre localitati

3. nu e foarte aglomerat.

Dezavantaj cei 20 km de care aminteam mai sus

Alta ruta E85 pana la Buzau -> Braila -> Galati

Avantaje: drumul foarte bun pana la Buzau si destul de bun pana la Braila, Galati;

Dezavantaje:

1. Destul de aglomerat pe ambele tronsoane

2. Distanta mica intre localitati

3. Destul de frecvent radar

Alegerea rutei depinde si din ce zona a Bucurestiului se pleaca

S-aveti drum liber si bun!

Modificat de klausu25
Link către comentariu

Multumesc frumos Claudiu, din Rahova voi pleca pe 2 dec., aleg totusi autostrada, cred ca-i mai bine si pentru masina!

O seara placuta si numai bine.

Link către comentariu

:-)

E randul meu:

in iarna asta, la sfarsitul lui decembrie vreau sa merg la Vatra Dornei.

Nu am mai fost niciodata acolo cu masina.

Daca pana la Bacau mi-e clar, de acolo eu as opta pentru traseul Piatra Neamt -> Bicaz -> Borca -> Brosteni -> Vatra Dornei.

As vrea sa stiu cam cum se prezinta acest traseu in conditii de iarna si cat de practicabil a fost iernile trecute.

Multumesc

Link către comentariu

Frumoasa zona, nu am fost pe partea aia, lanturile in schimb daca le doresti, le am pregatite! :)

Link către comentariu

Bacau-Piatra ok...

Piatra Bicaz idem...de oprit la baraj si putin dupa, la debarcader ...eventual o plimbare cu barca... :)

Bicaz-Poiana Largului atentie la denivelari ...multe locuri unele nesemnalizate...eventual vreo 2 opriri cu vedere la Lacul de acumulare...frumos traseul...

Poiana- Vatra era bunicel acum 4 ani :)

Daca e proaspat nins las-o...du-te prin Cimpulung e mai circulat si refacut acum vreo 1-2 ani...

Link către comentariu

da, o sa-mi iau la mine lanturi si lopata :-) ca nu se stie peste ce dau :-)

Link către comentariu

Si un sac de nisip...cu sare...destula...ca daca nisipul e umed te trezesti cu un bolovan mare in portbagaj :)

Am patit-o prin 2007...noroc ca nu am avut nevoie de el...

Link către comentariu

Va rog sa-mi spuneti ce stiti despre starea drumului pe traseul:

Bucuresti - Pitesti - Craiova - Drobeta Turnu Severin - Caransebes - Lugoj - Timisoara.

Orice informatie, parere sau recomandare vizavi de traseul mentionat este apreciata si binevenita.

Pe cei care l-au parcurs de curand, ii rog sa faca o estimare de timp, cu mentionarea conditiilor de drum (vreme, trafic, stil de condus, ziua din saptamana, etc), a opririlor efectuate si a altor factori relevanti (ex: folosirea unei statii radio CB).

Multumesc.

P.S. Cumva in perioada asta a anului este mai avantajos mersul cu trenul pana la Timisoara, lasand costurile la o parte?

Modificat de TheBoogieMan
Link către comentariu

Transalpina stiu ca e inchisa acum.

Pina la Obirsia Lotrului era drum ok.

De acolo spre Petrosani cica e rupt...

Link către comentariu

Despre Caransebes- Timisoara pot sa iti spun ca ii bun drumul doar ca ii cam multa politie.Mare atentie in sate si la centura Lugojului (sunt portiuni de 50 km/h unde stau la agatat).

Link către comentariu

Si un sac de nisip...cu sare...destula...ca daca nisipul e umed te trezesti cu un bolovan mare in portbagaj :)

Am patit-o prin 2007...noroc ca nu am avut nevoie de el...

da, da, da...si io la fel am patit tocmai cind eram intepenit pe o pojghita de gheata intr-o panta, dar am spart putin din el si pus sub roata care patina.

A fost suficient...dar faza cu sarea nu o stiam :)

Oricum nu prea ai de unde lua sare de deszapezire...

Link către comentariu

Da ce domnu' ai tractiune pe spate ? Sau vrei sa faci plaja unde te apuca dorul de mare ? :))

120L ...Cauti o cutie din aia mare cu antiderapant, sau gasesti prin Practiker in sezon...

Modificat de Moog
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Revin si eu cu traseul Bucuresti - Pitesti - Craiova - Drobeta Turnu Severin - Caransebes - Lugoj - Timisoara?

A fost cineva de curand.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!