Jump to content

Starea drumurilor

paullie
 Share

Postare recomandată

A fost cineva recent pe drumul Bradet(Musatesti)-Domnesti-Campulung Muscel ? Oare cum se prezinta?

Curtea de Arges - Bradet - Domnesti este circulabil, au reparat gropile.

Domnesti - Campulung este insa o aventura si necesita multa atentie. Recomand o masina cu garda la sol mai mare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@ merlin__wizard, merci de pont. Mai bine imi vad de treaba ;) Poate la anu repara si ei unul din drumurile spre Campulung Muscel, ca anu asta n-au avut timp.

Link către comentariu

Buna tuturor,

Sunt din Ploiesti, iar la inceputul lui Decembrie trebuie sa plec cu masina in Germania. Una dintre rute ar putea fi Ploiesti - Targoviste - Pitesti ( autostrada) - Craiova - Slatina - Orsova - Oravita ( sau Orsova Caransebes )- Timisoara - Arad. Imi poate spune cineva cum este drumul intre Orsova si Timisoara? Am fost acum cativa ani pe Orsova - Caransebes si era de neimaginat. De asemenea, nu stiu daca pe portiunea aceasta apar probleme majore iarna in conditii de ninsoare.

Cealalta varianta de drum este Ploiesti - Brasov - Sibiu - Deva- Arad.

Ma poate ajuta cineva cu detalii despre starea acestor drumuri?

Multumesc anticipat.

Link către comentariu

Prima varianta scoate-o din calcul. Destul de aglomerat pe tronsonul Pitesti-Slatina. Pana pe la Filiasi mergi bine, pe urma....drum in lucru pe portiuni intinse(circulatie pe un sens cu semafoare), si unde nu se lucreaza, zici ca au trecut genisti inaintea ta.

A doua varianta. Drum relativ bun, doar sa nu ai norocul sa prinzi in zona Sebes vreun "dop", in rest ... mai mult decat k

Drum bun !

Link către comentariu

Mai bine a 2-a varianta.

De la Brasov la Sibiu e relativ liber drumu' si foarte bun :icon_cool:

Cu ocazia asta, sa ne spui si cum e drumu' (conditia carosabilului) pe portiunea "Deva-Arad" ca's curios :)

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Din cate imi amintesc eu, Deva - Arad a fost refacut acum 2 ani si inca se prezinta foarte bine.

Eu tot pe a 2 a varianta as merge...dumul este bun, pe unele portiuni foarte bun.

Mari "succesuri" si drumuri bune.

Link către comentariu

Deva- Arad e foarte bun drumul, am fost saptamana trecuta

Sa ai grija la radare pe valea muresului :slap:

Link către comentariu

statia CB rullz, nu numai pe Valea Muresului :D

atentie mare la ora de mers prin zona pt ca sint 3 4 CF ce aduna blocaje infernale....

sau cine scapa de bariere, daca rondul de la Selgros e blocat, ATUNCI dupa prima CF faceti stinga peste linia continua spre OBI/REAL apoi prin parcarea Selgros sa ocoliti blocajul si tranzitati orasul ca ajungeti mai repede la Carrefour (punctul unde se intilneste centura cu soseaua ce iese din oras)

Link către comentariu

Stie cineva cum se prezinta drumul Turda-Campeni-Arieseni? Am inteles ca a fost serios afectat de lucrarile la A3. Multumesc anticipat

Link către comentariu

Inarmeaza-te cu rabdare si nervi tari.. Este practicabil dar pe unele portiuni, mergi in treapta 1.

Mari "succesuri" si drumuri bune.

Link către comentariu

Va multumesc tuturor ptr raspunsuri. Eram curioasa de starea in care se prezinta drumul prin sudul tarii spre Timisoara. In toamna aceasta am avut ocazia sa merg pe Bucuresti - Pitesti - Craiova - Slatina - Turnu Severin pe unde am iesit spre Serbia, asadar portiunea spre Timisoara nu stiam cum e. Drumul a fost Ok( ptr Romania )...dar eram inarmata si cu rabdare ptr ca ma pregateam de drum lung Bucuresti - Portoroz ( Slovenia) intr-o singura zi :). De intors din Slovenia m-am intors prin Ungaria. De la Arad drumul e OK ( gropi ocazionale adica si mai ales in orase sau la iesirea din ele) dar mi-a scos peri albi circulatia pe un singur sens de drum si un camion pe care nu l-am putut depasi din cauza curbelor km intregi + minunatele radare asezate la japca. Asadar drumul, care pe GPS era de 9 ore s-a transformat in unul de 12 ore.....

Mda, din pacate nu prea am de ales: varianta 2 it is.

Daca cineva considera util info despre drumul prin Serbia, Croatia, Slovenia, Ungaria....va rog intrebati.

Seara buna tuturor si sa avem o iarna usoara! :)

Link către comentariu

Drumurile din Vaslui nu vor fi dezzapezite iarna asta :frigbaitata:

O recomandare celor care se gandesc sa mearga prin Vaslui in iarna asta ... ar face bine sa aibe masina echipata corespunzator si sa evite drumurile judetele si sa se foloseasca doar cele nationale (ma refer cand conditiile meteo sunt nasoale sau exista ninsori masive).

Administratia a anuntat oficial ca nu au bani din cauza crizei si nu au incheiat nici un contract pentru dez-zapezire pentru drumurile din judet, altele decat cele nationale.

Sunt absolut sigur ca situatie se regaseste si prin alte judete, ca deh e criza la toti dar nu o stiu momentan.

Ar fi bine sa posteze si alti colegi informatii similare daca aceiasi situatie se ragaseste si in alte judete.

Nu stiu voi, dar eu am deja drumuri programate in tara in iarna asta si ar prinde bine sa stiu astfel de informatii.

Link către comentariu

ceva newsuri despre Lugoj-Caransebes-Orsova exista??

ATUNCI dupa prima CF faceti stinga peste linia continua spre OBI/REAL

dupa ce va asigurati ca MCV nu e un pic mai departe si va filmeaza; evident ca mai sta acolo echipajul in loc sa dirijeze traficul in zona :evil:

Link către comentariu

un mic info. despre starea drumului focsani-braila DN23.

dupa ce treceti de localitatea Corbu-nou datorita drumului extrem de "bombardat" veti intalni restrictie de viteza 60km/h. Deh, primaria decat sa repare drumul a pus indicator de drum cu denivelari si restrictie de viteza si a rezolvat problema.

Sunt portiuni de cativa km cu drum bun, ramas de pe vremea lui Ceausescu unde se poate merge cu 90-100, dar mare atentie la radare, stau zilnic pe aceste portiuni profitand de cei ce vor sa recupereze timpul pierdut pe "campul de lupta".

Multumesc!

drumul a fost reparat, reparatie acceptabila, dar indicatoarele de restrictie (60km )sunt tot la locul lor.

Multumesc!

Link către comentariu

O surpriza foarte placuta a fost sa constat ca Rasnov-Predeal este complet asfaltat si marcat foarte bine. Nu stiu cand l-au facut, dar e o placere sa mergi pe acolo.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

O surpriza foarte placuta a fost sa constat ca Rasnov-Predeal este complet asfaltat si marcat foarte bine. Nu stiu cand l-au facut, dar e o placere sa mergi pe acolo.

De unde o iei din predeal spre Rasnov si pana unde e refacut drumul?

Multumesc!

Link către comentariu

ceva noutati/neobisnuit despre starea drumului clasic: Bucuresti- Sibiu - Deva - Arad ?

Merci.

Link către comentariu

Ceva nou si neobisnuit in sensu bun e noua centura a Sibiului care pentru cateva minute te face sa crezi ca esti in occident, deci sa nu cumva sa ratati aceasta minune scurta.

Link către comentariu

AU Inceput sa apara mici gaurele in asfalt, dar dupa Deva; parca mai dese sint pe sensul de la Arad spre Deva

cu centura se salveaza minim jumatate de ora; nu mi se pare a fi suficient semnalizat accesul pe ea, la ambele capete

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Stie cineva cum e drumul Bucuresti-Targoviste-Campulung-Rucar? Vreau sa ajung acolo pentru revelion si as dori sa evit Pitesti sau DN1. Multumesc anticipat!

Modificat de Cristi_VW
Link către comentariu

De unde o iei din predeal spre Rasnov si pana unde e refacut drumul?

Multumesc!

Imediat ce cobori podul de la intrarea din Predeal dinspre Azuga catre stanga este drumul catre Rasnov prin Paraul Rece. Mult mai spectaculos decat coborarea de pe DN 1 si fara limita de viteza de 70km/h si radare/politie. Drumul e asfaltat pana in Rasnov de unde ai asfalt bun in continuare..

Link către comentariu

merlin__wizard

1. confirm gropile din asfalt pe DN7 din Arad pana spre Sebes, mai ales pe acest sens. Partea proasta este ca au aparut cam pe unde calca roata tirurilor si trebuie sa mergi un pic mai pe exterior sau interior in sensul respectiv ca sa le eviti.

2. centura sibiului - superba - trebuie sa urmezi semnele de autostrada A1 - pare un pic mai ciudat dar chiar face parte din A1.

Bucuresti - Targoviste este ok, mai sus spre Campulung nu stiu.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare,

As dori o informatie referitoare la o ruta Bucuresti-Videle: care este varianta cea mai buna din punct de vedere al drumului?

- A1 , iesire prin zona Bolintin si apoi urmez DN/DJ 601?

sau

- Soseaua Alexandriei E70 si dreapta pe una din variante Ghimpati sau Draganesti Vlasca ?

Link către comentariu

Are cineva habar in ce stare este drumul de la Arad la Oradea?

Link către comentariu

cind iti trebuie?

simbata sau duminica fac o excursie si pot sa iti dau informatii corecte

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!