Jump to content

Starea drumurilor

paullie
 Share

Postare recomandată

Am de facut un drum Cluj-Brasov saptamana viitoare, si is curios daca merita sa ocolesc Tg-Muresul pe la Acatari, sau sa aleg sa traversez orasul. Toate acestea se vor intampla noaptea!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am de facut un drum Cluj-Brasov saptamana viitoare, si is curios daca merita sa ocolesc Tg-Muresul pe la Acatari, sau sa aleg sa traversez orasul. Toate acestea se vor intampla noaptea!

Acum o saptamana am fost si eu nevoit sa aleg si forumistii din Mures m-au sfatuit sa nu merg pe Ungheni-Acatari ca sunt cratere mari ruta aceea fiind centura de camioane, am luato prin Tg Mures si a fost super ok.

Link către comentariu

Varianta prin Ungheni - Acatari e buna cu niste gropi mari la trecerea peste calea ferata si inca vreo cateva pe marginea drumului. E mai distrus drumul de la intrare din Targu Mures(prin fata combinatului) decat cel de pe varianta de mai sus. Daca o iei pe varianta asta economistesti cam 30 de minute.

Link către comentariu

Salutare

La inceputul lui septembrie doresc sa ajung in Croatia. Plec din Iasi si merg prin Ungaria. Doresc sa o iau pe autostrada M3 in Ungaria, de la Debrecen si pt asta ar trebui sa ies din tara pe la Valea Lui Mihai. Intrebarea este:

- sa o iau pe la Dej - Rastoci - Jibou - Simleul Silvaniei - Marghita - Valea Lui Mihai;

sau

- Dej - Cluj - Huedin - Oradea - Valea lui Mihai;

Stiu ca drumul prin Cluj este bun, insa prima varianta nu stiu cum este.

Colegii din zona pot face o recomandare?

Merci

Modificat de nikos
Link către comentariu

Nu am fost personal, dar chiar astazi mi-a spus cineva ca a folosit o varianta combinata, ceva de genu Cluj-Zalau - Valea lui Mihai.

Drumul s-ar fi prezentat in stare buna.

Link către comentariu

Varianta prin Ungheni - Acatari e buna cu niste gropi mari la trecerea peste calea ferata si inca vreo cateva pe marginea drumului. E mai distrus drumul de la intrare din Targu Mures(prin fata combinatului) decat cel de pe varianta de mai sus. Daca o iei pe varianta asta economistesti cam 30 de minute.

si eu am venit marti pe acolo, si mi s-a parut drumul bunicel..oricum mai bun decat prin TG Mures, si mult mai scurt.

Link către comentariu

Are cineva idee cum se prezinta drumul Campulung Moldovenesc - Sapanta - Baia Mare - Dej - Gherla - Cluj Napoca - Turda - Alba Iulia - Orastie - Simeria - Hunedoara - Hateg - Petrosani - Bumbesti Jiu - Targu Jiu - Rovinari - Filiasi - Craiova ?

Campulung-Iacobeni(adica pana la intersectia DN17 cu DN18)-doar 25 de km-foarte bun

Iacobeni-Sapanta- din auzite, nasol, eu nu am mai fost e mai bine de un an si tot nasol era

Link către comentariu

Da, se poate fara nici o problema, vezi ca sunt asa cum s-a scris vreo 2 -3 gropi mai mari si vreo 3 curbe stranse, in rest OK.

Link către comentariu

Da, se poate fara nici o problema, vezi ca sunt asa cum s-a scris vreo 2 -3 gropi mai mari si vreo 3 curbe stranse, in rest OK.

Scuze atunci pentru informatiile date de mine, oamenii care mi-au spus sunt forumisti care au suspensii joase si tari, poate de aceea li s-a parut neadecvat.

Link către comentariu

In drumul spre mare ajung in Bucuresti luni dimineata intre 5 si 6. Ce imi recomandati sa aleg inspre A2: traversarea Bucurestiului sau centura? Vin pe Valea Prahovei (DN1)! Mersi!

Link către comentariu

iti recomand centura la ora aceea e foarte ok.

Am si eu o intrebare. Vreau sa ajung de la Brasov la Slobozia..Am consultat harta si am vazut ca cel mai scurt drum e Brasov-Buzau-Slobozia.Cum se prezinta drumul?Ce traseu imi recomandati?Multumesc.

Link către comentariu

Nu merge: Brasov-Ploiesti-Urziceni-Slobozia?

Link către comentariu

eu as vrea sa ajung cat mai repede deci ma intereseaza cel mai scurt drum..din cate am vazut Brasov slobozia pe la buzau = 250 km

Link către comentariu

Nu folositi centura orasulu Miercurea Ciuc.

Am fost acum o saptamana si era o portiune mare acoperita cu apa. Mergand usor prin apa am intrat intr-o groapa de am zis ca nu mai pot iesi de acolo, mi-a ajuns apa pana aproape de farul dreapta. Am avut noroc ca nu am spart ceva pe sub masina, asa ca aveti grija pe la Miercurea Ciuc.

(Tara nimanui, suntem o tara din care toti numai o jefuim, dar nu vedem ca noi suntem cei pagubiti intr-un fel sau altul)

Modificat de razvan87
Link către comentariu

eu as vrea sa ajung cat mai repede deci ma intereseaza cel mai scurt drum..din cate am vazut Brasov slobozia pe la buzau = 250 km

Ai trei optiuni :

1. Brasov - Predeal - Campina - Ploiesti - Albesti Paleologu - Ciorani - Urziceni - Slobozia. --------> Este ruta pe care as merge eu.

2. Brasov - Cheia - Bucov - Ploiesti - Albesti Paleologu - Ciorani - Urziceni - Slobozia. -----------> Este o ruta buna dar frecventata de T.I.R-uri, si de la Valenii de munte la Ploiesti ai sanse sa mergi numai cu maxim 60km/h.

3. Pe Intorsura Buzaului... Brasov - Harman - Intorsura Buzaului - Siriu - Vernesti - Buzau - Costesti - Albesti - Padina - Slobozia. ------> Nu o recomand, deoarece ai multe comune si drumul nu este asa bun.

Link către comentariu

referitor la ruta numarul 3, unde e drumul rau ??

anul trecut era ok.

problema e ca nu e un drum "liniar", are multe curbe si serpentine, deci ca timp nu cred ca iesi mai bine.

P.S. tin minte ca de la Buzau eu am mers prin Urziceni, prosibil ca ultima portiune (Costesti-Slobozia) sa fie mai proasta.

Link către comentariu

Exact la acea portiune ma refeream...si este un drum frecventat de camioane.

Mari "succesuri" si drumuri bune.

Link către comentariu

Stie cineva cum este drumu Dej-Toplita? l-au mai reparat?

Link către comentariu

Vatra Dornei - Sighetul Marmatiei - S

Link către comentariu

Vesti bune pentru drumul Reghin-Toplita(n-am fost, din auzite), mai sunt in lucru aprox 6 km (Reghin-Suseni), restul refacut pana la Toplita(drumul nu este marcat deocamdata).

Link către comentariu

@Alinushu2007... Acum 2 sapt am fost pe la Vatra dornei - Sighetu' M - Sapanta - SM - TM. Starea drumului, dupa ce iesi de pe E58 si intri pe DN17, este Critica... arata de parca au trecut cu tancurile pe acolo !

Link către comentariu

Peste 2 saptamani trebuie sa fac un drum Otopeni - Rosiorii de Vede.

Stie cineva cum se mai prezinta Centura Bucuresti intre DN1 (Otopeni) si Sos Alexandriei?

Ma intereseaza in special starea podului de la Chitila ce trece peste calea ferata si a bucatii dintre Autostrada Bucuresti-Pitesti (A1) si Sos Alexandriei.

Multumesc :Driver:

Link către comentariu

Vesti bune pentru drumul Reghin-Toplita(n-am fost, din auzite), mai sunt in lucru aprox 6 km (Reghin-Suseni), restul refacut pana la Toplita(drumul nu este marcat deocamdata).

Am fost eu de curand . Ce sa zic ? E super . Mai au de lucrat la poduri , marcaj . Deja sta politia in cascada pe acest drum :D + control roviniete .

Link către comentariu

duminica aceasta vreau sa merg in vatra dornei. daca pana in bacau e clar (E85), dupa, ce traseu sa aleg:

- Roman, Falticeni, Gura Humorului, Campulung Moldovenesc, Vatra Dornei sau

- Piatra Neamt, Bicaz, Vatra Dornei?

pe la Bicaz am gasit ca ar fi prost.

alte variante mai am? eventual pentru drumul de intoarcere.

multumesc

Link către comentariu

Poate sunt offtopic sau poate nu te intereseaza dar acum 4 ani am fost, cam tot in perioada asta, pe la Bicaz-Vatra Dornei. Drumul era in mare parte bun, proaspat asfalt insa nu de asta am intervenit aici; niste peisaje exceptionale, de poveste chiar, o incantare pentru ochi.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!