Jump to content

Starea drumurilor

paullie
 Share

Postare recomandată

Intreba cineva de Transfagarasan. Partea Sibiu e super ok pina la Balea Lac, iar pe Arges pina la Cabana Capra e reparata dar in valuri...se poate merge ok fara probleme...cred ca si un Ferari poate trece pe acolo cu ceva atentie...

Ca obiectiv inedit la Capra baietii au facut un traseu gen parc Aventura Brasov dar pe otel nu copaci, cu tiroliana etc...fiica-mea a fost mai mult decit incintata...recomand chiar si celor mai "batrini"...pret 30RON adicatelea iroliana si acceptabil...dureaza cam 1h pt incepatori...

Mai e o tiroliana si sus la Balea...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

a fost cineva la lepsa de curand?

este vre-un drum afectat de viituri?

o cazare ieftina si buna stiti? PM

Multumesc!

Modificat de puricele
Link către comentariu

Am tot auzit ca pe Valea Oltului, dupa Calimanesti, se lucreaza la un pod iar timpul de asteptare poate sa fie intre 30 min si 2-3 ore. Trebuie sa ies din tara spre Ungaria. Care varianta e mai ok si de ce?

1- pe sud, Buc-Pitesti-Craiova-Drobeta-Caransebes-Lugoj-Timisoara-Cenad?

2- Buc-Ploiesti-Brasov-Sibiu-Deva-Arad-Nadlac?

3- Buc-Pitesti-Valcea-Tg.Jiu-Petrosani-Deva-Arad-Nadlac?

4- risc pe Valea Oltului?

Link către comentariu

1. niste semafoare mai sint intre DT Severin si Orsova

ai destule centuri pe traseu, drumul nu e asa de aglomerat (la ora 16 ieseam de pe centura Pitestiului si la 23 si ceva eram in Arad, cu tot cu ploaie torentiala de dinainte de Caransebes si noapte neagra)

2. e bun, dar maninca timp mai mult...

3. TgJiu-Simeria am inteles ca s-a mai aranjat de dupa Petrosani; VJiului era iarasi cam prastie; fiind sinuoasa, daca dai de ceva camion cam mergi dupa el pina poti depasi in siguranta

Link către comentariu

salutare.

ca tot veni vorba de orsova... a fost cineva recent pe Moldova Noua - Orsova? As avea un drum dinspre moldova noua si ... ultima data cand am fost erau in lucru toate podetzele.

De acolo as trebui sa merg pe Baile Herculane - Petrosani - Deva... ceva dificultati? Cum se prezinta Herculane - Petrosani? n-am fost niciodata pe drumul asta..

thanks

Modificat de 22FFA
Link către comentariu

prin mai-iunie, nu mi s-a recomandat sa o iau pe scurtatura B Herculane -Baia de Arama (atunci am mers prin zona, conf. post 1604)

daca e musai sa ajungi mai intii la Petrosani, mergi spre DTSeverin-Motru-Baia de Arama-TgJiu....

daca nu iti place ruta asta ar mai fi varianta Caransebes-Hateg-Petrosani si retur spre Deva

Modificat de DragosR
Link către comentariu

1. niste semafoare mai sint intre DT Severin si Orsova

ai destule centuri pe traseu, drumul nu e asa de aglomerat (la ora 16 ieseam de pe centura Pitestiului si la 23 si ceva eram in Arad, cu tot cu ploaie torentiala de dinainte de Caransebes si noapte neagra)

2. e bun, dar maninca timp mai mult...

3. TgJiu-Simeria am inteles ca s-a mai aranjat de dupa Petrosani; VJiului era iarasi cam prastie; fiind sinuoasa, daca dai de ceva camion cam mergi dupa el pina poti depasi in siguranta

Multumesc Dragos. O sa aleg prima varianta :beerchug:

Link către comentariu

uitasem un amanunt: radare muuult mai putine (daca ai statie e bine...)

PS: timpul ala l-am scos mergind relativ incet ca aveam un cauciuc deformat si batea uneori ca naiba pe la 100-110

PS: poate faci update la drum ca intr-o saptamina trec si eu pe acolo

daca retin bine, mai erau 2 puncte in care se lucra, dupa Orsova; oprire de o tigara cred, pt fumatori :)

Link către comentariu

Eh, stii ca nu folosesc statii, detectoare sau alte bazaconii. E drumul lung pana la Bruxelles si merg relaxat(sper).

Eu plec saptamana viitoare, pe 2 august, dimineata. Revin cu info. Multumesc inca o data.

Link către comentariu

drum bun sa ai si sper ca revii cu info pina pe 4-5 :)

toate alea nu sint neaparat ca sa procedezi ca in imaginea de mai jos:

post-1792-0-44465100-1311833835_thumb.jp

Modificat de DragosR
Link către comentariu

salutare. cine stie cum se prezinta drumul Beclean - Viseu ca vreau sa merg zilele astea prin zona, este acceptabil, ajung oare la destinatie intreg cu suspensie sport?

:)

sau sa montez maine repede inapoi suspensia stock?

Cred ca de la Cluj la Gherla, Dej si Beclean este cat de cat decent, insa mai departe nu mai tin minte de cand nu am mai fost.

cu multumiri.

Link către comentariu

Dupa Caciulata e semaforul.

L-am prins de 2 ori. 1 am stat f putin max 15 min iar a2a tura in 1.3h am stat de 2 ori la semafor :) vroiam sa ajung la o pestera dar am renuntat cind am aflat pe ce drum forestier tre' sa ma bag :)

Asta a fost acum vreo 3 zile.

Link către comentariu

ma ajuta si pe mine un coleg din zona Piatra Neamt - Iasi ... As dori sa stiu cum e soseaua de la Hanu Ancutei la Piatra Neamt ( comparativ cu europeanul).

As dori sa merg de la Suceava la Lacul Rosu si din cate am auzit e cam naspa drumul prin zona Targu Neamt

Ce sugestii imi dati????

De asemenea as dori sa continui traseul spre Vatra Dornei dar aici am auzit deja , ca drumul ar fi varza

Link către comentariu

Sambata trecuta am facut eu traseul Bacau - Roman - Targu Neamt, dus si intors si pot sa-ti spun ca nu e chiar asa de rau drumul. :icon_thumright:

Nu se compara cu europeanul, insa taseul Roman - Targu Neamt este destul de bun. Sunt destul de putine gropi (si alea plombate majoritatea). Mai mult sunt crapaturi fine in asfalt, insa nu prea se simt. Singurul "inconvenient", ar putea fi criblura de pe suprafata asfaltului care produce zgomot la rulare. :D

Sper ca ti-am putut fi de ajutor. Numai bine. ;)

Link către comentariu

drumul de la hanu ancutei la piatra neamt e acceptabil adica plombat.Se poate merge destul de bine.Atentie la utilajele agricole care ies din camp.....si intra ca .....direct in soseaua!Cat despre varianta de ajuns la lacu rosu prin tg neamt?!? era cam sparta portiunea dintre coada lacului si piatra neamt :Driver:

Link către comentariu

salutare. cine stie cum se prezinta drumul Beclean - Viseu ca vreau sa merg zilele astea prin zona, este acceptabil, ajung oare la destinatie intreg cu suspensie sport?

:)

sau sa montez maine repede inapoi suspensia stock?

Cred ca de la Cluj la Gherla, Dej si Beclean este cat de cat decent, insa mai departe nu mai tin minte de cand nu am mai fost.

cu multumiri.

daca nu e tarziu, luni dupa 14.00 te pot ajuta.

pana la Beclean e parfum, dupa, cam duhoare. daca zici, revin cu starea exacta.

Link către comentariu

am ales varianta buc-pitesti-craiova-drobeta-caransebes-timisoara-cenad:

calitate drum nota 8, cu suspensii sport

la Strehaia e cam valurit asfaltul

intre drobeta si orsova se lucra. Cred ca au fost vreo 4 semafoare unde nu am stat mai mult de 2 min

aglomeratie in bals si intrarea in craiova pana la centura

din titan pana la vama am facut 640 km in 9h jumate cu doua mici opriri

mi s-a parut mai lung si intortocheat traseul asta decat pe valea oltului-sibiu, dar mult mai safe

Link către comentariu

ai mers bine :) de ce intortocheat?

data viitoare vino pe la Arad ca sa stai vreo ore pe centura :lol:

de la Arad la Bucuresti ai doar 550 km

Link către comentariu

stie cineva cum se prezinta drumul galati-brasov prin lepsa si targu secuiesc?

Link către comentariu

Anul trecut pina la Focsani Lepsa era asfalt nou minus poduri si scurgeri ape...

De la Lepsa era in lucru...se putea circula dar tre' sa ai nervii tari...poate o fi terminat...

Link către comentariu

ai mers bine :) de ce intortocheat?

data viitoare vino pe la Arad ca sa stai vreo ore pe centura :lol:

de la Arad la Bucuresti ai doar 550 km

Nu stiu, parca prea la stanga, prea la dreapta, ba un giratoriu, ba prost marcat, inclusiv la intrarea in TM, spre centura, directia catre Cenad. Pana acum pe Arad o luam si nu stateam prea mult, maxim 20 min.

Una peste alta e ok si pe sud.

Merci inca o data pentru info :salut:

Link către comentariu

pana la lepsa este super bun, cu exceptia a 6km.

Link către comentariu

Salut !!

Stie careva cum e drumul pe sectoarele Arad - Deva -Sibiu -Brasov - Ploiesti -Buzau -Braila -Galati ?!

Am inteles ca sunt lucrari pe la Sibiu. E adevarat?!

Link către comentariu

Vreau sa merg saptamana viitoare la Tasnad (SM). Pana in Dej totul e clar, de aici apar problemele

1.Dej - Jibou - Zalau - Tasnad ~ 200 km

2.Dej - Jibou - Ulmeni - Cehu Silvaniei - Tasnad ~ 210km

3. in extremis, mers pana in Cluj si de acolo Zalau - Tasnad ~ 260km

Care ar fi recomandarile ?

Daca drumul este execrabil, prefer sa fac si cei 60 de km in plus.

Modificat de oaspetele
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!