Jump to content

Starea drumurilor

paullie
 Share

Postare recomandată

Sa inteleg ca drumul pina la Lepsa e spart de tot?

Vroiam sa ma opresc pe acolo vreo 2 zile cind ma intorc de la Costinesti..

Ce drum recomandati pina acolo?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

4. Alba Iulia - Ludus - Taureni - Sarmasu - Bistrita (~210 km): (A doua oara cand GPS-ul meu o da de gard cu mine si deja imi venea sa-l "miluiesc" cu vreun ciocan...)

- ce pot sa zic decat ca de la Alba-Iulia pana la Ludus drumu poate fii catalogat drept un drum ok, acceptabil

- situatia se schimba dupa ce iesiti din Ludus pe DJ151 catre Sarmasu si in continuare catre Bistrita, unde drumu devine, nu groaznic, ce EXTREM DE GROAZNIC

- 10 km/h este viteza maxima RECOMANDATA pt a putea ajunge cu masina intreaga la destinatie

- peisajul este intradevar pitoresc, dar ca sfat, va rog SA NU CARE CUMVA SA VA INCUMETATI SA MERGETI CU MASINA PE ACOLO!

- culmea, le iesire din localitea Taureni, mai statea si radaru'

Circul si eu destul de des pe ruta bistrita-ludus,intr0adevar drumul este bun pentru mottocross :icon_thumleft:

Daca mergeai prin cluj era mai departe cu 10 km si mergeai pe drum bun.....dar lasa ca macar ai mai variat traseu :huh:

Link către comentariu

Sa inteleg ca drumul pina la Lepsa e spart de tot?

Bunicii mei sunt din Soveja, localitatea de unde incepe drumul spre Lepsa, deci crede-ma cand iti spun: NU o lua pe acolo.

Link către comentariu

un drum bun galati - predeal? :)

eu stiam ca au reparat drumul lepsa - tg secuiesc :huh:

Multumesc!

Modificat de puricele
Link către comentariu

Focsani-Tulnici - drum impecabil; Tulnici - Lepsa - vei regreta amarnic; Lepsa - Pasul Ojdula- nu vei regreta amarnic dar vei injura destul de tare. Sfatul e sa ocolesti pana termina drumul :huh:

Link către comentariu

atunci galati - buzau - intorsura Bz - brasov - predeal

sau

galati - focsani - adjud - onesti - brasov - predeal ?

Multumesc!

LE: de traseul acesta ce stiti, este ok?

post-15932-1277891258_thumb.jpg

Modificat de puricele
Link către comentariu

galati - focsani - adjud - onesti - brasov - predeal > e drmul pe care merg si eu , recomand cu incredere

Link către comentariu

Stie cineva cum se prezinta drumul Lacu Rosu-Gheorghieni ? (la aceasta data)

Link către comentariu

Alinushu2007

Craiova - Ramnicu Valcea - Avrig - Fagaras stie cineva cum este drumul? in special intre ultimile doua

Craiova - Ramnicu Valcea - Avrig - Fagaras stie cineva cum este drumul? in special intre ultimile doua

Link către comentariu

Salut!

Imi poate spune cineva cum este starea drumului si daca sunt probleme cu inundatiile pe ruta Brasov - Onesti - Adjud - Barlad. Merci.

Link către comentariu

Merita un drum de 176km pe DN10 ( Ploiesti - Valenii de munte - Nehoiu - Intorsura Buzaului - Brasov ), in pofida celui clasic de 100km pe DN1 ( Ploiesti - Sinaia - Brasov ) ?

Cum este DN10 pe acest sector?

Multumesc!

Link către comentariu

Salut!

Imi poate spune cineva cum este starea drumului si daca sunt probleme cu inundatiile pe ruta Brasov - Onesti - Adjud - Barlad. Merci.

La Podu Turcului poate sint probleme apropo de inundatie. In rest e ok.

Link către comentariu

Cine imi poate spune care din drumurile de mai jos sa aleg? Ii multumesc din suflet . Nu am mai fost pana acolo si vreau sa stiu cam care ar fi mai ok din punct de vedere carosabil ... blocaje rutiere etc .

Stima

post-58765-1278778651_thumb.jpg

Link către comentariu

stie careva cum se prezinta drumul constanta - tulcea?

post-29452-1278852416_thumb.jpg

Link către comentariu

acceptabil, ca majoritatea drumurilor europene de la noi...

Link către comentariu

Cum este dn1 (porțiunea Ploiești Brasov)

Modificat de puricele
Link către comentariu

E ok Ploiesti Brasov , liber , atentie doar la Politie in zona Banesti , inainte de Campina si la Paralela 45, aia din Banesti sunt ...hapsani , sa ma exprim frumos.

Link către comentariu

"stie careva cum se prezinta drumul constanta - tulcea?"

drumul este bun, atentie radar in kogalniceanu

Link către comentariu

• Administrator

Domnilor

Cum se prezinta Centura Bucuresti?

Ce-mi recomandati pentru a ajunge la Otopeni, luni in jurul orei 18:00 ?

post-2440-1279286401_thumb.jpg

Link către comentariu

"stie careva cum se prezinta drumul constanta - tulcea?"

drumul este bun, atentie radar in kogalniceanu

Daca tu numesti ala drum bun :lol: Drumul din punctul meu de vedere nu e bun deloc. Au mai carpit pe ici pe colo, insa e destul de urat. Cel putin portiunea de la iesire in padurea Babadag incolo e praf... :lol:

Radare ai in Kogalniceanu, Tariverde, Ovidiu. Toate sunt radare mobile si am zis ca sunt radare acolo pt ca in 90% din cazurile cand am trecut pe acolo am avut radar.

LE: @razvan: centura e ok, dar destul de aglomerata. Ai putea in schimb sa mergi pe Iuliu Maniu pana la Cora, apoi stanga si tii drumul drept pana la Otopeni. Chiar daca e vb de ora 18, aglomerat este exact in sens invers caci vine lumea de la munca. S-ar putea sa ai parte de putina aglomeratie pe portiunea iesirea Bucuresti-Baneasa, din cauza celor care pleaca la munte vineri seara.

Modificat de Vitezomanul
Link către comentariu

• Administrator
aglomerat este exact in sens invers caci vine lumea de la munca.

D-asta intrebam de centura fiindu-mi teama de aglomeratia orei.

S-ar putea sa ai parte de putina aglomeratie pe portiunea iesirea Bucuresti-Baneasa, din cauza celor care pleaca la munte vineri seara.

E vorba de ziua de luni, 19.07.2010. :lol:

Multumesc oricum pentru informatii.

Link către comentariu

M-am grabit cand am scris...acum mi-am dat seama ca am zis vineri si ti-am zis despre cei care pleaca la munte in ziua de vineri. Luni ar trebui sa fie ok. Ai putea sa te uiti pe camerele live de pe www.mobotix.ro acum la ora 18 ca sa iti faci o idee despre cum este traficul la aceasta ora.

Link către comentariu

ma refeream ca drumul e destul de liber. da intradevar in dreptul carierelor de piatra sunt urme lasate de camioane doar pe un sens de mers.

Link către comentariu

Razvan, daca alegi sa vii pe centura sa ai grija la urmatoarele:

- cu 600-700 m inainte de intersectia cu Sos. Chitiliei, drumul traverseaza o cale ferata (sageata rosie), redu la viteza la zero si ai grija pe unde traversezi

- imediat dupa trecerea peste acea cale ferata, la 2-300 m vei vedea un pod; mergi incet pe pod deoarece "incheieturile" podului s-au stricat si trebuie sa ai timp sa reactionezi ca sa eviti gaurile

- la intersectia cu Sos. Chitilei iti recomand sa mergi spre stanga, pe traseul evidentiat de mine cu rosu

- odata intrat pe Sos. Odai, daca ai ocazia sa mergi mai repede tine cont de indicatoare ca limita de 30 km/h sau drum in lucru deoarece in acele zone fie "cazi" fie urci cativa cm (diferenta intre straturile de asfalt, turnat aiurea ca de obicei)

otopenicentura.th.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!