Jump to content

Incap cauciucuri mai mari decat cele standard?

TazVW
 Share

Postare recomandată

pentru a ridica garda masinii fata de sol ce recomandati : 195/65/15 sau 205/55/16 ?

nu se ridica garda,oricare le-ai pune :)

Modificat de arhivistu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ambele variante sunt dimensiuni standard pe Passat. Dieferenta intre ele e de 3mm in favoarea celor 195/65 R15. Studiaza topicul si vei afla cum iti poti inalta masina, dar vei avea alte dezavantaje (demaraj mai slab, distanta de franare mai mare, etc).

Link către comentariu

• 1 month later...

Salut tuturor! In talon la Passatu meu, la rubrica ''anvelope" scrie doar: ,,195/65 R15". Eu doresc sa cumpar jante de 8x18.

Este posibil sa intampin probleme la montare? Pot fi amendat deoarece nu este aceeasi serie ca in talon?

Ma poate ajuta si pe mn cineva spunandu-mi ce marimi la anvelope am nevoie pentru jante de 8x18???

Numai bine!

Link către comentariu

Te arunci cam tare de la 15 la 18. Nici macar nu incap. Normal ca vei fi amendat, tu nu cunosti legea?

Link către comentariu

Al6y merge sa pui jante pe 18", din cate stiu maxim ar fi 19". conteaza si latimea cauciucului. ai grija sa nu-ti atinga in aparatoarea de plastic cand virezi. eu am pe 17" si sunt foarte multumit. in ceea ce priveste politia, n-am avut treaba cu ei si nici ei cu mine.

Link către comentariu

Ok M@x. Multumesc pt raspuns. Cred ca o sa pun 8x17.

Modificat de R_a_z_v_a_n
Link către comentariu

Daca vrei sa nu ai probleme cu Politia te duci la reprezentanta VW, ceri un certificat cu care te duci la RAR si iti baga noile dimensiuni in talon. Daca ai talon nou nu se mai pune problema ca in acela nu apare dimensiunea anvelopelor.

Pe laltimea de 8J merg anvelopele cu latime de 225-235.

Link către comentariu

C o s m i n
Daca ai talon nou nu se mai pune problema ca in acela nu apare dimensiunea anvelopelor.

Ba da, apare. Am vazut eu unul.

Link către comentariu

• 2 months later...

Ce ziceti,pot sa pun anvelope 215 55 16 pe jantele road america? nu atinge nicaieri?oare cum ar arata?

Stima! :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

de aratat cred ca o sa arate Bine si nu cred ca o sa atinga nicaieri + stabilitate f buna :icon_cool:

Link către comentariu

Eu am avut 225/55 R16 pe Road America si nu atingeau nicaieri. Problema era ca diametrul total era mai mare cu 2cm si opuneau rezistenta mai mare la acelerare si la franare. Gasesti mai multe detalii in topic.

215/55 R16 sunt doar cu 1cm mai mari in diametru, deci n-o sa ai nici problema asta. In consecinta poti pune linistit. :blink:

Link către comentariu

Momentan am 255/55/16 pe spate si 225/55/16 pe fata si nu am nici un fel de probleme.

Link către comentariu

Pune te rog o poza din spate sa vedem cum arata :)

Modificat de C o s m i n
Nu mai da quote la mesajul anterior. Foloseste butonul ADD REPLY!
Link către comentariu

esti sigur ca e 255 pe spate, pentru ca nu gasesc pe site-urile cu cauciucuri asa dimensiune.....

Link către comentariu

uimitor cat de bine se aseaza anvelopa sub aripa !!!!

Link către comentariu

si spuneai ca ai pus 255/55 pe spate ca sa fie la fel de inalte rotile ca pe fata unde ai 225/55, nu?

nu ating 255 pe nicaieri?

mie personal mi se par cam exagerate pentru jantele oem pe 16' care au 6.5J sau maxim 7J

Modificat de gaby1773
Link către comentariu

255/55-16 au diametrul de 687mm, pe cand cele 225/55-16 au diametrul de 654mm. Deci se cam vede diferenta si nu stiu daca da chiar bine.

Pavy, ar fi edificatoare si o poza cu intreaga masina.

Link către comentariu

arata foarte bine .. jantele sunt cele stock ?

Link către comentariu

Pe spate 100 ron bucata iar pe fata sunt de anul trecut 50 ron bucata.

Link către comentariu

Pe masina am 195.65.15, dar vreau sa imi pun pe 16" sau 17". In talonul masinii si in carte am trecute doar aceasta dimensiune( 195/65/r15). Daca ma duc la RAR cu certificatul de conformitate al masinii ( cel din germania) unde este trecut la mentiuni ca pe masina se pot pune jante pe 16 si pe 17, imi trec si cei de la RAR dimensiunile astea in carte?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!