Jump to content

Starea drumurilor

paullie
 Share

Postare recomandată

Ai trei optiuni :

1. Brasov - Predeal - Campina - Ploiesti - Albesti Paleologu - Ciorani - Urziceni - Slobozia. --------> Este ruta pe care as merge eu.

2. Brasov - Cheia - Bucov - Ploiesti - Albesti Paleologu - Ciorani - Urziceni - Slobozia. -----------> Este o ruta buna dar frecventata de T.I.R-uri, si de la Valenii de munte la Ploiesti ai sanse sa mergi numai cu maxim 60km/h.

Nu stiu daca nu e prea tarziu, insa dupa Albesti Paleologu si pana la Ciorani drumul e destul de rau in anumite portiuni, cu denivelari mari. Cea mai buna varianta din Brasov este clar valea Prahovei apoi Urziceni cu putina grija si Slobozia.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

duminica aceasta vreau sa merg in vatra dornei. daca pana in bacau e clar (E85), dupa, ce traseu sa aleg:

- Roman, Falticeni, Gura Humorului, Campulung Moldovenesc, Vatra Dornei sau

- Piatra Neamt, Bicaz, Vatra Dornei?

pe la Bicaz am gasit ca ar fi prost.

alte variante mai am? eventual pentru drumul de intoarcere.

multumesc

cipo saptamana trecuta am venit eu prin Falticeni in Campulung Moldovenesc si pot sa spun ca drumul este foarte bun, din cate stiu pe la Bicaz din auzite ar fi cam naspa

Link către comentariu

multumesc. asta speram sa aud :D

la bicaz cred ca o sa facem o excursie intr-o zi pt ca-s innebunit dupa peisajele de acolo si Lacul Rosu.

o sa stam o saptamana la vatra dornei si revin cu detalii la intoarcere.

Link către comentariu

Vesti bune pentru drumul Reghin-Toplita(n-am fost, din auzite), mai sunt in lucru aprox 6 km (Reghin-Suseni), restul refacut pana la Toplita(drumul nu este marcat deocamdata).

Reghin - Sovata a ramas la fel de prost, sau s-a intamplat minunea si aici ?

Ramane in continuare recomandabila ruta Reghin - Tg Mures -Sovata ?

Link către comentariu

Drumul Dej - Beclean - Saratel - Reghin - Toplita este destul de bun.Se lucreaza pe ruta Reghin - Toplita,dar mai sunt unele portiuni neterminate + podurile la care se lucreaza.Asfaltul este nou nout, inca nici nu este marcat.O placere la condus

Link către comentariu

Reghin -Sovata as in DJ 153 (prin Eremitu, parca) ma intereseaza, nu prin Tg Mures.

Link către comentariu

Minunea e singulara, mai bine ocolesti prin Tg Mures.

Link către comentariu

Salutare colegi forumisti!

Ce drum dpdv calitativ imi recomandati de la Bucuresti la Moeciu? Stanga inainte de Predeal pe 73A - Rasnov - Bran - Moeciu sau evitarea lui 73A implicit ocolirea prin Brasov? Cum e bucata de drum dintre Moeciu de jos si cel de sus?

Multumesc!

Link către comentariu

eu am fost in primavara si am ocolit brasovul, asa ca am facut stinga inainte de predeal :rolleyes:

parte din drum il cirpeau asa ca e posibil sa fie inca asfaltate gropile in zona risnovului

drumul intre moieciuri era ok, ceva mici probleme dar nu asa de grave.

Link către comentariu

iubite coleg, ia-o cu masina prin rasnov si vedem cand te intorci cui ii dai berea :cool:

Link către comentariu

Drumul pe Paraul Rece este prost, denivelat, cu gropi si portiuni de placi cu ciment. Noaptea nu il recomand.

Link către comentariu

Drumul pe Valea Rasnoavelor, la iesire din Rasnov catre Paraul Rece este praf si pulbere, cum de fapt este de 20 de ani!Partea cea buna a acestui drum incepe spre padure, acolo unde incep serpentinele si unde este asfaltat mai de curand, si unde poti spune ca e mai mult decat OK!

Modificat de mishulake
Link către comentariu

Salut,

Cine imi spune si mie cum e drumul intre DEJ si Baia Mare, ma refer la DJ182 merita sa o iau pe acolo sau e de preferat E58. De asemenea ma intereseaza si cum e intre Regin si Dej. Vin din Bv spre Baia Mare si ma intereseaza un traseu bun, scurt si liber, cum vrem toti de fapt. :(

Multumesc.

Link către comentariu

A fost cineva de curand pe ruta DN1 intre Brasov-Sibiu? CUm mai este starea drumului?

Link către comentariu

Saptamana viitoare trebuie sa fac un drum Alba Iulia- Drobeta-Turnu Severin. Ce ruta imi recomandati?

Link către comentariu

Salutare, vreau sa ajung si eu de la Deva la Arieseni si am doua variante:

1 Deva - Brad - Campeni(Alba) - Arieseni

2 Deva - Brad - Stei(Bihor) - Arieseni

Ce ruta recomandati? am auzit ca ruta 1 de la Albac pana la Arieseni e rau iar ruta 2 pe la Varfurile iar e rau

:biggrin: voi pe care ziceti sa merg ?

Multam

Atentie soferi ! daca planificati ruta pe la Varfurile AR (drumul Brad HD - Varfurile AR - Stei BH) va recomand sa alegeti oricare alta ruta chiar daca ocoliti.

La fel va recomand sa ocoliti zona Rimetea din jud. Alba, drumul de la Buru CJ catre Rimetea AB este dezastruos.

A fost cineva de curand pe ruta DN1 intre Brasov-Sibiu? CUm mai este starea drumului?

Drumul este super bun

...drum bun :biggrin:

Modificat de batr
Link către comentariu

Sper sa fiu iertat daca ma bag aiurea in seama, dar daca aveti drum prim Pitesti, evitati centrul, mai ales daca veniti dinspre Bucuresti, cel mai bine continuati sa mergeti pe portiunea noua de autostrada si coborati in dreptul Euromall, pentru ca de curand s-a incercat construirea a doua sensuri giratorii in doua intersectii situate la circa 30-40 de metri una de alta si, vazand ca se sufoca tot traficul acum se lucreaza la repunerea in functiune a semafoarelor.

Link către comentariu

Am fost ieri pana la Timisoara si nu am luat-o pe Deva-Lugoj ci am zis sa merg prin Tg.Jiu, apoi am iesit prin Baia de Arama si Herculane.Sa evitati total Baia de Arama-Baile Herculane!Din 57 de km. 42 sunt praf!Noroc ca nu am fost cu masina mea!Si este si mai lung drumul cu vreo 70 de km. fata de cel prin Lugoj-Deva.E drept ca peisajul prin Parcul National Domoglad si valea Cernei este de vis si nu se mai intalneste nicaieri prin Romania genul acesta de peisaj, insa ptr masina este un cosmar!

Link către comentariu

Pot sa confirm si eu : Baia de Arama - Herculane are portiunea de pe varf (~40 km) facuta praf. Nu va lasati pacaliti ca drumul incepe acceptabil din ambele directii, in partea de mijloc este terminat. Dar cum spunea si mishulake, peisajul este extraordinar.

Link către comentariu

Salut baieti. Am si eu de facut un drum de la Targu-Jiu pana la Carei. Ce ruta imi recomandati? Sa o iau pe Brad - Oradea sau sa merg mai bine pe Cluj - Oradea-Carei? Merci!

Link către comentariu

de evitat drumul de la bran la zarnesti prin predelut si cel spre dambovicioara prin sirnea (neasfaltate, numai pietre, gropi si mult praf)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!