Jump to content

Starea drumurilor

paullie
 Share

Postare recomandată

Eto, nu am mai fost la Mures de vreo doua luni. La ce te referi cand spui de podul de la Luncani? Cand vii de unde? Dinspre Unirea? E vorba despre viitoarea conexiune cu A3?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nunu.... Este un petrom pe dreapta cum vi de la cluj, chiar la limita dintre judetele cluj si mures. Tot acolo daca tin bine minte este un han pescaresc tot pe dreapta langa petrom. Era un petrom vechi si l-au renovat anu trecut.

Link către comentariu

Salutare. trebuie sa merg si eu la o nunta la Predeal si vroiam sa va cer parerea in alegerea rutei optime Tirgu-Jiu - Predeal. Ce ma sfatuiti? Merci!

Link către comentariu

salut. o ruta foarte buna intre tg jiu si predeal este prin rm valcea-pitesti-a1-ionesti-gaesti-targoviste-moreni-dn1-predeal. intre a1 si targoviste este turnat asfalt nou de anul trecut. intre targoviste si moren este cam prost dar e o portiune scurt-maxim 1 ora de mers cu 70.

cum merg lucrarile intre turda si cluj? cum se mai circula?

Link către comentariu

Cluj-Turda se poate face pe autostrada pentru a evita lucrarile.

Link către comentariu

merlin__wizard

stie cineva cum este drumul Herculane - Oravita (57B) - Moldova Noua - Orsova (57) ?

Merci.

Link către comentariu

Stie cineva cum este drumul intre Tirgoviste si Sinaia? Am inteles ca este cam prafff!

Link către comentariu

olteanu82, am dat detalii legat de drumul asta pe pagina anterioara - per total e ok daca mergi ziua, noaptea trebuie sa ai grija la gropi si la denivelari.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Stie cineva cum este drumul intre Tirgoviste si Sinaia? Am inteles ca este cam prafff!

Pe scurt:

- denivelari IMENSE (aka valuri pur si simplu)

- gropi tip CRATERE

Si cam asa se prezinta tot judetu' Dambovita :))

In alta ordine de ideii, cine stie cum se prezinta drumu' Tg. Secuiesc - Onesti - Adjud (trecand Oituzul) ?!

Vrea o parere sincera, ca sa stiu daca plec mai devreme cu 1 ora in caz ca e nevoie sa merg cu 20-30 km/h din cauza drumului :P

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Pitesti - Ramnicul Valcea este in mare parte asfaltat si lucrarile continua

Link către comentariu

In alta ordine de ideii, cine stie cum se prezinta drumu' Tg. Secuiesc - Onesti - Adjud (trecand Oituzul) ?!

Nu stiu cum e Adjud - Onesti, insa in martie am fost de la Bacau la Brasov prin Onesti si Tg. Secuiesc (am scris de el aici). Recomand sa faci drumul asta ziua, pentru ca noaptea poti avea probleme din cauza craterelor. In Onesti drumul era distrus, nu stiu daca au apucat sa-l refaca. Din Onesti pana in Tg. Secuiesc drumul e bun.

Link către comentariu

Am facut zilele astea un circuit:

Caracal--Slatina--Pitesti - OK!

Pitesti-A1-Gaesti - bun

Gaesti--Targoviste -- drum prost

Targovite--Ploiesti - bun

In Ploiesti, nu gasesti indicatoare sa-l traversezi.

Ploiesti-Buzau - OK

DN2 E85 - intre Buzau si Suceava, cat am mers eu pe el simbata asta, excelent.

Suceava-Bistrita, si in continuare Cluj-Napoca--Alba-Iulia--Simeria este foarte bun

Simeria--Hateg - prost!

Hateg--Petrosani pot zice bun, prost semnalizat noaptea

Petrosani--Targu Jiu - ZONA DE EVITAT - pe defileu se excaveaza!!!

Targu-Jiu--Rovinari--(comuna)Moi - DEZASTRU!

(comuna)Moi -- Filiasi -reparat OK! insa nesemnalizat, noapte si ceata, mergi cu 50-60km/h max. sa fi sigur ca nu ajungi in santuri

Filiasi--Craiova--Caracal - OK!

Modificat de g.mar.
Link către comentariu

O intrebare: CUm e DN75, 76 pe portiunea Campeni (Alba) - Arieseni - Brad- Lunca-Oradea?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Cei care au "patimit" in trecut (ca si mine) pe Dealu Negru si dupa, prin ingrozitoarele cratere, pot sa stea linistiti. "Autoritatile" au asfaltat si drumul Pitesti - Ramnicu Valcea este foarte bun chiar mult mai bun decat autostrada Bucuresti - Pitesti.

Link către comentariu

Salut,trebuie sa merg si eu pana in judetul botosani si daca pentru inceput aleg ruta Bistrita-Vatra Dornei-Suceava- Dorohoi la intoarcere a-si veni pe alt traseu.....Botosani-Suceava=Falticeni-Targu Neamt-borsec-toplita reghin dar nu stiu cum se prezinta acum asfaltul pe tronsonulTargu Neamt Borsec Reghin ca ultima data cand am fost era destul de rau.A fost cineva mai recent pe acolo,cum e? si....Bistrita-Suceava stiu ca ii parfum,dar Suceava=Dorohoi?

Multumesc :huh:

Modificat de arhivistu
Link către comentariu

Pitesti - Rm. Valcea -> drumul e f bun, chiar "tipla" in mare parte :huh: Sunt convins ca ati aflat, dar incantat fiind trebuia sa dau de veste.

Link către comentariu

Botosani-Suceava=Falticeni-Targu Neamt
e foarte bun drumul inclusiv tg neamt- poiana largului. Mai departe spre borsec nu mai stiu...
Link către comentariu

Poiana Largului Borsec era buna anul trecut.

Cel putin pina la intersectia spre Durau era buna si in primavara. Cit poate fi un drum bun in Romania. Ai citeva denivelari ce necesita putina atentie, ceva mici portiuni cu gropi dar nu de speriat in rest e ok. In orice caz nu e pt drifting ;)

Link către comentariu

@arhivistu- drumul Toplita-Reghin e bun daca vrei sa vezi pe unde iti bat articulatiile, pe urma te poti duce la mecanic ;) Acel tronson e recomandat "decat" pentru masochisti.

Link către comentariu

@arhivistu- drumul Suceava-Dorohoi nu e chiar excelent.A fost reparat anul trecut, dar bineinteles ca griblura a inceput din nou sa sara.Intre Suceava si Vf.Campului e destul de bun drumul dar de la Vf.Campului o sa mai gasesti unele zone cu ceva gropi si denivelari dar nu e nimic de speriat. ;)

Daca mai ai ceva intrebari despre drumurile din jurul Dorohoiului iti stau la dispozitie!

Modificat de dany3l
Link către comentariu

@arhivistu- drumul Suceava-Dorohoi nu e chiar excelent.A fost reparat anul trecut, dar bineinteles ca griblura a inceput din nou sa sara.Intre Suceava si Vf.Campului e destul de bun drumul dar de la Vf.Campului o sa mai gasesti unele zone cu ceva gropi si denivelari dar nu e nimic de speriat. :Driver:

Daca mai ai ceva intrebari despre drumurile din jurul Dorohoiului iti stau la dispozitie!

Mersi de informatii,cam asta ma interesa mai mult Suceava Dorohoi....dupa aceea trebuie sa ajung in Corlateni(pe acolo era de piatra acum vreo 3 ani cand am fost) :)

Link către comentariu

Cu placere!Sincer despre drumul spre Corlateni nu stiu ce sa iti spun, nu am fost niciodata. :blah_:

Link către comentariu

@arhivistu- drumul Toplita-Reghin e bun daca vrei sa vezi pe unde iti bat articulatiile, pe urma te poti duce la mecanic :blah_: Acel tronson e recomandat "decat" pentru masochisti.

Aha,am inteles cum sta treaba cu drumu ala.cred ca o sa il evit ca si asa imi bat toate bratele :blah_:

Link către comentariu

Va anunt cu mare surprindere si bucurie in suflet ca tronsonu de ,,sant,, (ca drum sau alta denumire nu merita) din orasul Toplita (portiunea din centru catre Borsec) a fost asfaltat, in jur de 4-5 km cat avea portiunea aia parca rupta de pe Luna. In rest Toplita-Reghin e asa cum a fost si pana acum, pista de testare pentru modele noi de masini, teste enduro, loc pentru testat rabdarea si limita de unde incep injuraturile specifice. Spor la scuturat rinichii si dintii din gura.

Link către comentariu

Cum in ultima luna am bagat cam 4000 km prin tara pot relata urmatoarele:

1. Brasov - Tg. Secuiesc - Onesti - Bacau - Roman - Iasi (~320 km) :

- pana la Tg. Secuiesc e o bucata de drum format din placi de beton unde nu prea poti merge cu prea mare viteza (cam 50-60km/h max.) ca te zdruncina rau

- la intrare in jud. Covasna, incepe un drum numa bun de dus glont si de-acolo tot asa pana pe Oituz unde eu unu am prins ceva cratere (ca nu le terminasera de asfaltat pe toate) si poduri in lucru

- dupa ce-am iesit din Bacau spre Iasi, E85-ul si E585-ul sunt drumuri EXCELENTE, ultimu' fiind numa bun de ceva distractii avand multe curbe si linii serpuite :cool:

2. Brasov - Intorsura Buzaului - Buzau - Rm. Sarat - Focsani (~280 km):

- se stie ca drumu' spre Intorsura pe Siriu a fost si va fii tot timpul un drum de nota 5-6, si care nu poate fii parcurs cu prea mare viteza din cauza ca mai tot cad pietre/bolovani

- dupa ce ai iesit din Buzau, situatia se imbunatateste serios inclusiv calitatea drumului

- prin Focsani infara de principalele bulevarde (care si alea se asfaltau proaspat), restul drumurilor sunt PRAF !!! Cati sfinti am coborat pe-acolo, vai vai... :)

3. Focsani - Lepsa - Ojdula - Tg. Secuiesc - Brasov (~120 km): (M-a mancat pe mine in limba sa ma iau dupa faimosul meu GPS, care a imi zicea ca sunt in 2 ore acasa scurtand ~150 km :banghead:)

- drumu' la iesire din focsani spre Lepsa este ata, proaspat asfaltat, pe alocuri nesemnalizat

- cand ajungeti in primele 2 localitati o sa vedeti ca podurile sunt in lucru, asa s-a creat un "drum" de tip poteca facut din pietre de rau cu prioritate alternativa pe langa pod

- veti intalni in drum si o localitate, Tulnici care este DEZASTRU TOTAL !!!!! Pur si simplu imi venea sa ma intorc si sa iau calea lunga prin Onesti...

- dupa ce-ti trecut de aceasta localitate veti mai beneficia de vreo 10-12 km de drum astfaltat ca in palma cu 4 straturi dupa care incepe "distractia"...

- cum ati intrat in muntii Vrancei o sa aveti parte de un drum forestier, pe-alocuri astfaltat pe portiuni de 1km-max 2, cu denivelari si sleauri lasate de la camioane de o sa plangeti

- sa nu incercati acest traseu noaptea, pt ca o sa va ingroziti... eu am parcrus tot drumu' de la focsani la brasov in 4 ore jumate !!! :banghead:

- si mai are si denumirea de Drum National (2D)

4. Alba Iulia - Ludus - Taureni - Sarmasu - Bistrita (~210 km): (A doua oara cand GPS-ul meu o da de gard cu mine si deja imi venea sa-l "miluiesc" cu vreun ciocan...)

- ce pot sa zic decat ca de la Alba-Iulia pana la Ludus drumu poate fii catalogat drept un drum ok, acceptabil

- situatia se schimba dupa ce iesiti din Ludus pe DJ151 catre Sarmasu si in continuare catre Bistrita, unde drumu devine, nu groaznic, ce EXTREM DE GROAZNIC

- 10 km/h este viteza maxima RECOMANDATA pt a putea ajunge cu masina intreaga la destinatie

- peisajul este intradevar pitoresc, dar ca sfat, va rog SA NU CARE CUMVA SA VA INCUMETATI SA MERGETI CU MASINA PE ACOLO!

- culmea, le iesire din localitea Taureni, mai statea si radaru' :blink:

5. Brasov - Sibiu - Alba Iulia - Aiud - Turda - A3 - Cluj-Napoca (~320 km):

- de la Brasov pana la Sibiu, toata lumea stie ca drumu este FOARTE BUN, fiind reabilitate acum 1 an si

- o singura portiune de drum in care sunt incluse 2 serpentine este inca cu denivelari pana il finalizeaza si pe el la iesire din localitea Bradu

- de la Sibiu pana la Aiud drumu este si aici foarte bun, ca doar e DN1 :)

- de la Aiud pana la Turda se mai schimab situatia pt drumu prezinta cateva gropi si pe-alocuri denivelari dar din ce-am observat eu pe parcursul ultimelor 2 saptamani, se lucreaza intenes la plombarea lor, deci nu va speriati

- noua A3 este geniala, pacat ca's putini km (doar ~55 km), singura problema o reprezinta curenti care se formeaza si care daca nu stai bine cu mana pe volan, te pot arunca linistit de pe o banda pe alta sau mai rau, in parapeti :)

Cam atat pt moment...

Voi mai reveni si cu alte informatii despre drumuri pe masura ce le strabat in urmatoare perioada :)

:Driver: safe

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!