Jump to content

Starea drumurilor

paullie
 Share

Postare recomandată

Saptamana viitoare trebuie sa fac un drum Alba Iulia- Drobeta-Turnu Severin. Ce ruta imi recomandati?

La dus am ales varianta prin Petrosani. Am alea aceasta varianta deoarece ma grabeam si nu doream sa stau la semafoarele dintre Orsova si Severin. Drumul este bun. Este portiunea aceea din Bumbesti Jiu pana in Tg Jiu in care trebuie mers atent dar in rest e un drum acceptabil.

La intoarcere am venit prin Caransebes. Am stat ceva la semafoarele pana la Orsova(cam 45 min) dar in rest drumul e excelent pana la Hateg.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 weeks later...

Iasi-Bacau-Onesti-Tg. Secuiesc-Brasov-Sibiu aproximativ 450km

Link către comentariu

In august-septembrie am fost in concediu in Vatra Dornei si pot spune cateva cuvinte despre traseu:

- E85 f bun mai ales dupa Urziceni/Buzau (dar asta cred ca stiu multi care-l folosesc)

- dupa Bacau drumul are o singura banda dar i-as da un 8 spre 9

- Suceva-Vatra Dornei si dupa merita 9+. Daca ar fi mai bine semnalizat si s-ar renunta la semafoare (sa se termine reparatiile ramase in urma) s-ar apropia de 10.

Am fost placut surprins de calitatea drumurilor spre Moldovita, Sucevita. Chiar si pe serpentine a fost refacut (sau pastrat) excelent. Este o placere sa conduci acolo.

OT: La fel de placut surprins am fost si de zona. Nu ma asteptam sa fie asa de primitoare, cu multe variante de cazare. Nu mai fusesem de mai bine de 7 ani.

Ne-am promis sa revenim.

Modificat de cipo
Link către comentariu

Sambata viitoare va trebui sa fac traseul Brasov-Corabia (jud. Olt) si retur.

Varianta cea mai scurta ar fi pe E574: Brasov-Rucar/Bran-Campulung-Pitesti-Statina-Coarabia. A fost cineva de curand pe acest traseu? Cum se prezinta, in special in portiunea Brasov-Pitesti?

Link către comentariu

citeam saptamina asta ca e V A R Z A, mai ales segmentul dupa Cimpulung...

Link către comentariu

Pfoai, de ala mi-era cel mai tare frica. Marog, si bucata de la Bran-Rucar-Campulung.

Poate-ar fi mai ...safe sa abordez Brasov-Ploiesti-Targoviste-.... hmmm. Mai astept pareri. Thanks.

Link către comentariu

m-am intors eu acum 2 saptamani de la brasov pe ruta brasov bran campulung pitesti bucuresti.JALE!am condus plangand cu lacrimi de crocodil de inundasem in masina.imi este imposibil de realizat ca un drum asa frumos,pe creste de deal,pe serpentine,sa ne arunce plombele din gura,asta in conditiile in care sambata rulasem pe A1,si facusem presiunea 2,5...evident ca am uitat sa o scad pt un drum mizer,si asta doar ca la radio anuntase ca pe cheia se blocase drumul,din cauza cetii,iar la sinaia era festivalul orasului,si deja de la brasov de la darste,nu mai dadea voie pe dn1.

deci daca poti sa ocolesti,eventual si sa stai un pic blocat in trafic,fao.

sau poate exagerez eu si poti sa mergi linistit.pt mine e inca un drum care nu o sa mam mai vada prea curand.iar inainte de pitesti cu vreo 14 km...o frumusete de dale cu gropi,unde 40 km/h ti se par cea mai buna metoda de a ruga articulatiile sa lesine.

serios,unii ma pot considera absurd si mofturos,care ar dori sa mearga numai pe marmura.da.as vrea.momentan merg pe unele mizerii de drumuri,si daca va pasa de masina,o sa va ganditi de 2 ori...brgds

Link către comentariu

Thanks Vali de info. O sa fac cumva sa evit, mai am termen pana sambata.

Link către comentariu

Thanks Vali de info. O sa fac cumva sa evit, mai am termen pana sambata.

Poti sa mergi de la Brasov spre Rasnov si sa faci stanga pe drumul de Paraul Rece si iesi in DN1 unde drumul e bun.Intri in Bucuresti si de aici mergi Alexandria, Turnu Magurele, Corabia.

Link către comentariu

e cam din zona,deci cred ca stie de paraul rece...iar pe acolo e cam nasol la inceput sau sfarsit,depinde de unde vii,cam pe unde este satul acela uratel de cetateni de etnie rroma,ca sa nu ma exprim conotativ.

brgds

Link către comentariu

Sambata viitoare va trebui sa fac traseul Brasov-Corabia (jud. Olt) si retur.

Varianta cea mai scurta ar fi pe E574: Brasov-Rucar/Bran-Campulung-Pitesti-Statina-Coarabia. A fost cineva de curand pe acest traseu? Cum se prezinta, in special in portiunea Brasov-Pitesti?

Salut

Duminica am facut traseul asa :Brasov-Rucar-Campulung(pana la intersectia de la intrare unde e fabrica de ciment Holcim)-stanga spre Targoviste- Buc

Tu poti sa o iei de la Targoviste spre Gaiesti, iesi in A1-Pitesti-Slatina-Corabia.

Drumul bun in principui, cu un minus destul de consistent pe o portiune de cca 20km intre Campulung si Targoviste, incepand de la intersectia unde faci stanga. Daca mergi atent nu cred ca ai probleme in gropile de acolo(este singura portiune cu probleme pe traseul dat de mine), pe urma "bice"

Link către comentariu

:D presupun ca ai eventual si PDG,sau macar suspensie standard,asa intelegand ca poti simti altfel drumul...

end ;)

brgds

Link către comentariu

Vali...am PDG este adevarat, dar sa sti ca nu e chiar asa de rau. Noi doi am mai discutat odata pe problema asta pe topicul cu Transalpina. Aici te asigur ca tu cu suspensia sport de o ai pe masina treci fara probleme pe respectiva portiune. Am specificat, cu un pic de atentie nu ai probleme. Timpul estimat de mine pt parcurgerea celor cca 20km a fost de aproximativ 20-30min

Link către comentariu

Tocmai mai sus scriam ca am fost pe acolo...iar portiunea aia e urata,gropi,denivelari,etc.

E doar pur si simplu o portiune naspa de drum.

Brgds

Link către comentariu

Tu de la Campulung ai continuat direc spre Pitesti(cunosc perfect zona, si de aia am evitato) iar eu am "cotit" spre Targoviste, unde drumul cu exceptia celor cca 20km este bun si trebuie doar sa fi atent la radare

Link către comentariu

exact asa am facut...oh well,mistery solved.drumuri bune va urez.brgds

Link către comentariu

stie cumva cum sunt drumurile dintre bucuresti si iasi?

pe ce ruta sa merg?

va multumesc.

Link către comentariu

the_punkreas2003

Pai cred ca E85 -> Bucuresti-Buzau-Rm. Sarat-Focsani-Bacau-Roman->E583 Tg.Frumos->E58 Iasi. Eu pe ruta asta am mers si era f bun drumul. Singura problema ar fi cele 1.5benzi pe sens pe E85 unde trebuie sa mergi cu atentie maxima daca nu vrei sa ajungi sub TIR-uri. Nu poti depasi in acelasi timp si tu si cel de pe contrasens pt ca nu e loc ... Si e plin de radare, ai grija cum circuli ... Mai ales in Movilita, Costesti (unde pun radarul fie in vale fie pe bucata imediat urmatoare care e dreapta si prin camp - ai impresia ca ai iesit din localitate dar nu e asa) si Spataru (aici radarul sta deobicei la Lukoil asa ca ai sanse mari ca detectorul sa vada radarul, nu senzorii de la benzinarie :D ). Mai departe de Buzau nu mai stiu exact localitatile, eu merg la Galati pe E85 si la Bz fac dreapta ...

Modificat de the_punkreas2003
Link către comentariu

Pfoai, daca stiam ca iese cu cearta nu mai intrebam. :huh:

Varianta propusa de alin81 pare interesanta. Cred insa ca ma voi inarma cu rabdare si voi merge pe varianta scurta: Bran-Fundata-Campulung-Pitesti s.a.m.d.

Multumesc tuturor pentru opinii.

Link către comentariu

Salutare.

Fiind din Borsec de loc dar stau in Tg. Mures, merg destul de des pe ruta Tg. Mures - Reghin - Toplita - Borsec (cam o data la 2-3 saptamani) si va pot spune ca cei de la UMB Bacau au facut chiar o treaba buna, drumul e asfaltat in marea parte, mai au de lucru la poduri (unele le-au facut de la zero) si vreo 7km pana in Toplita inca nu au facut nimica (aici am observat sa lucreaza deocamdata la margini si la santuri) iar pe valea Toplitei (cum o iei din centru spre Borsec) drumul este ok, l-au facut si pe ala asa ca ve fi o placere sa merg acasa nu ca alta data cand ajungeam super stresat mai ales ca am tot avut probleme cu masina din cauza CRATERELOR.

Link către comentariu

@the_punkreas2003 merci fain pentru indicatii. localitatile le puteam lua si de pe un route planner dar ma interesau si impresiile.

off topic: cazare prin iasi buna si mai ieftina(70-90) camera dubla aveti idee? daca da astept PM

Link către comentariu

• 2 weeks later...

A fost cineva recent pe drumul Bradet(Musatesti)-Domnesti-Campulung Muscel ? Oare cum se prezinta?

Modificat de Aditu
Link către comentariu

Drumul Campina-Paltinu e foarte prost, cu decopertari si alunecari de teren.

In schimb, daca o luati prin Brebu sa stiti ca au astfaltat toata localitatea.

Modificat de cip12cip12
Link către comentariu

• 2 weeks later...

DN 65A Pitesti - Costesti - Rosiorii de vede - stie cineva in ce hal mai este ?

In primavara era sa-mi sup masina pe acolo nu alta, imi planific un drum de la Bv si ma gandesc la o varianta ocolitoare in caz ca este la fel !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!