Jump to content

Starea drumurilor

paullie
 Share

Postare recomandată

Oradea - Arad e nasol ca se lucreaza la greu... multe semafoare...

Timisoara - Lugos - Caransebes - Drobeta Turnu Severin ...e foarte bun drumul ( se lucreaza la cateva portiuni ...maxim 5 semafoare)

Drobeta Turnu Severin - Motru - Targu Jiu (foarte bun drumul cu exceptia la vreo 3 km unde lucreaza si sunt semafoare si drum de piatra pe unele portiuni)

Drobeta Turnu Severin - Orsova - Cazanele Mici - Dubova ( ok drumul)

Targu Jiu - Novaci ( foarte bun drumul)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am fost in cursul saptamanii pe drumul ,,european''671 daca nu ma insel, Arad-Oradea si nu se lucra mai deloc, nu stiu cand o sa il termine!

Cu toate astea prindeai toate semafoarele, foarte prost sincronizate cu toate ca nu veneau masini din sensul opus. Asta este Romania din pacate...

Link către comentariu

a fost cumnatul meu cu bicicleta si mi-a zis ca se poate ajunge pana sus cu masina, este asfalt proaspat turnat, o sa mai ma interesez

Link către comentariu

Ba da' ce cumnat nebun ai :) de la Craiova in nordul Moldovei cu bicicleta ? :))

Just kidding...:)

Astept noutati/confirmare daca se poate urca pina sus si in ce stare e hotelul...sau daca mai e si alta cazare in zona...

Link către comentariu

lol, nu ma sotia e din Bucovina :), anu asta trebuia sa ajungem si noi Rarau, dar am amanat pentru la anu

Modificat de Alinushu2007
Link către comentariu

Am presupus eu ca ti-ai tras moldoveanca :)

Eu auzisem ca e asfalt dar nu pina sus...cica daca ploua e cam naspa si de urcat si de coborat pe ultima portiune ...

Parca nu-mi vine sa urc "Pejou" si sa las masina singurica prin padure...ma batea gindul sa ma cazez sus la hotel...

Chestia e ca nu stiu daca a preluat cineva hotelul sa-l modernizeze sau e la nivelul lui 89...

Link către comentariu

mai revin cu alte drumuri parcurse azi :

Ranca - Obarsia Lotrului : foarte bun,in vreo 2-3 locuri se mai lucreaza dar insesizabil...

Obarsia Lotrului - Sugag - Sebes... e ok dar mai sunt multe locuri unde se toarna asfalt...(cam 2h30 mi-a luat sa il parcurg...destul de lung si obositor drumul din cauza opririlor facute in locurile unde se lucreaza)

Hunedoara - Deva -Brad-Abrud - Campeni - Mihai Viteaza - Turda...destul de ok drumul si putin aglomerat...(l-am folosit ca alternativa de a ma intoarce la cluj prin sebes - alba iulia - aiud etc)

Link către comentariu

- Mihai Viteaza -

Cine e cucoana si ce a facut in ultimii ani :) ?

Auzisem ceva ca academicienii lu' peste au descoperit ca Stefan cel Mare era curvar si Mihai Viteazul "homoxesual"...sau "transsexual" :)...

Glumesc bineinteles :)

Ai fost simpatic cu Viteaza :)

Modificat de Moog
Link către comentariu

:)...obosit dupa drum:)

Link către comentariu

Salutare! Imi poate spune cineva cum se prezinta Gheorgheni - Praid - Targu Mures? Ca nu am mai fost de vreo 3 ani pe acolo...

Link către comentariu

Gheorghieni Praid e ok ...numai ca eu am cobort spre Sighisoara...ce e tot ok...pina la Sibiu...

Link către comentariu

Salut,

maine trebuie sa ajung pana la Petrosani, cum este drumul? Am ales, Pitesti-Valcea-Tg jiu. As vrea sa plec pe la 06:00 din Bucuresti!

Link către comentariu

LE: Targoviste - Campulung e bun.</p>

Nu stiu ce sa cred...mihneatdi spune ca e la fel ca acu 2 ani de rupt...Pin la urma cine a fost de curind pe acolo poate confirma una din variante ?
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Poate cineva sa ma ajute cu o ruta intre Brasov si Botosani?Caut drumul cel mai bun calitativ (chiar daca ocolesc 50 de km ).

Link către comentariu

Eu unul as merge pe E85 si la "deal" din Bacau prin pasul Oituz...

Si aici ai 2 variante prin Tirgu Frumos sau prin Suceava...

Cel prin TG e cel mai scurt si cel mai bun (cu vreo 35) cu exceptia BT-TG care nu-l stiu...

LE : inverseaza traseul :))

Am citit pe invers Botosani - Brasov ...

Brasov- Tg-Frumos e super ok drumul, asfalt curat...cel putin Bacau-Tg e pe 2 benzi...

Prin Suceava e mai lung, iar de pe la Roman e numai 1 banda pe sens...drumul iar e ok pina in Suceava...

Modificat de Moog
Link către comentariu

@snack - cel mai bun drum e Brasov - Tg. Secuiesc - Onesti - Bacau - Roman - Suceava - Botosani. De la Brasov la Bacau e singurul (are si cateva portiuni cu ceva gropi, denivelari), Bacau - Roman e cu 2 benzi pe sens si bun, spre Suceava si mai departe SV-BT e cu o banda pe sens, dar tot bun e.

Modificat de ciprianD
Link către comentariu

Din DN16 Cluj-Napoca - Reghin trebuie sa ajung spre Bistrita.

Imi poate spune cineva cum se prezinta DJ-151 din Sarmasel Gara - Budesti - Sanmihaiu de Campie - Lechinta > DJ-172E cu intrare in DN-15A?

Multumesc.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

drumul judetean 107B, care leaga Sibiu-Ocna Sibiului de DN1/E81 (Sebes-Alba Iulia) e ok?

(il gasiti pe google maps...)

Link către comentariu

Din cate stiu eu drumul ii bun.Pana la sensul giratoriu de la centra Sibiului ii mai aglomerat, apoi ii ok.

Link către comentariu

snack, tu spui de la intersectia cu drumul de la AB-Sebes pana la Sibiu, ca e drumul bun?

Link către comentariu

Tot drumul ii ok, eu ti-am spus doar portiunea mai aglomerata.

Modificat de snack
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!