Jump to content

Starea drumurilor

paullie
 Share

Postare recomandată

Ce traseu imi recomandati pentru Bucuresti - Craiova? Nu ma deranjeaza nici o varianta numai sa fie drumul bun.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Bucuresti-Pitesti = A1 - cam denivelata pe unele locuri

Pitesti-Craiova = DN 65 (E574) - drum excelent, dube si tiruri foarte multe.

am mers si eu Buc-Pitesti-Craiova-Drobeta-Caransebes

Bucuresti-Pitesti = A1 - cam denivelata pe unele locuri

Pitesti-Craiova = DN 65 (E574) - drum excelent, dube si tiruri foarte multe.

Craiova-Filiasi-Drobeta = drum bun, pe alocuri asfaltat nou.

Drobeta-Caransebes = Dn 67 (E70)drum in lucru, AICI AM DAT DE 18 SEMAFOARE :)

Eu am mers noaptea, semafoarele sunt semnalizate, timpi de asteptare sunt mari, din pacate cred ca peste 1 an sau 2 ani termina pe acolo de asfaltat. :( :P

Link către comentariu

salutare.

ar trebui sa fac un drum TIMISOARA - SLATINA - BUCURESTI si intors BUCURESTI - TIMISOARA

care ar fi cel mai bun drum dinspre bucuresti spre timisoara? sa merg pe craiova, turnu severin sau sa merg pe curtea de arges-petrosani ? Cum stiti despre drumuri?

Multumesc

Link către comentariu

Am fost pana in Oravita saptamana asta si drumul se prezinta astfel:

Bucuresti -> Pitesti: acceptabi; unele denivelari; banda 2 cu asfalt mai bun;

Pitesti -> Slatina -> Craiova: destul de aglomerat ziua; asfaltul bun per ansamblu; Craiova se ocoleste usor pe centura de nord;

Craiova -> Filiasi -> Drobeta: asfaltul bun; aglomerat ziua;

Drobeta -> Orsova: se lucreaza; se merge din semafor in semafor; dureaza foarte mult sa parcurgi cei 30 de km;

Orsova spre Caransebes: asfalt bun; nu mai sunt asa multe semafoare;

Iablanita -> Oravita -> Moldova Noua: drumul bun alterneaza cu portiuni mai proaste; se lucreaza spre Moldova Noua;

Moldova Noua -> Orsova: se lucreaza foarte mult; portiuni de mai multi km nu mai au asfalt; decopertat pe bucati mari; semafoare; se lucreaza la poduri; se merge incet dar drumul e liber;

Link către comentariu

(...) (comuna)Moi -- Filiasi -reparat OK! insa nesemnalizat, noapte si ceata, mergi cu 50-60km/h max. sa fi sigur ca nu ajungi in santuri

Filiasi--Craiova--Caracal - OK!

Acum s-a turnat si stratul de uzura, iar portiunea Rovinari-Turceni e foarte buna(am mers saptamana trecuta; nu stiu cum mai e de la Turceni spre Craiova, dar banuiesc ca e ok, avand in vedere ca s-a asfalat acum 2 ani parca :unsure: ). S-au apucat si de marcaje, dar inca nu sunt peste tot. 50-60 km/h v-as recomanda nu de teama santurilor ci a radarelor :vaidecapulmeu: Se plimba baietii de dimineata de la 8 pana noaptea(uneori pana la 1-2 a.m.)

Salutare.

Ar trebui sa fac un drum TIMISOARA - SLATINA - BUCURESTI si intors BUCURESTI - TIMISOARA

Care ar fi cel mai bun drum dinspre bucuresti spre timisoara? sa merg pe craiova, turnu severin sau sa merg pe curtea de arges-petrosani ? Cum stiti despre drumuri?

Multumesc!

Eu am venit cand am terminat sesiunea, acum 2 saptamani, pe Timisoara-Lugoj-Caransebes-Hateg-Petrosani-Tg-jiu.

Timisoara-Lugoj: bun, cu portiuni mai rele in apropiere de Lugoj

Lugoj-Caransebes:la fel ca mai sus, dar se mai si lucreaza(semafoare)

Caransebes-Hateg: bun, cu mici exceptii

Hateg-Petrosani:bun, dar mai apar probleme in apropiere de Petrosani

Petrosani-Tg-Jiu: pe defileu sunt cateva plombe, se mai si lucreaza(1 semafor parca si o portiune de vreo 150 de metri de mers pe pamant si pietris); de la iesire din Sadu-Iezureni-Tg-jiu: dezastru :tuktuk: :vaidecapulmeu: Apoi spre Rovinari e... un dezastru mai mic :icon_cheesygrin:

Dupa aceea, coala pana in Craiova. :Driver:

Link către comentariu

O intrebare scurta: stie cineva cum este drumul intre VALEA DANULUI (mai sus de Curtea de Arges) si RASNOV, prin Campulung si Rucar?

hartatf.jpg

Vreau sa plec de la Ploiesti pana la Sibiu prin Fagaras si apoi sa ma intorc pe Transfagarasan si nu m-as duce pana la Pitesti ca sa ocolesc atata drum spre Ploiesti. As incerca varianta de mai sus, dar nu stiu cum e drumul. Ma ajuta cineva? Multumesc!

Link către comentariu

Curtea de Arges - Balea e praf cu mici portiuni asfaltate. Dar e praf rau in rest, o sa te faca sa simti ca traiesti in Romania!

Link către comentariu

Din traseul mentionat acolo si bifat pe harta fac urmatoarele mentiuni bazate pe ce stiu eu:

1. traseul rasnov-sercaia prin poiana marului este de evitat (denivelari, drum prost, lucari - cel putin la sfarsitul anului trecut se bagau ceva conducte prin poiana marului - varza de drum oricum) - in schimb peisajul este super - recomand totusi brasov- codlea - fagaras

2. de la Campulung la Bran inclusiv pasajul Rucar-Bran, drumul este super, peisajul la fel - este si proba speciala de rally acolo de la fabrica de ciment la mausoleu, dar nu stiu cand este :)

3. urcarea pe transfagarasan dinspre Sibiu este super, coborarea spre Curtea de Arges ... varza.

In rest, DN1 pana la Sibiu e brici - dar asta cred ca stiti

Link către comentariu

A2 cum se prezinta? Cariata, peticita?

Si apoi pana la Constanta.

Si...daca stiti si spre Vama Veche ceva ... drum cariat mai rau ca anul trecut?

Modificat de Aditu
Link către comentariu

A2 e relativ OK (tinand cont ca traim in Romania...). Cernavoda -Constanta este un tronson destul de bun (exceptand aglomeratia). In multe localitati limita de viteza e acum 70km/h, deci se poate scoate o medie de viteza mai buna. Traversarea Constantei impune mai multa atentie la gropi, dar e totusi acceptabil. Constanta - Mangalia e foarte bun ( s-a asfaltat de curand portiunea Constanta -Agigea, centura Eforie Nord s-a mai largit cu o banda). Iar pana la Vama veche nu mai stiu, ca nu am mai ajuns de 2 ani pe-acolo.

Drum bun!

Link către comentariu

Autostrada Slobozia -Cernavoda e ok se poate merge cu 140 fara probleme.

Pina la CT e ok drumul.

In CT sint gropi nu de speriat, iar dupa pe E87 se poate merge super bine pina la Vama.

In schimb Drumurile din VAMA sint super de kkt... se merge pe trotuare, aglomeratie in weekend.

Praf la greu, dupa citeva zile masina arata parca ai fost in desert...

Link către comentariu

Atentionare pentru toti cei care circula pe drumul Bistrita - Targu Mures DN15/E578 (sau invers)

-la intrarea in satul Galatii Bistritei (sau la iesire, pentru cei care parcurg drumul in sens invers) s-a format un fel de crater de mica adancime, datorita unor alunecari de teren. riscul de a deteriora scutul sau chiar baia de ulei e foarte mare. portiunea respectiva este semnalizata, dar nu suficient, mai ales ca vine dupa o curba. exista nenumarate urme de frana. ma intreb ce se intampla noaptea. situatia persista de cel putin o luna.

Link către comentariu

merlin__wizard

curtea de arges - campulung prin domnesti este ok (73c)

Link către comentariu

Cluj-Napoca - Turda - Ludus - Ungheni - Acatari - Sighisoara - Brasov - Ploiesti -Urziceni-Slobozia-Tandarei-Giurgeni-Harsova-Constanta-Costinesti..pe traseul asta m-am dus la mare si a fost foarte ok...se mai lucreaza prin dobrogea pe unele portiuni dar nu foarte mult..

Costinesti - Constanta - Tulcea --drum ok fara gropi...

Tulcea - Harsova - Slobozia - A2 - Bucuresti - A1- Ramnicu Valcea -Sibiu-Sebes - Turda - Cluj Napoca ... destul de ok drumul...pe valea oltului e destul de peticit si cateva denivelari dar se poate merge...

Link către comentariu

Atentionare pentru toti cei care circula pe drumul Bistrita - Targu Mures DN15/E578 (sau invers)

-la intrarea in satul Galatii Bistritei (sau la iesire, pentru cei care parcurg drumul in sens invers) s-a format un fel de crater de mica adancime, datorita unor alunecari de teren. riscul de a deteriora scutul sau chiar baia de ulei e foarte mare. portiunea respectiva este semnalizata, dar nu suficient, mai ales ca vine dupa o curba. exista nenumarate urme de frana. ma intreb ce se intampla noaptea. situatia persista de cel putin o luna.

partial remediat.

Link către comentariu

Vreau sa merg in Bulgaria si am treaba si pe la Portile de Fier II asa ca ma intereseaza starea drumului intre Calafat si Giurgiu.

Va rog sa-mi spuneti daca stiti cum se prezinta drumul pe ruta Calafat - Dabuleni - Corabia - Alexandria - Giurgiu

Link către comentariu

Salutare, vreau sa ajung si eu de la Deva la Arieseni si am doua variante:

1 Deva - Brad - Campeni(Alba) - Arieseni

2 Deva - Brad - Stei(Bihor) - Arieseni

Ce ruta recomandati? am auzit ca ruta 1 de la Albac pana la Arieseni e rau iar ruta 2 pe la Varfurile iar e rau

:huh: voi pe care ziceti sa merg ?

Multam

Link către comentariu

Luni dimineata vreau sa fac si eu traseul Buzau-Constanta. Acum vreo 4 ani am folosit ruta DN2C Buzau-Slobozia apoi DN2A Slobozia-Harsova-Constanta. A fost cineva de curand pe DN2C Buzau-Slobozia? Cum e drumul? Merita sau sa ma duc pana la Urziceni pe E85 si apoi sa ajung la Lehliu pe autostrada?

Cheers!

Link către comentariu

Are cineva idee cum se prezinta drumul Campulung Moldovenesc - Sapanta - Baia Mare - Dej - Gherla - Cluj Napoca - Turda - Alba Iulia - Orastie - Simeria - Hunedoara - Hateg - Petrosani - Bumbesti Jiu - Targu Jiu - Rovinari - Filiasi - Craiova ?

Link către comentariu

Pot sa te ajut cu portiunea:

Baia Mare - Dej --> bun

Dej - Gherla - Cluj Napoca - Turda - Alba Iulia - Orastie - Simeria - Hunedoara --> foarte bun

Hunedoara - Hateg --> acceptabil cu unele portiuni mai naspa

Ca sa ajungi de la Simeria la Hateg poti sa nu treci prin Hunedoara. De la Simeria Veche faci stanga spre Calan/Hateg, deci nu are rost sa ocolesti prin Hunedoara.

Modificat de Calinutz
Link către comentariu

Salutare, vreau sa ajung si eu de la Deva la Arieseni si am doua variante:

1 Deva - Brad - Campeni(Alba) - Arieseni

2 Deva - Brad - Stei(Bihor) - Arieseni

Ce ruta recomandati? am auzit ca ruta 1 de la Albac pana la Arieseni e rau iar ruta 2 pe la Varfurile iar e rau

:rolleyes: voi pe care ziceti sa merg ?

Multam

Brad - Campeni e bun. Deva - Brad, dupa mine e de nota 5. Si aceeasi nota si Brad - Varfurile.

Link către comentariu

Luni dimineata vreau sa fac si eu traseul Buzau-Constanta. Acum vreo 4 ani am folosit ruta DN2C Buzau-Slobozia apoi DN2A Slobozia-Harsova-Constanta. A fost cineva de curand pe DN2C Buzau-Slobozia? Cum e drumul? Merita sau sa ma duc pana la Urziceni pe E85 si apoi sa ajung la Lehliu pe autostrada?

Cheers!

am fost eu acum 3-4 sapt prin urziceni, slobozia, harsova, CTA si drumul e bun. de la Harsova la Cta e denivelat ceva-ceva..dar e acceptabil daca nu mergi tare si nu ai masina sport. oricum e mai liber ca A2 :rolleyes:

Link către comentariu

Are cineva idee cum se prezinta drumul Campulung Moldovenesc - Sapanta - Baia Mare - Dej - Gherla - Cluj Napoca - Turda - Alba Iulia - Orastie - Simeria - Hunedoara - Hateg - Petrosani - Bumbesti Jiu - Targu Jiu - Rovinari - Filiasi - Craiova ?
Pot sa te ajut cu portiunea:

Baia Mare - Dej --> bun

Dej - Gherla - Cluj Napoca - Turda - Alba Iulia - Orastie - Simeria - Hunedoara --> foarte bun

Hunedoara - Hateg --> acceptabil cu unele portiuni mai naspa

Si ca sa continui ce-a zis colegul Calinutz

Hateg-Petrosani-->bun, mai nasol spre Petrosani

Petrosani-Bumbesti--> e defileu :P sunt ceva plombe, dar in general nu sunt probleme. Atentie insa ca sunt restrictii de circulatie luni, marti si joi intre 10.00 si 13.00. Plus de asta, de la iesire din Sadu pana la Tg-Jiu sunt gropi la maxim. Maxim am spus! :))

Tg-Jiu-Rovinari--> sunt ceva gropi, dar merge

Rovinari-Craiova--> coala :) (da' vezi ca se cam plimba astia cu MCV-urile).

L.E. Cam asa arata gropile de pe Sadu-Tg-jiu:

img0055xy.th.jpg img0056pt.th.jpg img0057vw.th.jpg img0062q.th.jpg img0066bf.th.jpg

Modificat de Robotelu
Link către comentariu

Cheers!

Daca vrei sa alegi cea mai scurta varianta (si cea mai libera) ia-o pe la Faurei, Ianca, Bordei Verde, Viziru, Gura Ialomitei, dupa care iesi in DN2A intre Tandarei si Harsova. Asfaltul e in mare parte bun, cu mici portiuni de cativa km cu gropi. Insa tinand cont ca scurtezi aproape 50 km, zic eu ca merita sa te risti.

Link către comentariu

Buzau Constanta merge si via Slobozia si autostrada. Pe acolo am mers eu la mare acum citeva saptamini.

Druml bun cu citeva mici exceptii. Singura chestie ca sint portiuni mari valurite si nu poti sa mergi ca MIG-ul.

80-100 cam asta a fost viteza maxima...

Numai sa nu prinzi weekendul pe A2 ca ai pus-o :ceuameni:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!